Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 231
    Originally posted by krino
    Originally posted by πανος12345

Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....

εμενα μπορει να μου αρεσουν γυναικες που ειναι απο 150 κιλα και πανω.
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να τις στουμπωσω μεχρι να φτασουν σε αυτα τα κιλα?

Αρχιζω και θυμαμαι, το τεμαχιζοντας την ελενα....
    Κρινε,
    καθε πρόβλημα απο την φύση του ,αφορά μια δυσλειτουργία...
    Φυσικά και δεν ειναι θεμιτό, ασυνείδητα να επιδιώκεις μια επικίνδυνη για την υγεία, κατάσταση , προκείμενου
    να απολαύσεις τα καλέσματα των παρορμήσεών σου!
    Απέφυγα μεχρι τώρα να μιλήσω για καταστροφικό έρωτα...
    Αν δεν υπήρχε αυτη η εγρήγορση στον Βελβετ , ίσως να ήταν
    η περίπτωση...Όμως αντιδρά και υποφέρει και αυτο ειναι σημάδι εγρήγορσης.Η λογική παρεμβαίνει και αντιπαλεύει το πάθος. Αυτό ίσως, θα μπορουσε να εξηγήσει και την συμπεριφορα της κοπέλας του σχετικά με την άρνηση.
    Αν ο Βελβετ , έβρισκε διέξοδο στην ικανοποίηση των ερωτικών του παθών, έστω και για λίγο, μακρυά της , αν δηλαδή η λογική του παρέμβαση, συνέπιπτε με μείωση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος απέναντι της , ίσως της επέτρεπε να μην φοβάται ότι αν χάσει καποια κιλά παραπάνω, θα πάψει να ειναι επιθυμητή, γιατί αυτη ειναι η συνολική εικόνα, της σημερινής συμπεριφοράς του Βελβετ...

δεν ξερω αν εχει νοημα η τοση αναλυση που κανεις,
    δεν θα μπορουσα να παω μεχρι εκει, μπορει και να εκανα λαθος.
    Εγω ειπα την γνωμη μου, ξέροντας απο πρωτο χερι, οτι εαν εχεις ΔΜΣ παραπανω απο ενα οριο δεν υπαρχει θεμα αισθητικης του να χασεις κιλα αλλα ειναι πανω απο ολα θεμα υγειας.
    Εχω υποψη μου ατομα που αν δεν εβρισκαν μια λυση στο θεμα των κιλων τους, σημερα δεν θα μπορουσαν καν να περπατησουν και αυτο ειναι χειροτερο απο το να εισαι αισθητικα ομορφη.

Τελος το αισθητικα ομορφη το θεωρω μια ατελειωτη μπαρουφα η οποια παιζει μονο στο μυαλο οταν και εφοσον υπαρχουν καποιες συνθηκες.
    Δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι, υπαρχουν ασχημα και ομορφα μυαλα σε ανθρωπους.
    σου φερα και σενα καικαθε αναγνωστη ενα κλλασικο παραδειγμα για το τι ειναι η ομορφια με το νουμερο της Μινελλι στο καμπαρε με τον γοριλλα...
    παρτο απο ενα βιντεαδικο αν δεν το εχεις δει και θα σου δωσει απαντησεις στο ερωτημα σου....

Originally posted by TC
    Διαβάζω... διαβάζω... διαβάζω...

και συνειδητοποιώ ότι μιλάμε εδώ για άλλους, τι θα θέλαμε για άλλους, τι νομίζουμε ότι θα ήθελαν οι άλλοι, τι θέλουμε εμείς να κάνουν οι άλλοι γιατί εμείς νομίζουμε ότι είναι καλό για εκείνους, τι αισθάνονται οι άλλοι, αν πονάνε-ενοχλούνται-εξευτελίζονται-χαίρονται-στενοχωριούνται-οτιδήποτε οι άλλοι κατ\'εμάς...

