Results 16 to 30 of 32
Thread: Τι να κανω;
-
01-11-2022, 09:37 #16
ΟΧΙ μπροστα στα μουτρα του. με τπτ! μονο καμερα μονιμα τοποθετημενη και κατα προτιμηση, κρυφη. αν τον βγαλεις μπροστα στα μουτρα του, μπορει να σου ορμηξει επιτοπου. δεν το θελεις αυτο.
σου ειπα. για μενα, πρεπει να φυγεις εσυ και να εχεις καλες σχεσεις με τηνα δερφη, μηπως την επηρεασεις να τον αφησει.
- 02-11-2022, 17:45 #17
Γράφεις για το τι κάνει εκείνος σε σένα ενω δεν γράφεις τίποτα τι κάνεις εσύ σε κεινον.
Μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα του έκανες την ζωη του ανυπόφορη?
Αρχινα απο τα σκυλιά που έχει.
Εγω όταν θα τελείωνα μαζι του θα ήθελε να αλλάξει πλανήτη όχι χώρα διαμονής απλά.
03-11-2022, 05:30 #18
Εγω θα συμφωνησω οτι ο σκιουρος αντιμετοπιζει την κατασταση πολυ παθητικα.Ισως θα πρεπει να αντιδρασει επιτελους σε ολα αυτα και να σταματησει να τον κυριευει ο φοβος.Ο καθενας βεβαια ειναι διαφορετικος και εχει αλλη ιδιοσυγκρασια.
Αλλα μεγαλε αυτο που ειπες για τα σκυλια δεν το πιασα..Ελπιζω να καταλαβα λαθος.αν και δεν το κοβω με το υφος σου.
Οσο μαλακας και να ναι ο αλλος,τα ζωα δε φταινε σε τιποτα.Ειναι οτι πιο σιχαμενο μπορω να σκεφτω
03-11-2022, 09:16 #19
Τηνκαμερα εννοώ από μακριά. Ποτέ δεν τον πλησιάζω στα δύο μέτρα έτσι κι αλλιώς, κρατάω παντα απόσταση ασφαλείας. Είμαι πιο γρήγορος από αυτόν, καθώς είναι υπέρβαρος. Απλα αν με πιάσει σίγουρα μπορεί να με διαλύσει. Όταν με είχε δειρει , με είχε σύρει σε μέρος χωρίς κάμερες και αυτο που έκανε ήταν να με σηκώνει από τα ρούχα και να με πετάει κάτω μέχρι που μου έσκισε την μπλουζα και το παντελόνι και έτρεξα. Διάβασα ότι μπορεί να προκληθεί ισχαιμικο επεισόδιο από χτυπήματα, έτσι θα πεθάνω μάλλον αν ξανασυμβεί.
Σε σχέση με τα σκυλιά κι εγώ είμαι φιλόζωος αλλά τα συγκεκριμένα τα έχουν αγριέψει τόσο πολύ που πρέπει οπωσδήποτε να επέμβει κάποιος. Και δεν είναι ένα ή δύο είναι ολόκληρη αγέλη επτα σκυλιων. Σκοπεύουμε να κάνουνε ασφαλιστικά μέτρα κάποια στιγμή με την άλλη μου αδερφή για την απομάκρυνση τους από τον κοινόχρηστο χώρο. Αυτός δεν τους φέρεται καλά. Όταν δεν είναι μπροστά η αδερφή μου τα κλωτσαει. Δεν τον έχω πετύχει με κινητό όμως να το βγάλω βίντεο. Επίσης το ένα το είχαν αφήσει ελεύθερο να κυνηγάει τις γάτες και έτρεξε στο δρόμο και το χτύπησε αμάξι και παραλίγο να πέθαινε. Δεν τους φερονται καλά. Είναι παράλογο να έχουν τόσα σκυλιά. Αυτός επέμενε να τα κρατήσουν όλα λόγω των γατών.
Το τι να κανω απέναντι του δεν το ξέρω. Τι θα μπορούσα να κάνω δλδ; Μήπως έτσι θα κινδυνευσω παραπάνω;
03-11-2022, 09:38 #20
Σκιουρε θα μπορουσες και συ να τον σακατεψεις ανα πασα στιγμη και ας ειναι πιο μεγαλοσωμος.Το καταλαβαινω οτι δεν ειναι το στυλ σου,να αντιδρας ετσι οποτε το αφηνουμε.
Πρεπει να οποδειξεις οτι κακοποιει τα σκυλια και οτι κινδυνευουν οι γατες.Μαρτυρες δεν υπαρχουν,να καταθεσουν για κακοποιητικες συμπεριφορες ?
03-11-2022, 14:12 #21
Δεν έχουμε άλλους γείτονες εδώ,είναι ερημιά. Έχει μερικά σπίτια αλλά αρκετά πιο έξω. Έχω κάνει μήνυση για τη νεκρή γάτα ήδη και έχω καταθέσει ήδη. Είχα φωτογραφιες. Αλλά ισχυριστηκε αμέλεια, ότι του έφυγε το σκυλί. Έχει αρκετό καιρό που καταθέσαμε, πρέπει να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου να δω τι έγινε, μπορεί και να αρχειοθετηθηκε.
Να τον δειρω εγώ δύσκολο. Ειναιψηλος και χοντρός. Αν έχω κάποιο όπλο αυτοάμυνας μπορεί, αλλά φοβάμαι να έχω κάτι πάνω μου,μην μου γυρίσει μπούμερανγκ, αν το αρπάξει από τα χέρια μου. Παράγγειλα τανάλια χεριών για να εκγυμνασω λίγο τους καρπούς μου. Ίσως αν έπαιρνα κάποιο σπρέι πιπεριού. Ιδανικά θα μπορούσα να βγάλω άδεια οπλοφοριας αλλά θα πάρει πολύ χρόνο. Και πάλι δεν εγγυαται τίποτα αυτό. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ αρματωμένος συνέχεια.
03-11-2022, 15:26 #22
03-11-2022, 15:29 #23
03-11-2022, 21:44 #24
Ναι καλυτερα μη σκεφτεσαι το σωματικο.Αλλα σου εχει σπασει τελειως τον τσαμπουκα και οσο το νιωθει οτι σε εχει με ολους τους τροπους,νιωθει ατρωτος.Ισως αυτο να ειναι και το αδυνατο σημειο του μπουμπη.Ψαξτην με τη μηνυση,και ασχολησου πιο μεθοδικα με καμερες και ντοκουμεντα.Οταν εχεις απτα στοιχεια μιλα με φιλοζωικες και μπατσουςΠρεπει να κανεις οικογενειακη κουβεντα(χωρις τη γυναικα του).Δε νομιζω οτι τους αρεσει να σαπιζει την αδερφη σου στο που και που και σενα μαζι.Οσο και να μη θελουν να ασχοληθουν,θα πρεπε.Δε γινεται να κλεινουν τα ματια συνεχεια,αλλιως τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα
03-11-2022, 21:55 #25
Τωρα πρεπει εγω δηλαδη να σου εξηγησω οτι τα ζωα λειτουργουν ενστικτωδως και για τετοιες συμπεριφορες στα οικοσιτα υπευθυνος ειναι ο κηδεμονας κυριως ηθικα.Με ποια λογικη εσυ θα ξεσπασεις στο ζωο?Οτι να ναι.Τον αλλον χωρις δευτερη σκεψη οτι και να του εκανα θα μου φαινοταν λιγο,αλλα το ζωο δε φταει
03-11-2022, 22:38 #26
Απ την στιγμή που μου στέρησε κάτι που αγαπούσα θα του στερήσω κάτι που αγαπάει.
Τωρα, αν θα είναι τα φυτά του η τα ζωα του πολύ λίγο με ενδιαφέρει, αν μου κάνει 1 θα του κανω 10 μέχρι να το καταλάβει το ποίημα.
Θα τον έκανα να βλαστημισει το γάλα της μανας του και την ιδια την μανα του.
04-11-2022, 06:32 #27
Σε αυτό δεν συμφωνώ ακριβώς. Τα ζώα τα έχουν αγριέψει αυτοί (αυτός βασικά, όχι η αδερφή μου) Κι εγώ είχα μεγαλόσωμο σκυλί στο παρελθόν και κοιμόταν αγκαλιά με γάτες. Ο σκύλος δεν είναι φυσικός θηρευτης της γατας, δεν τρέφεται με γάτες δλδ,είναι όπως το μαθεις. Δεν λέω βεβαια πως φταίνε τα ζώα. Θεωρώ επίσης πως αν έκανα κάτι στα σκυλιά θα μπορούσε εύκολα να με κατηγορήσει γιατί είμαστε οι μόνοι γείτονες εγώ και η αδερφή μου. Βεβαια έχω κάνει τόσα δικαστήρια για φόλες, δεν νομίζω να το πίστευε κανείς, αλλά και πάλι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο σε ζωο. Αυτό που θέλω είναι να απομακρυνθουν νομιμα. Τώρα πλέον οι γατες μου, μετά από τόσα περιστατικά, έχουν μάθει και κρύβονται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το άλλο μου γατάκι το ξεσκίσαν, το είδα στο στόμα τους με τα έντερα έξω, ήταν φρικτό.
Τέλος πάντων, θα δω τι μπορώ να κάνω. Ούτε πολύ πρόθυμη αστυνομία έχουμε στην περιοχή. Η φιλοζωικη δεν ενδιαφέρεται. Έχω φέρει και το Δήμο και είπε ότι κάτι θα κάνει για το ένα τουλάχιστον που το έχει δεμένο παράνομα στην κοινοχρηστη εισοδο και δεν έχει και τσιπάκι αλλά έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν έκαναν τίποτα.
04-11-2022, 06:35 #28
Όταν μου έκλεψε τα πράγματα,είχα πιάσει δύο καρέκλες τους του κήπου που είχαν έξω. Τους πείραξε λίγο, αλλά δεν ασχολήθηκαν. Τα πράγματά μου βεβαια δεν μου τα έδωσε ποτέ πίσω και ήταν και μεγαλύτερης αξίας. Και δεν ξέρω και τι έκανε και με το κινητό μου ο κριπουλας, είχα τόσες φωτο μέσα.
Τεσπα, δεν θέλω να αντιδρασω ακραια εκδικητικα σε αυτή τη φάση γιατί δεν θέλω να γυρίσει μπούμερανγκ. Ίσως κάποια στιγμή κάνει κάποιο μεγάλο λάθος και τότε μπορέσω να κάνω κάτι εναντίων του. Συχνα είμαι αφελής και καθόλου προσεκτικός βεβαια. Αθτις είναι πονηρός και κακός, μπορεί να με πιάσει απροετοιμαστο.
04-11-2022, 10:43 #29
04-11-2022, 11:39 #30
Λέω δεν θέλω να αντιδρασω ακραια, γιατί μπορεί η δική του αντίδραση να είναι ακόμα πιο ακραια. Του ειχα βαλει και εντομοκτονο στα χερουλια της μηχανης του. Μετα σε καποια φαση η μηχανη του κατι επαθε (οχι απο το εντομοκτονο, απλως επειδη ειναι παμπαλαια και ασυντηρητη γιατι εκτος των αλλων ειναι φοβερα τσιγγουνης και τον τρεφει η αδερφη μου) και επιτεθηκε στην μεσαία, της κλοτσουσε το αμαξι και την εβριζε.
Σε λίγο διάστημα εντωμεταξύ θα βαφτίσουν το παιδί τους. Πιστεύετε να πάω ή οχι; Αμφιβάλλω αν θα πάει και κανείς. Η άλλη μου αδερφη επίσης δεν θέλει να πάει, ο πατέρας μου δεν ξέρω ακόμα, δεν τον ρώτησα.