Πολλά νεύρα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 256
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Ο πατέρας μου δεν έχει ίχνος ανδρισμού ή αξιοπρέπειας δυστυχώς. Το χρήμα και η μητρια μου είναι τα μόνα στα οποία υπακούει. Μπορεί να το σκέφτεται όπως το λες, πάντως πέρυσι, εν μέσω σεζόν που πνιγομασταν δεν δίστασε να διωξει τον λαντζιερη και την καμαριέρα (ηταν ανδρογυνο) γιατί μάλωσαν με τη μητρια μου (οταν ακομα ερχοταν στο ξενοδοχείο)..
    Τους είχε προπληρώσει όλη τη σεζόν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Καλημέρα Skioure. Νομίζω ότι είναι παρατραβηγμένο το να σε «ξεκοιλιάσει» ή να σου κάνει κάτι κακό. Εγώ πιστευω ότι επαφίεται στο γεγονός ότι εισαι πιο μετρημένος και οτι ο πατέρας σου είναι άλλου ντ’άλλου και προτιμά να μην εμπλέκεται σε αυτά τα επεισόδια για να βγει η δουλειά, όποτε τον παίρνει να κάνει τον τραμπούκο. Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, συνηθως. Μπορεί να έχει καταλάβει οτι ακούγοντας αυτά εσυ φοβάσαι και το συνεχίζει. Αν θες να το συνεχίσεις με τη μήνυση, πράξε το ώστε να του κοπεί ο βήχας.
    Με όλα αυτά που ακούγονται στον κόσμο σας φαίνεται τόσο απίθανο δλδ; Τι να πω, εγώ το θεωρώ πιθανό πάντως. Αν όχι να με σκοτώσει να μου κάνει άλλη ζημιά, να με χτυπήσει πολύ πχ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Τους είχε προπληρώσει όλη τη σεζόν;
    Οχι, αλλά οκ, δώρα κλπ τα πήραν. Τελος παντων όπως και να το σκέφτεται εγώ του έστειλα μειλ και θα του τα πω κι όταν τον δω ότι είτε θα τον πιάσει μπροστά μου και θα του πει ότι η μήνυση θα αποσυρθεί αν φτιάξει τη συμπεριφορά του και ότι αν ξανακούσει να λέει ότι θα με κομματιασει θα τον καταγγείλει ο ίδιος ο πατέρας μου στον εισαγγελέα, είτε να μου δώσει τους μισθούς μου και να κάτσω σπίτι μου. Εικάζω ότι θα μου πει να γίνει το δεύτερο και αν είναι για μερικές μέρες θα κάτσω σπίτι μου, να δω πώς θα βολέψει το πρόγραμμα αφού κάθομαι κοντά στο 10ωρο.

Senior Member
    Ξαναρωτάω όπως σε είχα ρωτήσει νωρίτερα, υπάρχει κάποιος άνθρωπος λίγο παραέξω να σου πει μία γνώμη;
    Κάποιος που να έχει μία εικόνα, κατά προτίμηση όμως όχι μόνο από τα λεγόμενά σου, να ξέρει λίγο πρόσωπα και πράγματα χωρίς να εμπλέκεται άμεσα σε όλα αυτά;

Senior Member
    Οχι, αλλά οκ, δώρα κλπ τα πήραν. Τελος παντων όπως και να το σκέφτεται εγώ του έστειλα μειλ και θα του τα πω κι όταν τον δω ότι είτε θα τον πιάσει μπροστά μου και θα του πει ότι η μήνυση θα αποσυρθεί αν φτιάξει τη συμπεριφορά του και ότι αν ξανακούσει να λέει ότι θα με κομματιασει θα τον καταγγείλει ο ίδιος ο πατέρας μου στον εισαγγελέα, είτε να μου δώσει τους μισθούς μου και να κάτσω σπίτι μου. Εικάζω ότι θα μου πει να γίνει το δεύτερο και αν είναι για μερικές μέρες θα κάτσω σπίτι μου, να δω πώς θα βολέψει το πρόγραμμα αφού κάθομαι κοντά στο 10ωρο.
    Αυτή είναι μία καλή λύση αν υπάρχει δυνατότητα, να πάρεις τις αποστάσεις σου λίγο.

Senior Member
    Με όλα αυτά που ακούγονται στον κόσμο σας φαίνεται τόσο απίθανο δλδ; Τι να πω, εγώ το θεωρώ πιθανό πάντως. Αν όχι να με σκοτώσει να μου κάνει άλλη ζημιά, να με χτυπήσει πολύ πχ.
    Τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή, ωστόσο εγώ καταλήγω ότι συμπεριφέρεται έτσι γιατί τον παίρνει και ενδεχομένως έχει μυριστεί ότι φοβήθηκες για τη σωματική σου ακεραιότητα. Και το τραβάει. Τώρα κάποιος που κομπάζει ότι έχει κάνει αναμορφωτήριο και αναφέρεται σε μαφίες κτλ. μου φαίνεται ότι το κάνει πιο πολυ για να σχηματίσει μια εικόνα φόβου γύρω από το πρόσωπο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ξαναρωτάω όπως σε είχα ρωτήσει νωρίτερα, υπάρχει κάποιος άνθρωπος λίγο παραέξω να σου πει μία γνώμη;
    Κάποιος που να έχει μία εικόνα, κατά προτίμηση όμως όχι μόνο από τα λεγόμενά σου, να ξέρει λίγο πρόσωπα και πράγματα χωρίς να εμπλέκεται άμεσα σε όλα αυτά;

Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος. Τα είπα στον φίλο που σας λέω, που μας ξέρει λίγο πολύ όλους και μου είπε ότι εφόσον δεν με στηρίζει ο πατέρας μου να μην ασχοληθώ περαιτέρω και ότι κανονικά θα έπρεπε απλώς να απολυθεί αυτός και ότι βρίσκει πάτημα στην αδιαφορία του πατέρα μου. Η μαμά μου (που οκ είναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά την ενημέρωσα να κλειδώνει γιατί υπάρχει κάποιος που ίσως θελει να μπει στο σπίτι και να ρωτάει ποιος είναι πριν ανοίξει) μου είπε να μην ανακατευτώ. Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν άλλο, περα από εσάς σε ένα φόρουμ. Ντρέπομαι κιόλας να το πω σε κάποια άλλη φίλη μου πχ, γιατί αισθάνομαι άσχημα για την κατάντια της οικογένειάς μου.

Επιασα εντελει τον πατέρα μου, φυσικά δεν ήθελε να με ακούσει, έπρεπε να τον κυνηγάω από πίσω μέχρι να κάτσει για πέντε λεπτά και μου είπε τα εξής : "αν εσείς δεν τον θέλετε μία φορά, εγώ δεν τον θέλω δέκα, αλλά να πάψουν όλα να βγει η σεζόν και του χρόνου φέρτε μου εσείς προσωπικό" (που βέβαια μου τα έχει ξαναπεί κάθε σεζόν που του λέω ότι δεν τον θέλω στη δουλειά και στο τέλος όποιον άλλο υπάλληλο του φέρνω για να τον δει για πρόσληψη του ξινίζει και του βρωμάει παρόλο που έχει περισσότερα προσόντα από αυτόν)
    Του είπα "καλώς, εγώ για φέτος θα βάλω το κεφάλι κάτω, όσο όμως δεν με ενοχλεί και έχει την πρέπουσα συμπεριφορά. Στο παραμικρό νέο περιστατικό φεύγω αφού μου δώσεις του μισθούς μου" Εκεί κάπως γυάλισε το μάτι του. Και μετά, όταν πρότεινα να τον πιάσει σήμερα και να πει όσα σας εγραψα παραπάνω είπε "όχι, άστα αυτά για φέτος" Του λέω "είπε ότι θα με κομματιάσει, για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να το ξέρεις, όντως του έχω υποβάλλει μήνυση (και του έδειξα το μειλ) και θέλω να τον πιάσεις, αν όχι αυτές τις μέρες, έως το τέλος της σεζόν, και να του πεις ότι θα την αποσύρω μόνο εφόσον δεν με ξαναενοχλήσει" κλπ κλπ. Και μου είπε εντάξει. Τώρα, κατα πόσο θα το κάνει δεν ξέρω.

Έχουμε και τη γιαγιά μου στην εντατική αυτές τις μέρες όπως είπα και είναι δύσκολο να επιμείνω εφόσον έπεσαν κάπως οι τόνοι προς το παρόν.
    Last edited by Skiouros8; 28-08-2022 at 12:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή, ωστόσο εγώ καταλήγω ότι συμπεριφέρεται έτσι γιατί τον παίρνει και ενδεχομένως έχει μυριστεί ότι φοβήθηκες για τη σωματική σου ακεραιότητα. Και το τραβάει. Τώρα κάποιος που κομπάζει ότι έχει κάνει αναμορφωτήριο και αναφέρεται σε μαφίες κτλ. μου φαίνεται ότι το κάνει πιο πολυ για να σχηματίσει μια εικόνα φόβου γύρω από το πρόσωπο του.
    Πιθανόν, ναι. Μάλιστα παρατήρησα πως οι απειλές του αυξάνονται σε μέγεθος όσο δεν κάνω πίσω. Δηλαδή ξεκίνησε από κάτι χαλαρό (πέταγμα στη πισίνα) και κατέληξε στο κομμάτιασμα. Του το είπα και λεκτικά την ημέρα του καυγά "εγώ δεν φοβάμαι ούτε μαφίες ούτε τίποτα, στο λέω ότι αν συνεχίσεις έτσι θα φας μήνυση" Αυτός τότε έλεγε ότι δεν υπακούει στους μπάτσους κλπ κλπ. Μετά κάλεσα την αστυνομία και την επόμενη που δεν μαζεύτηκε και συνέχισε, έκανα αυτό ακριβώς που δήλωσα και του υπέβαλλα μήνυση και του είπα το βράδυ που με σκουντούσε και έλεγε τι γελάς μωρέ "όταν θα σου έρθει το χαρτί από το δικαστήριο να δεις πόσο θα γελάω" Εκεί κάπως άρχισε να αλλάζει στάση και να μαζεύεται.

Τέλος πάντων, αύριο είναι Δευτέρα, θα ξυπνήσω πρωί πρωί και θα πάρω τηλέφωνο στην εισαγγελία να δω καταρχάς τι έχει γίνει με την καταγγελία.

Από κει και πέρα, προσωπικά νιώθω άσχημα πια. Ταπείνωση. Εδώ μέσα είναι το σπίτι μου, πλέον μπορεί όντως να φαίνομαι ως "τίποτα" στα μάτια του, γιατί δεν ήταν εδώ να με δει παλιά, πριν με πιάσουν οι σκοτούρες με τα δικαστήρια των γατών, την ψυχολογική μου κρίση, όλα τα προβλήματα με τη θεία μου, την προσωπική μου κατάρρευση, όταν υπήρχε προσωπικό και πελάτες που συμπαθούσα, όταν μου έκαναν γενέθλια, όταν με εκτιμούσαν φανερότερα όλοι. Τα τελευταία χρόνια ναι, εγώ αποτραβήχτηκα συνειδητά από εδώ μέσα και έρχομαι απλώς να βγάλω μια βάρδια. Αλλά με πληγώνει να πιστεύει, ένας υπάλληλος που δουλεύει 5 χρόνια εδώ, πως εγώ που είμαι από μωρό παιδί εδώ μέσα, είμαι ένα τίποτα για αυτό το ξενοδοχείο.

Επίσης είναι τεράστιο μείον μου που δεν έχω φιλικές σχέσεις με το άλλο προσωπικό (δηλαδή τις δύο λαντζιέρες, τον μάγειρα κλπ) γιατί αυτός μπορεί να τους φέρει ως μάρτυρες και επίσης επειδή η αδερφή του το παίζει καημένη σε αυτούς και ότι εγώ ήμουν ο κακός εργοδότης (που τυπικά δεν είμαι εργοδότης, συνάδελφοι είμαστε στα πλαίσια μιας καταγγελίας, μιας και εγώ ο ίδιος σκέφτηκα να πάω στην επιτροπή εργασίας) που της μίλησα υποτίθεται άσχημα. Άντε να βρεις άκρη.

Senior Member
    Πήγα να βάλω μια φωτογραφία μου με τον παππού μου στο μπαρ και η μεγάλη μου αδερφή διαφώνησε. Καλό κι αυτό. Να σημειώσω ότι παλαιότερα είχαμε οικογενειακές φωτογραφίες κάτω στο μπαρ, μετά για κάποιο λόγο βγήκαν. Έχουμε ακόμα στη ρεσεψιόν όμως. Θέλω να βάλω μια φωτογραφία μου με τον παππού μου, ιδρυτή του ξενοδοχείου,τον οποίο δεν τον γνώρισε αυτο το γομάρι και που σίγουρα θα τον είχε πετάξει έξω αν ζουσε και μάθαινε αυτή την κατάσταση.

edit: τελικά μου είπε να κάνω ό,τι θέλω. Το απόγευμα θα πάμε μαζί στο νοσοκομείο για τη γιαγιά μου γιατί εκτός των άλλων κανείς δεν έχεις τις γνώσεις μου στην καρδιολογία και δεν καταλαβαίνουν τι τους λένε οι γιατροί.
    Last edited by Skiouros8; 28-08-2022 at 14:21.

Senior Member
    Επίσης κάθισα να φτιάξω τα σόσιαλ του ξενοδοχείου που είναι παρατημένα, έφτιαξα καινούργιο ίνστα και φβ και πόσταρα έναν διαγωνισμό για δωρεάν ποτα στην καλύτερη φωτογραφία που θα μπει στο χασταγκ. Θα βγάλω και φωτογραφίες με πελάτες και θα τις ποστάρω. Και εφόσον θα τα διαχειριζομαι εγώ, αυτός δεν θα είναι πουθενα. Θα τον χτυπήσω εκεί που πονάει. Πολλές φορές όταν μου μιλάνε παλιοί πελάτες πετάγεται μες στη μέση, θέλει να φαίνεται μόνο αυτός στους πελάτες. Θα τον αφανίσω από το πρόσωπο του ξενοδοχείου.
    Πρέπει να τις προωθήσω βέβαια λίγο πρώτα.

Senior Member
    Ο τύπος ήρθε πάνω και με ρώτησε με βροντερή φωνή (με τρόμαξε γιατί ήμουν γυρισμένοςκαι έγραφα κάτι) αν ένα κλειδί είναι πάνω στη ρεσεψιόν γιατι το εψαχναν οι πελατες. Του απάντησα πως είναι εδώ και μετά έφυγε. Θεωρεί πως όλα είναι κανονικά; Είχε υφακι πάντως.

Senior Member
    Κατέβηκα πριν κάτω και καθόμουν λίγο εκεί με τις αδερφές μου και ένιωθα απραγος. Θέλω να βρω αφορμή να αφήσω το βιβλίο μου εκεί καθώς και την ανθολογία αλλά θα φανεί πολύ στημένο. Αυτός πάντως δυσαρεστηθηκε που ήμουν εκεί, με κοίταξε έκπληκτος βασικά γιατί δεν το συνηθίζω. Βρήκα πως θα τον ενοχλησω λοιπόν τον πολλά βαρύ αντρα: θα κατεβαίνω και θα κάθομαι στο μπαρ. Έχω να πιω αλκοόλ τρία χρονια αλλά λέω να βάλω μπύρα να χαλαρώσω (όχι σημερα)ώστε να μου φύγει η αίσθηση ότι όλοι με κοιτάζουν στο εστιατοριο και να κεράσω και κανέναν πελάτη.

Εντιτ: κανονισα με την αδερφή μου να κλείνω εγώ το μπαρ μια φορά τη βδομάδα.

Senior Member
    Νομίζω οτι σου γίνεται εμμονή. Και να αφήσεις το βιβλίο σου, πιστεύεις οτι θα έχει κάποια επίδραση σε έναν άνθρωπο που από τα γραφόμενά σου δεν είναι των γραμμάτων; Δεν νομίζω οτι αυτό θα τον κάνει να νιώσει μειονεκτικά. Έχεις ανάγκη να αναγνωριστεί η αξία σου και ιδιαίτερα ανάμεσα στο προσωπικό του ξενοδοχείου επειδή δεν υπάρχει ο σεβασμός που θα έπρεπε. Μην προσπαθείς να αναλώνεις τις ημέρες σου ψάχνοντας τους τρόπους για να επιβληθείς και να τον εκνευρίσεις. Δεν λέω να έχεις στάση που να υποδηλώνει οτι φοβάσαι, αλλά μπορείς να είσαι ψυχρός και κοφτός σε κάθε πιθανη αλληλεπίδρασή σας.

Senior Member
    Αυτό που είπε απλώς με ξύπνησε και κατάλαβα ότι έχω παραχωρήσει πολύ χώρο στο ξενοδοχείο σε άλλους, άρα θα αρχίσω μα κλείνω το μπαρ κάποιες φορές.

Έγινε κάτι που με τάραξε τώρα όμως, με ρώτησε ο πελάτης που είχε δει το βίντεο για το ναρθηκακι και νομίζω ότι κατάλαβε ότι λεω ψέματα (που οκ δεν είναι ακριβώς ψέματα, έχω όντως θέμα το οποίο εντάθηκε λογικα απο το αγχος απλώς θεωρει οτι μου το προκαλεσε εκεινος) Του είπα κατά λάθος για αντίχειρα ενώ εννοούσα άρθρωση αλλά η άρθρωση δεν καλύπτεται από το ναρθηκακι. Αν και εχω θεμα και με τον αντίχειρα. Επισης του ειπα οτι ειναι χρονια θεμα και οτο ενταθηκε τις τελευταίες ημερες κατι που δεν ειναι ψεμα. Ειχε ειρωνικό ύφος νομίζω. Αύριο θα τον κεράσω κάτι.
    Last edited by Skiouros8; 28-08-2022 at 21:46.

Senior Member
    Τους αγόρασα μελεκουνια να τους τα δώσω αύριο.

Εμμονή δεν ξέρω, σίγουρα μπορώ να γίνω εμμονικος, κακό του κεφαλιού του, δεν κάνω κάτι παράνομο που θέλω να έχω πιο ενεργο ρόλο στο ξενοδοχείο ή να μιλάω με τους πελάτες. Αύριο έχω άγχος για την καταγγελία, πρέπει να πάρω νωρίς τηλέφωνο. Και αυτά τα σχόλια του πελάτη, το καχύποπτο ύφος, μου χάλασαν λίγο τη διάθεση.

Αυτός μου είπε η μεσαία μου αδερφή ότι πάλι ότι θα μου ζητήσει συγνώμη (χθες τα είπε στη μεγαλη) Σας είπα ότι έτσι ανησυχεί. Δεν θέλει να με βλέπει άνετο με τους πελάτες.
    Last edited by Skiouros8; 28-08-2022 at 22:08.

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast