Φόβος μετά το εμβόλιο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Φόβος μετά το εμβόλιο

Καλημέρα σε όλους!!Θα σας πω το δικό μου πρόβλημα και θα ήθελα τις γνώμες σας..Από τον Ιανουάριο που έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κοβιντ ξεκίνησε το χάος...Φοβόμουν ότι θα πεθάνω κι όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς με φοβίζουν ακόμα περισσότερο... Ταχυκαρδίες,ζαλάδες νομίζω ώρες ώρες ότι θα πεθάνω..Πήγα σε ψυχίατρο ο οποίος μου έδωσε λεξοτανιλ για όταν με πιάνει δεν το έχω πάρει μέχρι στιγμής έχω βρει μια ενεργειακή θεραπεύτρια και κάνω από το Μάιο θεραπείες μαζί της και περνώ ανθοϊάματα Μπαχ .έχω δει αρκετή βελτίωση αλλά τα ψυχοσωματικά ακόμα υπάρχουν...μέρα με τη μέρα το πάω αλλά πραγματικά είναι μέρες που δεν αντέχω άλλο ετσι...έχω ξεκινήσει πάλι να βγαίνω λίγο πηγ και διακοπές αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι όπως ήμουν πριν.

Quote Originally Posted by Marg27 View Post
    Καλημέρα σε όλους!!Θα σας πω το δικό μου πρόβλημα και θα ήθελα τις γνώμες σας..Από τον Ιανουάριο που έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κοβιντ ξεκίνησε το χάος...Φοβόμουν ότι θα πεθάνω κι όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς με φοβίζουν ακόμα περισσότερο... Ταχυκαρδίες,ζαλάδες νομίζω ώρες ώρες ότι θα πεθάνω..Πήγα σε ψυχίατρο ο οποίος μου έδωσε λεξοτανιλ για όταν με πιάνει δεν το έχω πάρει μέχρι στιγμής έχω βρει μια ενεργειακή θεραπεύτρια και κάνω από το Μάιο θεραπείες μαζί της και περνώ ανθοϊάματα Μπαχ .έχω δει αρκετή βελτίωση αλλά τα ψυχοσωματικά ακόμα υπάρχουν...μέρα με τη μέρα το πάω αλλά πραγματικά είναι μέρες που δεν αντέχω άλλο ετσι...έχω ξεκινήσει πάλι να βγαίνω λίγο πηγ και διακοπές αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι όπως ήμουν πριν.
    Καλημερα Marg, πριν το εμβόλιο ειχες διαγνωστει με ΓΑΔ; ή περασες πιεστικη περίοδο;

Senior Member
    Πέθανε ο μπαμπάς μου πέρσυ κ μετά από αυτό με έπιασαν γενικά φοβίες..κυρίως αρρωστοφοβια...έχω πάει σε παθολόγο καρδιολόγο ενδοκρινολόγο όλοι μου είπαν άγχος..Ο ψυχίατρος δεν μου έδωσε κάποια διάγνωση μου είπε ότι έχω άγχος οπότε διαβάζοντας τις εμπειρίες σας φαντάζομαι ότι έχω κι εγώ ΓΑΔ..Απλώς δεν θέλω να πάρω χάπια ίσως φυτικά να δοκίμαζα γιατί τα φοβάμαι και αυτά.

Πέθανε ο μπαμπάς μου πέρσυ κ μετά από αυτό με έπιασαν γενικά φοβίες..κυρίως αρρωστοφοβια...έχω πάει σε παθολόγο καρδιολόγο ενδοκρινολόγο όλοι μου είπαν άγχος..Ο ψυχίατρος δεν μου έδωσε κάποια διάγνωση μου είπε ότι έχω άγχος οπότε διαβάζοντας τις εμπειρίες σας φαντάζομαι ότι έχω κι εγώ ΓΑΔ..Απλώς δεν θέλω να πάρω χάπια ίσως φυτικά να δοκίμαζα γιατί τα φοβάμαι και αυτά.
    καλο ειναι την διαγνωση να την βγαζει ενας ειδικος, ψυχοθεραπεία εχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις; Σχετικα με τα εμβόλια και εγω στην αρχη νομιζα πως αυτα οφείλονται για το προβλημα μου, ακομα και όταν μου βγηκε η διαγνωση ΓΑΔ, δεν μπορουσα να πιστέψω οτι το αγχος μπορεί να προκαλέσει τόση μεγαλη ζημια και έκανα ενα κολπακι. Διαβασα σε αυτο το φορουμ ιστορίες ανθρώπων πριν τον κόβιντ που δεν υπήρχαν εμβολια και ειχαν και αυτοι τα ιδια συμπτώματα. Οσο αφορά την φαρμακοθεραπεία ουτε εγω ημουν θετικη, αλλα αποφασισα να το πολεμησω με ολα τα μεσα, βεβαια στο πρωτο φαρμακο ατυχησα και μου μεγαλωσε το προβλημα και δοκιμασα δεύτερο το οποιο μπορώ να πω οτι βοηθησε στην διάθεση, αλλα τα σωματικα επιμενουν και εμενα το μεγαλύτερο θεμα μου ειναι τα σωματικά.Ασε που μου προσθεσε και την ναυτία σαν σύμπτωμα που δεν ειχα, εχει μερες που σηκώνονται και ειμαι βαρκα στο γυαλο και σημερα ειναι μια απο αυτη, αφου σηκωθηκα και για να ερθω στην κουζίνα εκλεισα τα ματια και πηγαινα τοίχο τοιχο, γιατί εγερνα προς τα αριστερά. Τελος, του μηνα εχω ραντεβου με την ψυχίατρο για την εξελιξη και θα δω πως θα παει.

Senior Member
    Σαν να με διαβάζω. Ακριβώς τα ίδια. Ανθοιαμα έκανες δικό σου ή έτοιμο?
    Κι εγώ έχασα τον μπαμπά μου πέρσυ..

Senior Member
    Πήγα σε ψυχίατρο και Μ είπε ότι έχω πολύ άγχος και φοβίες μ συνέστησε να κάνω ασκήσεις χαλάρωσης και ψυχοθεραπεία την οποία κάνω με την ενεργειακή θεραπεύτρια μου.. ανθοϊάματα μου τα φτιάχνει η ίδια ένα που είναι η θεραπεία μου κι ένα rescue remedy για πολύ έντονο αγχος δεν ξέρω αν στην βελτίωση μου ευθύνονται αυτά η η ψυχοθεραπεία που κάνουμε στην οποία μου κάνει και τα λεγόμενα tapping που είναι σαν βελονισμός..έχω δει βελτίωση απλά στις καλές μέρες γτ ακόμα υπάρχουν κακές μέρες σκέφτομαι ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω όπως πριν,έχει αλλάξει γενικά η καθημερινότητα μου..και απελπίζονται.

Senior Member
    Η διάγνωση πως γίνεται;;ο ψυχίατρος μου είπε ότι έχω πολύ άγχος και φοβίες..μου προτείνε ψυχοθεραπεία κ ασκήσεις χαλάρωσης..κάνω ψυχοθεραπεία από τον μαιο

Senior Member
    Πώς μπορώ να ρθω σε επικοινωνία μαζί σου για να μου δώσεις πληροφορίες για την ενεργειακή θεραπεία ?
    Rescue remedy παίρνω κ εγώ αλλά νομίζω ότι θέλω κάτι πιο προσωποποιημένο για τις φοβίες μου.

Senior Member
    Η διάγνωση πως γίνεται;;ο ψυχίατρος μου είπε ότι έχω πολύ άγχος και φοβίες..μου προτείνε ψυχοθεραπεία κ ασκήσεις χαλάρωσης..κάνω ψυχοθεραπεία από τον μαιο
    Θεωρώ ότι αφού στο είπε ο ψυχίατρος είσαι οκ. Αυτός κάνει τη διάγνωση.
    Μη το βάζεις κάτω. Όλα θα φτιάξουν και φυσικά θα γίνεις όπως πριν.

Senior Member
    Πώς στέλνουμε πρόσωπικο μύνημα εδώ δεν ξέρω.

Senior Member
    Πώς στέλνουμε πρόσωπικο μύνημα εδώ δεν ξέρω.
    Δυστυχώς πρέπει να έχεις στείλει 50 μηνύματα στο φόρουμ. Έχεις ινσταγκραμ?

Senior Member
    Ναι δώσε μου το δικό σου να σε κάνω!

Senior Member
    Ναι δώσε μου το δικό σου να σε κάνω!
    Το κάνω edit