Results 31 to 45 of 45
Thread: Τη γνωμη σας θελω
-
27-07-2009, 13:44 #31
Winston_man
μην γινεσαι επιθετικος, αλλωστε αυτο δεν θα σου λυσει το θεμα σου.
Αντιλαμβανομαι οτι δεχεσαι αιχμες που θα ηθελες να τις αποφυγεις,
ωστοσο οπως ειπες και εσυ σε ενα ανοικτο φορουμ δεν μπορεις να εχεις την δυνατοτητα επιλογης προσωπων.
Βεβαιως οταν ζητας γνωμες θα κρατησεις εκεινες που νομιζεις οτι σε βοηθουν,
τις υπολοιπες φυσικα και θα τις αγνοησεις.
Σε ενα ανοικτο διαλογο δεν θα μπορουσε κανεις να λειτουργησει αλλιως.
- 27-07-2009, 13:47 #32
Καλα το σταματαω εδω και σβηνω το προηγουμενο ποστ.
27-07-2009, 14:42 #33
Originally posted by Winston_man
Καλα το σταματαω εδω και σβηνω το προηγουμενο ποστ.
Η επιθετικότητα που σου καταλογίζει ο τελευταίος ομιλητής , ειναι στοιχείο άμυνας και θεμιτό και ανεκτό τουλάχιστον απο μένα λόγω επαγγελματικής εξοικείωσης ..
Αυτό που με στενοχώρησε και δεν το κρύβω , ειναι ότι κάποιοι ήδη χρησιμοποίησαν την λέξη \"διαφήμιση\" για τις παρεμβάσεις μου.
Είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι καθε καλός ψυχολόγος, κατά τον κ.Μποχλογυρο, απο τους πρώτους πραγματικά ψυχολόγους που πήραν έδρα στο τμήμα Ψυχολογίας της φιλοσοφικής στο πανεπιστήμιο της Αθήνας , συνήθιζε να λέει για το περίφημο κόλπο της κλεψύδρας...Όταν έπαιρνε ιδιωτικά ένα ασθενή για θεραπεία στο ιατρείο του , αναποδογύριζε την κλεψύδρα για να του θυμίζει συμβολικά, ότι καθε λεπτό που περνάει και μένει σιωπηλός, το πληρώνει απο την τσέπη του .Θυμάμαι ότι πολλοί τον είχαν παρεξηγήσει τότε ,
αλλά σήμερα αν ζει ακόμα και κάνει χρήση διαδικτύου ,
θα νοιώθει σίγουρα δικαιωμένος απόλυτα!
27-07-2009, 15:13 #34
Originally posted by πανος12345
Αυτό που με στενοχώρησε και δεν το κρύβω , ειναι ότι κάποιοι ήδη χρησιμοποίησαν την λέξη \"διαφήμιση\" για τις παρεμβάσεις μου.
απο την στιγμη που δεν δημοσιοποιεις επαγγελματικα στοιχεια σου η δεν υπαρχει θεμα \"ψαρεματος\" δεν βλεπω καμια διαφημηση.
Τωρα,
επειδη μιλησαμε για επιθετικοτητα απο τον Winston Man,
οπως βλεπεις μπορεις να βρεθει ο πασα ενας σε μια θεση που μπορει να στεναχωρηθει, ακομα και εσυ, που κατεχεις ενα τιτλο που θα μπορουσες να διυλίζεις την επιθετικότητα του απεναντι σου.
Παρολα αυτα επειδη ειμαστε ανθρωποι, ολοι οι ρολοι ειναι δυνατον να αντιστραφουν....
χμμμ ατιμη κενωνια μπορω να πω....
27-07-2009, 15:44 #35
Originally posted by krino
Originally posted by πανος12345
απο την στιγμη που δεν δημοσιοποιεις επαγγελματικα στοιχεια σου η δεν υπαρχει θεμα \"ψαρεματος\" δεν βλεπω καμια διαφημηση.
Τωρα,
επειδη μιλησαμε για επιθετικοτητα απο τον Winston Man,
οπως βλεπεις μπορεις να βρεθει ο πασα ενας σε μια θεση που μπορει να στεναχωρηθει, ακομα και εσυ, που κατεχεις ενα τιτλο που θα μπορουσες να διυλίζεις την επιθετικότητα του απεναντι σου.
Παρολα αυτα επειδη ειμαστε ανθρωποι, ολοι οι ρολοι ειναι δυνατον να αντιστραφουν....
χμμμ ατιμη κενωνια μπορω να πω....
δεν εχω να χωρίσω τίποτα με κανένα.
όλα μας ενώνουν...
27-07-2009, 15:48 #36
ενταξει δεν ειπα οτι εχει κανεις με κανενα διαφορες.
Τεσπα,
ελπιζω ο φιλος μας winston να βρει την ακρη, αυτο εχει σημασια.
02-01-2010, 17:54 #37
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι εστειλα ενα μεγαλο ποστ στη κοπελα στο facebook που ειμαστε φιλοι. Της εξηγησα τα πραγματα απο τη δικη μου σκοπιά. Ξεκαθαρισα οτι δεν εχω βλεψεις σημερα για αυτη αλλα την θεωρω φιλη. Περιμενω με αγωνια την απαντηση της.
03-01-2010, 15:49 #38
Παιδια μου απαντησε. Το μυνημα της συντομο και τυπικο-ευγενικο με τις συνηθισμενες ευχες.
Μου ειπε δεν ειχε καταλαβει τιποτα για τοτε και μου ευχηθηκε τα καλυτερα. Μαλλον πρεπει να την \"ψιλοσοκαρα\" αν κρινω απο την απάντησή της. Ποια η γνωμη σας εκανα καλα? Ή έκανα μαλακια?
03-01-2010, 16:15 #39
Παιδια μου απαντησε. Το μυνημα της συντομο και τυπικο-ευγενικο με τις συνηθισμενες ευχες.
Μου ειπε δεν ειχε καταλαβει τιποτα για τοτε και μου ευχηθηκε τα καλυτερα. Μαλλον πρεπει να την \"ψιλοσοκαρα\" αν κρινω απο την απάντησή της. Ποια η γνωμη σας εκανα καλα? Ή έκανα μαλακια?
αλλα γιατι σου φανηκεοτι την σοκαρες αφου ηταν ευγενικη,εστειλε ευχεςκλπ?
απλα το πηρε οπως κι εσυ της το περιεγραψες: σαν μια παλια ιστορια που απλα την θυμηθηκες και της την ειπες, δεν εδωσε καμια βαρυτητα σαν να ηταν κατι το πρωτοφανες η τρομερο!
03-01-2010, 18:35 #40
Originally posted by arsus
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ..........ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟς ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ :mad::cool::)
αρ...ατυχες αστειάκι και καθόλου χρήσιμο.
γουινστον καλά εκανες και της εστειλες το μειλ.
ασε να περάσει λίγος καιρός και πες της να πατε για κανενα καφε, (χαλαρα και φιλικα να θυμηθείτε τα παλια).
Ακόμη και αν δεν γίνει κατι σε ερωτικό επίπεδο μεταξύ σας, θα σε βοηθήσει στην κοινωνικοποιηση σου.
Και να θυμάσαι, μη περιμένεις τίποτα για να μη πληγωθεις. Δες το χαλαρα.
03-01-2010, 22:53 #41
Originally posted by Θεοφανία
ασε να περάσει λίγος καιρός και πες της να πατε για κανενα καφε, (χαλαρα και φιλικα να θυμηθείτε τα παλια).
Ακόμη και αν δεν γίνει κατι σε ερωτικό επίπεδο μεταξύ σας, θα σε βοηθήσει στην κοινωνικοποιηση σου.
03-01-2010, 23:00 #42
Originally posted by Θεοφανία
και? αν δεν ζει αυτη σε αλλο αιωνα και συ στο 2010, τοτε μπορειτε να συναντηθειτε.
Προσεχε ομως. Πρεπει να βρεις μια πειστικη δικαιολογια ωστε να πας εκεί που ειναι. Κατι εξυπνο που σε καμια περιπτωση να μη δειχνει πως πηγες για εκεινη.
Και οχι τωρα. Ασε λιγο καιρο να περασει.
04-01-2010, 02:15 #43
Originally posted by arsus
καλα ρε θεο μη στραβωνεις...χαλαρωσε
04-01-2010, 02:18 #44
Θεοφανία είσαι γατόνι.συμφωνώ μαζί σου
04-01-2010, 02:52 #45
Θεοφανια σε παρακαλω ελα λιγο στο θεμα μου να με βοηθησεις αν μπορεις σε παρακαλω για κατι που ειχες πει!!!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία