ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩ !!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 102
    Senior Member
    δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως μπορώ εγώ να δώσω δύναμη σε κάποιον..
    το εύχομαι όμως..πραγματικά το εύχομαι γιατί και εγώ κατά κάποιον τρόπο έτσι άντλησα την δύναμη που νιώθω τώρα...απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο την στιγμή που έκανε χειρουργείο η κόρη μου πριν από κάποιους μήνες....ένα βιβλίο γραμμένο από έναν άνθρωπο απλό , καθημερινό και ταπεινό....

δικοπές πηγαίνω χαλκιδική πρώτα ο θεός , να είμαστε καλά...
    διάλεξα αυτό το μέρος γιατί είναι σχεδόν 7 με 8 ώρες διαδρομή με το αυτοκίνητο από το μέρος που μένω και ανυπομονώ να δω και να γνωρίσω νέα μέρη και νέους ανθρώπους...
    μετράω τις μέρες για να φύγω μαζί με τον άντρα μου τα παιδιά μου και ένα φιλικό μας ζευγάρι.

κάθε φορά που βγαίνω έξω από το σπίτι έστω και μία ώρα και αλλάζω περιβάλλον γυρίζω με γεμάτες μπαταρίες πίσω και το σπίτι μου φαίνεται διαφορετικό και πιο όμορφο...βέβαια έχω πλέον και την διάθεση να το φροντίζω γιατί κάποτε δεν μπορούσε να κάνω ούτε αυτό....
    αλλά τώρα ναι έχω ενέργεια μέσα μου και θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα πολύχρωμα και καθαρά για να νιώθω και εγώ όμορφη....
    ελπίζω να με καταλαβαίνετε...
    άλλωστε για αυτό τα μοιράζομαι μαζί σας....

Senior Member
    λίτσα ΜΠΡΑΒΟ!
    δειχνεις οτι οδηγει καπου αυτη η διαδρομη..
    παντα τετοια ευχομαι!

Senior Member
    κάθε πράγμα που έχει μια αρχή σίγουρα έχει ένα τέλος...
    είναι αδύνατο να μην υπάρχει το τέλος
    και στην δική μας καθημερινότητα εμείς οι ίδιοι είμαστε οι συγγραφείς της δικής μας ζωής..
    μπορεί να χάνουμε κάπου την μπάλα αλλά σίγουρα ξαναγυρίζει στα πόδια μας και τότε την πηγαίνουμε όπου θέλουμε...
    σκέφτηκα πως γράφω ένα βιβλίο με πρωταγωνίστρια εμένα.
    δεν ήθελα να είμαι μίζερη καταθλιπτική αγχωμένη φοβιτσιάρα τρεμάμενη κρεμασμένη σε ένα τεντωμένο σχοινί συνεχώς..
    ήθελα να είμαι όμορφη χαρούμενη αισιόδοξη χαμογελαστή θετική δεκτική....
    και έναν τέτοιο χαρακτήρα προσπαθώ να φτιάχνω σιγά σιγά...
    και το βιβλίο συνεχίζεται.....
    και ο συγγραφέας αυτή την φορά είμαι εγώ μόνο εγώ....και γράφω ότι θέλω.....

Senior Member
    ποιός έχει επισκευτεί την χαλκιδική;
    υπάρχουν μέρη , τοποθεσίες και παραλίες που πραγματικά θα άξιζε να επισκευτώ;
    σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Senior Member
    λίτσα χαίρομαι πραγματικά που επέστρεψες πάλι..κι αυτή τη φορά με υπέροχα νέα!

Να σου πω κάτι..ακόμη κι όταν δεν ένιωθες καλά, μου έβγαζες μία αισιοδοξία! Ήσουν πάντα μία θετική παρουσία στο forum! Και για μένα αυτό ήταν το μυστικό της ανάκαμψης σου...δεν τα παράτησες και αυτό σου βγήκε σε καλό!

Άνθρωπος με θέληση βγαίνει πάντα κερδισμένος και αυτό δεν είναι απλά θεωρία..Στο χέρι μας είναι να αντιστρέψουμε μία κατάσταση..το έχω δει και στον εαυτό μου αυτό!

Σου εύχομαι καλές διακοπές!Όσο για την Χαλκιδική...στείλε μου αν θέλεις σε u2u που θα πας να σου προτείνω μέρη.

Senior Member
    λιτσα δεν χρειαζεται να κανεις κατι παρα πανω και μονο που αναφερεις την βελτιωση ειναι σημαντικο,και αυτο απο μονο του δινει ελπιδα σε αλλα ατομα.τα αγαπημενα μου μερη της χαλκιδικης ειναι μαρμαρας ,βουρβουρου σαρτη στο δευτερο ποδι,σανυ μπιτς καλλιθεα,φλογητα στο πρωτο ποδι.παρε το αυτοκινητο και ορεξη να εχεις να σταματας σε παραλιεςοι περισσοτερες ειναι πανεμορφες και θα σε ανταμειψουν.

Senior Member
    Σου ευχομαι να νιωθεις ετσι και καλυτερα σε ολη την υπολοιπη ζωη σου........Συγχαρητηρια μεσα απο τη καρδια μου.Τουλαχιστον χαιρομαι με σενα.......

Senior Member
    καλημέρα σε όλους...
    θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως για την βοήθεια που μου προσφέρετε τόσο καιρό...
    να ξέρετε πως συμβάλλατε και εσείς στο ότι η διάθεσή μου είναι καλύτερη σήμερα....
    είτε διαβάζοντας δικές σας εμπειρίες είτε παίρνοντας συμβουλές από εσάς...
    δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω αλλά είμαι άνθρωπος που του αρέσει η ειλικρίνεια και για αυτό τον λόγο θα σας πω γιατί είχα αποφασίσει να μην έχω επαφή με το φόρουμ...
    σε μια συζήτηση με τον γιατρό μου του ανέφερα πως έχω μια τέτοια επικοινωνία μέσω ίντερνετ και μου είπε να μην το ξανακάνω γιατί επειδή δεν είμαι ειδικός και δεν γνωρίζω πως να χειρίζομαι κάποιες λεπτές καταστάσεις ίσως άθελά μου να βλάψω κάποιον....
    αυτό με έβαλε σε σκέψεις και κατάλαβα πως εν μέρει έχει δίκιο για αυτό τον λόγο δεν εμπλέκομαι σε άλλες συζητήσεις...
    δεν ξέρω κατά πόσο πράττω το σωστό όμως φοβήθηκα....
    από την άλλη όμως μου έκανε και καλό η απουσία μου γιατί έκανα πραγματικούς φίλους...
    έχει συζητήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με τον γιατρό του και αν ναι ποιά ήταν η στάση του;
    να είστε όλοι καλά τώρα και για πάντα....

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω αλλά είμαι άνθρωπος που του αρέσει η ειλικρίνεια και για αυτό τον λόγο θα σας πω γιατί είχα αποφασίσει να μην έχω επαφή με το φόρουμ...
    σε μια συζήτηση με τον γιατρό μου του ανέφερα πως έχω μια τέτοια επικοινωνία μέσω ίντερνετ και μου είπε να μην το ξανακάνω γιατί επειδή δεν είμαι ειδικός και δεν γνωρίζω πως να χειρίζομαι κάποιες λεπτές καταστάσεις ίσως άθελά μου να βλάψω κάποιον....
    αυτό με έβαλε σε σκέψεις και κατάλαβα πως εν μέρει έχει δίκιο για αυτό τον λόγο δεν εμπλέκομαι σε άλλες συζητήσεις...
    δεν ξέρω κατά πόσο πράττω το σωστό όμως φοβήθηκα....
    από την άλλη όμως μου έκανε και καλό η απουσία μου γιατί έκανα πραγματικούς φίλους...
    έχει συζητήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με τον γιατρό του και αν ναι ποιά ήταν η στάση του;
    Λίτσα, πολυ ενδιαφεροντα τα οσα σου ειπε ο γιατρος σου. Ελπιζω με την ιδια λογικη να μην σου απαγορευσε την συναναστροφη με ανθρωπους. Υποθέτω πώς μεσω της επαφης σου μαζι τους, μπορει κ πάλι να κανεις κακο. Εστω χωρις να το θέλεις, κ μάλιστα κ με μεγαλύτερη επίδραση αφου η αληθινη επαφή, εχει κ μεγαλυτερο βάρος κ πιο \"αληθινο\".

Παρολα αυτα καταλαβαινω νομιζω το πνεύμα της αποψης του γιατρου σου. Προσωπικα πιστεύω πώς το βασικοτερο ειναι να μαθουμε πρωτα να ακουμε πριν πουμε κατι.. Επιπλεον, πιστεύω πώς εχει σημασια το οτι το φορουμ αυτο δεν ειναι φορουμ ειδικων, κ ετσι γνωριζοντας οποιος μπαινει εδω δε νομιζω να εχει την προσδοκια να λαβει μια συμβουλη ή μια προτροπη σε πλαισιο θεραπευτικο. Οπως κ να χει πέρα απο το τί λεει ο καθενας μας στον αλλο, εχει ευθυνη κ ο καθενας μας κ για τα οσα λέει κ για τα οσα πραττει στην καθημερινοτητα του.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member

λιτσα μου η προηγουμενη γιατρος μου,μου ελεγε να μην μπενω εδω γιατι ειναι κακο να ασχολουμαι συνεχως με τα προβληματα μου και τα προβληματα των αλλων γιατι ετσι πεφτω.

ο νεος μου γιατρος θεωρει πολυ θετικο το οτι μπενω εδω,γιατι μιας και δεν εχω πολλα ενδιαφεροντα ειναι και αυτο μια απασχοληση

Senior Member
    καταλαβαίνεις πως ένας γιατρός και μάλιστα ειδικός στα θέματα ψυχολογίας μπορεί και έχει τον τρόπο να σου θέσει κάποιους εσωτερικούς προβληματισμούς...
    και εμένα μου τους έθεσε...
    ίσως να ήταν λάθος του ίσως να ήταν και δικό μου λάθος ΄
    από ότι βλέπεις όμως η πραγματική μου απόφαση είναι το ότι βρίσκομαι εδω και συνεχίζω να συνομιλώ μαζί σας...
    αυτό δεν σημαίνει όμως πως σταμάτησα να φοβάμαι μήπως άθελά μου πω κάτι λάθος που θα επηρρεάσει αρνητικά κάποιον...
    για αυτόν τον λόγο κρατώ ακόμα κάποιες αποστάσεις

Senior Member
    καταλαβαίνεις πως ένας γιατρός και μάλιστα ειδικός στα θέματα ψυχολογίας μπορεί και έχει τον τρόπο να σου θέσει κάποιους εσωτερικούς προβληματισμούς...
    και εμένα μου τους έθεσε...
    ίσως να ήταν λάθος του ίσως να ήταν και δικό μου λάθος ΄
    από ότι βλέπεις όμως η πραγματική μου απόφαση είναι το ότι βρίσκομαι εδω και συνεχίζω να συνομιλώ μαζί σας...
    αυτό δεν σημαίνει όμως πως σταμάτησα να φοβάμαι μήπως άθελά μου πω κάτι λάθος που θα επηρρεάσει αρνητικά κάποιον...
    για αυτόν τον λόγο κρατώ ακόμα κάποιες αποστάσεις
    σε διακρινει μεγαλη ευαισθησια ανθρωπια και διακριτικοτητα

πολυ χαιρομαι να σε συναναστρεφομαι εστω και διαδυκτιακα

δεν συμφωνω οτι θα μπορουσες να βλαψεις

αλλα ο καθενας οπως νομιζει και ο,τι αντεχει παιδια

δεν πιεζομαστε ουτε να μεινουμε ουτε να φυγουμε αλιμονο....

Senior Member
    παντως εγω δεν εχω δει να λες κατι που εχει βλαψει καποιον και δεν νομιζω οτι θα το κανεις και στο μελλον

Senior Member
    σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συντροφιά που μου κρατήσατε αυτήν την λίγη ώρα....
    όμως τώρα είναι η ώρα του παιδιού και πάω να παίξω με τα παιδιά μου....
    ελπίζω να τα ξαναπούμε...
    να είστε όλοι καλά τώρα και για πάντα....

Senior Member
    και συ να εισαι καλα

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast