Results 1 to 15 of 32
Thread: Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι
-
15-11-2024, 06:54 #1
Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι
Καλησπέρα. Κατά καιρούς παθαίνω αϋπνίες λόγω ενός προσωπικού θέματος (ερωτικό) από το οποίο δεν μπορώ να απαλλαγώ δυστυχώς και με καταδιώκει αφόρητα. Εξαιτίας των σοσιαλ βλέπω (χωρίς να ενοχλώ) τον πρώην κ μου έχει κοστίσει αφόρητα. Κάθε φορά που βλέπω κάτι, μια αλλαγή κάτι δημιουργώ σενάριο και ζω με αυτό. Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό, μέρες και χάνω μετά την όρεξη μου και τη διάθεση μου για δουλειά, για δραστηριότητες για το σπίτι..
Είναι καψούρα να το πω απλά και ενώ δεν έχουμε επικοινωνία εγώ κάθε φορά που βλέπω κάτι σχετικό με αυτόν ενώ δε μπορούμε να είμαστε μαζί βασικά αυτός θα ήθελε εγώ δεν θέλω παθαίνω σοκ, κλαίω αρρωσταίνω, φρικαρω και γενικά δεν είμαι καλά. Συνεχώς βρίζω τη στιγμή που τον γνώρισα, θα ήθελα να μην τον είχα συναντήσει ποτέ, είναι κάτι τελείως καρμικο που συνέβη όταν συνέβη κ δεν μπορώ να ξεκολλήσω το κεφάλι μου. Κάνω σενάρια, αναρωτιέμαι, ζω ενεργά δηλαδή αυτά τα σενάρια , τόσο που στο τέλος είναι εντελώς ρεαλιστικά κ επειδή ξέρω/νιώθω ότι κ ο ίδιος αισθάνεται έτσι ξέρω/νιώθω τον πόνο του ότι κλαίει, ότι τα κάνει όλα αυτά επίτηδες για εμένα κ ότι στην ουσία πληγώνουμε ο ένας τον άλλο όλο αυτό καταλήγει να είναι καταστροφικό. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή τη πίεση, έχει τρελή επιρροή στο μέσα μου,με έχει τρελάνει γενικά κ δε θέλω απλά να ζω. Ούτε να σκέφτομαι ούτε να πονάω σε στομάχι κ να διπλώνομαι τίποτα. Μη ρωτήσετε γιατί δε μπορούμε να είμαστε μαζί απλά δε μπορούμε. Αυτός θέλει/πάντα θέλει εγώ δεν μπορώ κ όλο αυτό κοντραρει στο θέλω της καρδιάς μου κ όταν με πονάει πονάω αφόρητα. Έχω κάνει τις επιλογές μου αλλά όταν τον βλέπω πονάει δυνατά η καρδιά μου. Ακόμα κ η μουσική με πληγώνει, όλα πια καψουρουτραγουδα είναι μες στην μούρη σου ακόμα κ ροκ να ακούσω τον σκέφτομαι δε μπορώ. Θέλω να πάψω να σκέφτομαι οι φίλοι μου μου λένε καλά πως αντέχεις να σκέφτεσαι κ να υπεραναλυεις κ να ζεις έτσι δε μπορώ να ξεκολλήσω έχω ξανακαψουρευτει ετσι στο παρελθόν αλλά ήμουνα νέα ρε παιδιά τώρα είμαι 45 κ δεν δικαιολογούμαι με τίποτα. Θα μου πεις ο έρως χρόνια δε κοιτά!! Σωστό κ αυτό αλλά είμαι γενικά κ πολύ της λογικής άτομο είναι δυνατόν να αισθάνομαι έτσι κ να πέφτω σε κατάθλιψη;
- 15-11-2024, 08:50 #2
Δυστυχώς όταν είμαστε ερωτευμένοι έχουμε την τάση να εθελοτυφλούμε και να παρεξηγούμε τις προθέσεις του άλλου. Γιατί χωρίσατε; Θα σου πρότεινα αν σε επηρεάζει τόσο (επειδή έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση) να κάνεις μπλοκ για αρχή. Δεν λέω ότι θα περάσει από την μια στιγμή στην άλλη ειδικά αν ήταν κάτι έντονο απλά να κάνεις μικρά βήματα την φορά για σένα κυρίως. Για να μπορείς να «ζεις». Επίσης σε καμία περίπτωση μην κάνεις προσπάθεια να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Άσε τον χρόνο να περάσει και αν δεις και κάποια κίνηση εκ μέρους του καλώς.
15-11-2024, 20:41 #3
Έχουμε θέμα παιδιά έχουμε πρόβλημα
16-11-2024, 00:10 #4
16-11-2024, 00:41 #5
Χωρίς εσένα, η ζωή θα είναι
Ένα βαρετό σερφάρισμα στο Internet
Αποχαύνωση στον καναπέ
Ζαμπόν δίχως λιπαρά
Περιοδικά και λόγια ντεκαφεϊνέ
Γιατί όταν λείπεις εσύ
Μια χύμα κατάσταση, μια ηλίθια παράσταση
Ένα reality show
Γι' αυτό δεν έχω τίποτα άλλο να πω
Ένα μεγάλο κενό, ένα μηδενικό χωρίς εσένα
Ένα μεγάλο κενό, χωρίς εσένα
Πρωινό ξύπνημα χωρίς ενδιαφέρον
Πράξεις υποκινούμενες μόνο από συμφέρον
Light αισθήματα και δημόσιες σχέσεις
Ειδύλλια του κώλου και υποσχέσεις
Ξενέρωτα ανέκδοτα και γέλια με προσπάθεια
Reunion πάρτι, καλλιστεία, bazzar
Συχνές επισκέψεις στο super market
Βιταμίνες και τζιν σενγκ
Φιλοσοφία του Ζεν
Γιατί
Γιατί όταν λείπεις εσύ
Μια χύμα κατάσταση, μια ηλίθια παράσταση
Ένα reality show
Ένα μεγάλο κενό, ένα μηδενικό χωρίς εσένα
Ένα μεγάλο κενό, χωρίς εσένα
16-11-2024, 21:20 #6
16-11-2024, 21:23 #7
Άστα να παν στο διάολο!! χαχα
16-11-2024, 21:36 #8
Καμία παρεξήγηση αγαπητή /- έ, το θέμα είναι ξεκάθαρο, πιο ξεκάθαρο πεθαίνεις. Εννοείται έχω κάνει μπλοκ το θέμα είναι ότι εκείνος ανεβάζει διάφορα στο ίντερνετ κ με επηρεάζει. Σκέφτηκα να του μιλήσω για να λήξει όλο αυτό, έχει δύο μέρες που είμαι πολύ τούρμπο με την συμπεριφορά του καθώς εμμέσως πλην σαφώς με είπε κ αδιάφορη. Κ τρελή κ όλα. Κ ότι δεν ακολουθώ την καρδιά μου κ άλλα τέτοια ωραία κ όμορφα. Με περιμένει. Είναι εκεί κ με περιμένει. Και έχω φρικαρει. Στην αρχή σκέφτηκα "για άλλη τα λέει"αλλά μετά λέω ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!! Νευριάζει, με έχει αποκλείσει και μένα και με στενοχωρει!! Βγάζει κακία!!! Θα πρέπει να έμπλεξε με άλλη για να κάνει τέτοια ΤΡΕΛΉ -ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ανάρτηση. Επίτηδες τα κάνει τον έχω γεννήσει αστο
Σιγά να μην εκφράσω κ συναισθήματα. Δε μπορώ να κουνήσω έτσι όπως με έκανε. Απλά ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ..
Γαμωτο..
17-11-2024, 01:42 #9
ακομα με τον παντρεμενο ασχολεισαι εσυ;
σε εχει απορρυθμισει εντελως αυτη η ιστορια που "δεν ηθελες".
ολο και πιο αποδιοργανωμενα και ασυναρτητα γραφεις.
αναζητησε ψυχοθεραπεια...
17-11-2024, 11:38 #10
Εσένα ο άντρας σου καλά;; Την έπεσε φέτος σε καμία ή ξεραΐλα;;
17-11-2024, 11:40 #11
17-11-2024, 12:23 #12
17-11-2024, 13:21 #13
17-11-2024, 15:40 #14
το αναιδεστατη, γραφεται με -αι, βρε παραμορφωμενη...
αν βγαλουμε τα πτυχια μας να τα μετρησουμε, θα σου λυθει κανενα προβλημα;
χαχαχαχα!!!
χρειαζεται μεγαλη μορφωση φαινεται για να μην ασχολεισαι με παντρεμενους. ισως γι αυτο ασχολεισαι...
δεν ξερω για τι μπαλες παινευεσαι.
αν ειχες μπαλες τυπου @@, η θα τον πηδουσες, η θα τον παρατουσες και δεν θα εβλεπες ουτε αναρτησεις ουτε μπλοκ ουτε τπτ.
αλλα εισαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗΗΗΗΗΗ, γι αυτο ουτε το ενα ουτε το αλλο κανεις, παρα καθεσαι και ξεροσταλιαζεις καπου εκει γυρω του και κοντευεις να αποτρελλαθεις...
17-11-2024, 15:54 #15