Results 16 to 30 of 32
Thread: Ένα κλικ πριν το τέλος...
-
15-07-2009, 17:07 #16
Νομίζω οτι ο Σάββας μόνο μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 15-07-2009, 17:09 #17
Originally posted by krino
Originally posted by anwnimi
Originally posted by krino
Το να αποχωρώ για μένα δεν είναι λύση Σάββα.
Το να απέχω για κάποιο διάστημα για να κατασταλλάξουν κάποια πράγματα μέσα μου, σοφό.
και το τριτο,
να κατσεις εκει που εισαι,
και να μην αφηνεις να περνανε οδοστρωτηρες απο πανω σου,
σοφοτατο.....
(αρκει να το θες και να το αντεχεις)
Αλλά και ενίοτε να επεξεργάζεσαι τό ποσοστό αληθείας των οδοστρωτήρων αυτών.
(αρκεί να το θες και να το αντέχεις)
για πες μου ποση επεξεργασια παιρνουν τα βοθρολυματα?
(η ατακα της εβδομαδας με trademark)
Αρκεί βέβαια να μπορεί κανείς να τα διαχωρίζει κιόλας και να μη τα βαφτίζει όλα βοθρολύματα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
15-07-2009, 17:12 #18
Originally posted by Nora
Είδες λοιπόν, πόσο μα πόσο εύκολο είναι αλλιώς να ερμηνεύεις εσύ τα δικά μου φραζόμενα?
μα και εγω αγαπητη νορα,
ερωτηση εκανα,
δεν εβγαλα συμπερασματα.....
:P:P
15-07-2009, 17:12 #19
Την επεξεργασία της απόρριψης.
θα γινει και αυτο.
15-07-2009, 17:13 #20
Originally posted by sabb
Αρχικά είχα σκεφτεί να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά με u2u, για την χαρά που είχα όλους αυτούς του μήνες να ανταλλάσσω ιδέες κι απόψεις, σε θέματα ψυχικής υγείας - και όχι μόνο.
Φοβούμαι πως έτσι όμως ίσως ξεχάσω κάποιους , κάτι που δεν θα ήθελα με τίποτε να συμβεί άθελα μου....
Μ\' αυτό το θρέντ θέλω να σας κοινοποιήσω πως για λόγους ευθιξίας, δυστυχώς δεν βρίσκω πλέον άλλο πεδίο συνεννόησης στο παρόν φόρουμ.
Ευχαριστώ όλους σας , για την υπομονή σας απέναντι μου.
Ευχαριστώ τους Διαχειριστές του φόρουμ για το ότι παρέχουν αυτό το βήμα σε ανθρώπους που έχουν σαν βασικό στόχο μέσα από την επικοινωνία, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, να συνομιλήσουν με συνανθρώπους τους και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.
Ευχαριστώ όλους ακόμη και κείνους που δεν με θεωρούν καλοπροαίρετο άνθρωπο, αυτό είναι φυσιολογικό - αλίμονο αν σε όλους μεταδίδαμε την ίδια εικόνα....
Λυπάμαι για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και που για κάποιους ήμουν εκείνος που έριξε \"λάδι στη φωτιά\" σ\' ένα θέμα που προσπάθησα να επιδείξω ισορροπιστική διάθεση, βρέθηκα κατηγορούμενος.
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια...
Αλλουνού μπορεί να μην ιδρώσει τ\' αυτί, εμένα ιδρώνει...
Με το κλικ της καταχώρησης είμαι ένα βήμα πριν να έχω οποιαδήποτε άλλη επαφή μαζί σας, σας ευχαριστώ και πάλι για την παρέα...
θα θελα κι εγω με τη σειρα μου να σε ευχαριστήσω για τους διαδικτυακους διαλογους που ειχαμε κ για τον χωρο που μου έδωσες κ μου αφησες στις κουβεντες αυτες. Δεν συμβαινει με ολους κ πάντα.
Αν κ θα θελα να γνωριζω περισσοτερα για τους λογους της αποχώρησης αυτης, σεβομαι το οτι αποχωρεις λέγοντας ενα αντιο. Ειναι πολυ ομορφο αυτο, δειχνει σεβασμο στον χωρο αυτο, στον εαυτο σου, σ εμας...
Σου ειχα ζητησει κ αλλες φορες να δωσεις χρονο στην επικοινωνια στο φορουμ, ωστε να δεις πιο ολοκληρωμενα το φορουμ αυτο. Προφανως δεν σου \"εκανε\", δεν σου ταιριαζε...πραγμα που νομίζω πώς μπορω να το καταλαβω.
Σου ευχομαι δυναμη ωστε να βρισκεις χωρους κ τροπους εκφρασης που θα μπορουν να σε καλυπτουν οσο πιο πολυ γινεται:)
Σ ευχαριστω για τις μουσικες, τους προβληματισμους κ το κειμενο:)
Να εισαι πάντα καλα:) ...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
15-07-2009, 21:34 #21
σαββα ..αν αποφασισες αποχωρηση για το <γνωστο θεμα >κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος και αδικεις τον εαυτο σου.ολοι η σχεδον ολοι εχουμε ερθει σε διαφωνια εδω αρκετες φορες.εξαλλου ειναι και θεμα πιθανοτητων..οσο πιο πολυ εκθετεις τις αποψεις σου τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να εισπραξεις καθε ειδους κριτικη.νομιζω τα περνουμε λιγο πιο σοβαρα απο οτι πρεπει..ολα ειναι τοσο σχετικα..σε ενα θεμα πχ μπορει να σκοτωθεις με τον αλλο για χιλιους δυο λογους και σε καποιο αλλο να διαπιστωσεις οτι υπαρχει ταυτιση αποψεων καταστασεων ... απο την αλλη..η αποχωρηση η δικη σου και του καθε ενα ..ειναι δικαιολογημενη -να μην πω επιβεβλημενη -εαν διαπιστωσες οτι πλεον δεν καλυπτεσαι ..αν δεν βρισκεις κοινο εδαφος γενικοτερα επικοινωνιας..αν αντι να αποφορτιζεσαι γεμιζεις αρνητισμο περισσοτερο..
οτι καλυτερο σε οτι κανεις σου ευχομαιDum spiro spero (?)
16-07-2009, 09:27 #22
ειναι κριμα που επικρατει αυτο το κλιμα.σαββα πραγματικα λυπαμαι γιαυτη σου την αποφαση εχεις δεχτει επιθεση κ εγω καποτε σε κατηγορησα αλλα τελικα εχεις να δωσεις..
η αποφαση ειναι δικη σου οπως κ ναχει..
αλλος επρεπε να φυγει κ οχι εσυ..
16-07-2009, 13:30 #23
Originally posted by kyknos25
αλλος επρεπε να φυγει κ οχι εσυ..
νατο το καλο κυκνακι....
πατ... πατ...
;)
16-07-2009, 15:48 #24
επειδη η παραθεση στην παραθεση ειναι εκνευριστικη θα απαντησω again.
σαββα σορυ που το θεμα σου παει να γινει σκ.. παλι αλλα δε γινεται..ποσο πια υπομονη να κανει κανεις με αυτον..
ει ψιτ εσυ εκει πανω στη στεπη του καυκασου παρε το δρομο που σου πρεπει..ξερεις εσυ τοβ αγυριστο
16-07-2009, 15:53 #25
Η στεπα δεν εχει καμια σχεση με την στεγη.
Ειναι η στεπα και οι στεπες.
Ο καυκασος κλεινεται κανονικα.
16-07-2009, 16:06 #26
Thanks για τη διορθωση
16-07-2009, 17:55 #27
καλώς όρισες στο κλαμπ.....
16-07-2009, 18:37 #28
Σάββα, δεν θέλω να βάλω χρώμα λύπης στην αποχώρησή σου. Ούτε να σου δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα. Είναι απόφασή σου και σίγουρα τα ζύγισες.
Επειδή είμαι από τα τελευταία άτομα που συνομίλησαν δημόσια μαζί σου και νοιώθω ότι κάτι που είπα εγώ ίσως σε πόνεσε πολύ, σταχυολογώ μερικές κουβέντες μου από τις συζητήσεις αυτές:
-είσαι καλός και ηθικός άνθρωπος
-έχεις 100 καλά στοιχεία και 5 κακά
-χαίρομαι να μιλάω μαζί σου και συνήθως είσαι από τα άτομα που επιλέγω να μιλάω δημόσια.
Hθελα απλά να τις επαναλάβω…..
Κάπου είπα ότι άθελά σου ίσως έριξες λάδι στη φωτιά. Άθελά σου! Το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιος άθελά του ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά γιατί να υπάρχει φωτιά αναμμένη συνέχεια μέσα εδώ. Σήμερα μπορεί το λάδι να το ρίξεις άθελά σου εσύ, αύριο εγώ, μεθαύριο κάποιος άλλος. Δεν μπορούμε εδώ μέσα να είμαστε με το φόβο.
Πιστεύω πως αν η αφορμή ήταν το λάδι στη φωτιά, η αιτία ήταν ότι δεν άντεξες την ασχήμια. Ετσι, εγώ βλέπω ότι με την αποχώρησή σου, απέδειξες ότι εκτός των άλλων έχεις και αισθητική!!
Το θέμα της ευθιξίας, συμφωνώ με τη weird, πρέπει να το καταπολεμήσεις. Μακάρι όμως να ήταν αυτό το μοναδικό ελάττωμα ολονών!
By the way, ένιωσα και εγώ θιγμένη και θυμωμένη μαζί σου πχ. όταν αποκάλεσες μεσαιωνικές τις αντιλήψεις μου. Μου πέρασε όμως το επόμενο λεπτό, όταν σκέφτηκα ότι αυτό το λέει ένας καλός άνθρωπος που απλώς βλέπει το θέμα από άλλη οπτική γωνία.
Θέλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την ευγένειά σου. Ακόμα και όταν ένιωθες θιγμένος, δεν έριξες ποτέ το επίπεδό σου.
Νομίζω ότι είναι σωστή η απόφασή σου. Θα περισώσεις τη λογική σου, την αισθητική σου (όπως είναι η παρούσα κατάσταση) και τον δημιουργικό σου χρόνο :)
Να είσαι πάντα καλά και καλό καλοκαίρι.
17-07-2009, 22:57 #29
\"Δεν μπορούμε εδώ μέσα να είμαστε με το φόβο.\"
Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητή Φύση.
Σάββα μου,
βλέπεις οτι παρά την όποια διαφωνία, η εκτίμηση και η αποδοχή εξακολουθεί να υπάρχει.
Το να δουλέψεις το θέμα της ευθιξίας, θα σε ωφελήσει. Είναι κάτι που κι εγώ έχω δουλέψει πολύ στο παρόν φόρουμ.
Αυτά ήθελα να προσθέσω :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-07-2009, 10:08 #30
Σάββα,
ακόμα μια φορά δείχνεις μια σπάνια συμπεριφορά μαζί με την απόφαση της αποχώρησης σου.Έναν ευγενικό χαιρετισμό προς όλους μας.
Προσφέρεις μια πνοή σεβασμού στο φόρουμ που στην ουσία είναι ο σεβασμός που έχεις στον εαυτό σου(γι\'αυτό και μπορείς και τον προσφέρεις...).
Καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθεις όταν προσπαθώντας να ισορροπήσεις τα πράγματα σε ένα δυσάρεστο θρεντ βρέθηκες κατηγορούμενος από πάνω.Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι όταν η θλίψη σου για την έκβαση ενός θέματος χαρακτηρίστηκε σαν λάδι στη φωτιά(τη στιγμή που ήθελες όσο τίποτα άλλο να σβήσει αυτή η φωτιά).Καταλαβαίνω πως είναι να λες άσπρο και να σου λένε λες μαύρο...κ.λ.π.
Παρόλα αυτά,οι διαφωνούντες της πρόθεσης σου δεν είναι όλο το φόρουμ!!!!!
Ούτε καν η πλειοψηφία πιστεύω,για να λες πως πλέον δε βρίσκεις συννενόηση.Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρχε συννενόηση με συγκεκριμένα άτομα.
Για μένα θα είναι λυπηρό αν όντος αποχωρήσεις και δε σε ξαναδούμε.
Όπως και να χει να\'σαι πάντα καλά.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση