Τη γνωμη σας θελω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Πάνο12345, σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν συνηθιζω να λειτουργω έτσι. Το facebook ειναι ενα μερος οπου ο καθενας βαζει τα αληθινα του στοιχεια και δεν εχει ανωνυμια. Επισης δεν μπαινω σε τσατ-σαιτ γνωριμιων... Οτι εχω να πω θα το πω ευθεως και οχι με πλαγιους τροπους και ανωνυμα - ετσι λειτουργω.

Banned
    Originally posted by Winston_man

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να της πω τωρα πως αισθανομουν για αυτη τοτε. Και σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη μαλ@κι% αυτο ή οχι.

Δεν βλεπω κατι κακο, στο να πεις τι σκεφτοσουν τοτε.
    Ειτε εκληφθει ως αρνητικο ειτε θετικο, δεν σταματανε να ειναι οι σκεψεις του παρελθόντος σου.
    Εχουν γινει και δεν ειναι ψεμα.

Στην θεση σου, εγω θα το ελεγα και απο κει και περα, ο καθενας ας το κανει οτι θελει.
    Αυτο το λεω γιατι για τις σκεψεις η τα συναισθηματα μας, εφοσον ειναι ειλικρινη, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μηντα εκφραζουμε.
    Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι βαζει σε κανενα καποιο καθηκον.

Τωρα για τις βλεψεις που λες,
    μιλας για πριν 10 χρονια.
    Στοιχεια του τωρα δεν εχεις.
    Ολα μπορει να παιχθουν και ας μην εχεις εσυ βλεψεις.
    Ομως η γνωριμια του τοτε, δεν εχει καμια σχεση με το σημερα.
    Δες τον εαυτο σου και αν μπορεσεις θα καταλαβεις οτι αλλο εισαι σημερα και αλλο ησουν πριν 10 χρονια.
    Εννοω οτι ακομα και αν βρισκοσασταν, η ολη εμπειρια της γνωριμιας θα επρεπε (αν υπηρχε λογος) να χτιζοταν απο την αρχη.

Πιστευω ομως οτι δεν ειναι σκοπιμο και ορθο να μπερδεύουμε μια κατασταση με μια αλλη.
    Το τι ειχε συμβει πριν χρονια ουτε θαβεται ουτε διαγραφεται,
    δεν μπορει ομως να ανανεωνεται με τις τοτε συνθηκες.
    Θα σου προτεινα με μια δοση χιουμορ, εν ευθετώ χρονο να προβεις στις.... αποκαλυψεις, δεν βλεπω να εχεις κατι να χασεις.

;)

Πάνο12345, σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν συνηθιζω να λειτουργω έτσι. Το facebook ειναι ενα μερος οπου ο καθενας βαζει τα αληθινα του στοιχεια και δεν εχει ανωνυμια. Επισης δεν μπαινω σε τσατ-σαιτ γνωριμιων... Οτι εχω να πω θα το πω ευθεως και οχι με πλαγιους τροπους και ανωνυμα - ετσι λειτουργω.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Senior Member
    εμενα μου αρεσει η παραπανω γνωμη!

συμφωνω :)

του krino εννοω

Senior Member
    Και μενα μου αρεσει του Κρινο η γνωμη. ;)

Οταν εχουμε \"εξελιξεις\" θα σας πω μην ανησυχειτε. :P :D

Junior Member
    Γειά σου κι απο εμένα και μπραβο που πήρες τελικά το θάρρος να γράψεις.

Οι προλαλλήσαντες αναφέρθηκαν στην δική σου ψυχολογία και στο οτι θα σου κάνει ενδεχομένως καλό να εκφράσεις κάτι που τόσα χρόνια είχες στην ψυχή σου.

Εγώ θα σου επιστήσω την προσοχή στην ψυχολογία της κοπέλας. Εαν εκείνη είναι σε μία φάση ευαίσθητη, πχ χωρισμένη ή μέσα σε έναν κακό γάμο, το οτι θα εμφανιστεί κάποιος να της πει πριν δέκα χρόνια σε αγαπούσα και ήθελα τώρα να σε ξανακούσω.... θα την κάνει να δει σίγουρα το όλο θέμα με διαφορετικό ματι. Ισως να της δώσει ελπίδες για μία νέα αρχή στη ζωή της, για μιά καινούργια σχέση κλπ. Ελπίδες που κατά πως αναφέρεις θα αποδειχθούν φρούδες.....

Εσύ δεν μας ανέφερες σε τι κατασταση είσαι. Εισαι παντρεμένος? Είσαι σε σχέση?

Σε κάθε περίπτωση, λάβε υπόψη σου οτι αυτή σου η εξομολόγηση ίσως πάρει διαστάσεις που δεν της περιμένεις. Κι αν όντως δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας, εγώ θα σου έλεγα μην την ξεσηκώνεις άδικα.

Επειτα, σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να ανασκαλεύεις μνήμες και αισθήματα προ 10ετίας και να φτάνεις μάλιστα να κάνεις τον κόπο να απευθύνεσαι σε ένα φορουμ ψυχολογίας για να το μοιραστείς? Μήπως το θέμα είναι πιο σημαντικό από οτι θέλεις να παραδεχτείς?

Καλή επιτυχία πάντως σε ότι αποφασίσεις.

Originally posted by krino

Αυτο που σκεφτομαι ειναι να της πω τωρα πως αισθανομουν για αυτη τοτε. Και σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλη μαλ@κι% αυτο ή οχι.

Δεν βλεπω κατι κακο, στο να πεις τι σκεφτοσουν τοτε.
    Ειτε εκληφθει ως αρνητικο ειτε θετικο, δεν σταματανε να ειναι οι σκεψεις του παρελθόντος σου.
    Εχουν γινει και δεν ειναι ψεμα.

Στην θεση σου, εγω θα το ελεγα και απο κει και περα, ο καθενας ας το κανει οτι θελει.
    Αυτο το λεω γιατι για τις σκεψεις η τα συναισθηματα μας, εφοσον ειναι ειλικρινη, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μηντα εκφραζουμε.
    Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι βαζει σε κανενα καποιο καθηκον.

Τωρα για τις βλεψεις που λες,
    μιλας για πριν 10 χρονια.
    Στοιχεια του τωρα δεν εχεις.
    Ολα μπορει να παιχθουν και ας μην εχεις εσυ βλεψεις.
    Ομως η γνωριμια του τοτε, δεν εχει καμια σχεση με το σημερα.
    Δες τον εαυτο σου και αν μπορεσεις θα καταλαβεις οτι αλλο εισαι σημερα και αλλο ησουν πριν 10 χρονια.
    Εννοω οτι ακομα και αν βρισκοσασταν, η ολη εμπειρια της γνωριμιας θα επρεπε (αν υπηρχε λογος) να χτιζοταν απο την αρχη.

Πιστευω ομως οτι δεν ειναι σκοπιμο και ορθο να μπερδεύουμε μια κατασταση με μια αλλη.
    Το τι ειχε συμβει πριν χρονια ουτε θαβεται ουτε διαγραφεται,
    δεν μπορει ομως να ανανεωνεται με τις τοτε συνθηκες.
    Θα σου προτεινα με μια δοση χιουμορ, εν ευθετώ χρονο να προβεις στις.... αποκαλυψεις, δεν βλεπω να εχεις κατι να χασεις.

