Results 76 to 90 of 107
Thread: Πρωκτικο σεξ
-
19-07-2009, 19:39 #76
εσενα μονο ετσι σου αρμοζει να σου μιλανε.
οπως εχεις δει στους ΑΝΡΩΠΟΥΣ μιλαω πολυ γλικα βλεπε αλλα ποστ.
παει αναλογα με το ποιόν του ατομου. χαχαχαχααχ και λολ και ξαναλοοοοοοοοοοοοολ.
παλιοκλανιαρα !!!!
- 19-07-2009, 19:40 #77
Originally posted by panikoula
παει αναλογα με το ποιόν του ατομου. χαχαχαχααχ και λολ και ξαναλοοοοοοοοοοοοολ.
το πως εσυ επιλεγεις να εκφραζεσαι
παει αναλογα με δικες σου ποιοτητες
μη λεμε ο,τι θελουμε...
19-07-2009, 19:43 #78
κανεις λαθος.
μιλαω ασχημα σε αυτους που εχουν ασχημη ψυχη οπως της κυριας απο πανω.
αν πυστευεις κατι τετιο πυστευε το οσο θες.δεν θα καλαστω αδικα.
19-07-2009, 19:44 #79
παλιοκλανιαρα !!!!
19-07-2009, 19:45 #80
κανεις λαθος.
μιλαω ασχημα σε αυτους που εχουν ασχημη ψυχη οπως της κυριας απο πανω.
αν πυστευεις κατι τετιο πυστευε το οσο θες.δεν θα καλαστω αδικα.
κανεις!
ουτε εσυ ουτε κανεις!
δεν μιλαμε για την ψυχη
αλλα για τον τροπο που εκφραζεται ο καθε ανθρωπος εδω μεσα
που ειναι βεβαια επιλογη του αυτος ο τροπος
ισως ειναι και αναλογη η εκφραση του στους εξω
αυτο εμεις δεν το ξερουμε φυσικα
19-07-2009, 19:46 #81
Originally posted by Remedy
το λυπηρο ειναι οτι ειναι η μονη απαντηση που αξιζε το σχολιο σου...
Originally posted by Remedyοστοσο αφου επιμενεις, εξηγησε μου εσυ εαν δεν καταλαβα: ποιον αφορα εκτος απο τον συντροφο σου αν το κανεις απ τον κωλο και πως τοκανεις και για ποιο λογο εχεις την αναγκη να μας το πεις? αν θες εξηγησε μας και την ψυχολογικη διασταση του θεματος...
Και ξεκολλα επιτέλους! Κανεις δεν είπε ούτε πως το κάνει ούτε βγήκε να πουλήσει μούρη. Τι στο καλο, τι διαβάζεις; Που είναι αυτά τα σχόλια ρε γαμώτο και εγώ δεν μπορώ να τα βρώ;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-07-2009, 19:52 #82
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by Remedyοστοσο αφου επιμενεις, εξηγησε μου εσυ εαν δεν καταλαβα: ποιον αφορα εκτος απο τον συντροφο σου αν το κανεις απ τον κωλο και πως τοκανεις και για ποιο λογο εχεις την αναγκη να μας το πεις? αν θες εξηγησε μας και την ψυχολογικη διασταση του θεματος...
Και ξεκολλα επιτέλους! Κανεις δεν είπε ούτε πως το κάνει ούτε βγήκε να πουλήσει μούρη. Τι στο καλο, τι διαβάζεις; Που είναι αυτά τα σχόλια ρε γαμώτο και εγώ δεν μπορώ να τα βρώ;
η στηριξη και ενημερωση για ψυχικα προβληματα και γενικοτερα θεματα ψυχολογιας.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
οι σεξουαλικες σου προτιμησεις η οι προτιμησεις των φιλων της πανικουλας η της οποια ςπανικουλας δεν αφορουν κανεναν αλλον εκτος απο εσας...τι ειδους στηριξη θα ηθελες στην δηλωση οτι το κανεις απ τον κωλο? περιμενεις χειροκροτηματα η τι?
με την ιδια λογικη κανεναν δεν αφορουσε ενας τυπος που εμπαινε και μας ελεγε οτι την βρισκει με παπουτσια
19-07-2009, 19:54 #83
remendy αφου δεν σε αφορα γιατι απαντας?
ασε μας στην υσιχια μας κοπελα μου.
19-07-2009, 19:54 #84
Originally posted by researcher
εσυ ηλθες για να τσουξεις?
και συ καινουριο βλασταρουδι dissolvegirl
σα τη θιτσα με τη βιτσα κανς αγαπιμ
στακα κι λιγου... στακα σι λεου...
Οποτε μπορεί να ακούγομαι σαν τη θείτσα με τη βίτσα, αλλα μήπως έχω λάθος; Το μονο που υπερασπιστικά ξανά και ξανά στο post μου είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψη του, και την ταυτόχρονη υποχρέωση του να σέβεται των άλλων και να μην προσπαθεί να περάσει τι δικη του οπτική με χαρακτηρισμούς και περιττά σχόλια. Και sorry, αυτό είναι το πιο σημαντικό.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-07-2009, 19:55 #85
το λυπηρο ειναι οτι ειναι η μονη απαντηση που αξιζε το σχολιο σου...
ενοουσα οτι το σχολιο που εκανες εσυ, αξιζε αυτη την απαντηση...και ηταν και πολυ συγκρατημενη.νομιζω οτι την καταλληλοτερη απαντηση στην εδωσε η γιωτα.
19-07-2009, 20:04 #86
το αν καποιος εχει καταθλιψη η κρισεις πανικου η αλλου ειδους κρισεις, αφορα αυτο το φορουμ γιατι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του. η στηριξη και ενημερωση για ψυχικα προβληματα.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
Originally posted by Remedyοι σεξουαλικες σου προτιμησεις η οι προτιμησεις των φιλων της πανικουλας η της οποια ςπανικουλας δεν αφορουν κανεναν αλλον εκτος απο εσας...τι ειδους στηριξη θα ηθελες στην δηλωση οτι το κανεις απ τον κωλο? περιμενεις χειροκροτηματα η τι?
Και εγώ προσωπικά δε θέλω καμια στήριξη επί του πρωκτικού. Όπως και εσύ σε αλλα thread, βρήκα κάποιον που είχε προβληματισμούς και μια κάποια φοβία επί του θέματος, και βοήθησα με την άποψη και εμπειρία μου.
Αυτό που εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω είναι γιατί σε κοφτει εσένα τι σχολιάζει ο κάθε άλλος. Είσαι κάποιου είδους διαιτητής η υπεύθυνος του forum για να κρίνεις το θέμα που προβληματίζει τον καθένα;
ενοουσα οτι το σχολιο που εκανες εσυ, αξιζε αυτη την απαντηση...και ηταν και πολυ συγκρατημενη.νομιζω οτι την καταλληλοτερη απαντηση στην εδωσε η γιωτα.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
19-07-2009, 20:09 #87
DissolvedGirl η Remedy δεν εχει αγχος και ουτε καποιο ψυχολογικο προβλημα,
μπενει εδω για να μας σπαει τα νευρακια απλα :)
19-07-2009, 20:16 #88
Originally posted by researcher
εσυ ηλθες για να τσουξεις?
και συ καινουριο βλασταρουδι dissolvegirl
σα τη θιτσα με τη βιτσα κανς αγαπιμ
στακα κι λιγου... στακα σι λεου...
Οποτε μπορεί να ακούγομαι σαν τη θείτσα με τη βίτσα, αλλα μήπως έχω λάθος; Το μονο που υπερασπιστικά ξανά και ξανά στο post μου είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψη του, και την ταυτόχρονη υποχρέωση του να σέβεται των άλλων και να μην προσπαθεί να περάσει τι δικη του οπτική με χαρακτηρισμούς και περιττά σχόλια. Και sorry, αυτό είναι το πιο σημαντικό.
ωστοσο τοσα θεματακια υπαρχουν
εσυ κολλησες σε δυο τρεις ανθρωπους που θυμωνουν η βριζουν οποτε τους κανει κεφι
μηπως εχεις θεμα γενικα με το θυμο?
και δε σου κανω την εξυπνη
εγω εχω θεμα γενικως με τη θλιψη
και οπου υπαρχει σχετικο ποστ κολαω σα μαγνητακι
γι αυτο το λεω
τεσπα
εστω και περιπετειωδως πιστευω καλως προσγειωθηκες εδω
κι αν εμπνευστεις και εμπιστευτεις γραψε και ζητα βοηθεια με τον τροπο σου
ειναι ευπροσδεκτο
ωστοσο δεν ειναι υποχρεωτικο να συμβει αυτο
εαν δε σου ελθει τελικα
θα δεις
σαμπως εγω δε μοιαζω σαν τη θιτσα με τη βιτσα
οταν σου λεω πως εσυ μοιαζεις ετσι?
;)
19-07-2009, 20:22 #89
ΔEN BAPEΘHKATE NA KAYΓAΔIZETE?
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-07-2009, 20:25 #90
ντιζολβντγκερλ
αν παρακολουθησες την εξελιξη του θεματος, η συζητηση για το αν το θεμα αφορα το φορουμ η το ευτελιζει, ξεκινησε γιατι καποιο μελος, η γιωτα, δυσφορησε με την συζητηση...
ουτε αχοληθηκα πιο πριν , ουτε να απαντησω ουτε να σας την πω που το συζητουσατε...
δεν κανω τον διαιτητη,λεω την γνωμη μου οπως ολοι, οπως κι εσυ.
παρολο που της ειπα να μη το διαβαζει αφου χαλιεται, συμφωνησα μαζι της οτι το θεμα σεξουαλικες προτιμησεις και συμβουλες για να το κανετε απ τον κωλο, δεν αφορα το φορουμ.
αυτο ειναι η γνωμη μου ομως και μπορει να κανω λαθος.
οπως ειδες, δεν ζητησα ουτε να διαγραφει ουτε τπτ σχετικο
αν δεν συμφωνεις με την γνωμη μου, μπορεις να ζητησεις κι αλλες γνωμες, η να ζητησεις την γνωμη του αντμιν .,
αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να με κανεις να συμφωνησω μαζι σου οτι το πως το κανεις απ τον κωλο ειναι κατι που μας αφορα......
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία