Τι να κανω; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Λέω δεν θέλω να αντιδρασω ακραια, γιατί μπορεί η δική του αντίδραση να είναι ακόμα πιο ακραια. Του ειχα βαλει και εντομοκτονο στα χερουλια της μηχανης του. Μετα σε καποια φαση η μηχανη του κατι επαθε (οχι απο το εντομοκτονο, απλως επειδη ειναι παμπαλαια και ασυντηρητη γιατι εκτος των αλλων ειναι φοβερα τσιγγουνης και τον τρεφει η αδερφη μου) και επιτεθηκε στην μεσαία, της κλοτσουσε το αμαξι και την εβριζε.
    Σε λίγο διάστημα εντωμεταξύ θα βαφτίσουν το παιδί τους. Πιστεύετε να πάω ή οχι; Αμφιβάλλω αν θα πάει και κανείς. Η άλλη μου αδερφη επίσης δεν θέλει να πάει, ο πατέρας μου δεν ξέρω ακόμα, δεν τον ρώτησα.
    αν εχεις καλη σχεση με την αδερφη σου, να πας για εκεινην. αν δενε χεις, να μην πας.
    πας- δεν πας, απεφυγε τις χαιρετουρες μαζι του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Λέω δεν θέλω να αντιδρασω ακραια, γιατί μπορεί η δική του αντίδραση να είναι ακόμα πιο ακραια. Του ειχα βαλει και εντομοκτονο στα χερουλια της μηχανης του. Μετα σε καποια φαση η μηχανη του κατι επαθε (οχι απο το εντομοκτονο, απλως επειδη ειναι παμπαλαια και ασυντηρητη γιατι εκτος των αλλων ειναι φοβερα τσιγγουνης και τον τρεφει η αδερφη μου) και επιτεθηκε στην μεσαία, της κλοτσουσε το αμαξι και την εβριζε.
    Σε λίγο διάστημα εντωμεταξύ θα βαφτίσουν το παιδί τους. Πιστεύετε να πάω ή οχι; Αμφιβάλλω αν θα πάει και κανείς. Η άλλη μου αδερφη επίσης δεν θέλει να πάει, ο πατέρας μου δεν ξέρω ακόμα, δεν τον ρώτησα.
    Υπάρχει ενα ζωο περίπου σαν ασβός σε μέγεθος.
    Αυτο το ζώο λοιπόν θα περίμενε κανείς να είναι easy prey, ομως είδα πάμπολλα βίντεο που αυτό το ζώο τα έβαλε με τρεις λεοπαρδαλεις στο βαθμό που παραιτηθηκαν της προσπάθειας να το κανουν το γεύμα τους....

Be that animal. If you gonna loose at least go down in a big way.

(συγνώμη για αγγλικά)

Page 3 of 3 FirstFirst 123