;)
    Συμφωνώ στα πάντα με τον κρίνο, εκτός απο ένα...
    Μονο παρελθόν δεν ειναι για τον φίλο μας αυτη η υπόθεση!
    Η ειλικρίνειά του ειναι αποκαλυπτική σχετικά , αφου ο ίδιος έκανε την πρόσκληση στο κορίτσι της φαντασίωσης του[γιατί περί αυτού ο λόγος] ,επιλέγοντας την ,ανάμεσα απο 4.000.000.000 γυναίκες που ζουν σήμερα στον πλανήτη!
    Όμως η ειλικρίνεια του , ίσως γίνει αιτία να μην καταλάβει ποτέ την Οδύσσεια κι την μάχη του ανθρώπου, εναντίον των θεών του για να κατακτήσει την γνώση και την σοφία ...
    Βλέπει ηθικά απαράδεκτο και κατακρίνει καθε μορφής \"Δούρειο Ίππο \" κι ας μπορουσε να τον βάλει μέσα στην \"κοιλιά \" του απόρθητου κάστρου της φαντασίας του , που μονος του ,οχι απλά το εχει θεοποιήσει, αλλά με το πέρασμα του χρόνου , άφησε την λογική να του φτιάξει φτιασίδια, όπως η άρνηση της συναισθηματικής φόρτισης που του προξενούσε ακόμα και η νοητή επαφή μαζί της , κυρια αιτία που 10 χρόνια αργότερα , τον ξανάφερε κοντά της ...
    Γιατί το περιεχόμενο του ασυνείδητου ,μπορεί μεν να μην βρίσκεται στο επίπεδο της συνείδησης για προστασία της ψυχικής μας υγείας και την συνέχεια της αυτονομίας των κινήσεών μας μέσα στο περιβάλλον , αλλά το υλικό που περιέχει ειναι προστατευμένο καλά σε καταψύκτη!
    Θα με ενδιέφερε να μάθω, τι ακριβώς προξένησε την επάνοδο
    αυτη της φαντασίωσης στην συνείδηση του φίλου μας .
    Ήταν μια τυχαία συγκυρία , πέφτοντας πάνω στο όνομά της?
    Όπως και να χει , η ειλικρίνειά του , ίσως γίνει αιτία, να ξαναθαψει το συναίσθημα, απο κει που βγήκε , αν δεν εχει γίνει κάτι παρόμοιο και με τον αποδέκτη αυτής της φαντασίωσης, την κοπέλα... Εδώ νομίζω βρίσκεται η θεμελιώδης διαφορά των σαιτ γνωριμιών , με τα επικοινωνιακά σαιτ κοινωνικών ομάδων τύπου φεις μπουκ.
    Σε ένα σαιτ γνωριμιών , μπορείς να κρατήσεις την ανωνυμία σου , φλερτάροντας ακόμα και την γυναίκα σου στο γραφείο
    όταν συνδέεται για να συμπληρώσει τον χρόνο εργασίας και την προσωπική της εμπειρία απο τους άνδρες και την ιδιομορφία της συμπεριφοράς τους .Δεν ειναι ίσως αλήθεια, ότι οι γυναίκες ήρθαν απο την Αφροδίτη και οι άνδρες απο τον Αρη.
    Όμως συχνά,αν οχι πάντα , βλέπουν τον έρωτα, το σεξ, την ζωή γενικότερα ,ο καθε ένας με τα δικά του μάτια, και όσα περισσότερα γνωρίζεις για το αλλο φύλο , τόσο ευκολότερα
    θα επικοινωνήσεις θετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει

Banned
    πανος12345,
    δεν μπορω να υοθετησω την αποψη σου περι δουρειου ιππου,
    απο την στιγμη που ο θεματοθετης το βλεπει αλλιως.
    Ισως κατα βαθος να ειναι ετσι και να το καταπιεζει.
    Ωστοσο δεν μπορω να εμβαθυνω με αυτο το τροπο αν ο ιδιος δεν το θελει.
    Προτιμω να κρατησω την δικη του εκδοχη και να περιμενω μια διαφορετικη
    συν τω χρονο, ενδεχόμενα να πλησιαζει σε αυτο που λες.

Εκεινο που ηθελα να καταδειξω,
    ειναι οτι ο φιλος μας δεν πρεπει να συγχεει το παρελθον με το σημερα.
    Σαφως υπαρχει μια οικειότητα, αλλα μεχρι εκει.

Αυτη η οικειοτητα μπορει να προσφερει μια απλη φιλια η μια πολυ βαθεια (και ερωτικη) γνωριμια ετων.
    Και αυτο ισχυει αμφιδρομα χωρις να εξαιρει κανενα.
    Συμπερασμα,
    μπορει ο φιλος μας, να πει οτι σκεπτεται και σαν υποθεση εργασιας να εχει στο βαθος του μυαλο του
    ενα νεφελωδης ερωτικο περιεχομενο.
    Ωστοσο να προσπαθησει να δει τι δυναμικη υπαρχει αυτο στο σημερα και τελικα να αποδειχτει οτι ολα ειναι μυθος. Μπορει απο την αλλη η κοπελα να μην αισθανονταν ποτε τιποτα, αλλα να της ξυπνησει σημερα.
    Εν ολιγεις τιποτα δεν αποκλειεται αλλα δεν μπορεις να χτιζεις το αυριο με συναισθηματα του προχθες.

Originally posted by XARITINI
    Γειά σου κι απο εμένα και μπραβο που πήρες τελικά το θάρρος να γράψεις.

Οι προλαλλήσαντες αναφέρθηκαν στην δική σου ψυχολογία και στο οτι θα σου κάνει ενδεχομένως καλό να εκφράσεις κάτι που τόσα χρόνια είχες στην ψυχή σου.

Εγώ θα σου επιστήσω την προσοχή στην ψυχολογία της κοπέλας. Εαν εκείνη είναι σε μία φάση ευαίσθητη, πχ χωρισμένη ή μέσα σε έναν κακό γάμο, το οτι θα εμφανιστεί κάποιος να της πει πριν δέκα χρόνια σε αγαπούσα και ήθελα τώρα να σε ξανακούσω.... θα την κάνει να δει σίγουρα το όλο θέμα με διαφορετικό ματι. Ισως να της δώσει ελπίδες για μία νέα αρχή στη ζωή της, για μιά καινούργια σχέση κλπ. Ελπίδες που κατά πως αναφέρεις θα αποδειχθούν φρούδες.....

Εσύ δεν μας ανέφερες σε τι κατασταση είσαι. Εισαι παντρεμένος? Είσαι σε σχέση?

Σε κάθε περίπτωση, λάβε υπόψη σου οτι αυτή σου η εξομολόγηση ίσως πάρει διαστάσεις που δεν της περιμένεις. Κι αν όντως δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας, εγώ θα σου έλεγα μην την ξεσηκώνεις άδικα.

Επειτα, σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να ανασκαλεύεις μνήμες και αισθήματα προ 10ετίας και να φτάνεις μάλιστα να κάνεις τον κόπο να απευθύνεσαι σε ένα φορουμ ψυχολογίας για να το μοιραστείς? Μήπως το θέμα είναι πιο σημαντικό από οτι θέλεις να παραδεχτείς?

Καλή επιτυχία πάντως σε ότι αποφασίσεις.
    Εσύ δεν μας ανέφερες σε τι κατάσταση είσαι. Εισαι παντρεμένος? Είσαι σε σχέση?

Να λοιπόν πόσο σημαντικό ειναι σε καθε μορφής επικοινωνία,
    να υπάρχει ο αντίλογος!
    Εδώ η γυναικεία φύση της Χαριτίνης, μιλάει ακριβώς , με τον ίδιο τρόπο, που λογικά, θα σκεφτοτανε η κοπέλα της περίπτωσης μας , αν πραγματικά αποδεχόταν να δει σοβαρά αυτη την ξεθωριασμένη χρονικά αλλά οχι συναισθηματικά φαντασίωση, γιατί για φαντασίωση προκειται Χαριτίνη.
    Προσωπικά ,απέφυγα να του υποβάλω αυτη την ερώτηση, γιατί σαν άνδρας, ξέρω ότι ειναι δύσκολο να βασιστώ στην απάντηση του οσο ειλικρινής και να ειναι η να δείχνει ότι ειναι,
    ο φίλος μας... Προηγείται θα έλεγα, η συνειδητοποίηση του
    αν υπάρχει όντως αντικείμενο για μια μακροχρόνια σχέση ανάμεσά τους , πριν ο καθε ένας δει κατάματα την οικογενειακή του πραγματικότητα με άλλα μάτια...
    Η αλήθεια καμμια φορά, σκοτώνει την φαντασίωση απο μόνη της ....

Originally posted by krino
    πανος12345,
    δεν μπορω να υοθετησω την αποψη σου περι δουρειου ιππου,
    απο την στιγμη που ο θεματοθετης το βλεπει αλλιως.
    Ισως κατα βαθος να ειναι ετσι και να το καταπιεζει.
    Ωστοσο δεν μπορω να εμβαθυνω με αυτο το τροπο αν ο ιδιος δεν το θελει.
    Προτιμω να κρατησω την δικη του εκδοχη και να περιμενω μια διαφορετικη
    συν τω χρονο, ενδεχόμενα να πλησιαζει σε αυτο που λες.

Εκεινο που ηθελα να καταδειξω,
    ειναι οτι ο φιλος μας δεν πρεπει να συγχεει το παρελθον με το σημερα.
    Σαφως υπαρχει μια οικειότητα, αλλα μεχρι εκει.

Αυτη η οικειοτητα μπορει να προσφερει μια απλη φιλια η μια πολυ βαθεια (και ερωτικη) γνωριμια ετων.
    Και αυτο ισχυει αμφιδρομα χωρις να εξαιρει κανενα.
    Συμπερασμα,
    μπορει ο φιλος μας, να πει οτι σκεπτεται και σαν υποθεση εργασιας να εχει στο βαθος του μυαλο του
    ενα νεφελωδης ερωτικο περιεχομενο.
    Ωστοσο να προσπαθησει να δει τι δυναμικη υπαρχει αυτο στο σημερα και τελικα να αποδειχτει οτι ολα ειναι μυθος. Μπορει απο την αλλη η κοπελα να μην αισθανονταν ποτε τιποτα, αλλα να της ξυπνησει σημερα.
    Εν ολιγεις τιποτα δεν αποκλειεται αλλα δεν μπορεις να χτιζεις το αυριο με συναισθηματα του προχθες.
    ακόμα μια φορά συμφωνώ , αυτη την φορά απόλυτα κρίνο!
    Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν στην Τροια ,αν δεν εχει σκεφθεί τον Δούρειο Ίππο ο Οδυσσέας!
    Ξέρουμε μονάχα, ότι οι θεοί τον τιμώρησαν, γιατί έκλεψε την εξουσία τους όπως ο Προμηθέας Δεσμώτης το φως και το έδωσε στους ανθρώπους με τίμημα την ζωή του...

Junior Member
    Το θέμα Πάνο, είναι οτι τη φαντασίωση δεν την κρατάει για τον εαυτό του. Τότε θα ήταν καλά γιατί δε θα ΄΄ενοχλούσε΄΄ κανέναν. Θέλει να την εξάγει από τη σφαίρα της φαντασίας στον πραγματικό κόσμο, κι από φαντασίωση να την κάνει πράξη..

Κι αφού τόσο εύστοχα αναφέρεσαι στη γυναικεία μου ευαισθησία, επέτρεψέ μου ως γυναίκα να προσθέσω τα εξής σημεία:

Την κάθε γυναίκα υπό Κανονικές Συνθήκες την κολακεύει το ενδιαφέρον ενός παλιού θαυμαστή και η κάθε φιλοφρόνηση τη χαροποιεί και τονώνει το ηθικό της.

Υπό μή Κανονικές Συνθήκες όμως ( χωρισμός, κακός γάμος κλπ ) ο θαυμασμός αυτός μπορεί να είναι αυτό που απεγνωσμένα περιμένει για να αρπαχτεί από πάνω του και να αρχίσει να ελπίζει σε μία καλύτερη ζωή. Κι αν εκεί είναι δεδομένο οτι δεν υπαρχει ελπίδα, αυτό θα την καταρρακώσει για ακόμα μία φορά.

Ελπίζω πάντως τα καλύτερα γιατί διαισθάνομαι οτι ο φιλος μας, είναι ήδη αποφασισμένος να της μιλήσει.

Originally posted by XARITINI
    Το θέμα Πάνο, είναι οτι τη φαντασίωση δεν την κρατάει για τον εαυτό του. Τότε θα ήταν καλά γιατί δε θα ΄΄ενοχλούσε΄΄ κανέναν. Θέλει να την εξάγει από τη σφαίρα της φαντασίας στον πραγματικό κόσμο, κι από φαντασίωση να την κάνει πράξη..

Κι αφού τόσο εύστοχα αναφέρεσαι στη γυναικεία μου ευαισθησία, επέτρεψέ μου ως γυναίκα να προσθέσω τα εξής σημεία:

Την κάθε γυναίκα υπό Κανονικές Συνθήκες την κολακεύει το ενδιαφέρον ενός παλιού θαυμαστή και η κάθε φιλοφρόνηση τη χαροποιεί και τονώνει το ηθικό της.

Υπό μή Κανονικές Συνθήκες όμως ( χωρισμός, κακός γάμος κλπ ) ο θαυμασμός αυτός μπορεί να είναι αυτό που απεγνωσμένα περιμένει για να αρπαχτεί από πάνω του και να αρχίσει να ελπίζει σε μία καλύτερη ζωή. Κι αν εκεί είναι δεδομένο οτι δεν υπαρχει ελπίδα, αυτό θα την καταρρακώσει για ακόμα μία φορά.

Ελπίζω πάντως τα καλύτερα γιατί διαισθάνομαι ότι ο φίλος μας, είναι ήδη αποφασισμένος να της μιλήσει.
    Να λοιπόν Χαριτίνη, που άθελά σου ίσως, με επιβεβαιώνεις για την ευαισθησία που σου καταλόγισα και να προσθέσω ότι ειναι μέσα στα γονίδια μου φαίνεται, να την θεωρώ πάντα σαν παράγοντα δικής μου ευαισθητοποίησης και φροντίδας,
    ακόμα και σε άγνωστα μου πρόσωπα , όπως οι συνομιλητές σε ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης!
    Κάπου όμως , αξίζει να βάλουμε τα πράγματα στην θεση τους για να μην πληγώσουμε, η επηρεάσουμε θετικά η αρνητικά την εξέλιξη των πραγματων , σε αυτη την σχέση.

Λες πολύ σωστά, ότι μια γυναίκα που ανακαλύπτει ότι κάποιος κρατούσε μέσα στην ψυχή του γα 10 ολόκληρα χρόνια, αισθήματα αγάπης, κολακεύεται.
    Έξαλλου ,αν βγάζαμε ένα κοινό συμπέρασμα απο την συνολική σου τοποθέτηση στο ποστ , θα ήταν πάλι το ίδιο...
    Στην συνέχεια όμως, άθελά σου , ίσως , γίνεσαι προστατευτική στην κοπέλα και κοιτάς επί λέξη, αυτά που λέει ένας άνθρωπος, που ήδη εχει αποδεδειγμενα δυσκολίες επικοινωνιας, κάτω απο συναισθηματική φόρτιση.
    Έλα για ένα δευτερόλεπτο στην θεση του , για να δεις ότι η απώθηση του έρωτα , ειναι ένας μηχανισμός άμυνας
    που τον βοήθησε οχι να λύσει , αλλά να ξεπεράσει
    το πρόβλημα

Γιατί διστάζει σήμερα, 10 ολόκληρα χρόνια αργότερα?
    Γιατί η απώθηση ,ενω κατάφερε να τον απελευθερώσει συναισθηματικά , εντούτοις ουδόλως διαμόρφωσε μια άλλη δυναμική στο ίδιο το συναίσθημα, το οποίο απλά, βγήκε έξω στο κρύο, με το παλτό του !
    Εξαρτάται απο την κοπέλα πια , αν όντως ενδιαφέρεται και θέλει να κάνει την σχέση που ίσως πότε δεν θα καταφέρει να της ζητήσει ο ίδιος, παίρνοντας η ίδια την πρωτοβουλία,
    να σπάσει τον πάγο, η αν θες \"να βγάλει το παλτό απο το συναίσθημα \" που εξασφάλιζε την ψυχική ισορροπία στο άτομο επί μια ολόκληρη δεκαετία , με ένα ίσως παράδοξο τρόπο, όπως η άρνηση της ύπαρξής του!
    Μην είσαι καθόλου σίγουρη , ότι όντως θα τα κάνει όλα αυτά
    ο φίλος μας , χωρίς η κοπελιά, της οποίας τα αισθητήρια όργανα την προηγούμενη δεκαετία, ίσως να μην είχαν ακόμα
    την \"πείρα\" να δουν τον ερωτά του , να πάρει την κατάσταση στα χέρια και να βάλει το χεράκι της , για του δείξει την χαρά απο την κολακεία της! Δεν ωριμάζουν οι άντρες μόνο με τα χρόνια, αλλά κυρίως οι γυναίκες , που τώρα πια τους έχουν μάθει καλά και τους παίζουν στα δάκτυλα....

Senior Member
    Πανο12345 δεν με ξερεις γιαυτο θα σε παρακαλουσα να μην βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα ΜΟΥ. Σταματα εδω και τωρα ολο αυτο το ντελιριο που δεν προσφερει τιποτα σε κανεναν. Εγραψα εδω για να παρω γνωμες απο σοβαρα ατομα του φορουμ οχι για να ακουσω \"αμπελοφιλοσοφιες\". Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναγραψεις στο θεμα μου-ευχαριστω.

Πανο12345 δεν με ξερεις γιαυτο θα σε παρακαλουσα να μην βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα ΜΟΥ. Σταματα εδω και τωρα ολο αυτο το ντελιριο που δεν προσφερει τιποτα σε κανεναν. Εγραψα εδω για να παρω γνωμες απο σοβαρα ατομα του φορουμ οχι για να ακουσω \"αμπελοφιλοσοφιες\". Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναγραψεις στο θεμα μου-ευχαριστω.
    Θα δεχθώ το αίτημα σου , υπό τον όρο να δεχθείς με την σειρά σου ότι ένα φορουμ ψυχολογίας ειναι εκ των πραγματων γεμάτο \"αμπελοφιλοσοφίες\" τις οποίες μονος σου επιδιώκεις συμμετέχοντας σε ανοιχτο διάλογο για τα προβλήματά σου και η ελάχιστη ευγένεια, απαιτεί να ανακαλέσεις
    Σου υπενυθιμιζω απλα τν τιτλο σου \"Την γνωμη σας θελω\"

Senior Member
    Εγω θα προτεινα να εισαι και λιγο επιφυλακτικος, δεν ξερεις σε τι κατασταση ειναι η κοπελα, και μπορεις να την αναστατωσεις ολη της την ζωη αν της πεις αυτα που νοιωθεις....

Καλυτερα μιληστε λιγο, να ανοιχτει και αυτη και εσυ... και με τον καιρο της τα λες :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast