Results 61 to 75 of 107
Thread: Πρωκτικο σεξ
-
18-07-2009, 22:21 #61
Originally posted by giota
Ο έρωτας το σεξ είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο.Ομως οι περιγραφές και ο τρόπος εμένα μου θυμίζουν ζωώδη ένστικτα και όχι την ερωτική επαφή που εμπεριέχει και την ψυχική επαφή.
αλλο να συζηταει κανεις σεξουαλικα θεματα γιατι εχει καποια δυσκολια, γιατι εχει καποια αλλαγη λογω της καταστασης του,λογω φαρμακων η οτιδηποτε κι αλλο να μην εχει τι πιο ενδιαφερον να πει και να ρωταει πως το κανουν απ τον πρωκτο....
αλλα σου ειπα. ο καθενας και τα ενδιαφεροντα του.
- 19-07-2009, 18:27 #62
γιωτα εισαι λαθος.επειδη εσυ δεν το εχεις δοκιμασει μπορει να σου φενεται παραξενο .
αλλα αν το δοκιμασεις μπορει να σου αρεσει.
ενταξη και εγω το εχω δοκιμασει 2 φορες αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας.
μαρεσει το νορμαλ σεξ γιατι δεν νιωθει καμια γυναικα το ιδιο οσο απο την μπροστινη εισοδο :P
19-07-2009, 18:41 #63
(Επειδή χρησιμοποίησα μεταφραστή, μερικές λέξεις είναι ορθογραφικά off... sorry about that)
Λοιπόν επειδή είμαι καινούριο μέλος, μου βγαίνει το αντιδραστικό εφηβικό μου τώρα, και μάλλον έχετε πολύ καιρό να ακούσετε κάποια πράγματα από την σκοπια ενός νέου ανθρώπου που μόλις βγήκε στη ζωή και δεν έχει ακόμα αποκτήσει ούτε συμπάθειες ούτε αντιπάθειες σε αυτό το forum (με αλλα λόγια, μπορεί να κάνω quote συγκεκριμένα άτομα αλλα θα απαντούσα το ίδιο σε οποιονδήποτε και αν τα έγραφε, το όνομα είναι τελείως συμπτωματικό), επιτρέψτε μου τα παρακάτω σχόλια:
Μόνο απο κατάθλιψη δεν φαίνεται να πάσχουν...
Originally posted by giotaαντε πια σταματήστε τις αηδίες κάθε ανώμαλος θα μπαίνει και θα λέει τις δικες του επιθυμιες και διαστροφές.
Originally posted by giotaΤι μας ενδιαφέρει πως συμπεριφέρεστε στο κρεβάτι σας;Απο την μια οι τσακωμοί τώρα έχουμε σεξουαλική αγωγή και ειδικά στις διαστροφές.
Originally posted by meleneεγω το βρισκω μια χαρα θεμα κιαι να σου πω και την αληθεια εκει που ημουν στα χαλια μου γελασα παρα πολυ!
Originally posted by Θεοφανία
Σε αυτές τις περιπτώσεις ή δεν ασχολείσαι καθόλου ή κάθεσαι και γελάς με τη μλκ του καθενός...
Originally posted by Remedyυπαρχουν παμπολλα φορα με γενικες θεματολογιες κι εκει μπορει κανεις να συζητησει οτιδηποτε.
Ο έρωτας το σεξ είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο.Ομως οι περιγραφές και ο τρόπος εμένα μου θυμίζουν ζωώδη ένστικτα και όχι την ερωτική επαφή που εμπεριέχει και την ψυχική επαφή.Originally posted by Remedyαλλο να συζηταει κανεις σεξουαλικα θεματα γιατι εχει καποια δυσκολια, γιατι εχει καποια αλλαγη λογω της καταστασης του,λογω φαρμακων η οτιδηποτε κι αλλο να μην εχει τι πιο ενδιαφερον να πει και να ρωταει πως το κανουν απ τον πρωκτο...
Originally posted by Remedy
δεν ξερω αν ειναι θεμα ζωωδους, η αν με ενοχλει το ζωωδες, αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη η κουβεντα (πως το κανουν απο τον πρωκτο και ποια ειναι τα λιπαντικα) μου φαινεται γελοια και επιπεδη...
Και πριν μου πεις \"εδώ είναι ψυχολογικό forum, δεν είναι παραλια για να κάνουμε πλακα\" σου απαντώ από μονη μου: το αν ένα θέμα σου φαίνεται αστείο, γελοίο η απρεπές, είναι κάτι που συζητάς με τον εαυτό σου και επιλεγεις αν θα συμμετάσχεις η όχι. Από την στιγμή που θα διαλέξεις να απαντήσεις όμως, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να υποθέσεις πως ο εισηγητής του ρωτάει σοβαρά, και να απαντήσεις κατάλληλα. και όχι να διαλαλήσεις την προσωπική σου εκτίμηση για τι σοβαρότητα του θέματος, γιατί κανεις δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Δεν είναι κανένας μας medium εδώ μέσα, να μπορεί να μαντεύει τις προθέσεις των άλλων, και είμαι σίγουρη πως το forum θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμα και αν ξεφύγει ένα θέμα στο οποιο δεν απάντησες. Γιατί, και εδώ μάλλον θα κάψω γούνες, δεν υπάρχει πιο αλαζονική, εγωκεντρική απάντηση από το να λες δημοσια \"το θέμα δε με ενδιαφέρει, είναι γελοίο, για αυτό και δεν θα εκφέρω γνώμη\"...
Originally posted by Remedyαλλα σου ειπα. ο καθενας και τα ενδιαφεροντα του.
Ξυπνάτε, ο κόσμος δε γυρίζει γύρω σας, εκτος αν βγήκατε μόλις από το τραινάκι του λούνα park, όπου και πάλι, εσύ πάσχεις και ζεις με την ψευδαίσθηση μόνο που εκεί, σε αντίθεση με εδώ, κάποια στιγμή συνέρχεσαι. Δε χρειαζόμαστε κανέναν ούτε να μας καθοδηγεί, ούτε να μας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές ενός forum, ιδιαιτερα αν δε ζητήσαμε τίποτα από τα 2. Αν δε θες να απαντήσεις, μη σώσεις ρε άτομο, δεν θέλουμε να μας το τρίψεις στα μούτρα. Τι στο καλο, ποιοι νομίζετε ότι είστε γαμώτο;
Και τέλος, το κερασάκι στην τούρτα:
Originally posted by melene
χειροτερο βρισω το μακελιο που εγινε πριν καμια βδομαδα εδω μεσα,αυτο ναι,θα μπορουσες να πεις οτι το ευτελιζει.Originally posted by Remedy
ειναι δε οι καυγαδες, ΑΚΡΙΒΩΣ θεμα που απτεται της ψυχολογιας και διαφορων ψυχολογικων θεματων και ως θεματολογια μια χαρα θα ταιριαζαν σε ενα τετοιο φορουμ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ.
οποτε δεν το θεωρω κανεναν ευτελισμο, το θεωρω ομως κατι μη επιθυμητο.
Μη όντας εδώ από την αρχή για να ξέρω ποιος έχει προηγούμενα με ποιον και θέλοντας να δω αν το forum αυτό είναι ένα μέρος που μπορώ να ζητήσω αλλα και να προσφέρω βοήθεια, διάβασα τα λεγάμενα θέματα και, ειλικρινά, έφριξα και τρόμαξα τόσο πολύ που έστειλα μήνυμα στους υπευθυνους και σε κάποια από τα άτομα που μου φάνηκαν πιο λογικά, ρωτώντας αν the βρω πραγματική βοήθεια εδώ μέσα η αν, με το που εκφράσω τα προβλήματα μου, θα αρχίσει ο πετροπόλεμος. Μη γελιέστε, ο καβγάς σας δεν ήταν επ ουδενί επί του θέματος που συζητούνταν. Μπορεί να άρχισε από μια απάντηση, αλλα μετά τις 2-3 πρώτες σελίδες ξεφύγατε τελείως από το θέμα και άρχισε ο διαγωνισμός προβολής, ατάκας και προσβολής.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι έχουν αποτραπεί από το να ζητήσουν βοήθεια λόγω τις συμπεριφοράς που εσείς, οι \"μεγάλοι\", οι \"παλιοί\", οι \"έμπειροι\", οι \"συμβουλάτορες\" δείχνετε μεταξύ σας. Κανένας σεβασμός για το πρόσωπο που ξεκίνησε το θέμα και ζητούσε βοήθεια και όχι τον καλύτερο τρόπο για να προσβάλεις τον συνομιλητή σου, κανένας σεβασμός για το διαφορετικό των απόψεων που, αν μη τι άλλο, είναι ο λόγος που κάνει μια συζήτηση ενδιαφέρουσα. Κανεις δεν υποχρεούται ούτε να συμφωνεί με τους πάντες ούτε να υπόκειται σε προσβολές για τη γνώμη του, και κανεις δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει τι δικη του, προσωπική αλήθεια σε κάποιον άλλο, δεν είμαστε προσηλυτιστική οργάνωση εδώ. Η εικόνα που προβάλατε τις τελευταίες μέρες είναι θρασύτατη, εξαντλητική, απογοητευτική...
Δεν έχει άλλη λέξη για αυτό: ντροπή.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-07-2009, 19:01 #64
δεν υπαρχουν μεγαλοι , παλιοι και εμπειροι και νεοι μικροι και απειροι στο φορουμ.
δεν ειναι μια επαγγελματικη δραστηριοτητα.
το φορουμ ειναι οτι ειναι τα μελη του και απαρτιζεται απο ολα τα μελη του νεα και παλια.
εαν κατι δεν σου αρεσε στις συμπεριφορες και στην θεματολογια, η δινεις το δικο σου στιγμα με τον δικο σου τροπο, με τα δικα σου θεματα η δεν εχεις διαθεση να συμμετεχεις σε ενα τετοιο φορουμ και φευγεις.(εννοειται οτι εχεις καθε δικαιωμα στην κριτικη)
εαν το δικο σου στιγμα ειναι το πως το κανουν απ τον κωλο, ειναι δικαιωμα σου, αλλα και δικο μου δικαιωμα να θεωρω την συζητηση γελοια και επιπεδη.
19-07-2009, 19:08 #65
εαν το δικο σου στιγμα ειναι το πως το κανουν απ τον κωλο, ειναι δικαιωμα σου, αλλα και δικο μου δικαιωμα να θεωρω την συζητηση γελοια και επιπεδη.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-07-2009, 19:10 #66
αν σου εiνai γελοια μην μπενεις στην συζητησα πολυ απλα. σε καθε ποστ μου βλεπω και αντιδρας αλλα σκασιλα μου.σε μαθαμε πια καλη μου ρεμ. και οπως βλεπω σε μαθενουνε και οι αλλοι.:P
19-07-2009, 19:17 #67
λολ πανικουλα
και ΧΑΧΑΧΑ φυσικα
19-07-2009, 19:19 #68
Nαι κοριτσάκι μου είμαι μαμά ίσως θα μπορούσα να είμαι και γιαγιά απ\' ότι βλέπω είσαι μικρή στην ηλικία και δυστυχώς μικρή σε όλα σου.
19-07-2009, 19:20 #69
Originally posted by DissolvedGirl
εαν το δικο σου στιγμα ειναι το πως το κανουν απ τον κωλο, ειναι δικαιωμα σου, αλλα και δικο μου δικαιωμα να θεωρω την συζητηση γελοια και επιπεδη.
οστοσο αφου επιμενεις, εξηγησε μου εσυ εαν δεν καταλαβα: ποιον αφορα εκτος απο τον συντροφο σου αν το κανεις απ τον κωλο και πως τοκανεις και για ποιο λογο εχεις την αναγκη να μας το πεις? αν θες εξηγησε μας και την ψυχολογικη διασταση του θεματος...
19-07-2009, 19:26 #70
DissolvedGirl
εδω ειναι foroum υποστηριξης
εσυ ηλθες για να τσουξεις?
παντως επειδη ειμαι παλια σε λεω
η Remedy αντεχει παντοφλιες
και συ καινουριο βλασταρουδι dissolvegirl
σα τη θιτσα με τη βιτσα κανς αγαπιμ
στακα κι λιγου... στακα σι λεου...
19-07-2009, 19:27 #71
λολ ρισερτσερ,
οχι λογω βλακειας, αλλα λογω αστειου :):):)
19-07-2009, 19:30 #72
h rem αντεχει και κλανιες.χαχαχααχ
19-07-2009, 19:32 #73
αναλογα ποιος τις ριχνει...
Panikoula ελπιζω να μην εχεις φαει φασολαδα καλοκαιριατικα...
γιατι θα χρειαστουμε προφυλακτικο με ενσωματωμενο ανεμιστηρακι :) :) :)
19-07-2009, 19:33 #74
χααχχαχαααχαχχαχα.
παιδια το σεξ απο τον πωπω το λενε και αναποδο χε--μο χιχιχιχ
19-07-2009, 19:37 #75
Originally posted by panikoula
h rem αντεχει και κλανιες.χαχαχααχ
λολ
και χαχαχαχαχα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....