Results 61 to 74 of 74
Thread: ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
-
03-12-2014, 01:10 #61
Καλα η ορεξη για φαγητο, τα νευρα (γενικα να εισαι πιο ευεξαπτη αποτι συνηθως), οι αποτομες αλλαγες τις διαθεσεις (δηλαδη εκει που ειμαι τερμα νταουν να πιαστω απο ενα γεγονος και να ψωφισω στο γελιο, ενω δεν ειναι κατι αστειο) συμβαινουν και σε μενα... αλλα σε μικρη συχνοτητας.. δηλαδη δεν το παθαινω καφε φορα.. σχεδον σπανια θα ελεγα, αλλα μου εχει συμβει παντως..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
- 03-12-2014, 02:41 #62
Καλησπερα ναι ισχυουν ολα αυτα μην πανικοβαλλεσαι ολες το παθαινουμε κ εσυ κ εγω μιλαμε για διαθεση με τρομερα σκαμπανεβασματα
03-12-2014, 03:35 #63
οχι ενταξει δεν αγχωνομαι ουτε στο ελαχιστο!! αλλωστε αυτα συμβαινουν σπανια και δεν εχουν και μεγαλη ενταση..δεν με επηρεαζουν δηλαδη καθολου!! αλλωστε ειναι και λογικο (τι να κανουμε γυναικιες ορμονες ειναι αυτες)!!
στην τελικη εχουμε και μια καλη δικαιολογια να φαμε και καμια σοκολατα παραπανω και να γκρινιαξουμε στα αγορια μας :P... χαχαχα κλασικη ερωτηση μετα απο συζητηση/κραξιμο "παλι περιοδο περιμενεις?" χαχαχαχαχαχαAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
03-12-2014, 09:05 #64
κοριτσια υπαρχει μια λυση....λυγαρια για το PMS.εγω εχω αγορασει βαμμα λυγαριας κ πινω καθε μερα 2 φορες την μερα.
διαλυω 10 σταγονες σε ενα μικρο ποτηρι νερο.
σταθεροποιει τον κυκλο, τις ορμονες(προγεστερονες και οιστρογονα), ισορροπει το νευρικο συστημα και ο.τιδηποτε εχει να κανει με την περιοδο.
εξαλειφει τις πολυκυστικες ωοθηκες. οταν το πινω κανα 2μηνο δεν εχω ημικρανιες.οταν διακοπτω ξανα ημικρανιες κ PMS.
διαβαστε γι αυτο το βοτανο , ειναι το γυναικειο βοτανο..λυγαριααα λυγαριααα εσεεενα εχωω στην καρδιααα! ωπα!!χοχοχο!
03-12-2014, 15:47 #65
Αντε ρε μπουμ δεν το ηξερα!! απο πονους τους μειωνει καθολου??
εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι κυριως οι πονοι που ειναι παρα πολυ εντονοι τις 2 πρωτες μερες και παιρνω τα nurofen ειναι πολυ καλα..αλλα επειδη λογω πολυκιστικων θα ηθελα σιγουρα κατι που να ρυθμιζει τις ορμονες... πολυ καλη η συμβουλη σου.. και ειναι και φυτικο προιονAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
03-12-2014, 16:18 #66
πηγαινε παρα απο βιολογικα προιοντα βαμμα λυγαριας ...θα θεραπευτεις απο τις πολυκυστικες!
σε 3 μηνες θα εχεις τα αποτελεσματα! θα κανεις υπερηχο κ θα εισαι καθαρη χωρις κυστες.
το χω κανει εγω κ εθεραπευτηκα.επισης κοβεις ζαχαρη κ ΚΑΝΕΙς Κ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ για τις πολυκυστικες.
θεραπευονται τελειως.
ειναι θαυμα αυτο το βοτανο.επισης ενδυκνειται κ στους πονους περιοδου.μετα απο 3 μηνες χρησης θα δεις αποτελεσματα!
2 φορες την μερα 10 σταγονες σε μισο ποτηρι νερο.
ειναι λιγο πικρο κ αηδια ..αλλα αξιζει.
διαβασες καθολου γι αυτο το βοτανο?γκουγκλαρε το κ θα δεις .
03-12-2014, 16:20 #67
Βάμμα από καρπούς λυγαριάς [vitex agnus castus]
Η λυγαριά έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τις ορμόνες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Μειώνει τα υψηλά επίπεδα προλακτίνης και εξισορροπεί τα επίπεδα προγεστερόνης και οιστρογόνων.
Είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του προεμμηνορησιακού συνδρόμου, κυρίως για το πρήξιμο, τον πόνο του στήθους και την κακοδιαθεσία. αλλά όχι για πονοκεφάλους και ημικρανίες. Ρυθμίζει τον κύκλο όταν αυτός έχει πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη διάρκεια, την αμηνόρροια και ανακουφίζει από τους πόνους της περιόδου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από τρεις κύκλους. Η θεραπεία πρέπει να είναι συνεχής και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μετά από έξι μήνες παραμένουν ακόμα και όταν διακοπεί η λήψη του φυτού.
Αυξάνει τη γυναικεία γονιμότητα, μειώνοντας τα επίπεδα των οιστρογόνων και βοηθάει τις γυναίκες που θέλουν να σταματήσουν τα αντισυλληπτικά και να προβούν σε εγκυμοσύνη.
Επίσης χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, κυρίως για το πρήξιμο, τις εξάψεις και τις ακανόνιστες περιόδους.-
03-12-2014, 16:21 #68
Δοσολογία και τρόπος χρήσης: Ενήλικες: 5-15 σταγόνες σε λίγο νερό, 2 φορές την ημέρα για 2-3 κύκλους. Σημείωση: Πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά και όχι μόνο κατά την έναρξη των συμπτωμάτων.
Επισημάνσεις: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλες ορμονικές θεραπείες και αντισυλληπτικά, ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για τα νεαρά κορίτσια να χρησιμοποιείται 2 χρόνια μετά από την έναρξη της εμμήνου ρύσεως.
03-12-2014, 17:50 #69
Εμένα πάλι με πιάνουν τέτοια συμπτώματα αφότου αρχίσει, όχι πριν...και τώρα που είμαι σ' αυτές τις μέρες η διάθεση μου είναι στο πάτωμα, νιώθω απίστευτη μελαγχολία...είναι δυνατόν να με επηρεάζουν τόσο πολύ οι ορμόνες; Το παθαίνει καμιά άλλη αυτό κατά τη διάρκεια; Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω αν πάω πάλι για βαρβάτη κατάθλιψη ή αν είναι κάτι παροδικό...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-12-2014, 22:48 #70
- In this old house where every door is open
εγω το παθαινω ειτε πριν ειτε κατα τη διαρκεια, αλλα συνηθως ΜΕΤΑ την περιοδο!! Εεεε μη μου πειτε παντα μες στην πρωτοτυπια ειμαι!! Παθαινω ολα αυτα που περιγραφηκαν εκτος απο τη ζαλαδα και αλλα ακομα, επι 100.
16-11-2024, 09:41 #71
Καλημέρα! Βρήκα αυτό το θέμα και ταυτίζομαι... Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν ενεργά άτομα εδώ από αυτή τη συζήτηση; Πώς είστε τώρα; Έχω κι εγώ στην περίοδο έντονης ζαλάδα που πριν χρόνια δεν είχα.. είμαι 31.. την τελευταία χρονιά μου έχουν δημιουργηθεί όλα, είναι σαν να έχει αλλάξει το σώμα και οι ορμόνες μου ..
16-11-2024, 09:52 #72
Εγώ έχω έντονες λιγούρες πριν την περίοδο αλλά και κατά την διάρκεια και κάτι που επίσης έχω παρατηρήσει είναι ότι έχεις και περισσότερες ορμές. Δεν ξέρω πόσοι θα ταυτιστούν με αυτό, σε μένα συμβαίνει πάντως. Είναι ένα από τα πιο «περίεργα» συμπτώματα. Ε, και το άλλο που νομίζω ότι το παρουσιάζουμε όλοι είναι πόνος στις ωοθήκες.
16-11-2024, 15:52 #73
16-11-2024, 23:40 #74
Εγώ πιστεύω ότι τα συμπτώματα της περιόδου διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα και ακόμα και τα «ανησυχητικά» δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικά. Δεν ξέρω αν με πιάνεις. Απλά είναι αναλόγως τον οργανισμό. Εγώ ήξερα κοπέλα που στην περίοδο έκανε εμετό. (Κάθε φορά που είχε). Αλλά δεν ήταν δείγμα προβλήματος υγείας, απλά ίσως την επηρέαζε παραπάνω ο πόνος. Στον κανένα εκδηλώνεται διαφορετικά, αυτό θέλω να πω.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)