Results 16 to 30 of 74
Thread: ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
-
21-07-2009, 17:53 #16
εγω σε δεκα μερες περιπου υπολογιζω και ισως παραπανω ν αδιαθετησω εμενα μ την σπαει που ναι καλοκαιρι δεν θα κανω μπανια ειδικα τωρα θα θελα να μαι φυτοπλαγκτον αντρας κατι αλλο τελοσπαντων..και εγω που και που εχω ζαλαδες..εγω κυριως εχω πονοκεφαλους αθλιους και τ στηθος μου πρηζεται σαν μπαλονι.
- 21-07-2009, 17:55 #17
ενα σου λεω μονο:το PMS θεωρειται ελαφρυντικο και για κακουργημα
τωρα εξηγειται!καπου το χα ακουσει και εγω ισχυει?οντως ειναι καπως η διαθεση μου λιγο σκατα εμεταβλητη εκεινιες τις μερες εκει που εχω νευρα βλεπω κατι ασχετο και δακρυζω
21-07-2009, 18:23 #18
εγω εχω τρομερη ζαλη πριν απο την περιοδο μου. ειδικα μια μερα πριν εχω παρατηρησει οτι δεν μπορω να σταθω ορθια απο την ζαλη. και δεν ειναι κατι ψυχολογικο το οποιο επιβαλλω στον οργανισμο μου εγω(γιατι το εχω ακουσει και αυτο) διοτι δεν εχω πολυ σταθερη περιοδο αρα δεν μπορω να εχω στο μυαλο μου οτι αυριο θα αδιαθετησω οποτε σημερα ζαλιζομαι.
21-07-2009, 21:27 #19
Εχω παρατηρησει οτι οι μερες πριν απο την περιοδο ειναι συνηθως τοτε που εχω τις πιο εντονες μεταπτωσεις στη διαθεση :\"κρισεις\" καταθλιψης απο το πουθενα-παιρνω αντικαταθλιπτικα και τον υπολοιπο μηνα ειμαι οκ καθως και τις μερες που εχω περιοδο- οπως επισης και παραλογες ιδεες, αγχη, φοβιες, μια διαστρεβλωμενη ματια στην πραγματικοτητα που ομως φευγει οταν εχω περιοδο.Αρκετες φορες οταν στρεσσαρωμαι εχω ολα τα παραπανω αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.Λες και ξεσπαει ο οργανισμος μου λες και δεν με πιανουν τα φαρμακα, δεν ξερω τι να πω..Παντως δεν συμβαινει ΚΑΘΕ φορα που περιμενω περιοδο και οχι παντα στον ιδιο βαθμο.Απλα συνηθως τοτε τρωω τις μεγαλες φρικες.
21-07-2009, 23:09 #20
annouk μου δινεις κουραγιο....εχω που εχω μια κωλοασταθεια παντα απο το χρονιο αγχος...και τωρα που περιμενω περιοδο ζαλιζομαι...ασε...εσυ τι κανεις οταν σε πιανει?
22-07-2009, 00:43 #21
τι να κανω ζωζα μου, υπομονη!ασε και εγω μια απο τα ιδια..εχω τις ζαλαδες απο τα ψυχολογικα μου, ερχεται και αυτο και ειμαι βαρκα γιαλο. φρουτα τρωω περισσοτερα, πινω και καμια βιταμινουλα και λεω στον εαυτο μου οτι θα περασει για να μην ανησυχω αφου ξερω απο τι προερχεται. και κατα την διαρκεια της περιοδου παντως εχω τρομερες ζαλαδες και ατονια. βεβαια φυσιολογικα ειναι ολα αυτα απλα εμεις που ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες τα περνουμε τις μετρητοις και τα σκεφτομασστε περισσοτερο.
22-07-2009, 20:21 #22
κι εγω μια βδομαδα με 10 μερες πριν την περιοδο εχω επιδεινωση των ψυχολογικων..χαλια διαθεση, ανησυχια, νευρα, εως και κριση πανικου...οχι οτι δεν τα παθαινω και τον υπολοιπο καιρο, αλλα ο φιλος μου παρατηρησε οτι παντα πριν την περιοδο ειμαι πολυ χειροτερα...τωρα βεβαια, ετσι πως ειμαι το τελευταιο 2μηνο δεν καταλαβαινω μεγαλη διαφορα! ολα σκατα κα αποσκατα!
22-07-2009, 20:54 #23
Τελευταία μέρα αντισυλληπτικών... και άρχισε το πανηγύρι, πάνω που γελούσα με την καρδια μου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, με χτύπησε μια γερή σφαλιάρα μελαγχολίας και έβαλα τα κλάματα. Και μετά σταμάτησα όσο απότομα ξεκίνησα, και τσαντίστηκα και από πάνω που έκλαιγα σαν χαμένο
Δεν είμαι καλά, κάθε μηνα τέτοιες μέρες αισθάνομαι σαν το κάθε μου συναίσθημα να αποκτά τη δικη του \"οντότητα\" και να τσακώνονται όλα μαζί για το ποιο θα έρθει στην εξουσία. Και εγώ στη μέση, να μην ξέρω τη διάθεση θα έχω σε 5 λεπτά...
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
22-07-2009, 22:00 #24
Αχ ποσο πολυ σας νοιωθω...πρωτη μερα περιοδου και ειμαι κομματια μιλαμε..ολα λιποθυμια μου ερχεται...και ζαλη και ειμαι χαλια...Ευτυχως απο ψυχολογικης πλευρας την παλευω καλα...Diss αυτο με τα κλαματα και εμενα μου φαινεται περιεργο..3 φορες μεσα σε 1,5 χρονο εκλαιγα ανευ λογου..Τωρα τελευταια εκλαιγα πριν δωσω ενα μαθημα στην σχολη..Αλλα μεσα σε 5 λεπτα ημουν οκ ξανα....Ασε που λογο ομοιοπαθητικης δεν παιρνω και παυσιπονα(με αφηνει να πιω depon αλλα δεν θελω..την παλευω ετσι)οποτε καταλαβαινεται πως ειμαι...:P:P:P:P
22-07-2009, 22:00 #25
annouk, αντιμετωπίζεις με κάποιον τρόπο το θέμα των πολυκυστικών ωοθηκών που ανέφερες ή απλά γνωρίζεις ότι υπάρχει, αλλά δεν ακολουθείς κάποια θεραπεία?
DissolvedGirl εννοείς ότι αυτά τα συμπτώματα τα έχεις τις ημέρες που διακόπτεις τα αντισυλληπτικά σε κάθε κύκλο, ή τα διέκοψες γενικώς?
22-07-2009, 22:04 #26
Εννοώ σε κάθε κύκλο, κάθε φορα που τελειώνει το κουτάκι και έρχεται η εβδομάδα των παθών... έχω άλλους 5 μήνες που πρέπει να είμαι με αντισυλληπτικά, πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά γιατί πριν τα αρχίσω, νόμιζα πως τις μέρες πριν αδιαθετήσω θα πάθαινα εγκεφαλικό.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
22-07-2009, 22:07 #27
Συγνωμη να ρωτησω κατι?ΓΙατι διακοπτετε τα αντισυλλιπτικα?Σορυ κιολας αλλα δεν ετυχε ποτε να παρω..Αν ξερω πως θα επρεπε γιατι εχω περιοδο καθε 40 μερες
....
22-07-2009, 22:12 #28
Originally posted by DissolvedGirl
Εννοώ σε κάθε κύκλο, κάθε φορα που τελειώνει το κουτάκι και έρχεται η εβδομάδα των παθών... έχω άλλους 5 μήνες που πρέπει να είμαι με αντισυλληπτικά, πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά γιατί πριν τα αρχίσω, νόμιζα πως τις μέρες πριν αδιαθετήσω θα πάθαινα εγκεφαλικό.
22-07-2009, 22:15 #29
Originally posted by ntini
Συγνωμη να ρωτησω κατι?ΓΙατι διακοπτετε τα αντισυλλιπτικα?Σορυ κιολας αλλα δεν ετυχε ποτε να παρω..Αν ξερω πως θα επρεπε γιατι εχω περιοδο καθε 40 μερες....
22-07-2009, 22:17 #30
Καποια στιγμη μου ειπε η ξαδερφη μου(γυναικολογος)πως ισως θα επρεπε να παρω αν και δεν εχω καποιο προβλημα,απλα για τον κυκλο...Απο την αλλη με το που ξεκινησα ομοιοπαθητικη ερχεται ακριβως(εδω και 2 μηνες δλδ)απλα ποναω πιο πολυ..
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή