Results 31 to 32 of 32
Thread: Ένα κλικ πριν το τέλος...
-
18-07-2009, 10:32 #31
Σαββα
εγω προσωπικα θα ηθελα να μεινεις
για τους εξης λογους
γραφεις ομορφα
εκπεμπεις εμπιστοσυνη
εχεις σοβαροτητα και σταθεροτητα
εχεις διαθεση χιουμοριστικη
εχεις το αισθημα της δικαιοσυνης
εισαι μια παρουσια που θα μου λειψει
βεβαια
σχεδον κατανοω τους λογους της αποχωρησης σου
και γω θα κουραζομουν με ολη αυτη την τροπη
ομως σε αυτο το σουσουρο
δεν εμπλακηκαμε ολοι
συμφωνω επισης και με οσα σου ειπε η Αρση
βεβαια η ελευθερη βουληση σου θα επιστρατευθει για αλλη μια φορα για να αποφασισει ο,τι σε εκφραζει καλυτερα
ο,τι και να διαλεξεις
εγω συνεχιζω να σε εκτιμω
και να θεωρω πολυτιμη την μεχρι τωρα παρουσια σου
να εισαι καλα και να χαιρεσαι εσενα και την οικογενεια σου!
βεβαια να ξερεις και δω οικογενεια σου ειμαστε...:)
ασχετο αν εμπλεξες με τις επτα θανασιμες πεθερες....
- 18-07-2009, 10:41 #32
Σάβα...
Για να πω την αλήθεια πέρασαν πολλά απ\' το μυαλό μου όταν διάβασα πως αποφάσισες να φύγεις.
Σκέφτηκα: \"..μμμμ, όποιος θέλει να φύγει δεν το αναγγέλει όταν το θέλει πραγματικά...\"
Μετά σκέφτηκα πως είσαι κακομαθημένος και θέλεις παρακάλια. Κατόπιν αναρωτήθηκα πως το βάζει στα πόδια κάποιος τόσο εύκολα και αυτό ήρθε κατόπιν αυτού που σου είπε η Άρσι: \" οι διαφωνούντες της πρόθεσης σου δεν είναι όλο το φόρουμ\"...
Δηλαδή στα 2.500 μέλη, καμιά εκατοστή πολύ ενεργά εσύ χαλάστηκες από δυο και αποχωρείς.
Αυτό είναι ευθιξία, μήπως είσαι τραγικά απόλυτος ή σκέφτεσαι να γυρίσεις με άλλο νικ?
Ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί από τότε που μπήκες μου θύμισες ένα μέλος τον justme που εξαφανίστηκε απότομα και η γραφή σας μοιάζει σε πολλά. Πολλές φορές σκέφτηκα πως είστε το ίδιο πρόσωπο και ήθελα να σου στείλω πμ.
Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε λυπάμαι πρώτα απ\' όλα για σένα γιατί από δω πιστεύω πως παίρνουμε πολλά και σημαντικά πράγματα, (αν εξαιρέσει κανείς τους ανόητους εγωιστικούς τσακωμούς μας για το ποιος θα επιβληθεί), και απ την άλλη θα χάσει το φόρουμ γιατί υπήρξες ένα βαθιά σκεπτόμενο μέλος που στη σύντομη παραμονή του εδώ κατέθεσες αξιόλογες απόψεις που εμένα προσωπικά με έβαλαν σε δημιουργικές σκέψεις.
Να είσαι καλά....
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....