Results 16 to 30 of 107
Thread: Πρωκτικο σεξ
-
16-07-2009, 16:31 #16
Originally posted by krinoβολεψε τα ΕΔΩ προς το παρον....
To PC \"vlepei\" ellinika opote borw na diavazw tis apandiseis sas, alla den \"diavazei\" katholou tin ellinikin... opote sorry pros to paron, alla eimai kollimeni sta greeklish :(
Oso gia tin panikoula, oi kolpikes/prwktikes pluseis einai kati teleiws asxeto apo to prwktiko sex. Oi men kolpikes pluseis ginondai sunithws se nosonokeio me andisiptiko dialluma gia oudeteropoiisi tou PH tou kolpou se periptwsis mikroviwn ktl, oi de prwktikes pluseis einai ta gnwsta mas klusmata kai xrisimopoioundai se periptwseis duskoiliotitas i prin apo merikes egxeiriseis.
That said, to klusma einai mia methodos pou protimoun kapoia (liga) zevgaria prin to prwktiko gia na apofugoun tin emfanisi anepithumitwn upoleimatwn, alla kata tin gnwmi mou einai polu travigmeni lusi, kai i epaneillimeni xrisi klusmatwn odigei telikws mexri kai se adunamia ekkenwsis apo moni sou. Ena kalo lipandiko einai nomizw perissotero apo arketo gia na voithisei sto thema tou ponou.
- 16-07-2009, 16:33 #17
καλα, εσυ δεν ελεγες οτι δεν θα πεις τιποτα???
:cool: :P
οριστε η συμβουλη του Dr Krino,
http://www.safesense.com/media/ky-jelly-2.jpg
5 ευρω απο τα φαρμακεια.
16-07-2009, 16:36 #18
krino τι ειναι αυτο?μου γεινες και ντοκτορ ελεος.
πως θα το ζητησω απο φαρμακειο αυτο ρομπα θα γινω.
καλα εσυ πρεπει να σε λατρης του πρωκτικου σεξ οπως φενεται.αμεσως φανικες λολ
και ποιος αντρας δεν ειναι δλδ.εμεις ειτε εχουμε και μπροστινο ειτε οχι αδικα το εχουμε.
επισης εχω ακουσει οτι σε αυτους π αρεσει ο πρ.ερωτας οτι κριβουν σαδιστικες τασεις.
16-07-2009, 16:40 #19
jelly lol
16-07-2009, 16:40 #20
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by krinoβολεψε τα ΕΔΩ προς το παρον....
To PC \"vlepei\" ellinika opote borw na diavazw tis apandiseis sas, alla den \"diavazei\" katholou tin ellinikin... opote sorry pros to paron, alla eimai kollimeni sta greeklish :(
Oso gia tin panikoula, oi kolpikes/prwktikes pluseis einai kati teleiws asxeto apo to prwktiko sex. Oi men kolpikes pluseis ginondai sunithws se nosonokeio me andisiptiko dialluma gia oudeteropoiisi tou PH tou kolpou se periptwsis mikroviwn ktl, oi de prwktikes pluseis einai ta gnwsta mas klusmata kai xrisimopoioundai se periptwseis duskoiliotitas i prin apo merikes egxeiriseis.
That said, to klusma einai mia methodos pou protimoun kapoia (liga) zevgaria prin to prwktiko gia na apofugoun tin emfanisi anepithumitwn upoleimatwn, alla kata tin gnwmi mou einai polu travigmeni lusi, kai i epaneillimeni xrisi klusmatwn odigei telikws mexri kai se adunamia ekkenwsis apo moni sou. Ena kalo lipandiko einai nomizw perissotero apo arketo gia na voithisei sto thema tou ponou.
δοκιμασε τοτε αυτο,
http://services.innoetics.com/greeklish/
μου εβγαλε το κειμενο σου τσακ μπαμ.....
Ahem... στην εφαρμογή δούλεψε μια χαρά, αλλα όταν έκανα copy την απάντηση εδώ εμφανιζόταν ως nonsense. Ευχαριστώ nonetheless όμως :)
Το PC \"βλέπει\" ελληνικά οποτε μπορώ να διαβάζω τις απαντήσεις σας, αλλα δεν \"διαβάζει\" καθόλου την ελληνικήν... οποτε sorry προς το παρόν, αλλα είμαι κολλημένη στα greeklish :(
Όσο για την \"πανικουλα\", οι κολπικές/πρωκτικές πλύσεις είναι κάτι τελείως άσχετο από το πρωκτικό sex. Οι μεν κολπικές πλύσεις γίνονται συνήθως σε \"νοσονοκειο\" με αντισηπτικό διάλειμμα για ουδετεροποίηση του PH του κόλπου σε περίπτωσις μικροβίων κτλ, οι δε πρωκτικές πλύσεις είναι τα γνωστά μας κλύσματα και χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας η πριν από μερικές εγχειρήσεις.
That said, το κλύσμα είναι μια μέθοδος που προτιμούν κάποια (λίγα) ζευγάρια πριν το πρωκτικό για να αποφύγουν την εμφάνιση ανεπιθύμητων υπολειμμάτων, αλλα κατά την γνώμη μου είναι πολύ τραβηγμένη λύση, και η επανειλημμένη χρήση κλυσμάτων οδηγεί τελικώς μέχρι και σε αδυναμία εκκένωσης από μονη σου. Ένα καλο λιπαντικό είναι νομίζω περισσότερο από αρκετό για να βοηθήσει στο θέμα του πόνου.
16-07-2009, 16:42 #21
DissolvedGirl
Παράθεση: Originally posted by krino Παράθεση: Originally posted by DissolvedGirl Παράθεση: Originally posted by krinoβολεψε τα ΕΔΩ προς το παρον.... Ahem... stin efarmogi doulepse mia xara, alla otan ekana copy tin apandisi edw emfanizotan ws nonsense. Eyxaristw nonetheless omws :) To PC \"vlepei\" ellinika opote borw na diavazw tis apandiseis sas, alla den \"diavazei\" katholou tin ellinikin... opote sorry pros to paron, alla eimai kollimeni sta greeklish :( Oso gia tin panikoula, oi kolpikes/prwktikes pluseis einai kati teleiws asxeto apo to prwktiko sex. Oi men kolpikes pluseis ginondai sunithws se nosonokeio me andisiptiko dialluma gia oudeteropoiisi tou PH tou kolpou se periptwsis mikroviwn ktl, oi de prwktikes pluseis einai ta gnwsta mas klusmata kai xrisimopoioundai se periptwseis duskoiliotitas i prin apo merikes egxeiriseis. That said, to klusma einai mia methodos pou protimoun kapoia (liga) zevgaria prin to prwktiko gia na apofugoun tin emfanisi anepithumitwn upoleimatwn, alla kata tin gnwmi mou einai polu travigmeni lusi, kai i epaneillimeni xrisi klusmatwn odigei telikws mexri kai se adunamia ekkenwsis apo moni sou. Ena kalo lipandiko einai nomizw perissotero apo arketo gia na voithisei sto thema tou ponou.
krino
δοκιμασε τοτε αυτο, http://services.innoetics.com/greeklish/ μου εβγαλε το κειμενο σου τσακ μπαμ..... Ahem... στην εφαρμογή δούλεψε μια χαρά, αλλα όταν έκανα copy την απάντηση εδώ εμφανιζόταν ως nonsense. Ευχαριστώ nonetheless όμως :) Το PC \"βλέπει\" ελληνικά οποτε μπορώ να διαβάζω τις απαντήσεις σας, αλλα δεν \"διαβάζει\" καθόλου την ελληνικήν... οποτε sorry προς το παρόν, αλλα είμαι κολλημένη στα greeklish :( Όσο για την \"πανικουλα\", οι κολπικές/πρωκτικές πλύσεις είναι κάτι τελείως άσχετο από το πρωκτικό sex. Οι μεν κολπικές πλύσεις γίνονται συνήθως σε \"νοσονοκειο\" με αντισηπτικό διάλειμμα για ουδετεροποίηση του PH του κόλπου σε περίπτωσις μικροβίων κτλ, οι δε πρωκτικές πλύσεις είναι τα γνωστά μας κλύσματα και χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας η πριν από μερικές εγχειρήσεις. That said, το κλύσμα είναι μια μέθοδος που προτιμούν κάποια (λίγα) ζευγάρια πριν το πρωκτικό για να αποφύγουν την εμφάνιση ανεπιθύμητων υπολειμμάτων, αλλα κατά την γνώμη μου είναι πολύ τραβηγμένη λύση, και η επανειλημμένη χρήση κλυσμάτων οδηγεί τελικώς μέχρι και σε αδυναμία εκκένωσης από μονη σου. Ένα καλο λιπαντικό είναι νομίζω περισσότερο από αρκετό για να βοηθήσει στο θέμα του πόνου.
panikoula
κοινος βωθρολyματα οπως ελεγε η ρεμ. αυτη ειναι η βασικη απορια μου. δεν θα ηταν ωραιο θεαμα να κανεις πρ σεξ και να εμφανιστει τπτ περιεργο.:P επισης εχω ακουσει οτι απο την μερα π γινει τετια επαφη η τρυπα του πρωκτου κανει 9 μερες να κλεισει. και οσο γινεται πιο σιχνα τοσο ανοιγει και ξεχυλωνει. παω για μπανιο.θα δω τις απαντησεις σας μετα οποιος πει καμια κοτσανα μαυρο φιδι που το εφαγε.ξερει αυτος......:P
16-07-2009, 16:55 #22
Αυτά panikoula μου είναι μαλακιουλες που λένε διάφοροι κολλημένοι στενόμυαλοι που, επειδή δεν θέλουν οι ίδιοι να δοκιμάσουν κάτι, θέλουν και οι υπόλοιποι να στερηθούμε εμπειριών. Ούτε 9 μέρες κάνει να κλείσει το ποπουδακι σου, ούτε ξεχειλώνει καθόλου. Μα τον μεγάλο Cthulhu, κάνω πρωκτικό sex από τότε που ξεκίνησα το sex και εξακολουθώ να έχω μια πολύ σφιχτή τρυπούλα, και καμια από τις φίλες μου δεν έχει αντιμετωπίσει θέμα ξεχειλωσης. Το ΜΟΝΟ που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να σημαίνει ο εν λόγω μύθος είναι ότι, σε μερικές γυναίκες, χαλαρώνει ελαφρώς ο σφιγκτήρας μετά από πολλαπλές απανωτές διεισδύσεις, το οποιο μονο αρνητικό δεν είναι.
16-07-2009, 16:57 #23
και τι εχεις να πεις για τα υπολειματα?
αληθεια οντως ειναι ωραια αισθηση με λιπαντικο ομως αλλα με τρομαζει το αλλο θεμα.
πωπως ειναι εχει μεσα κακακια τι να κανουμε? αχχαχα
υπαρχει αραγε λιπαντικομε αρωμα φραουλα?:P
16-07-2009, 17:02 #24
οριστε.......
http://www.herbalcantera.net/item_im...naleaze_th.jpg
16-07-2009, 17:03 #25
Εννοείται πως υπάρχει λιπαντικό με άρωμα φράουλα, εγώ p.x. έχω mango που μου το έφεραν από την Αγγλία :D
Και δεν υπάρχει 100% σίγουρος τρόπος να αποφύγεις τα υπολείμματα. Προσωπικά είμαι anal lover, και δεν μου έχει τύχει ποτε. Μια από τις κολλητές μου πάλι, δοκίμασε να κάνει κλύσμα για σιγουριά και είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Φρόντισε εσύ να έχεις αδειάσει τα εντεράκια σου τουλάχιστον 1 ώρα πριν το πρωκτικό, και κατά πασα πιθανότητα θα είσαι ασφαλής ( και μια δέηση στον μεγάλο Πάνα δεν έβλαψε ποτε κανέναν).
16-07-2009, 18:39 #26
ελεοοοοοοοοοος
σαητ ψυχολογιας ειναι οχι σεξολογιας
16-07-2009, 19:05 #27
...ναι αλλα το καλο sex είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με βελτίωση τις διάθεσης ;)
16-07-2009, 19:26 #28
εεεεε και??
πρεπει να τα αναλυουμε εδω ολα?
16-07-2009, 19:30 #29
παρολο που το θεμα δεν με πολυενδιαφερει,
το section ονομαζεται,
Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα
16-07-2009, 19:36 #30
αφου δε σε ενδιαφερει γιατι απαντας ανοητε??
παιξε με τιποτα αλλο κ ασε το πληκτρολογιο στην ησυχια του
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....