Results 31 to 39 of 39
Thread: Δεν δεχεται βοηθεια
-
15-07-2009, 13:51 #31
Ξέρεις πολλούς να αυτοκτονούν για πλάκα;κάτι συμβαίνει αυτό λοιπόν χρειάζεται αντιμετώπιση,βοήθεια ένα χέρι να τον στηρίξει και να του δείξει τον δρόμο της ίασης .Ο αποφασισμένος αυτόχειρας δεν είναι ένας απελπισμένος άνθρωπος;Δεν ξυπνάει μια ωραία πρωϊα κανείς λογικός και να πεί ας αυτοκτονήσω να δούμε πως είναι στην άλλη ζωή;
- 15-07-2009, 15:00 #32
Οποιος επιμένει και του έχει γίνει εμμονή θα κλειστεί σε νευρολογική κλινική με τον τρόπο που αναφέραμε στην αρχή.Μωρέ φυλακή δεν πας αλλά στο Δαφνί σίγουρα
15-07-2009, 15:43 #33
δηλαδη σημερα ουτε να τρελαθεις δεν εχεις δικαιωμα, σωστα?
15-07-2009, 16:08 #34
Originally posted by krino
Originally posted by keep_walking
μαλλον κανεις χιουμορ....
ακομα και αποπειρα να κανεις,
εχεις το δικαιωμα να πεθανεις.
Και εγω ειχα κανει μια αποπειρα αυτοκτονιας της πλακας ειχα παρει 40-50-60 ασπιρινες δεν θυμαμε,καλα μιλαμε εντελως ξεφτιλα με καλωδιωσαν στο νοσοκομειο και μου καναν πλυσεις στομαχου.
Το θεμα ειναι οταν βλεπεις κατα τα αλλα καποιον υγιη να κανει τετοιο πραγμα δεν τον αφηνεις ετσι.
Εμενα φυσικα με αφησαν την γλυτωσα...φτηνα.
Εχει διαφορα αποπειρα απο αποπειρα.
Αυτος που κανει αποπειρα και δεν πεθαινει (συνηθως αφηνει και καποιο μυνημα) ειναι μεν σε απογνωση αλλα περισσοτερο θελει να περασει μυνημα παρα να πεθανει.
Σαφως και πρεπει να τον σωσουν, το ιδιο θελει και ο ιδιος καπου μεσα του.
Αυτος που θελει να πεθανει,
και δεν τον ενδιαφερει να περασει τιποτα,
το κανει χωρις να εχει αλλα περιθωρια να σωθει.
Ας το φιλοσοφησουμε λιγο,
νομιζεις οτι ο Λιαντινης (που δεν τον θεωρουσα παραφρονα αλλα φιλοσοφημενο ανθρωπο) πιστευεις οτι ηθελε να σωθει?
Τωρα που το θυμαμαι αναρωτιεμαι πως μου ειχε ερθει στο μυαλο αυτη η λυση ενω δεν ταιριαζει με τιποτα με το χαρακτηρα μου και το ποσο αγαπω τη ζωη.
Παντως στο νοσοκομειο ειχε ερθει κοινωνικη λειτουργος αλλα δεν βοηθησε ουτε και κληθηκε αστυνομια.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
15-07-2009, 16:16 #35
ειναι πολυ φυσιολογικο αν αισθανεις τρομερη πιεση.
Θες καπου να την βγαλεις απο μεσα σου και δεν βρισκεις αλλο τροπο....
Οι τροποι που λες, εχουν να κανουν με αυτο που ειπα πριν.
Εκεινος που θελει να αυτοκτονησει,
συνηθως δεν κανει ανακοινωσεις, ουτε συζηταει.
15-07-2009, 16:31 #36
Τώρα με την οικονομική κρίση ξέρεις πόσοι έφτασαν σε αυτό το σημείο;το ήθελαν ή τους έκανε κλικ και στην απελπισία τους το έκαναν;Σίγουρα όποιος το θέλει το κάνει αλλά δεν το κάνει επειδή το θέλει τον αναγκάζει η αρρώστεια του και του φαίνεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή.Διάβασες το λέει η boubourina;μετά αναρωτιόταν πως το έκανε.την στιγμή που το επιχείρησε πάλι το θεωρούσε λογικό εκεί είναι η διαφορά.Προσωπικά όταν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί μου ένιωθα ότι η γη άνοιξε έλεγα ότι θα πέσω απο το μπαλκόνι δεν άντεχα να αντιμετωπίσω την κατάσταση.Σκέφτηκα τα παιδιά μου τι θα κάνουν μετά το θεώρησα δειλία να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες ήθελα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει δεν χωρούσε το μυαλό μου αυτό που μου συνέβαινε.Ενας ήταν ο δρόμος να πάω στον ειδικό αφού είχα πάθει κατάθλιψη κρατήθηκα με την αγωγή γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα δεν θέλει πολύ να θολώσει το μυαλό.
15-07-2009, 16:36 #37
Ωραια ολα αυτα αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα της Lackyfirm.
Ανησυχει για την μητερα της, θεωρει οτι η μητερα της δεν μπορει αυτη τη στιγμη να σκεφτει λογικα, και ναι μεν δεν ειναι επικινδυνη αυτη τη στιγμη αλλα τα δυο κοριτσια δεν ξερουν ποτε θα γινει το κλικ και θα κανει κατι επικινδυνο για τον εαυτο της ή για τους αλλους.
Εχουν δικαιωμα, να ανησυχουν και εχουν δικαιωμα να δρασουν, ειτε το υπαγορευει ο νομος ειτε το υπαγορευει το αισθημα αυτοσυντηρησης της οικογενειας τους.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
15-07-2009, 16:37 #38
Σωστά
15-07-2009, 16:43 #39
Originally posted by giota
ΣωστάΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία