ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Τα συλληπητηρια μου και απο εμενα, ειναι τραγικο να πεθαινουν τα παιδια ετσι.... και μεγαλος ο πονος.

Senior Member
    συλληπητήρια Πάνω μου εύχομαι η ψυχή του γιου σου να βρήκε τώρα ανάπαυση και γαλήνη.Είσαι πολύ καλόψυχος ,έκανες όσα μπορούσες να κάνεις για να τον βοηθήσεις και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.πονάμε και εμείς μαζί σου!

Junior Member
    Συγκλονιστηκα ειλικρινα...δεν εχω λογια... Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Προσπαθησε να εισαι δυνατος για σενα και την οικογενεια σου..

Senior Member
    λυτρωθηκε.. ας αναπαυθει η ψυχουλα του
    κουραγιο σε σενα κ την οικογενεια σου

Senior Member
    Ειλικρινά λυπάμαι πολύ....
    Μόλις είδα post σου, νόμισα ότι ήθελες να μας πεις για πιθανή βελτίωση του γιου σου...
    Συγκλονίστηκα από τα νέα!
    Τι να πεις για ένα νέο παιδί που χάνει την ζωή του? Δεν ξέρω..Ο Θεος να αναπαύσει την ψυχούλα του..
    Εύχομαι σε σενα και την οικογένειά σου δύναμη και κουράγιο! Ο γιος σου θα ζει πάντα μέσα σου, στην καρδιά σου, στο μυαλό σου..

Δεν σου κρύβω ότι όταν πρωτοέγραψες εδώ μου είχες κάνει εντύπωση και είχα πει μέσα μου μπράβο που ένας πατέρας ψάχνει τόσο-ακόμη και στο internet- για να βοηθήσει το παιδί του!Το λέω και τώρα που μέσα στην βαθιά θλίψη σου θέλεις να δώσεις ένα μήνυμα επαγρύπνησης.

Member
    Ειχα γραψει λιγους στιχους στο Χρυσοστομο οταν τον ειχα ,αλλα ο γυιος μου εκλεισε τα αυτια και τα ματια της ψυχουλας του . Τους αφιερωνω σε σας με τις πιο θερμες μου ευχες :

Μεσα απο τ\'αδιεξοδο
    θα βρεις το μονοπατι
    και θα δακρυσει απο χαρα
    το ομορφο σου ματι

Τα καγκελα της φυλακης
    θα γινουνε κοματια
    και θα αστραψουν στη χαρα
    τα υπεροχα σου ματια

Αστερια και ουρανοι θα βγουν
    μεσα απ\'τη σκοτεινια σου
    και θα ορμησεις για μπροστα
    με τα ανοικτα πανια σου

Η ομορφια σου αστερι μου
    θα δεις θα λαμψει παλι
    και θα φωτεισουν τον ντουνια
    της θλιψης σου τα καλλη

Παιδια , δεν ηταν σκοπος μου να σας λυπησω .Ηθελα μονο να σας πω οτι εχετε στα χερια σας το πολυτιμοτερο δωρο που υπαρχει ΤΗ ΖΩΗ !!! Αυτο το Δωρο : ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ , ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΟ , ΞΟΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ,ΚΑΝΤΕ ΒΙΩΜΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

Junior Member
    Ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα και ειλικρινα θαυμαζω τη δυναμη σου μετα απο μια τετοια απωλεια να προσπαθεις να στηριξεις και να αφυπνισεις ολους εμας....
    Ας σου δωσει ο Θεος οσο κουραγιο χρειαστεις....

Senior Member
    Πανο-Κρετα ειστε πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι ειστε μεγαλόψυχοι ευχαριστούμε όλοι για τις συμβουλές που δίνεις σε όλους μας.Να είστε καλά σας εύχομαι καλό κουράγιο έχετε έναν άγγελο στον ουρανό σίγουρα θα νιώθει την αγάπη σας

Senior Member
    Υποκλινομαι στο μεγαλειο της ψυχης σου που μεσα σε ολο τον πονο που βιωνεις σκεφτηκες να δωσεις κουραγιο και να κανεις καταθεση ψυχης!!Τα θερμα μου συλληπητηρια.

Page 2 of 2 FirstFirst 12