Results 16 to 30 of 79
Thread: Ποιο το νόημα?
-
17-07-2009, 10:28 #16
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αλλά από χτες προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορώ να γράψω. Πώς να περιγράψω όλα αυτά που νοιώθω. Δεν ξέρω αν έχει σημασία το πως έφτασα εδώ. Απλά οφείλεται σε λάθη του παρελθόντος. Κάποιων άλλων αρχικά και δικά μου στη συνέχεια. Λάθη που δεν γίνεται να αλλάξουν. Και που με έχουν κάνει να αδιαφορώ για όλα. Ακόμα και για την ίδια τη ζωή. Δεν με νοιάζει. Έχω κουραστεί να παλεύω. Να παλεύω για να σταματήσω να έχω εμμονές, σκέψεις και συναισθήματα που με τρελαίνουν.
- 17-07-2009, 10:43 #17
ποσο χρονων εισαι aretiva αν επιτρεπεται;
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
17-07-2009, 10:44 #18
26...
17-07-2009, 10:48 #19
και ποσο καιρο νιωθεις ετσι; διαβασα οτι πας 8 μηνες στο ψυχολογο αλλα δεν ξερω αν εχει αρχισει αυτη σου η περιπετεια νωριτερα
Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
17-07-2009, 10:49 #20
Είναι σχεδόν δυο χρόνια
17-07-2009, 10:51 #21
Λαθη,επιλογες,πισωγυρισματ α..Κλειστα σε μια ντουλαπα,βαλε κλειδαρια και παμε για αλλα.Τα λαθη μπορει να μην διορθωνονται μα μπορεις να σταματησεις εσυ η ιδια την κατρακυλα.Τι νοημα τελικα εχει να αναλογιζεσαι χρονια τι εκανες και τι επρεπε να κανεις.Τωρα τι κανεις;Ολα τωρα αρχιζουν..απο το χερι σου ειναι να τα σταματησεις.
Θες να μην παλευεις;Μην παλευεις..Αστα ολα.Οι εμμονες οσο δεν τους δινεις τροφη θα ξεχυχησουν,οι σκεψεις θελουν κινητρα,οσο δεν τους δινει δεν θα ερχονται πια...και σιγα σιγα ολα θα ηρεμησουν.Οσο για τα σναισθηματα σου ειναι ανεφικτο να σταματησουν να υπαρχουν,αγαπησε τα..γιατι τα φοβασαι;Αυτη εισαι και θα εισαι παντα...με αυτα που νιωθεις και αγαπας.Μην σκοτωνεις τον εαυτο σου,μην το κανεις..Λυπησου μοναχα τις ωρες και τις μερες που χανεις σπαταλωντας τοση ενεργεια στην θλιψη και στον χαμο.Μην συντριβεσαι για πραγματα που εκανες αλλα για πραγματα που δεν θα κανεις αν μεινεις ετσι...
Καλημερα"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
17-07-2009, 10:53 #22
Οποτε νιωσεις πιεση απο τις ερωτησεις μου πες το μου....
Βιωσες τοτε πριν 2 χρονια καποια απωλεια; εφυγε καποιος δικος σου απο τη ζωη, χωρισες με καποιον αγαπημενο σου; εχασες τη δουλεια σου; μετακομισες σε ξενο τοπο; περασες καποια ασθενεια εσυ ή κοντινο σου ατομο;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
17-07-2009, 11:07 #23
Μείνε και ξεκουράσου πλάι μας. Μην απαντάς αν σε κουράζει τώρα που οι πληγές αιμμοραγούν. Θα σου περάσει και θα βρεις δύναμη. Πως βρήκες τόση για να γράψεις? Έτσι θα κυλήσουν όλα και θα περάσουν.Κάνε κουράγιο, βρήκες σκιά, μείνε να ξεδιψάσεις.
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
17-07-2009, 11:33 #24
Ετσι ακριβως...
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
17-07-2009, 13:04 #25
Originally posted by boubourina
Βιωσες τοτε πριν 2 χρονια καποια απωλεια; εφυγε καποιος δικος σου απο τη ζωη, χωρισες με καποιον αγαπημενο σου; εχασες τη δουλεια σου; μετακομισες σε ξενο τοπο; περασες καποια ασθενεια εσυ ή κοντινο σου ατομο;
Ξέρω ότι πρέπει να τα αφήσω όλα πίσω. Αλλά δεν είναι απλό. Δεν είναι ανώδυνο. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο είναι στα λόγια, δεν θα υπήρχε αυτό το forum, δεν θα υπήρχαν ούτε ψυχολόγοι ούτε και ψυχίατροι...
17-07-2009, 13:08 #26
Ποιος μιλησε για απλο και ευκολο;...κανεις.Ομως οταν με το καλο περασει θα καταλαβεις και εσυ οτι αξιζε η τοση προσπαθεια.Γιατι θα περασει....Ο ψυχολογος ειναι εκεινος που θα σου απελευθερωση πιο ευκολα την σκεψη οχι ομως εκεινος που μπορει να σε σωσει.Και πισυευω το γνωριζεις.
Χαιρομαι που απαντας,δειχνει οτι θες ακομη να το παλεψεις"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
17-07-2009, 13:43 #27
Originally posted by aretiva
Απλά ήταν η περίοδος που έπειτα από κάποια γεγονότα άρχισα να καταλαβαίνω ότι μέχρι τότε δεν ζούσα. Ζούσα μέσα από την ζωή των άλλων. Ήταν σαν να ξυπνούσα τότε. Και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η κατρακύλα.
Ξέρω ότι πρέπει να τα αφήσω όλα πίσω. Αλλά δεν είναι απλό. Δεν είναι ανώδυνο. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο είναι στα λόγια, δεν θα υπήρχε αυτό το forum, δεν θα υπήρχαν ούτε ψυχολόγοι ούτε και ψυχίατροι...
Οταν το καταλαβες οτι ζουσες τη ζωη των αλλων ή μεσα απο τις ζωες των αλλων, το αλλαξες; το σταματησες;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
17-07-2009, 13:54 #28
Originally posted by boubourina
Οταν το καταλαβες οτι ζουσες τη ζωη των αλλων ή μεσα απο τις ζωες των αλλων, το αλλαξες; το σταματησες;
17-07-2009, 13:55 #29
Originally posted by Alterego
Χαιρομαι που απαντας,δειχνει οτι θες ακομη να το παλεψεις
17-07-2009, 13:57 #30
Για τα δικα σου θελω να ζησεις..να νιωσεις και παλι.Οσο κι αν πεσεις κατω,οσο σκοταδι κι αν νιωσεις οση πικρα,θα ξαναβγεις απανω..Ο πατος δεν κραταει πολυ.Να γραφεις οποτε νιωθεις πως θες.Δεν εισαι μονη...ποτε ξανα μονη πιστεψε το.
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....