όλο αυτό μου μοιάζει εντελώς άκυρο και άτοπο και άνευ λόγου, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι άλλοι δεν είναι παρόντες ώστε να μας ζητήσουν να συζητήσουμε το θέμα τους και να δώσουν στη συνέχεια έγκυρα στοιχεία για να κατευθύνουν τις ετυμηγορίες μας...
    περιγραφεις απλα ενα φορουμ υποστηριξης , με τα καλα και τα κακα του....
    κανεις δεν σκεφτεται παρομοια με τον αλλον....
    αυτο απο μονο του ειναι θεραπευτικο ,
    αν προς στιγμη , το μονο που ζητας ,ειναι καποιος αλλος ,
    να σου πει αυτο που δεν θες να ακουσεις ....
    Γιατι συχνα ολοι μας , κλεινουμε τα ματια και τα αυτια στην συνειδηση μας

Banned
    οκ πανο,
    μετα τις διακοπες μου, θα βαλω μπροστα τα της τεχνης.....
    προς το παρον ονειρευομαι παραλιες και ατελειωτες βολτες.

οκ πανο,
    μετα τις διακοπες μου, θα βαλω μπροστα τα της τεχνης.....
    προς το παρον ονειρευομαι παραλιες και ατελειωτες βολτες.
    σε λιγα λεπτα θα εχω μια παρομοια ψευδαισθηση παραλιας και απο βολτες στο φυιοθεραπευτηριο για την μεση μου....
    Ειχα την τυχη ο γιατρος να μου γραψει εργασιοθεραπεια σε πισινα !
    χα χα χα

κρινε
    κανε μια βολτα στο ιντερνετ να δεις τις προσφορες για διακοπες στην Γουαδαλουπη , την Μαρτινικα η τις Σευχελλες! φαντασια μας μπορει να αντικαταστησει σε μεγαλο μερος την προγματικοτητα... Καλο μπανιο!

Banned
    και γιατι να μην παω στην πραγματικοτητα μου αντι να τρεχω στις γουαδελουπες?
    Οσο για τα μπανια δεν το συζητω, θα γυρισω μουλιασμενος.....

:cool:

Senior Member
    περιγραφεις απλα ενα φορουμ υποστηριξης , με τα καλα και τα κακα του....
    κανεις δεν σκεφτεται παρομοια με τον αλλον....
    αυτο απο μονο του ειναι θεραπευτικο ,
    αν προς στιγμη , το μονο που ζητας ,ειναι καποιος αλλος ,
    να σου πει αυτο που δεν θες να ακουσεις ....
    Γιατι συχνα ολοι μας , κλεινουμε τα ματια και τα αυτια στην συνειδηση μας
    Τι λες???
    Άλλα διάβασες και απάντησες σε μένα???
    Τι φόρουμ υποστήριξης??? Για απόντες τρίτους που ουδέποτε ζήτησαν την υποστήριξή μας και δεν είναι σε περιπτώσεις καν μέλη εδώ???
    Ή για παρόντες τρίτους για τους οποίους βγάλαμε αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να μας το ζητήσουν?

Banned
    εγω εχω καταλαβει οτι εναν ομορφο σαιτ ψυχολογιας εχει καταντησει σαιτ μαλακιας με τον κρινο εδω μεσα.
    καλα σου λεει η Θεοφανια οτι εγινες ρεζιλι.Κσεφτιλα εισαι για μενα.
    τα παιδια εχουν αναγκη και ανοιγουν την καρδια τους και εσυ βρωμιζεις ολα τα ποστ με τις παπαριες σου για να στρεψεις ολη την προσοχη επανω σου.
    δεν εισαι εσυ μονο εδω ,υπαρχουν και αλλοι ,δεν γυριζει ο κοσμςο γυρω απο εσενα μονο.αντε ξεκουμπισου πια βλακα,καραγκιοζη!

