Results 16 to 16 of 16
Thread: Πολυ αγχος....
-
26-07-2009, 18:39 #16
Η αληθεια ειναι οτι αργησα να συνηδειτοποιησω οτι αυτο αποτελει προβλημα, ιδιως επειδη εως τωρα ηταν κατι που μ\' επιανε περιστασιακα..Τωρα ομως που εχει γινει σχεδον μονιμο, ειλικρινα θελω να το λυσω και να ζησω φυσιολογικα..Εξ\'ου και το ραντεβου με ψυχολογο, αν και εχω καποιες επιφυλαξεις ως προς την αποτελεσματικοτητα, αλλα...θα δειξει!
Για να απαντησω και στην απορια σου οι δικοι μου και ειδικα ο πατερας μου, εχει καταλαβει την κατασταση και προσπαθει να με βοηθησει.. Χτες μαλιστα μου ελεγε αυτα που μου εγραψες..Πως ξερουνοτι αν με χρειαστουν θα με βρουν, οτι δεν πρεπει να κοιμαμαι και να ξυπναω με αγχος για εκεινους αλλα να κοιταξω πρωτα τον εαυτο μου..και ξερω πως εχει δικιο αλλα ωρες ωρες το μυαλο μου λειτουργει ανεξαρτητα απο μενα και γυρναει παλι στα ιδια!!!!
Οσο για το ενα βημα τη φορα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αφου γενικα ειμαι ανθρωπος που φοβαμαι τις αλλαγες...Για να σου δωσω να καταλαβεις, αν καταφερω να περιορισω τα τηλεφωνα απο 4 σε 2 την ημερα, θα ειμαι σουπερ περηφανη για μενα!!!!!
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία