Results 16 to 28 of 28
-
28-08-2022, 20:12 #16
Μακάρι να ηταν μόνο ο ύπνος, αγχώδεις κατάθλιψη και βάλε, αλλά λέω να κάνω το τεστ να το δω , έχω παρατηρήσει με τη γυμναστική βελτιωνομαι πολύ και γενικά αν έχω το μυαλό μου απασχολημένο.
Στο γιατρό δεν έχω πάει ακόμη, από Σεπτέμβριο διαθέσιμο ραντεβού
- 28-08-2022, 21:45 #17
Κατάλαβα. Καλή δύναμη. Πάντως αυτό που είπε ο Christos πιο πάνω ισχύει, ότι δηλαδή κάποιοι γιατροί (οι δικοί μου ψυχίατροι όχι, κάποιοι ολιστικοι που πήγα ναι) θεωρούν πως οι βιταμίνες που σχετίζονται με την ψυχική υγεία (b12, φυλλικό οξύ και d νομίζω) πρέπει να είναι στα βέλτιστα επίπεδα, όχι απλά στα κατώτερα φυσιολογικά. Γι'αυτό και κάποιοι κάνουν ενέσεις b12 να φανταστείς και φθάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.
04-09-2022, 23:07 #18
Καλησπέρα Niels. Υπάρχουν ολιστικό ψυχιατροι που προτείνουν βιταμίνες? Μπορείς να μου συστήσεις κάποιον σε pm?
05-09-2022, 19:47 #19
Δεν το έγραψα με σαφήνεια πιο πάνω, εννοούσα ολιστικοι γιατροί, δεν ξέρω αν υπάρχουν ολιστικοι ψυχίατροι. Εννοείται μπορώ να σου στείλω μήνυμα με τα στοιχεία τους αλλά θα πρέπει να σου πω ότι στο ψυχολογικό κομμάτι δεν ξέρω αν είχα βελτίωση από αυτά που μου έδιναν γιατί ταυτόχρονα έπαιρνα αντικαταθλιπτικό. Τελικά σταμάτησα στο εξάμηνο, ήταν πολύ ακριβά και η αμοιβή και τα συμπληρώματα και δεν τους εμπιστεύομαι για να είμαι ειλικρινής. Οπότε μπορώ να σου πω αλλά δεν τους συστήνω. Είχα πάει και σε άλλους τρεις αλλά ούτε αυτούς τους συστήνω. Γενικά νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς απλά μας εκμεταλλεύονται.
05-09-2022, 21:24 #20
Κι εγώ είχα ψάξει λίγο εναλλακτικά αλλά δεν...
Πήρα μετά από καιρό DEPRERAM 3.5 mg και κοιμήθηκα ενα 7 ωρο συνεχόμενα, θαύμα για μένα...
Αλλά με έπιασε, λίγο βέβαια,η ζαλάδα πού γράφω στο αρχικό ποστ.
Το Depreram είναι γεννοσημο του remeron, μήπως με το remeron δεν έχω αυτή τη ζαλαδα? έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
09-09-2022, 18:10 #21
Ρεμερον έπαιρνες και σου προκάλεσε ζαλάδα και αστάθεια με αποτέλεσμα να το κόψεις ή γενοσημο; Μπερδεύτηκα. Ένα γενοσημο του ρεμερον που δοκίμασα σε υγρή μορφή, το mirtapil, δεν με έπιασε οπότε όσο βρίσκω ρεμερον θα αποφεύγω τα γενοσημα. Γενικά απ'ο,τι έχω καταλάβει (αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) τα περισσότερα από τα αντικαταθλιπτικά που δοκίμασες τα σταμάτησες λόγω παρενεργειών αλλά όλα έχουν λίγο πολύ. Και είναι φάρμακα που αν δεν τα παίρνεις την ίδια ώρα και παίζεις με τη δοσολογία, δηλαδή την ανεβοκατεβαζεις, δημιουργούν προβλήματα.
10-09-2022, 21:37 #22
Το DEPRERAM (γεννοσημο remeron) επερνα τους τελευταίους 3 μήνες γιατί δεν έβρισκα σε κάποια περίοδο το remeron,στην αρχή είχα ξεκινήσει με remeron.
Τον τελευταίο καιρό που είμαι χωρίς το φάρμακο μου έχει βγει μεγάλη υπερένταση, κοιμάμαι κατά τις 2 και ξυπνάω κατά τις 6 με υπερένταση, για να μου περάσει βγαίνω στη γειτονιά και κάνω περπάτημα και μετά δουλειά,το απόγευμα πάλι κάνω λιγο γυμναστική οσο προλαβαίνω αλλιώς δε φεύγει αυτή η υπερένταση,μου έχει κοπεί κατά πολύ η όρεξη που εγώ είμαι γενικά άνθρωπος του φαγητού κι έχω χάσει σε λίγο διάστημα κιλά...
Το xanax πλέον το χρησιμοποιώ όταν είναι να πάω σε κάποια κοινωνική εκδήλωση με άτομα που δεν γνωρίζω κυρίως,αν βγω με γνωστούς φίλους ή οικογένεια δεν χαπακονομαι...
Μου αρέσει που έχει έρθει αυτη η ενέργεια αλλά μπορεί σε λίγο καιρό να κλαταρω...
Τώρα έχω βάλει στόχο να κάτσω αρκετές μέρες χωρίς xanax για να μπορέσω να δώσω ξανά αίμα που έχω χρόνια να δώσω λόγω φαρμακων.
Την τελευταία δεκαετία αυτή η λούπα γίνεται, περνώ φάρμακα μετά σταματάω για κάποιο διάστημα και μετά ξαναρχίζω...
01-07-2023, 16:36 #23
Φίλε αν είσαι ακόμα εδώ θα ήθελα πολύ να μάθω πως πάς
03-07-2023, 10:23 #24
έλα φίλε , ακόμη εδώ είμαι.
τώρα είμαι σε νέα αγωγή με cipralex 10mg και trittico 150 για ύπνο.
καλά πάει μέχρι τώρα αλλά ο ύπνος έχει χαλάσει λίγο
03-07-2023, 10:39 #25
Καλά να είσαι φίλε μου,να σου πω την αλήθεια ήλπιζα να ακούσω πως το έχεις ξεπεράσει γιατί εγώ μόλις μπήκα σε αυτό το τριπακι και μόνο στην ιδέα ότι θα παλεύω τόσα χρόνια θέλω να αυτοκτονήσω.Εχω γίνει μη λειτουργικός αλλά και στην ιδέα ότι και να φτισξω λίγο ώστε να μπορώ να δουλεύω αλλά θα συνεχίσω να παίρνω μόνιμα φάρμακα δεν αντέχω.αληθεια πως έχεις αντέξει τόσα χρόνια μπορείς να μου πεις;
03-07-2023, 13:19 #26
Γιατί το βλέπεις σαν ήττα? δες το σαν μια διαδικασία βελτίωσης της υγείας σου , το γράφεις και μόνος σου ότι είσαι μη λειτουργικός και χρειάζεσαι θεραπεία , αν είχες ζάχαρο δεν θα έπερνες ινσουλίνη?αν είχες θυροειδή δε θα έπερνες χάπι?
κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή μπορεί να πάρεις για ένα διάστημα και μετά να τα κόψεις , ξέρω αρκετά άτομα από το περιβάλον μου που τα έκοψαν μετά.
τι διάγνωση έχεις και τι φάρμακα σου έγραψε ο γιατρός?
04-07-2023, 13:33 #27
ο γιατρός διακρίνει μια υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, απέφυγε να του δώσει όνομα όμως εγώ πιστεύω πως έχω αγχωδη κατάθλιψη.η αγωγή μου είναι tranxene 30mg την ημέρα10mg πρωί μεσημέρι βράδυ και rispelen 3 mg την ημέρα 1χαπι κάθε βράδυ.το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά μου σε αυτή την κατάσταση με έχει κάνει μη λειτουργικό.
04-07-2023, 14:30 #28
Το rispelen είναι αντιψυχωσικο δεν ειναι απο τα πρωτα που δοκιμαζει καποιος με αγχωδη διαταραχη εγω θα σου πρότεινα να αλλαξεις και γιατρο να παρεις και μια δεύτερη γνωμη, οπως σε ολα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοι και κακοι γιατροι ενας καλος θα σε βοηθήσει να βρεθει η σωστή αγωγη γρηγορότερα να μην ταλαιπωρεισαι, γιατι το ξεκινα σταματα φαρμακα ειναι δυσκολη διαδικασία