Results 1 to 6 of 6
-
24-09-2022, 18:43 #1
asperger και εμμονες με αντικείμενα κόλλημα με θέματα μεμονωμένα
απο παιδι με θυμαμαι που ειχα κολλημα με διαφορα αντικειμενα και τμηματα απ παιχνιδια . η θετη μανα μου μου τα πεταγε οταν εβλεπε οτι ειχα εμμονη με πράγματα .εγω με αυτα ενιωθα ασφαλεια νοερα κι ημουν ευτυχισμενο παιδι . σε μια οικογενεια με θυμους ξεσπασματα νευρα κι φοβέρες α πανω μου χωρις να ξερω γιατι .εχω κολλημα με τιτλους τραγουδιων ιδικα παλιοτερα ηξερα τραγουδια ημερομηνίες ποιοι τα έλεγαν κι στιχους πολυ καλα . δε εχω απλα φωνη καλη μπορει να ασχολιομουν με συνθεση μουσικης αν τυχαινε ετσι ομως . εχω εμμονη με διαφορα σχεδια κι τα λατρευω κολλαω με αυτα συχνα .ειν μια διέξοδος για να ξεχνω λιγο κι να δραπετευω απ την μιζερη ζωη μου με την μανα μου που απαιτει μονιμος τη προσοχη και να ασχολεισαι μονο μαζι της .δε το κρύβω πως κατι που παιδι με σημάδεψε σα τμημα απ ενα παιχνιδι που χα αγαπησει βαθια το ξαναβρήκα σα αντικα που πουλιοταν στο ιντερνετ κι το πηρα κι το εχω αυτο . το ποσο καλο μου εχει κανει κι με εχει ηρεμησει δε λεγετε . για μενα τα αψυχα νεκρα αντικειμενα ειναι φιλοι μου τους μιλαω τα εχω κοντα μου θαρρω πως με αποδέχονται ακουω μουσικη παρεα μαζι τους κι νιωθω σα να αποκτουν ψυχη κι οτι μου κρατανε συντροφια ουτε με πληγωνουν ουτε με προσβάλλουν . ξαφνηκα καταλαβα οτι αυτο το πραγμα το αναζηταγα παντα σε αλλα πραματα που εβλεπα το ομοιαζα κι ελεγα να αυτο μιαζει με το ΜΗΝΙΜΑΛΒΙΝ ετσι το ελεγα .στα ονειρα μου εβλεπα οτι το ψαχνα κι το εβρισκα εβλεπα το ομορφο σχεδιο του παντου σε ενα σωρο αντικειμενα . μου ειχε στοιχίσει παρα πολυ οταν η μανα μου μου το ειχε εξαφανισει . καλα αυτη παντα οτι δε ηθελε να με βλεπει με κατι θυμωνε και το εξαφανιζε .ειχα κι εχω ακομα συνδεσει μελωδιες τραγουδια με αυτο κι καταστασεις οπως οτι με εκφραζει ενας τροπος διακοσμησης του σπιτιου που με κανει να ηρεμω κι το εχω αφιερωσει σε αυτο . οι ανθρωποι με απογοητευσαν απο οταν αρχισα να προσπαθω να τους πλησιάσω . τωρα καταλαβα οτι μονον οταν ημουν στο κοσμο μου κι νοερα ταξιδευα σε δικους μου κοσμους ημουν χαρουμενη.κι τωρα ξανα στο παρελθον γυρνω κι βρηκα την γαλήνη μου οσο μπορω γιατι ζω με μια μανα που δυσκολα ανθρωπος θα άντεχε ειν πολυ δυσκολος ανθρωπος .να ρωτήσω ??ταιριάζουν αυτα που λεω κι σε αλλους παρομοιες συνθηκες ετσι με εμμονες με πραγματα καταστασεις ??
αυτο αγαπουσα κι αγαπω ακομα
https://www.google.com/search?q=CARA...3izXwb3QK_iexM
https://markosiannh.blogspot.com/Last edited by asperger39; 24-09-2022 at 19:52.
- 25-09-2022, 19:13 #2
απ οτι βλέπω δε έχουμε αλλους που να τεριαζουν οι εμπειρίες μας σε ασπεργερ συνήθειες ...................
25-09-2022, 21:21 #3
Εγώ δεν κολλάω με αντικείμενα, αλλά έχουμε κάτι κοινό, κι εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω σε δικούς μου κόσμους και ειδικά παλιότερα ήμουν κολλημένος με κάποια τραγούδια που όταν τα άκουγα ένιωθα ανάταση
25-09-2022, 21:51 #4
νόμισα οτι δε ταυτίζετε κανεις μαζι μου έστω κι λιγο μα να μια ψυχη που μιαζει με εμενα σε κατι ομορφο :):):):)
25-09-2022, 23:42 #5
Να ξέρεις ότι αρκετοί στον κόσμο ονειροπολούν, και κυρίως οι εσωστρεφείς. Δεν χρειάζεται να έχεις άσπεργκερ για να είσαι αφηρημένος και στον κόσμο σου, αλλά ο αυτισμός αυξάνει τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Νομίζω, όσο πιο κλειστός τόσο πιο ονειροπόλος!
26-09-2022, 14:19 #6
σωστο κι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οο