Τη γνωμη σας θελω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Senior Member

Τη γνωμη σας θελω

Γεια σας. Εχω αποπειραθει αρκετες φορες να γραψω αυτο το ποστ αλλα ολο το διεγραφα στο τελος... Τελικα το πηρα αποφαση να γραψω αυτο που με απασχολεί και να ζητησω τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη.

Λοιπόν στο λυκειο πριν καμια 10ρια χρονια ηταν μια κοπέλα που μου άρεσε παρα πολυ. Πηγαιναμε μαζι στην Α και Β λυκειου. Το τελευταιο ετος εφυγε για την ιδιαιτερη πατριδα της και ηταν μεγαλο χτυπημα αυτο καθως χαθηκαμε. Ποτε δεν της ειχα πει οτιδηποτε για τα αισθηματα μου. Ειμαι που ειμαι τωρα ντροπαλος με τις κοπέλες τοτε ημουν πολυ περισσοτερο να φανταστειτε. Μου εφτανε να την βλεπω και μονο αφου λογω της δειλιας μου δεν ηταν δυνατο να εχω περισσοτερα... Οταν εφυγε και δεν μπορουσα πια να ειμαι κοντα της ηταν χτυπημα για μενα... Τελικα τα χρονια περασαν και φτασαμε στο σημερα.

Την βρηκα τη κοπέλα αυτη στο Facebooκ και εστω και διαδικτυακα ξανασμιξαμε υστερα απο χρονια. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να της πω τωρα πως αισθανομουν για αυτη τοτε. Και σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη μαλ@κι% αυτο ή οχι. Ποια η γνωμη σας? Θελω να πω ΔΕΝ εχω ερωτικες βλεψεις σημερα για αυτην - την αγαπω σαν φιλη και μονο, απλα θελω να το βγαλω τωρα απο μεσα μου ως απωθημενο που δεν μπορεσα να της μιλησω τοτε γιατι ημουν πολυ πιο ντροπαλος αποτι σημερα. Επαναλαμβανω οχι οτι τωρα ειμαι καλα... Προσωπο με προσωπο ισως να μην ειχα το θαρρος να της μιλησω αν βρισκομασταν αλλα μεσω Η/Υ ολα ειναι πιο ευκολα. Τι με συμβουλευετε?? Μηπως παω να κανω καμια μαλ... ή οχι??

Senior Member
    ισως να της γραψεις απλα ο,τι μας εγραψες εδω

ειναι τοσο ανθρωπινο

τοσο ελκυστικο
    καποιος να εκφραζει τα συναισθηματα σου

και γραψ της οτι αυτο ακριβως

δε θελω κατι τωρα απο σενα απλα χαιρομαι που επιτελους μπορεσα να σου εκφρασω κατι που
    με εκανε τοτε να κονταροχτυπιεμαι σα παλαβος και να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΩ ΓΩ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ...

Senior Member
    Συμφωνώ με την από πάνω, αλλα με μια φιλική προειδοποίηση: έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι, παρόλο που μια τέτοια εξομολόγηση συνήθως φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, υπάρχει και μια πιθανότητα αυτό να τη φέρει σε άβολη θέση και να απομακρυνθείτε, oσο και να την διαβεβαιώνεις ότι όλα αυτά ήταν στο παρελθόν (αν και, έχω την εντύπωση, πως αν σου απαντήσει με κάποιο ενθαρρυντικό σχόλιο μπορεί να αναζωπυρώσει συναισθήματα που εσύ θεωρείς πάλαι ποτε σβησμένα).
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    καταρχας πολλα μπραβο που ολοκληρωσες τελικα ενα μηνυμα που ηθελες να μας γραψεις και δισταζες!!!!
    με την κοπελα αυτη, απλα βρεθηκατε στο φεισμπουκ η μιλησατε αρκετα?
    ξερεις καθολου σε τι φαση βρισκεται τωρα?αν εχει σχεση εννοω...

νομιζω οτι σαν παλιοι συμμαθητες εχετε πολλα να πειτε και να θυμηθειτε,ειδικα αφου αυτη εφυγε,μπορεις να της πεις το τελευταιο επεισοδιο που εχασε...
    νομιζω οτι μεσα σε ενα τετοιο κλιμα,φιλικο και οικειο, αναμνησεων περισσοτερο, μπορεις να της το πεις με εναν απλο και φυσικο τροπο,χωρις να το γελοιποποιησεις ομως απο την ντροπη σου.
    εννοω , μη το κανεις και καρτουν απο τον φοβο σου.
    πες το απλα και ειλικρινα.
    λογω της γενικοτερης κουβεντας περι του σχολικου παρελθοντος, νομιζω οτι δεν θα υπαρχει η φορτιση που θα μπορουσε να φερει ειτεεσενα ειτε εκεινη σε δυσκολη θεση,
    και θα κλεισει κι ενα θεμα σου που απ οτι βλεπω εχεις αφησει σε εκκρεμοτητα τοσα πολλα χρονια...
    τολμησε το...

Senior Member
    η που θα ανοιξει :)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Helena
    η που θα ανοιξει :)
    φρονιμη εσυ :Ρ

Senior Member
    παντα :cool::cool:
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Eυχαριστω για τις απαντησεις σας και τα u2u. Οφειλω να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ εχω καμια προθεση να \"ανοιξω\" νεο θεμα. Δεν ξερω καν ποια η κατασταση της κοπελας. Αν ειναι π.χ παντρεμενη ή χωρισμενη ή οτιδηποτε. Δεν ξερω καν που μενει ή τι σπουδασε. Απλα της εστειλα αιτημα φιλιας και ειπε ναι. Μονο αυτο ειναι η επαφη μας μετα καπου 10 χρονια... Τιποτε αλλο.

Senior Member
    οκ.
    μια χαρα λοιπον.
    δεν θα φανταζομουν με το καλημερα να της τα πεις ολα αυτα, φροντισε να αναπτυξετε εναν φιλικο διαλογο για τα σχολικα σας χρονια, και πες της τα κι αυτα...

Senior Member
    Ακριβώς θα πρέπει μέσα απο τον διάλογο να μάθεις σε ποια κατάσταση είναι ελεύθερη δεσμευμένη;

Senior Member
    Ειναι πολυ θεραπευτικο φιλε μου να της μιλησεις και να εκφραστεις.Μονο ,οπως σου ειπαν και οι προλαλλησαντες, οχι με το καλημερα ,ασε να δημιουργηθει ξανα καποια οικειοτητα, γιατι αν το ξεφουρνισεις αποτομα θα σε περασει για κανεναν ανωμαλλο με εμμονες ιδεες και θα τρομαξει!Με το μαλακο θελει, αλλα μην περασεις και στο αλλο ακρο, να χρονισει δηλαδη,πρεπει να εχει συγχρονια η αποκαλυψη.Σε καποιο θεμα που πιστευεις οτι κολλαει, πες της το.Η κατασταση που βρισκεται, παντρεμενη, ελευθερη, δεν εχει σημασια αφου δεν ενδιαφερεσαι να προχωρησεις και σκοπευεις να το κανεις αυτο κατανοητο σε αυτην- εκτος και αν κανω λαθος...

Senior Member
    και γω καλε μου winston πιστευω οτι αν της μιλησεις για ολα αυτα θα ξαλαφρωσεις.οπως λες και συ την βλεπεις φιλικα.αυτο καλο θα ηταν να της το πεις.

Senior Member
    zinovia το ειπα και πριν το ξαναλεω. ΔΕΝ εχω βλέψεις σημερα για τη κοπελα αυτη αν ειχα γιατι να το κρυψω - θα το λεγα ευθεως. Ειπα οτι δεν ξερω για την κατασταση της αν ειναι παντρεμενη κτλ για να τονισω οτι δεν ξερω τιποτα προσωπικο για αυτην. Ουτε που μενει ουτε τι σπουδασε ουτε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για αυτην ΣΗΜΕΡΑ μετα 10 περιπου χρονια απο το λυκειο...

Σαφως και δεν σκοπευω να της πω με το καλημερα για ολο αυτο. Ειναι πολυ σωστο αυτο που λετε ολοι να το αφησω για αργοτερα. Αυτο θα κανω - Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. :)

Senior Member
    Οκ winston, καλη τυχη :)

Originally posted by Winston_man
    Γεια σας. Εχω αποπειραθει αρκετες φορες να γραψω αυτο το ποστ αλλα ολο το διεγραφα στο τελος... Τελικα το πηρα αποφαση να γραψω αυτο που με απασχολεί και να ζητησω τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη.

Λοιπόν στο λυκειο πριν καμια 10ρια χρονια ηταν μια κοπέλα που μου άρεσε παρα πολυ. Πηγαιναμε μαζι στην Α και Β λυκειου. Το τελευταιο ετος εφυγε για την ιδιαιτερη πατριδα της και ηταν μεγαλο χτυπημα αυτο καθως χαθηκαμε. Ποτε δεν της ειχα πει οτιδηποτε για τα αισθηματα μου. Ειμαι που ειμαι τωρα ντροπαλος με τις κοπέλες τοτε ημουν πολυ περισσοτερο να φανταστειτε. Μου εφτανε να την βλεπω και μονο αφου λογω της δειλιας μου δεν ηταν δυνατο να εχω περισσοτερα... Οταν εφυγε και δεν μπορουσα πια να ειμαι κοντα της ηταν χτυπημα για μενα... Τελικα τα χρονια περασαν και φτασαμε στο σημερα.

Την βρηκα τη κοπέλα αυτη στο Facebooκ και εστω και διαδικτυακα ξανασμιξαμε υστερα απο χρονια. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να της πω τωρα πως αισθανομουν για αυτη τοτε. Και σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη μαλ@κι% αυτο ή οχι. Ποια η γνωμη σας? Θελω να πω ΔΕΝ εχω ερωτικες βλεψεις σημερα για αυτην - την αγαπω σαν φιλη και μονο, απλα θελω να το βγαλω τωρα απο μεσα μου ως απωθημενο που δεν μπορεσα να της μιλησω τοτε γιατι ημουν πολυ πιο ντροπαλος αποτι σημερα. Επαναλαμβανω οχι οτι τωρα ειμαι καλα... Προσωπο με προσωπο ισως να μην ειχα το θαρρος να της μιλησω αν βρισκομασταν αλλα μεσω Η/Υ ολα ειναι πιο ευκολα. Τι με συμβουλευετε?? Μηπως παω να κανω καμια μαλ... ή οχι??
    Αγαπητέ φίλε,
    έγραψες κάτι πολύ σωστό.
    Το διαδίκτυο, μπορεί να σου δώσει ώθηση να εκφραστείς καλύτερα, απο ότι αντικρίζοντας ένα πρόσωπο, που σου προκαλεί συγκρούσεις ακόμα...
    Το διαδίκτυο επίσης σου προσφέρει ένα αλλο πιο σημαντικό προσόν.ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ.Δεν γνωρίζω καλά το φεις μπουκ .
    Ξέρω όμως ότι μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου σε ένα σαιτ γνωριμιών, όπου έμμεσα , αυτοί που θα σε ακολουθούσαν, υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ανθρώπους για φίλια, σχέσεις, αλλά κυρίως, για ερωτικές γνωριμίες .
    Με αυτό τον τρόπο , μπορείς να μάθεις καποια πράγματα, χωρίς καν να απευθυνθείς προσωπικά σε αυτήν.
    Δεν θα μάθεις,αν ειναι παντρεμένη η χωρισμενη , δεσμευμένη, η αν αγαπάει καποιον άλλον.
    Θα μάθεις όμως κάτι σημαντικό για τα επόμενα βήματά σου .
    Ότι αν σε ακολουθήσει στην πρόσκληση σου , σε κάποιο λογαριασμό του φεις μπουκ , για σαιτ γνωριμιών, σημαινει
    ότι ψάχνει ίσως να βρει, αυτό που της στέρησες τόσα χρόνια πριν ...
    ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΕΙ ΈΝΑ ΆΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΗΝ , 10 ΟΛΌΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΆ
    Ίσως να μην εχει σημασία πόσο ομορφος είσαι, ίσως να μην την ενδιαφέρει πόσα χρήματα κερδίζεις σήμερα το μηνα, η αν έχεις ήδη κάποιο αποτυχημένο γάμο στο σβέρκο σου και ίσως καποια παιδιά που να τα αγαπάς πολύ.
    Για να μην κλοτσήσεις όμως την τύχη σου για δεύτερη φορά,
    αν έχεις την τύχη να σε ακολουθήσει, φρόντισε να ξεκαθαρισης πρώτα μέσα σου , κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η Φύση φρόντισε
    να γεννηθείς απο έρωτα και αγάπη και γιαυτό μην την σνομπάρεις και την υποτιμάς σαν συναίσθημα στην ψυχή σου.
    Βγάλε όλα τα φτιασίδια που η λογική σου την εχει περιλούσει όπως πχ την περιέργεια, την υπομονή και την επιμονή και κοίτα την κατάματα για να ανακαλύψεις το αληθινό της πρόσωπο...
    Αν σου ελλειψε το μητρικό χάδι, αν η ζίλια σου στέρησε αυτά που σου άξιζαν γιατί έπρεπε να τα μοιραστείς, πάρε γόμα και σβηστα απο το τετράδιο της ζωης σου ολα
    TABULA RASA = ΆΓΡΑΦΟΣ ΧΆΡΤΗΣ
    Μονο αυτό ειναι η αλήθεια για την υποτιθεμένη σχέση σου μαζί της .Κανε το βήμα και άσε το συναίσθημά σου να σου δείξει το δρόμο χωρίς φτιασίδια και εμπόδια...Αν είσαι βέβαια τυχερός...
    Και ένα τελευταίο
    Αν έρθει, φτιάξε κάνα δυο διαφορετικά προφιλ για να δοκιμασης διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης,
    αλλά προσοχη στο ΤΣΑΤ ,να είσαι ήρεμος, λογικός και συναισθηματικός με αυτοέλεγχο και κυρίως ευγένεια , σεβασμό και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου ,να γίνεσαι αγαπητός με την ειλικρίνειά σου! Καλη τυχη

Page 1 of 3 123 LastLast