Senior Member
    Καλήμερα φίλες και φίλοι, ο έρωτας δυο ανθρώπων , εχει σίγουρα μια δόση υποκριτικής...
    Να σας θυμίσω λίγο, το σκετσακι της Μινέλι στο Καμπαρέ με τον γορίλα...
    Βεβαίως το πάχος και το κάπνισμα, ανεβάζουν τις πιθανότητες για εγκεφαλικό,υπέρταση , έμφραγμα κλπ... Μονο που βγαλμένες απο το στόμα του ερωτικού αντικείμενου του πόθου σου , μοιάζουν με χαστούκια απο την ίδια την Αφροδίτη η τον Αρη.....Δεν λέω λέξη για τον Χριστιανισμό, γιατί αγιάζει μόνο την αναπαραγωγή, άρα ουδέν σχόλιο....
    Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....Ομολογώ ότι περισσότερο με ενδιέφερε να αναλύσω την δική του προβληματική , παρά της χοντρουλας φίλης του.Γιαυτην ειναι ξεκάθαρα τα πράγματα...
    Αρέσει σε κάποιους και δεν αρεσει σε κάποιους άλλους, όπως πχ σε μένα...
    Όπως οι περισσοτεροι πιστεύω άνθρωποι, το γενικό διάγραμμα της γυναικείας μορφής στο μυαλό μας, εχει βγει απο την ήμερα που γεννιόμαστε και ειναι φυσικά, εκείνο της μητέρας μας...Η εξάρτηση μας απο τις γυναίκες, αρχίζει με την τροφή....
    Αυτό που με απασχολεί ειναι ο μηχανισμός που μια χοντρουλή, καταφέρνει οχι μόνο να κερδίζει τον ερωτικό πόθο απο κάποιους, που πιθανότατα είχαν παχουλές μητέρες , αλλά και να μην μπορεί να φροντίσει ούτε την υγεία της , έχοντας ασυνείδητα ίσως, συνειδητοποιήσει, ότι παρά τα λεγόμενά του ,ο φίλος μας ο Βελβετ [που δήλωσε και μαζοχιστής σε άλλη μια κρίση ειλικρίνειας] , ενω ζητά απο την κοπέλα του να αδυνατίσει, ο ερωτικός του πόθος , αντί να μειωθεί , αυξάνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ενώ δηλαδή συνειδητά της λέει \"αδυνάτισε\", αντί να κοπάσουν οι δικές του ορμές θεριεύουν!Λέω με το μυαλό μου , αν η κοπέλα τον αγαπάει πραγματικά, τι πρέπει να κάνει για να μην τον χάσει?Μήπως αν ακούσει την συνείδηση και αψηφίσει την παρορμηση , τον σπρώξει άθελά της σε καποια άλλη πιο παχουλή απο την ίδια , αν τελικά καταφέρει να αδυνατίσει για το καλό της υγείας της?
    O πόθος μου δεν αυξάνεται επειδή είναι παχύσαρκη, αλλά επειδή είναι δύσκολη. Καμμία αντίφαση δεν νοιώθω ότι με χαρακτηρίζει. Το ότι μου αρέσουν οι γυναίκες με παραπάνω κιλά δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν οι παθολογικά παχιές και οι απεριποίητες. Υπάρχουν παχύσαρκες γυναίκες που τις βρίσκω σούπερ σεξουαλικές επειδή περιποιούνται τον εαυτό τους. Δεν είμαι από αυτούς που μετράω τη γυναίκα με τα κιλά της αλλά με την συμπεριφορά της. Πιστεύω ότι η κοπέλα με απωθεί επειδή πρώτον δεν φροντίζει τον εαυτό της, δεύτερον είναι παθολογικά παχιά (όχι απλά παχιά). Μου διατηρεί όμως τον πόθο μου σε αρκετές στιγμές όταν δείχνει αυτή την συμπεριφορά της ντίβας (θα κάνω κάτι όποτε θέλω εγώ και όχιο εσύ) που προσωπικά βρίσκω ιδιαίτερα σεξουαλική και ερεθιστική σε μια γυναίκα. Αν αδυνάτιζε Πάνο και έχανε αυτό το
