Περίεργη αίσθηση στα πνευμονια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Περίεργη αίσθηση στα πνευμονια

Έχω λίγες που νιώθω μια αισθηση στα πνευμονια μου σαν να ποναν μέσα όταν αναπνέω βαθιά. Αλλά όχι ακριβώς πονος. Μια περίεργη αισθηση που δεν μπορώ να την περιγραψω. Και αυτή τη στιγμή αγχωθηκα παρα μα παρα πολυ σε σημείο να κοντευω να παθω κρίση πανικου επειδή νιώθω ότι δεν θα μπορώ να παρω ανάσα νιώθω ότι κάτι θα παθω ότι δεν αναπνέω καλά... Είμαι τελείως αγχωμένη... Τι να κάνω πως να το αντιμετώπισω? Όλη μέρα κάθε μέρα παθαινω διάφορα και πλεον δεν ξέρω τι να κρίνω ως σοβαρό και τι όχι... Είναι πολυ βασανιστικό αυτό που περναω και περναμε.. Δεν σε αφήνει να χαρεις τίποτα... Τώρα πραγματικα υποφέρω από το τόσο άγχος και τον πανικο ότι δεν θα μπορώ να αναπνευσω σε λίγο ότι κάτι έπαθαν τα πνευμονια μου.. νιώθω καταβεβλημενη είμαι και έγκυος και πραγματικα χρειαζόμαι ηρεμία αλλά που να την βρω από την στιγμή που όλη μέρα κάθε μέρα υποφερω από σωματικές ενοχλήσεις και αγχος

Senior Member
    Μπορει να ειναι μυοσκελετικο. Εξετάσεις κάθε πότε κανεις; Γιατι και η έλλειψη σιδήρου τα προκαλεί αυτά.

Δεν θέλω να γίνω αδιακριτος, απλά επειδή θυμάμαι ότι από πριν είχες έξαρση αγχωδους διαταραχής, δεν νομίζω ότι η εγκυμοσύνη βοηθάει την ψυχολογία σου. Ήταν μάλλον κακό timing. Προσπάθησε να ηρεμήσεις βέβαια. Κάνε τίποτα συνεδρίες μήπως σε βοηθήσουν ή μιλα με το γιατρό σου αν κάνει να παίρνεις καμιά βαλεριάνα.

Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Μπορει να ειναι μυοσκελετικο. Εξετάσεις κάθε πότε κανεις; Γιατι και η έλλειψη σιδήρου τα προκαλεί αυτά.

Δεν θέλω να γίνω αδιακριτοος, απλά επειδή θυμάμαι ότι από πριν είχες έξαρση αγχωδους διαταραχής, δεν νομίζω ότι η εγκυμοσύνη βοηθάει την ψυχολογία σου. Ήταν μάλλον κακό timing. Προσπάθησε να ηρεμήσεις βέβαια. Κάνε τίποτα συνεδρίες μήπως σε βοηθήσουν ή μιλά με το γιατρό σου αν κάνει να παίρνεις καμιά βαλεριάνα.
    Καθε μήνα κάνω εξετάσεις. Τώρα είναι να ξανακάνω αυτή τη βδομάδα.. Παίρνω σίδηρο αλλά μπορεί να έχει πέσει...πρεπει να ηρεμώ έχεις δίκιο.. Δεν βγαίνει αλλιώς η κατάσταση... Το μυαλό πρεπει με κάτι να ασχολείται με κάτι ευχάριστο γιατί αλλιώς μας παιρνει η κάτω βόλτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Καθε μήνα κάνω εξετάσεις. Τώρα είναι να ξανακάνω αυτή τη βδομάδα.. Παίρνω σίδηρο αλλά μπορεί να έχει πέσει...πρεπει να ηρεμώ έχεις δίκιο.. Δεν βγαίνει αλλιώς η κατάσταση... Το μυαλό πρεπει με κάτι να ασχολείται με κάτι ευχάριστο γιατί αλλιώς μας παιρνει η κάτω βόλτα..
    Ε άρα μην αγχώνεσαι. Αν υπήρχε κάτι θα το είχαν δει. Χαλάρωσε και ξεκουρασου.
    Την αίσθηση που περιγράφεις την έχω πολύ συχνά. Είναι συνήθως μυοσκελετικο, λόγω κακής στάσης σώματος.

Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Ε άρα μην αγχώνεσαι. Αν υπήρχε κάτι θα το είχαν δει. Χαλάρωσε και ξεκουρασου.
    Την αίσθηση που περιγράφεις την έχω πολύ συχνά. Είναι συνήθως μυοσκελετικο, λόγω κακής στάσης σώματος.
    Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και το κουράγιο.. Να είσαι καλά... Πρεπει να παραμενουμε ψυχραιμοι