Ποιο το νόημα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Το μόνο που μπορώ να σας γράψω αυτή τη στιγμή είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για όλα όσα μου γράφετε. Να είστε όλοι καλά.

Και εκεί που ένοιωθα λίγο καλύτερα, άρχισα να ξαναπέφτω. Χωρίς να το θέλω, χωρίς να μπορώ να το σταματήσω. Και δεν έχω κανέναν δίπλα μου. Απολύτως κανέναν.

Senior Member
    Το να λες πως δεν εχεις κανενα ειναι επιρροη σε οσα νιωθεις..
    Αν ανοιξεις τα ματια σου να δεις υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που μπορουν να σε νιωσουν.
    Γιατι ψαχνεις για καποιον και οχι για εσενα συγκεκριμενα;

Απαντησε μου...τι σου αρεσει να κανεις;..πες μου ενα πραγμα
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Δεν υπάρχει κάτι που να μ\'αρέσει αυτή τη στιγμή. Τίποτα απολύτως. Δεν θέλω να κάνω κάτι. Αρνούμε να προσπαθώ. Εχω κουραστεί να προσπαθώ. Για κάτι που δεν έρχεται. Για κάτι που ξέρω ότι δεν θα έρθει ποτέ.

Senior Member
    aretiva, τί θελεις να ερθει?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Μια φυσιολογικη και ηρεμη ζωη. Τιποτα περισσοτερο.

Senior Member
    Aretiva:)

αυτο ελεγα κ εγω: θέλω ηρεμια....μονο που ειναι σαν να λεμε θελω να πάω πχ. Ισπανια. Πολυ ωραια λοιπον. Αυτο ειναι το ζητουμενο. Ο τροπος ομως? Για να πάω εκει τί χρειαζομαι? Τί εχω για να πάω ως εκει? Κ τί αλλο χρειαζεται να αποκτήσω για να φτασω εκει...Κ τί θα χρειαστώ για την εκει διαβιωση μου...Τί εφοδια πρεπει να εχω...

Γιατι ξερω πώς ειναι να θελεις κατι πολυ: μπορεις να καθεσαι κ να στεναχωριεσαι που δεν το εχεις. Μπορεις ομως κ να σκεφτεις τί εργαλεια εχεις στα χερια σου που θα σε βοηθησουν να το αποκτησεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Καλημερα..
    Ισπανια ;; μμμ...ξερω ξερω! Ποτε τηα φυγουμε να παμε; :)

Φιλη μου αρετιβα.Απο που βγαινει αυτο το ονομα;Σημαινει κατι;

Λοιπον...Αντιλαμβανομαι το ανεβοκατεβασματα που εχεις,την μια να εισαι ετσι την αλλη παλι τα ιδια.Αυτο σημαινει οτι αρχισες σιγα σιγα κια βγαινει εξω απο εκει που εβαλες τον εαυτο σου.Εκανες μια μικρη κινηση και αυτο ισως να προκαλεσε παρενεργειες οπως να σε πιασει και παλι πανικος.Μην σταματας αυτο που αρχισες,μην το κανεις αυτο σε σενα.Οσο λες πως δεν θες τιποτα δεν θα παρεις τιποτα.Αφου ξερεις τι θες,το πες.Μια φυσιολογικη και ηρεμη ζωη.Αν αφησεις τον εαυτο σου να ηρεμησει τοτε θα ηρεμησεις.Γιατι δεν το καταλαβεις οτι απο εσενα εξαρταται;Μην προσπαθεις για κατι...ειπαμε,απλα μην προσπαθεις.Κανε απλα οτι σου αρεσει.
    Περιμενω ακομη να μου πεις τι σου αρεσει...χωρις ματαιοτητα.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Στο παρελθόν είχα πάρα πολλά πράγματα που με γέμιζαν. Πάρα πολλά και πάρα πολύ απλά. Από ένα ταξίδι, μέχρι μια απλή βόλτα στη θάλασσα. Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν με γεμίζει τίποτα. Δεν θέλω να κάνω τίποτα από όλα αυτά. Και αν υπάρχει κάποια στιγμή που τα κάνω αναγκαστικά, δεν νοιώθω τίποτα. Ίσα ίσα που με ρίχνουν περισσότερο. Γιατί μου θυμίζουν την χαμένη παιδική μου ηλικία.

Senior Member
    αχ βρε aretiva

τι μας επιασε καλοκαιριατηκα

και γω ειμαι κουρασμενη

αποπροσανατολισμενη

και νταουνιασμενη...

θα κατσω να γραψω το ιστορικο μου σε αλλο ποστ να περασει η ωρα

δεν μπορω αλλο

φιλια κοπελα μου

Senior Member
    αρετιβα εχεις βαλεις καποιους στοχους στη ζωη σου η θεωρεις τα παντα χωρις νοημα;

Στόχους έχω. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να τους υλοποιήσω. Δεν έχω άλλη δύναμη μέσα μου. Και αν υπάρχουν στιγμές που νιώθω καλύτερα, ερχονται άλλες που μου μηδενίζουν τα πάντα.

Senior Member
    Καλημερα.Περιμενω ακομη να μου πεις εστω και κατι που σου αρεσει να κανεις..

Να ταξιδεύω...

Senior Member
    ...ωραια.
    Εχεις την δυνατοτητα να το κανεις συντομα?Οικονομικη δυνατοτητα.
    Θα κανεις κατι το καλοκαιρι;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast