Results 91 to 105 of 107
Thread: Πρωκτικο σεξ
-
19-07-2009, 20:54 #91
Originally posted by DissolvedGirl
.....Originally posted by Remedy
ενοουσα οτι το σχολιο που εκανες εσυ, αξιζε αυτη την απαντηση...και ηταν και πολυ συγκρατημενη.νομιζω οτι την καταλληλοτερη απαντηση στην εδωσε η γιωτα.
- 19-07-2009, 20:57 #92
Κοίτα κοπελιά όντως έχω πρεσβυωπία αλλά με τα γυαλάκια μου βλέπω καλά .Το πόιός είναι μικρός στο πνεύμα ασε να το κρίνουν άλλοι εσύ είσαι η τελευταία που μπορείς να εκφέρεις άποψη λόγω ηλικίας, λόγω έλλειψης σεβασμού και πιθανόν κακής ανατροφής.Εγώ άνετα μπορώ να συζητήσω για σεξ με την διαφορά ότι δεν γίνομαι χυδαία.Οσο για σένα πανικούλα θα έπρεπε να σέβεσαι το ότι είσαι μάνα.Εχετε χάσει τον έλεγχο και μιλά το επίπεδό σας.Θα μπορούσες όλα αυτά να τα πεις χωρίς χυδαίες περιγραφές δεν σοκάρομαι έχω ανοιχτά μυαλά έχω παιδιά στην ηλικία σας και ξέρω τι γίνεται εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ μπορούμε να μιλήσουμε για ότι μας στενοχωρεί και φυσικά οι σεξουαλικές σχέσεις και προβλήματα που υπάρχουν πάνω στο σεξ αλλά εδώ αηδίασα με την παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας.Το κάνατε sex shop κοριτσάκι τόσο του κόβει τόσα λέει εσύ όμως;δεν νομίζεις ότι πρώτα πρέπει να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις;αλλά και εσύ φαίνεται είσαι της ίδιας σχολής....
19-07-2009, 21:04 #93
Originally posted by Remedy
και αλλος και στα δυο....
Originally posted by researcher
μηπως εχεις θεμα γενικα με το θυμο?
και δε σου κανω την εξυπνη
Originally posted by researcherσαμπως εγω δε μοιαζω σαν τη θιτσα με τη βιτσα
οταν σου λεω πως εσυ μοιαζεις ετσι?
;)[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-07-2009, 21:11 #94
Dissolvedgirl
τι να πω
εχεις κα αυτογνωσια και διαθεση σε πολλα
εμενα προσωπικα δε με ενοχλη ο τροπος σου
απλα ο θυμοςειναι εμφανης
οπως πολυ καλα καταλαβαινεις
τωρα οσο για τους στοχους που εχει καθε ενας εδω μεσα
εεεεε...ποικιλουν
η μπορει και να χανονται και να μεταβαλλονται στην πορεια
αναλογα με την καθε προσωπικοτητα
εγω μπορει να θελω να βοηθηθω
αλλα παραλληλα χωρις να το θελω να μαστιγωνω κιολας
η ηθελημενα επειδη ετσι χω μαθει
το καλο ειναι
οπως εχω γραψει και σε παλαιοτερα ποστ
πως χωρος υπαρχει για ολους
οποτε εαν καποιος νομιζει πως αδικειται
η ανα καποιος αδικειται πραγματικα η προσβαλλεται προσωπικα μπορει να το γραψει ισοτιμα με οποιονδηποτε
19-07-2009, 21:11 #95
Originally posted by giota
εσύ είσαι η τελευταία που μπορείς να εκφέρεις άποψη λόγω ηλικίας, λόγω έλλειψης σεβασμού και πιθανόν κακής ανατροφής.Εγώ άνετα μπορώ να συζητήσω για σεξ με την διαφορά ότι δεν γίνομαι χυδαία.
Η ανατροφή μου βεβαια είναι εντελώς εκτος των οριων σου, γιατί η δικη μου μανούλα με έμαθε να σέβομαι τους μεγαλύτερους αλλα να επαναστατώ μπροστά σε κάθε αδικία η παραβίαση των δικαιωμάτων μου, να συμπορεύομαι με τους γύρω μου αλλα οποιον προσπαθεί να με ρίξει κάτω για να περάσει από πάνω μου, να του κόβω το λαρύγγι.
Είναι όμως προφανές πως οι απόψεις μας περί χυδαίου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες, εσύ όντας παλιά καραβάνα και εγώ όντας το νέο αίμα. Συμφωνείς πως διαφωνούμε, για να λήξουμε τις μαλακίες εδώ;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-07-2009, 21:23 #96
Συμφωνώ πως διαφωνούμε όχι γιατί είμαι παλια καραβάνα αλλά γιατί απαξιώ να μιλάω με ανεγκέφαλα κοριτσάκια που δεν έχουν ούτε αγωγή ούτε παιδεία και για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο δεν ασχολούμαι πλέον.
19-07-2009, 21:24 #97
HAHA ok, see if i care :D
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-07-2009, 21:29 #98
εγω στην πραγματικη ζωη
αποκλειεται ποτε να διαφωνησω ετσι με τοση ενταση
αλλα δεν εχω καταληξει
ατο αν δεν το κανω επειδη δεν θελω
η επειδη το φοβαμαι
ισως ισχυουν και τα δυο
με το δε θελω να επικρατει...
εννοω διαφωνω εντονα και ξεκαθαρα
απλα εκφραζω πιο ηπια τη διαφωνια μου
οχι λιγοτερο ξεκαθαρα
19-07-2009, 21:35 #99
Εγώ πάλι το κάνω ακριβώς επειδή εδώ δεν είναι πραγματική ζωή για να διαλέγω τα άτομα με τα οποια θα διαφωνήσω, είναι κάθε καρυδιάς καρύδι, και εφόσον δε με ενδιαφέρει να μη χαλάσω τη σχέση μου μαζί τους, δε με ενδιαφέρει και η ένταση της διαφωνίας.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-07-2009, 21:45 #100
Originally posted by DissolvedGirl
Εγώ πάλι το κάνω ακριβώς επειδή εδώ δεν είναι πραγματική ζωή για να διαλέγω τα άτομα με τα οποια θα διαφωνήσω, είναι κάθε καρυδιάς καρύδι, και εφόσον δε με ενδιαφέρει να μη χαλάσω τη σχέση μου μαζί τους, δε με ενδιαφέρει και η ένταση της διαφωνίας.
ομως οταν οι σχεσεις εστω και εδω μεσα ξεκινουν με χαλασμα
πως ενδεχομενως να χτιστουν
εαν ηλθες για βοηθεια και στηριξη
το θεωρω δυσκολο
ισως ο θυμος ο πολυς αποτελει τρικλοποδια
αντι να ειναι δημιουργικος θυμος
αρτι αφιχθεισα
βγαζεις τεραστια ενταση
χωρις προηγουμενως να εχεις χτισει και πλαισιο στηριξης
λιγο δυσκολευτικο αυτο
αλλα παλι εσυ ξερεις καλυτερα
οπως και καθε ενας εδ ξερει γιατι επιλεγει ο,τι επιλεγει...
19-07-2009, 21:59 #101
Originally posted by researcher
αρτι αφιχθεισα
βγαζεις τεραστια ενταση
χωρις προηγουμενως να εχεις χτισει και πλαισιο στηριξης
λιγο δυσκολευτικο αυτο
αλλα παλι εσυ ξερεις καλυτερα
οπως και καθε ενας εδ ξερει γιατι επιλεγει ο,τι επιλεγει...
Και στην τελική, μπορεί να με αντιπάθησαν τα 2 άτομα που σχολίασα περισσότερο, αλλα με συμπάθησαν 4 αλλα που συμφωνούν με τις απόψεις μου και \"τη τρομακτική ειλικρίνεια με την οποια εκφράζεσαι\". Όπως είπε και μια τραγουδίστρια που δε θυμάμαι \"σ\' οποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε\"...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
20-07-2009, 00:18 #102
Originally posted by Remedy
Originally posted by melene
Originally posted by giota
Αυτό το γνωρίζω και φυσικά μπορώ να γράψω για θέματα που με ενδιαφέρουν αλλά δεν θεωρείς ότι ευτελίζεται η ουσία της ύπαρξη του συγκεκριμένου φόρουμ;
χειροτερο βρισω το μακελιο που εγινε πριν καμια βδομαδα εδω μεσα,αυτο ναι,θα μπορουσες να πεις οτι το ευτελιζει.
οσο για αυτο το θεμα τωρα, αναγραφεται πολυ σωστα στην επικεφαλιδα και ξερεις περι τινος προκειται και επιλεγεις αν θες να το διαβασεις για οχι.σκεψου, το αλλο που ελεγε σφαλιαρα σε ξενο παιδι και ειχε μεσα τα σοδομα και τα γομορα και αλλα περιμενες αλλα σου ερχοντουσαν.
εγω το βρισκω μια χαρα θεμα κιαι να σου πω και την αληθεια εκει που ημουν στα χαλια μου γελασα παρα πολυ!
και σορυ κιολας αλλα το φορουμ ειμαστε εμεις....
για να εχει τοση μεγαλη απηχηση το θεμα παει να πει πως ενδιαφερει
οποτε δεν το θεωρω κανεναν ευτελισμο, το θεωρω ομως κατι μη επιθυμητο.
Για το θεμα που συζηταμε τωραομως, εχω να πωοτι δεν συμφωνω μαζι σου...
αν δεις τους ορους του φορουμ αλλα και συζητησεις που εχουν γινει κατα καιρους μεταξυ μελων και αντμινς, η επιδιωξη του φορουμ ειναι να συζητιωνται θεματα που απτονται της ψυχολογιας αμεσα, ακομα και στην στηλη γενικα...
οποτε , αν και \"αυτο το θεμα ειστε εσεις\" η εκεινοι οι δεν ξερω ποιοι, η μπορει να σε εκανε να γελασεις, δεν πιστευω οτι εχει θεση εδεω, οπως δεν πιστευω οτι εχει θεση ενα θρεντ ανεκδοτων η ενα θρεντ μαγειρικης η κριτικης ταινιων.
δεν ειναι ενα φορουμ που \"ειμαστε εμεις\" αυτο το φορουμ με την εννοια ολων των ενδιαφεροντων και ασχολιων μας, εχειπολυ συγκεκριμενο προσανατολισμο.
υπαρχουν παμπολλα φορα με γενικες θεματολογιες κι εκει μπορει κανεις να συζητησει οτιδηποτε.
η αληθεια ειναι οτι ετσι που μου τα παρουσιαζεις ,θα αφησω τον εγωισμο μου στην ακρη και θα πω πως οντως εχεις δικιο..
βεβαια το περιεργο ειναι πως ενα τετοιο θεμα ασχετο με
τη φιλοσοφια αυτου του forum,και συμφωνω απολυτα με αυτο,
εχει τοση μεγαλη απηχηση.δυστυχως δεν εχω διαβασει τα παραπανω μηνυματα για να ξερω τι λεγεται ομως βλεπω
οτι δεσποζει συνεχως στην πρωτη θεση των σημερινων μηνυματων.μπορει τα μηνυματα να ειναι τυπου δεν συμφωνω κλπ ομως ακομα και αν δεν συμφωνεις απλα μη σχολιαζεις και αστο να ξεχαστει..να μην μπαινουμε και εμεις που θελουμε να πουμε τον πονο μας και βλεπουμε πανω πανω πρωκτικο σεξ..
με τι κουραγιο μετα??αχ!αυτα ελπιζω να μην παρει παραπανω διαστασεις και η πανικουλα να πηρε τις απαντησεις που ζητουσε!
φιλικα,μελ
20-07-2009, 08:47 #103
την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε ενα καυγα, που ειχε να κανει με σχολια και ολη την γνωστη υποθεση.
Αυτη που αρχιζει τωρα, ξεκιναει ενας καινουριος που αφορα για το τι συζηταμε η οχι εδω μεσα.
Αρχιζω και εχω την αποψη, οτι δεν ειναι τοσο το θεμα που βγαζει θυμο οσο το οτι η περιοδος ειναι τεταμενη για πολλους λογους αυτο το καιρο. (κανει και ζεστη.... :D )
Απο ολα οσα διαβασα,
θα σας πω οτι ο χωρος μου μας (σας) φιλοξενει ειναι ο μονος αρμοδιος για να κρινει εαν καποιο θεμα υπερβαινει την θεματολογια του φορουμ η οχι.
Στην συνεχεια κανετε ασχημους χαρακτηρισμους με σκοπο να μειωσετε τους συνομιλητες σας.
Χαλαρωστε και ηρεμηστε και αφηστε το κοσμο να συζητησει ακομα και αν για σας ειναι σε επιπεδο κατω των προσδοκιων σας. Κρατηστε οτι ειμαστε ισοι αλλα ειμαστε διαφορετικοι.
Ετσι διαφορετικες ειναι και οι ανησυχιες μας η και οι φοβιες μας.
Τελος δεν το βρισκω χρησιμο, να λειτουργουμε συνεχεια υπο το καθεστως εντασεων επειδη υπαρχουν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες μας.
Καλημερα.
20-07-2009, 20:14 #104
Originally posted by krino
\\
Αρχιζω και εχω την αποψη, οτι δεν ειναι τοσο το θεμα που βγαζει θυμο οσο το οτι η περιοδος ειναι τεταμενη για πολλους λογους αυτο το καιρο. (κανει και ζεστη.... :D )
Dum spiro spero (?)
24-07-2009, 12:56 #105
Originally posted by panikoula
Γιατι αρεσει τοσο στους αντρες ο πρωκτικος ερωτας?
Ντρεπομαι π ανοιξα αυτο το τοπικ αλλα το εχω απορια εδω και χρονια.
δλδ δωστους πωπωκαι παρτους την ψυχη τους.
εδώ και 35 χρόνια οχι μόνο επαγγελματικά , άλλα σε καθε στιγμή της ζωης του...
Μέθοδος αντισύλληψης
Πιστεύω ότι ειναι η πρώτη αιτία, όσον αφορά τις ετεροφυλικες σχέσεις .
Έλεγχος του σφιχτηρα
Συχνά , η εφυγρανση του γυναικείου κόλπου , ειναι σημαντική και συνοδεύεται απο τριχομονάδες, οι οποίες εντείνουν το φαινόμενο, δίνοντας την εντύπωση στον άνδρα, ότι δεν υπάρχει αντίσταση στην μετακίνηση του φαλλού, εντός του αιδοίου. Αντίθετα , ο σφιχτηρας του παχέος εντέρου, ειναι ένας πολύ ισχυρός και ανθεκτικός μυς , ο οποίος δεν ελέγχεται απο την συνείδηση και απο την φύση του εμποδίζει την έξοδο των περιττωμάτων , με σπασμούς, που προξενεί μια αυξημένη ηδονική αισθηση στο πέος, επισπεύδοντας την εκσπερμάτιση.
Αίσθημα υποταγής
Πολλες ιερόδουλες, αφηγούνται ότι η σεξουαλική τους δραστηριότητα χωρίζεται επαγγελματικά και ατομικά,
με την πρωκτική επαφή , την οποία κρατουν για τον αγαπημένο τους η τον εραστή τους.
Θέση της μήτρας
Ανατομικά, η θεση της μήτρας, ποικίλει στο γυναικείο σώμα απο γυναίκα σε γυναίκα.
Παρουσιάζεται κάποιες φορές, να αγγίζει σχεδόν το παχύ έντερο, που σημαινει ότι η είσοδος του φαλλού και η παλμική του κίνηση , μεταδίδουν τον ερεθισμό στην μήτρα.
Πολιτιστικό στοιχείο
Είναι ίσως σημαντικός παράγοντας μαζικής αντισύλληψης για πολιτισμούς που έχουν μηδενική ανεκτικότητα στην άμβλωση
σαν κατάλοιπο της παλαιάς, προϊστορικής καλύτερα, θρησκείας της γονιμότητας.Η μήτρα ειναι τοτέμ και ταμπού και ο άνθρωπος απαγορεύεται να πάει κόντρα στην Φύση για την ηδονή του ,παραβιάζοντας την θέληση της \"θεάς της γονιμότητας \", όποτε μοιραία η διέξοδος του στοματικού έρωτα η της πρωκτικής διάτρησης , παιρνει την θεση της σεξουαλικής ικανοποίησης των ανδρών , σε πλαίσια μη αναπαραγωγικά.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή