Results 46 to 60 of 74
Thread: ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
-
22-07-2009, 23:17 #46
Για τις πολυκυστικές ωοθήκες όπως και την μεγάλη τριχοφυϊα στο πρόσωπο της γυναίκας καθώς και για την τριχόπτωση χορηγούν τα αντισσυλιπτικά zynofen αυτό το γνωρίζω πολύ καλά.Είναι ένα παλιό αντισσυλιπτικό χάπι το οποίο είναι 10 φορές πιο ισχυρό απο τα κοινά αντισσυλιπτικά π.χ τα γιασμιν.Σε πολλές περιπτώσεις όταν π.χ δεν ελέγχεται η τριχόπτωση δίνουν και ανδροκιουρ επι πλέον αντιανδρογόνο.Το χάπι αυτό ρυθμίζει και την τριχοφυία αλλά και την τριχόπτωση αναλόγως το πρόβλημα.Το γνωρίζω πολύ καλά γιατί το έπαιρνε 4 χρόνια η κόρη μου.
- 22-07-2009, 23:21 #47
μου τα εδωσε για να μειωσουμε το μεγεθος της κυστης που ειχα. κατα τ αλλα δεν με προσεξε και πολυ μπορω να πω. για αυτο και εφυγα απο τον συγκεκριμενο γυναικολογο. παντως τα αντισυλληπτικσ μονο καλο δεν μου εκαναν. μου ανεβασαν την χοληστερινη, μου εριξαν το σιδηρο, μου χαλασαν τον κυκλο, εβαλα κιλα και διαφιρα αλλα. δεν ειχα σωστη ενημερωση απο τον γιατρο εκεινον. οσο για την κυστη μου. δεν μειωθηκε ουτε χιλιοστο!!!
22-07-2009, 23:34 #48
Originally posted by annouk
μου τα εδωσε για να μειωσουμε το μεγεθος της κυστης που ειχα. κατα τ αλλα δεν με προσεξε και πολυ μπορω να πω. για αυτο και εφυγα απο τον συγκεκριμενο γυναικολογο. παντως τα αντισυλληπτικσ μονο καλο δεν μου εκαναν. μου ανεβασαν την χοληστερινη, μου εριξαν το σιδηρο, μου χαλασαν τον κυκλο, εβαλα κιλα και διαφιρα αλλα. δεν ειχα σωστη ενημερωση απο τον γιατρο εκεινον. οσο για την κυστη μου. δεν μειωθηκε ουτε χιλιοστο!!!
και να αλλαζε η κυστη σου, αυτο θα κρατουσε μονο οσο επαιρνες τα αντισυλληπτικα
σταδιαλα για επιστημονες...
εχε υποψη οτι ΑΝ ΠΟΤΕ χρειαστει να αφαιρεθει μια τετοια κυστη,γινονται πολυ επιτυχημενες επεμβασεις πλεον λαπαροσκοπικα, και εισαι μια χαρα. μια συναδελφος μου ειχε αντιστοιχο θεμα,αφου την τρελλαναν στα αντισυλληπτικα και κοντευε να σκασει απ τις ορμονες, απευθυνθηκε σε εναν χασαπη σε ενα δημοσιο νοσοκομειο γιατι δικαιουνταν δωρεαν περιθαλψη η γυναικα.
το αποτελεσμα ηταν να την πετσοκοψει στην κοιλια και να χασει αδικα την μια της ωοθηκη.
οταν προσφατα ειχε ενοχλησεις και νομιζε οτι ειχε παλι κυστη, την εγχειρισε ενας αριστος ιδιωτης γιατρος λαπαροσκοπικα, της ειπε οτι ολο το θεμα ηταν οι συμφυσεις απ την προηγουμενη επεμβαση κι οτι βεβαια με μια απλουστατη λαπαροσκοπικη επεμβαση θα ειχε σωσει και την κοιλια της και την ωοθηκη της.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ(ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. δεν ειναι κακο. δεν κυκλοφορουν ακομα ανθρωπινα ανταλλακτικα για τα λαθη του καθε ασχετου...Last edited by Aeon; 20-02-2016 at 21:03.
22-07-2009, 23:44 #49
Originally posted by Remedy
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ(ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. δεν ειναι κακο. δεν κυκλοφορουν ακομα ανθρωπινα ανταλλακτικα για τα λαθη του καθε ασχετου...
Ένα πράγμα που ξέρω καλά σχετικά με τους γιατρούς, είναι ότι οφείλεις στον εαυτό σου να πάρεις και δεύτερη και, αν θες, και τρίτη γνώμη για το πρόβλημα σου... αλλα να ακολουθήσεις μονο ΜΙΑ θεραπεία, κατά προτίμηση του γιατρού που σου έδωσε την περισσότερη αυτοπεποίθηση.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
22-07-2009, 23:45 #50
υπαρχουν γιατροι οι ο οποιοι ειναι αξιολογοι επιστημονες και ΑΝΘΡΩΠΟΙ και υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι πραγματικα ντροπιαζουν τον κλαδο της ιατρικης! εχω πεσει και στα 2 ειδη. ευτυχως το αντιληφθηκα εγκαιρως. παντως ειναι γεγονος οτι παρα πολλοι γυναικολογοι χορηγουν αντισυλληπτικα με το κιλο..
22-07-2009, 23:47 #51
και εγχειρησεις με το κιλο...
το νου σας...
22-07-2009, 23:50 #52
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by Remedy
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ(ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. δεν ειναι κακο. δεν κυκλοφορουν ακομα ανθρωπινα ανταλλακτικα για τα λαθη του καθε ασχετου...
Ένα πράγμα που ξέρω καλά σχετικά με τους γιατρούς, είναι ότι οφείλεις στον εαυτό σου να πάρεις και δεύτερη και, αν θες, και τρίτη γνώμη για το πρόβλημα σου... αλλα να ακολουθήσεις μονο ΜΙΑ θεραπεία, κατά προτίμηση του γιατρού που σου έδωσε την περισσότερη αυτοπεποίθηση.
αν εσυ νοιωθεις μια χαρα και αυτος σου ανακοινωσει οτι πρεπει να παρεις εναν κουβα χαπια και μη σε νοιαζει γιατι, ε ναι...θα πας οπωσδηποτε σε αλλον να δεις...
22-07-2009, 23:55 #53
εγχειρηση μου προτεινε και εμενα ο εν λογω(μα@@@@ς) γιατρος να κανω. αποφασισα λοιπον να παρω και δευτερη και τριτη γνωμη. και ευτυχως το εκανα! η κυστη μου ηταν απο νερο, αθωα, δεν δημιουργουσε κανενα προβλημα και δεν χρειαστηκε να υποστω καμια επεμβαση.
23-07-2009, 00:07 #54
η κυστη μου ηταν απο νερο, αθωα, δεν δημιουργουσε κανενα προβλημα και δεν χρειαστηκε να υποστω καμια επεμβαση.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
23-07-2009, 00:10 #55
ισχυει. απ οτι ξερω λεγονται λειτουργικες κυστεις και απορροφωνται απο τον οργανισμο.
εχουν σχεση με την ωορρηξια αλλα δεν την θυμαμαι τωρα.
ετσι κι αλλιως οι κυστεις απασχολουν απο ενα μεγεθος και πανω μονο, το οποιο επισης δεν θυμαμαι 2,5 εκατοστα? 3,5? κατι τετοιο...
23-07-2009, 00:12 #56
εγχειρηση μου προτεινε και εμενα ο εν λογω(μα@@@@ς) γιατρος να κανω. αποφασισα λοιπον να παρω και δευτερη και τριτη γνωμη. και ευτυχως το εκανα! η κυστη μου ηταν απο νερο, αθωα, δεν δημιουργουσε κανενα προβλημα και δεν χρειαστηκε να υποστω καμια επεμβαση.
23-07-2009, 00:54 #57
Ανθρωπος απο τους καλύτερους γυναικολόγους απο τους πρώτους σε επιτυχίες εξωσωματικής όποιος τον ήξερε θα συμφωνήσει μαζί μου.Ταπεινός κύριος δούλευε χρόνια με καρκίνο του στομάχου ήταν φοβερός να κάνει χιουμορ να σε κάνει να πεθαίνεις στα γέλια και αυτός να είναι στα τελευταία του.Μέχρι ετοιμοθάνατος που ήταν ήθελε να ξεγεννήσει δύο γυναίκες που έίχαν κάνει εξωσωματική.το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης δείτε τι γράφουν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ.Έχασε την μάχη πέρυσι τα Χριστούγεννα.Δεν υπάρχουν τέτοιοι γιατροί
Last edited by Aeon; 20-02-2016 at 21:04.
23-07-2009, 13:26 #58
Originally posted by DissolvedGirl
Νομίζω πως καταρχήν είναι η αδυναμία μου να κάνω κάτι κάθε μέρα σε συγκεκριμένη ώρα. Δεν μπορώ ούτε να το συλλάβω, ξέρω ότι θα το ξεχνάω συνεχεια, εδώ με τα αντισυλληπτικά και ακόμα δεν έχω συνηθίσει στην ιδέα (και φυσικά, τα έπαιρνα ο,τι ώρα τα θυμόμουν, μονο τη τελευταία εβδομάδα έχω που τα παίρνω σε συγκεκριμένη ώρα).
Μετά, είναι η επιμονη μου να μη θεωρώ τον εαυτό μου ή τα προβλήματα του αρκετά σημαντικά ώστε να χρήζω ιατρικής βοηθειας. Εκφράσεις όπως \"έλα τώρα μωρέ, ένα ογκιδιάκι είναι, σιγά\" έχουν εκφραστεί από τα χείλη μου ουκ ολίγες φορες τους τελευταίους μήνες, συνοδευομενη με την καταλυτική ατάκα \"εδώ έχω περάσει τόσα και τόσα, αυτό είναι το πρόβλημα; Mια χαρά είμαι\".
Ξέρω ότι κάνω βλακείες που θα τις πληρώσω ακριβά, και ξέρω πως και αυτό που θα πω τώρα βλακεία είναι, αλλα λόγω παρελθόντος, βλέπω τις θεραπείες ως μια μορφή ελεγχου που προσπαθούν να μου επιβάλουν... και έχω πλέον αναπτύξει τρομερό πρόβλημα εμπιστοσύνης σε γιατρούς κάθε είδους, το να πω πως τους σιχαίνομαι όλους είναι λίγο.
Ah well, σιγά σιγά θα αρχίσω να ξεχωρίζω τους καλους από τους κακούς. Μέχρι τότε, θα έχω ξυπνητήρι να μου υπενθυμίζει να παίρνω τα αντισυλληπτικούλια μου...
23-08-2009, 20:12 #59
κοριτσια σκεφτομαι οταν θελησω να προχωρησω στο να κανω ενα παιδακι αν θα εχω προβλημα με το αγχος το υπερβολικο στο να συλαβω και να παει καλα η εγκυμοσυνη..φοβαμαι πολυ....εχει καμια εμπειρια στο θεμα αυτο?
02-12-2014, 17:15 #60
εγω παθαίνω ολα αυτα που αναφερατε!! διακυμανσεις στην διαθεση..χειροτερευει η σπαστικη κολιτιδα..βγαζω σπυρακια...και ζαλαδες ουυ φουλ τοσο που σημερα επεσα πολυ ψυχολογικα αφου σε ενα κασταστημα ζαλιστηκα τοσο που εριξα πολλα πραγματα απο ενα παγκο..εχω καθυστερηση..ευτυχως δεν ειμαι εγκυος..και εχω ολα τα συμπτωματα πλεον..με λιγα λογια...οι ορμονες χορεουν,,και βαρεθηκα τους γιατρους τι να πρωτοκοιταξω αφου πριν εναμιση μηνα κοιταχτηκα με τεστ παπ κτλ...πριν δυο χρονια ειχα κανει αιματολογικες περιπου..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....