Τη γνωμη σας θελω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Banned
    Winston_man

μην γινεσαι επιθετικος, αλλωστε αυτο δεν θα σου λυσει το θεμα σου.
    Αντιλαμβανομαι οτι δεχεσαι αιχμες που θα ηθελες να τις αποφυγεις,
    ωστοσο οπως ειπες και εσυ σε ενα ανοικτο φορουμ δεν μπορεις να εχεις την δυνατοτητα επιλογης προσωπων.
    Βεβαιως οταν ζητας γνωμες θα κρατησεις εκεινες που νομιζεις οτι σε βοηθουν,
    τις υπολοιπες φυσικα και θα τις αγνοησεις.

Σε ενα ανοικτο διαλογο δεν θα μπορουσε κανεις να λειτουργησει αλλιως.

Senior Member
    Καλα το σταματαω εδω και σβηνω το προηγουμενο ποστ.

Originally posted by Winston_man
    Καλα το σταματαω εδω και σβηνω το προηγουμενο ποστ.
    Αν μου επιτρέπεις μια τελευταία παρέμβαση ...
    Η επιθετικότητα που σου καταλογίζει ο τελευταίος ομιλητής , ειναι στοιχείο άμυνας και θεμιτό και ανεκτό τουλάχιστον απο μένα λόγω επαγγελματικής εξοικείωσης ..
    Αυτό που με στενοχώρησε και δεν το κρύβω , ειναι ότι κάποιοι ήδη χρησιμοποίησαν την λέξη \"διαφήμιση\" για τις παρεμβάσεις μου.
    Είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι καθε καλός ψυχολόγος, κατά τον κ.Μποχλογυρο, απο τους πρώτους πραγματικά ψυχολόγους που πήραν έδρα στο τμήμα Ψυχολογίας της φιλοσοφικής στο πανεπιστήμιο της Αθήνας , συνήθιζε να λέει για το περίφημο κόλπο της κλεψύδρας...Όταν έπαιρνε ιδιωτικά ένα ασθενή για θεραπεία στο ιατρείο του , αναποδογύριζε την κλεψύδρα για να του θυμίζει συμβολικά, ότι καθε λεπτό που περνάει και μένει σιωπηλός, το πληρώνει απο την τσέπη του .Θυμάμαι ότι πολλοί τον είχαν παρεξηγήσει τότε ,
    αλλά σήμερα αν ζει ακόμα και κάνει χρήση διαδικτύου ,
    θα νοιώθει σίγουρα δικαιωμένος απόλυτα!

Banned
    Originally posted by πανος12345

Αυτό που με στενοχώρησε και δεν το κρύβω , ειναι ότι κάποιοι ήδη χρησιμοποίησαν την λέξη \"διαφήμιση\" για τις παρεμβάσεις μου.

απο την στιγμη που δεν δημοσιοποιεις επαγγελματικα στοιχεια σου η δεν υπαρχει θεμα \"ψαρεματος\" δεν βλεπω καμια διαφημηση.

Τωρα,
    επειδη μιλησαμε για επιθετικοτητα απο τον Winston Man,
    οπως βλεπεις μπορεις να βρεθει ο πασα ενας σε μια θεση που μπορει να στεναχωρηθει, ακομα και εσυ, που κατεχεις ενα τιτλο που θα μπορουσες να διυλίζεις την επιθετικότητα του απεναντι σου.
    Παρολα αυτα επειδη ειμαστε ανθρωποι, ολοι οι ρολοι ειναι δυνατον να αντιστραφουν....

χμμμ ατιμη κενωνια μπορω να πω....

Originally posted by krino
    Originally posted by πανος12345

απο την στιγμη που δεν δημοσιοποιεις επαγγελματικα στοιχεια σου η δεν υπαρχει θεμα \"ψαρεματος\" δεν βλεπω καμια διαφημηση.

Τωρα,
    επειδη μιλησαμε για επιθετικοτητα απο τον Winston Man,
    οπως βλεπεις μπορεις να βρεθει ο πασα ενας σε μια θεση που μπορει να στεναχωρηθει, ακομα και εσυ, που κατεχεις ενα τιτλο που θα μπορουσες να διυλίζεις την επιθετικότητα του απεναντι σου.
    Παρολα αυτα επειδη ειμαστε ανθρωποι, ολοι οι ρολοι ειναι δυνατον να αντιστραφουν....

χμμμ ατιμη κενωνια μπορω να πω....
    κρινε
    δεν εχω να χωρίσω τίποτα με κανένα.
    όλα μας ενώνουν...

Banned
    ενταξει δεν ειπα οτι εχει κανεις με κανενα διαφορες.

Τεσπα,
    ελπιζω ο φιλος μας winston να βρει την ακρη, αυτο εχει σημασια.

Senior Member
    Αυτο που εχω να πω ειναι οτι εστειλα ενα μεγαλο ποστ στη κοπελα στο facebook που ειμαστε φιλοι. Της εξηγησα τα πραγματα απο τη δικη μου σκοπιά. Ξεκαθαρισα οτι δεν εχω βλεψεις σημερα για αυτη αλλα την θεωρω φιλη. Περιμενω με αγωνια την απαντηση της.

Senior Member
    Παιδια μου απαντησε. Το μυνημα της συντομο και τυπικο-ευγενικο με τις συνηθισμενες ευχες.
    Μου ειπε δεν ειχε καταλαβει τιποτα για τοτε και μου ευχηθηκε τα καλυτερα. Μαλλον πρεπει να την \"ψιλοσοκαρα\" αν κρινω απο την απάντησή της. Ποια η γνωμη σας εκανα καλα? Ή έκανα μαλακια?

Senior Member
    Παιδια μου απαντησε. Το μυνημα της συντομο και τυπικο-ευγενικο με τις συνηθισμενες ευχες.
    Μου ειπε δεν ειχε καταλαβει τιποτα για τοτε και μου ευχηθηκε τα καλυτερα. Μαλλον πρεπει να την \"ψιλοσοκαρα\" αν κρινω απο την απάντησή της. Ποια η γνωμη σας εκανα καλα? Ή έκανα μαλακια?
    καθολου μαλακια. μια χαρα εκανες.
    αλλα γιατι σου φανηκεοτι την σοκαρες αφου ηταν ευγενικη,εστειλε ευχεςκλπ?
    απλα το πηρε οπως κι εσυ της το περιεγραψες: σαν μια παλια ιστορια που απλα την θυμηθηκες και της την ειπες, δεν εδωσε καμια βαρυτητα σαν να ηταν κατι το πρωτοφανες η τρομερο!

Originally posted by arsus
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ..........ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟς ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ :mad::cool::)

αρ...ατυχες αστειάκι και καθόλου χρήσιμο.

γουινστον καλά εκανες και της εστειλες το μειλ.
    ασε να περάσει λίγος καιρός και πες της να πατε για κανενα καφε, (χαλαρα και φιλικα να θυμηθείτε τα παλια).
    Ακόμη και αν δεν γίνει κατι σε ερωτικό επίπεδο μεταξύ σας, θα σε βοηθήσει στην κοινωνικοποιηση σου.
    Και να θυμάσαι, μη περιμένεις τίποτα για να μη πληγωθεις. Δες το χαλαρα.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ασε να περάσει λίγος καιρός και πες της να πατε για κανενα καφε, (χαλαρα και φιλικα να θυμηθείτε τα παλια).
    Ακόμη και αν δεν γίνει κατι σε ερωτικό επίπεδο μεταξύ σας, θα σε βοηθήσει στην κοινωνικοποιηση σου.
    Μενουμε σε διαφορετικες περιοχες που απεχουν σχετικα πολυ μεταξυ τους. :(

Originally posted by Θεοφανία
    Μενουμε σε διαφορετικες περιοχες που απεχουν σχετικα πολυ μεταξυ τους. :(

και? αν δεν ζει αυτη σε αλλο αιωνα και συ στο 2010, τοτε μπορειτε να συναντηθειτε.
    Προσεχε ομως. Πρεπει να βρεις μια πειστικη δικαιολογια ωστε να πας εκεί που ειναι. Κατι εξυπνο που σε καμια περιπτωση να μη δειχνει πως πηγες για εκεινη.
    Και οχι τωρα. Ασε λιγο καιρο να περασει.

Originally posted by arsus
    καλα ρε θεο μη στραβωνεις...χαλαρωσε
    κοιτα...οταν δεν ξερεις την ιστορια του καθενα και πόσο κόπο έκανε για να κανει αυτο το βημα......στραβωνω. Οπότε χαλαρωσε εσυ, και τις εξυπναδες κρατατες για τον εαυτο σου,

Senior Member
    Θεοφανία είσαι γατόνι.συμφωνώ μαζί σου

Senior Member
    Θεοφανια σε παρακαλω ελα λιγο στο θεμα μου να με βοηθησεις αν μπορεις σε παρακαλω για κατι που ειχες πει!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123