Results 16 to 24 of 24
-
21-08-2022, 13:31 #16
- 21-08-2022, 13:37 #17
Το στομάχι επηρεάζει σίγουρα. Και όσο δεν τρως ίσως γίνεσαι χειρότερα. Εγώ τουλάχιστον αν δεν φάω σωστά έχω ναυτία και είμαι χειρότερα. Τρώε ελαφρά, τύπου κοτόπουλο με ρύζι, καμιά βραστή πατάτα και παίρνε και ηλεκτρολύτες. Με τη ζέστη τους χάνουμε.
21-08-2022, 13:39 #18
Εγω επειδη πριν αρκετα χρονια εβαλα ομπρελα για να κλεισω μια τρυπουλα στην καρδια που ειχα γιατι δυστυχως μεγαλωνε μου ειπε ο καρδιολογος οτι συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις οσο περναει ο καιρος θα γινονται πιο εντονες οι εκτακτες.κι οντως ετσι ειναι..για την δικη μου περιπτωση μιλαω παντα.και σε αυτο εχεις δικιο Νοσηρη Φαντασια.δεν γινονται σε ολους οι εκτακτες χειροτερες.εχω ακουσει απο πολλους οτι εχουν ηρεμησει σε σημαντικο βαθμο
21-08-2022, 14:33 #19
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εννοείται όσο κι αν νιώθουμε ακριβώς τα ίδια. Εμένα παντως με ηρεμει το ότι κάποιος περναει τα ίδια με εμένα αν και δεν χαίρομαι εννοείται που κάποιος αλλος νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ. Πάντα αισθανόμουν τις έκτακτες και έχω ένα μικρό φυσημα όπως πολλοι άλλοι άνθρωποι ίσως γι αυτό τις αισθάνομαι πολυ. Επίσης έχω χαμηλό αιματοκριτη παντα στη ζωή μου με ταλαιπωρουσε και αυτό σίγουρα παιζει ρολο. Επίσης αιματολογικές μετά τον κοβιντ έδειξαν εννοείται αιματοκριτη χαμηλό και χαμηλά ερυθρα αιμοσφαίρια. Που είδα ότι έχουν σχέση το ένα με το άλλο. Πάντως παιδια με τα χρόνια χειροτερεύουν πολυ. Τουλάχιστον σε εμένα. Έχω παιδεψει πολυ το στομάχι μου γιατί για χρόνια έκανα εμετους επειδή ήθελα να χάσω βάρος. Σίγουρα και αυτό έχει να κάνει με το κακό που με έχει βρει. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μην προκαλώ κακά πραγματα στον εαυτό μου πια. Αλλά οι έκτακτες μου έμειναν και με φοβίζουν τόσο πολυ. Χθες φοβήθηκα ότι θα πεθανω και το στομάχι μου από τότε είναι χάλια. Ενώ δεν τρώω πολυ και τρώω βραστά κυρίως.
21-08-2022, 20:36 #20
Προφανώς και υπάρχουν περίοδοι που μειώνονται η εξαφανιζονται. Συνεχώς αυυο μου συμβαίνει την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν όμως θα είναι πιο έντονες πιο περίεργες. Κάτσε και διάβασε όλα τα ποστ που αφορούν τις έκτακτες και θα δεις το ίδιο μοτίβο. Είμαι πεσιμιστρια είναι γεγονός
21-08-2022, 20:44 #21
Σχετικά με τις περιόδους που αναφέρεις, εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχω πιο συχνά κοντά στις ημέρες ωορρηξιας. Το έχει παρατηρήσει κάποια άλλη αυτό;
21-08-2022, 20:56 #22
Δεν ξερω ρε κοριτσια εγω παντως εδω και 3 βδομαδες τις εχω καθε μερα ολη μερα.πρωτη φορα γινεται αυτο να κραταει τοσο πολυ.φτερουγισμα καρδιας,εκτακτες και οταν γινεται αυτο νιωθω οτι κοβεται η αναπνοη.σε ενα λεπτο μπορει να γινει αυτο 7 φορες.εκοψα τα αναψυκτικα,τρωω ελαφρια εχω βαλει χολντερ,εχω κανει τριπλεξ,εχω κανει εξετασεις αιματος.ολα κομπλε.το μονο που μενει να κανω ειναι να κλεισω καμια σουιτα στο τρελοκομειο.δεν ξερω τι αλλο να κανω.εχω απελπιστει.δεν βγαινω εξω δεν παω πουθενα.με το ζορι σηκωνομαι
22-08-2022, 10:53 #23
Μερικές φορές ναι και εγώ τις νιώθω να είναι σε έξαρση στην περιοδο η την ωορρηξία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και εγώ έχω κάνει πολλες εξετάσεις. Σίγουρα παιζει και το άγχος μας. Να εγώ τώρα είμαι στη δουλειά και συγχύστηκα γιατί βαφτίσουν τα ξαδέρφια μου το παιδι τους και έτυχε να κάνουν κολλητή παρέα με την πρώην του συντρόφου μου και δεν θέλω με τίποτα να βρεθώ μαζί της και δεν θα παω. Απλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και τσουπ να τες. Δεν ξέρω ρε παιδια. Υποφέρω και εγώ περα απο αυτο συνεχώς με έκτακτες. Βλέπω όμως βελτίωση με την καλή διατροφή αλλά και παλι δεν φευγουν. Δεν θα φυγουν ποτε υποθέτω. Δεν ξέρω αν μπορουμε να κάνουμε κάτι εκτός από το να παρηγορουμε η μια την άλλη. Κάτι είναι και αυτό.
22-08-2022, 15:17 #24
Ελα ντε..το να παρηγορει η μια την αλλη ειναι ανακουφιση.τωρα για το οτι θα ειναι στην βαφτιση η πρωην του συντροφου σου κακως λες οτι δεν θα πας.εγω στην θεση σου θα πηγαινα.και δεν ειναι λογος να συγχυστεις για αυτο.θα πας και ολα κομπλε.γνωμη μου