    \"εγώ αποφασίζω\", τότε δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αυτό είναι υποθετικό σενάριο, το πιθανότερο όμως είναι ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Το ότι κάποιος είναι μαζοχιστής δεν σημαίνει ότι δεν επιζητά καθόλου την ηδονή, ούτε ότι θέλει να ζει σαν ένας μοναχός στο κελί του παρέα με μια ηγουμένη. Το ότι επίσης πολλούς άντρες τους φτιάχνουν δύσκολες γυναίκες, δεν σημαίνει ότι μπορούν να ζήσουν με νεκρωμένο σώμα σε όλη τους τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι και άντρες, δεν είμαστε στειρωμένα κατοικίδια, και θέλουμε έστω να \"παίζουμε\" με τη σύντροφό μας. Ας αποφασίσει εκείνη τι παιχνίδια θέλει, όμως εκείνη δεν θέλει τίποτα, ενώ εγώ της λέω \"ότι θες, αρκεί να κάνουμε κάτι\". Δεν έχει ούτε άλλο άντρα να πω ότι με χρησιμοποιεί εμένα κι εκείνη απολαμβάνει τον έρωτα της με τον άλλον, οπότε δεν καταλαβαίνω καθόλου τη στάση της. Αυτό που έχει εμένα μου θυμίζει ψυχρότητα (παθολογία). \'Εχουμε το ζωάκι μας, το αγαπάμε αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα μαζί του (ούτε με κανέναν άλλον όμως ! αυτό είναι το περίεργο ! Αντιθέτως δείχνουμε κατ\'εξακολούθησιν εξαρτημένοι ψυχολογικά από το \"ζωάκι\" μας).Την έχω σεβαστεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι δεν της είπα ποτέ ψέμματα, κι ακόμα κι όταν με φλέρταραν άλλες γυναίκες πριν από κάτι μήνες, εγώ δεν ανταποκρίθηκα γιατί πίστευα ότι κάποτε εκείνη θα άλλαζε στο σεξουαλικό κομμάτι. \'Οχι από τιμιότητα, αλλά δεν θέλω να προδίδω αν δεν με έχουν προδώσει. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο αλλά έτσι είμαι. Επίσης εκείνη μου έλεγε στην αρχή της γνωριμίας μας ότι θέλει να πηγαίνει με 4-5 άντρες και δεν της αρέσουν οι κτητικοί άντρες και μου είχε κάνει σαφές ότι αν κάνουμε σχέση, να ξέρω ότι θα πηγαίνει και με άλλους παράλληλα και δεν θα ανεχτεί την παραμικρή ζήλεια από την πλευρά μου. Δεν θα πει ότι δεν θα με αγαπάει, αλλά θα πηγαίνει και με άλλους. Εγώ επειδή είμαι ανοιχτόμυαλος τα δέχτηκα κι αυτά που μου έλεγε για \"ανοιχτή σχέση\" και μάλιστσ με μεγάλη δυσκολία. Δηλαδή κατέριψα όλα τα όρια μου. Ε όχι μόνο δεν πήγε με άλλους αλλά μου έγινε στρείδι από την πρώτη μέρα ξεγυμνώνοντας την εξάρτηση της από εμένα με καθημερινές ερωτήσεις που είσαι που πας με ποιά μιλάς και σε ποιά γράφεις ! και ένα φοβερό άγχος αποχωρισμού.

Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by liberchild

Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.

έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :

εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.

Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.

:)

Κρίνο...αλήθεια είσαι για κλάμματα....
    Λιμπ...δεν καθόμουν με άντρα που θα μου έλεγε έστω κ για πλάκα κάτι τέτοιο ούτε ενα λεπτό....πραγματικά λυπάμαι που τέτοιοι άντρες έχουν μούτρα και προβάλουν άποψη...
    Εννοείται πως η ανωνυμία μας προσφέρει τη δυνατότητα να το παίξουμε όπως θέλουμε, αλλα ευτυχώς έρχονται στιγμές που οι χαζομάσκες πέφτουν....

ναι, εχω μια θλιψη τωρα που το λες....
    Οσο σε αφορα, ευτυχως για σενα ο αντρας που θα σου ελεγε κατι τετοιο σου εχει πει οσο πιο ξεκαθαρα μπορει οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ και εσυ δεν εννοεις απο τοτε να το χωνεψεις.

Οσο για τα μουτρα μου, οσο καιρο μπαινεις εδω μεσα θα τα βλεπεις, αμα σε ενοχλουν, τραβα παρακατω.

Τωρα ευτυχως που επεσαν οι μασκες,
    και για να εισαι πληρως ενημερωμενη προς το παρον φευγουμε για διακοπες και για τον επομενο μηνα δεν θα μπαινω, οποτε μπορεις απο τωρα να μετρας τις μερες μεχρι να γυρισω....
    Λυπαμαι που ο εγωισμος σου περυσι πληγωθηκε τοσο πολυ και κραταει ακομα αυτη η κολωνια.....

:D:D:D:D
    Ο κλασικός κρίνο:πετάει μια μλκ για να εκνευρίσει τον άλλον και να ξεφύγει από το θέμα.

[color=Purple]
    ααα ωστε υπαρχει θεμα και δεν το ηξερα???

το μόνο \"θέμα\" που υπάρχει είναι πως όταν σε στριμώχνουν αρχίζεις να πετάς άσχετα για να αποπροσανατολίσεις τον άλλο. Από που προκύπτει πως εγώ ενδιαφέρομαι για σένα και γι αυτό σου κάνω κριτική; σε άδειασε η ίδια σου η σύντροφος, κοίτα κατάματα την αλήθεια και κοίτα να το λύσεις αντί να επιτίθεσαι με ψευτιές και κακοήθειες στον κόσμο που σε αμφισβητεί...

Δυστυχώς για σένα, και όσοι δεν σε ήξεραν σε έμαθαν με τα τελευταία κατωρθώρματα σου.

[color=Purple]
    τα οποια ειναι?

ο νοών νοήτω, πρέπει να ξαναποστάρω καμιά εκατοστή σελίδες για να μπεις στο νόημα;

Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ αφού παίζεις με τέτοιους όρους και δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις επί της ουσίας:

[color=Purple]
    ρωτα με να απαντησω σε οτι θες....

δεν έχω να ρωτήσω τίποτα, καθώς το μόνο που σου είπα είναι να μην κάνεις τον υπεράνω εδώ μέσα όταν τα χώνεις και ξεφτιλίζεις τη γυναίκα σου για πέντε κιλά...

Δεν είμαι τόσο απελπισμένη που να με ενδιαφέρει ένας άντρας κοντά στα πενήντα

δεν ειμαι πενηντα.

τότε κάνε καλύτερο ρετούς στη φωτό που κυκλοφορεί εδώ μέσα και είσαι χάλια...

που έχει πάει με άντρα

[color=Purple]
    χμμμ οντως κακο αυτο,
    αλλα και παλι το ηξερες αυτο οταν εστελνες μυνημα....

Το οποίο μήνυμα έλεγε τι; Μήπως να το ξαναδημοσιεύσω για 15674η φορά για να γελάσει πάλι ο κόσμος εδώ μέσα;

και περνάει όλη την ημέρα του μπροστά σε έναν υπολογιστή

[color=Purple]
    κακο και αυτο ε?
    μηπως με πληρωνεις οταν γραφω?
    ασε να κανει παραπονα το αφεντικο μου.

....μμμ

θάβοντας όλο τον κόσμο

[color=Purple]
    δεν θυμαμαι να εχω θαψει κανενα,
    το αντιθετο θυμαμαι για οσο με αφορα.

νο κομεντ....

και προσπαθώντας να πάρει την παραμικρή αξία έστω και διαδικτυακά.

[color=Purple]
    ευχαριστω,
    αξια εχω αρκετη στη ζωη μου, δεν μου χρειαζεται δικτυακη.

αν είχες αρκετή αξία στη πραγματική σου ζωή δεν θα πέρναγες 24ωρα εδώ μέσα προκειμένου να αποσπάσεις την παραμικρή προσοχή...

Για του λόγου το αληθες δημοσίευσα το υ2υ.

ναι τα εχουμε ξαναπει αυτα, μην επανερχομαστε.

όχι...εσύ επανήλθες με ψευτιές και συκοφαντίες γιατί όπως σου είπα παραπάνω σε άδειασε η γυναίκα σου και αντί να το λύσεις τα έβαλες μαζί μου με το γνωστό σου τρόπο...

Έγινες ρεζίλι για άλλη μια φορά,

αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, για αλλη μια φορα.
    Εσυ συνεχισε να με κανεις ρεζιλι.....

κρίμα που δεν μπορώ να εκφράσω τη γνώμη άλλων ανθρώπων εδώ μέσα μήπως και έπαιρνες λίγο χαμπάρι αλλά....

αλλά το συνεχίζεις.

και θα το συνεχιζω μεχρι να παρω συνταξη....

αυτό είναι το μόνο σίγουρο....

Πρόβλημα σου να κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αλλά πλέον δεν μπορείς να κορόιδέψεις κανένα άλλο.

δεν με ενδιαφερει ποιος νομιζει οτι τον κοροιδευω.

Λυπάμαι αυτή τη γυναίκα που την εξευτελίζεις τόσο πολύ και δέχεται να είναι μαζί σου....

[color=Purple]
    και αυτο προβλημα δικο της και δικο μου ειναι, οχι δικο σου.
    Επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν εχω εξευτιλισει κανενα στη ζωη μου.

Δεν το είπα εγώ, εκείνη βγήκε δημόσια και έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά σου...από κει και πέρα πολύ λίγο με νοιάζει ακόμη και αν έβαζες τη μύτη σου στην τρύπα της τουαλέτας, αλλά μην το παίζεις στον άνθρωπο που βάζει το θέμα και στο σπίτι σου κάνεις χειρότερα απ\' τον τελευταίο κομπλεξικό.....οκ?

Banned
    ευχαριστω που ενδιαφερεσε για μενα και για την σχεση μου.

Επειδη ομως τωρα τρεχω για το ταξιδι θα ηθελα αν σε βολευε,
    ολο αυτο το παιχνιδι των εντυπωσεων που παιζεις,
    να το συνεχισουμε μετα τις διακοπες.

Ετσι ανανεωμενοι, ολοι μας μπορουμε να συνεχισουμε να αναλυουμε ακαθεκτοι ολες αυτες τις μπουρδες που γραφεις.
    Μερσις.

Banned
    καλοταξιδι βρε κρινο.
    α καιμε την ευκερια κανε και καμια πλαστικη στην μουρη σου μπαςκαι ομορφηνεις.
    γιατι την εχεις δει καπως για να λες για κωλους στην κοπελα σου κλπ.εχεις δει την μουρη σου στον καθρευτη?

ευχαριστω που ενδιαφερεσε για μενα και για την σχεση μου.

ναι, είναι ένας καημός μου....

Επειδη ομως τωρα τρεχω για το ταξιδι θα ηθελα αν σε βολευε,
    ολο αυτο το παιχνιδι των εντυπωσεων που παιζεις,
    να το συνεχισουμε μετα τις διακοπες.

καλό ταξίδι, όσο λείπεις θα βρω να εντυπωσιάσω άλλους

Ετσι ανανεωμενοι, ολοι μας μπορουμε να συνεχισουμε να αναλυουμε ακαθεκτοι ολες αυτες τις μπουρδες που γραφεις.
    Μερσις.

Σύσσωμο το φόρουμ θα περιμένει ανατριχιασμένο τις εξυπνάδες σου...
    Θενκς

Originally posted by VelvetUnderground
    Καλήμερα φίλες και φίλοι, ο έρωτας δυο ανθρώπων , εχει σίγουρα μια δόση υποκριτικής...
    Να σας θυμίσω λίγο, το σκετσακι της Μινέλι στο Καμπαρέ με τον γορίλα...
    Βεβαίως το πάχος και το κάπνισμα, ανεβάζουν τις πιθανότητες για εγκεφαλικό,υπέρταση , έμφραγμα κλπ... Μονο που βγαλμένες απο το στόμα του ερωτικού αντικείμενου του πόθου σου , μοιάζουν με χαστούκια απο την ίδια την Αφροδίτη η τον Αρη.....Δεν λέω λέξη για τον Χριστιανισμό, γιατί αγιάζει μόνο την αναπαραγωγή, άρα ουδέν σχόλιο....
    Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....Ομολογώ ότι περισσότερο με ενδιέφερε να αναλύσω την δική του προβληματική , παρά της χοντρουλας φίλης του.Γιαυτην ειναι ξεκάθαρα τα πράγματα...
    Αρέσει σε κάποιους και δεν αρεσει σε κάποιους άλλους, όπως πχ σε μένα...
    Όπως οι περισσοτεροι πιστεύω άνθρωποι, το γενικό διάγραμμα της γυναικείας μορφής στο μυαλό μας, εχει βγει απο την ήμερα που γεννιόμαστε και ειναι φυσικά, εκείνο της μητέρας μας...Η εξάρτηση μας απο τις γυναίκες, αρχίζει με την τροφή....
    Αυτό που με απασχολεί ειναι ο μηχανισμός που μια χοντρουλή, καταφέρνει οχι μόνο να κερδίζει τον ερωτικό πόθο απο κάποιους, που πιθανότατα είχαν παχουλές μητέρες , αλλά και να μην μπορεί να φροντίσει ούτε την υγεία της , έχοντας ασυνείδητα ίσως, συνειδητοποιήσει, ότι παρά τα λεγόμενά του ,ο φίλος μας ο Βελβετ [που δήλωσε και μαζοχιστής σε άλλη μια κρίση ειλικρίνειας] , ενω ζητά απο την κοπέλα του να αδυνατίσει, ο ερωτικός του πόθος , αντί να μειωθεί , αυξάνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ενώ δηλαδή συνειδητά της λέει \"αδυνάτισε\", αντί να κοπάσουν οι δικές του ορμές θεριεύουν!Λέω με το μυαλό μου , αν η κοπέλα τον αγαπάει πραγματικά, τι πρέπει να κάνει για να μην τον χάσει?Μήπως αν ακούσει την συνείδηση και αψηφίσει την παρορμηση , τον σπρώξει άθελά της σε καποια άλλη πιο παχουλή απο την ίδια , αν τελικά καταφέρει να αδυνατίσει για το καλό της υγείας της?
    O πόθος μου δεν αυξάνεται επειδή είναι παχύσαρκη, αλλά επειδή είναι δύσκολη. Καμμία αντίφαση δεν νοιώθω ότι με χαρακτηρίζει. Το ότι μου αρέσουν οι γυναίκες με παραπάνω κιλά δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν οι παθολογικά παχιές και οι απεριποίητες. Υπάρχουν παχύσαρκες γυναίκες που τις βρίσκω σούπερ σεξουαλικές επειδή περιποιούνται τον εαυτό τους. Δεν είμαι από αυτούς που μετράω τη γυναίκα με τα κιλά της αλλά με την συμπεριφορά της. Πιστεύω ότι η κοπέλα με απωθεί επειδή πρώτον δεν φροντίζει τον εαυτό της, δεύτερον είναι παθολογικά παχιά (όχι απλά παχιά). Μου διατηρεί όμως τον πόθο μου σε αρκετές στιγμές όταν δείχνει αυτή την συμπεριφορά της ντίβας (θα κάνω κάτι όποτε θέλω εγώ και όχιο εσύ) που προσωπικά βρίσκω ιδιαίτερα σεξουαλική και ερεθιστική σε μια γυναίκα. Αν αδυνάτιζε Πάνο και έχανε αυτό το
    \"εγώ αποφασίζω\", τότε δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αυτό είναι υποθετικό σενάριο, το πιθανότερο όμως είναι ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Το ότι κάποιος είναι μαζοχιστής δεν σημαίνει ότι δεν επιζητά καθόλου την ηδονή, ούτε ότι θέλει να ζει σαν ένας μοναχός στο κελί του παρέα με μια ηγουμένη. Το ότι επίσης πολλούς άντρες τους φτιάχνουν δύσκολες γυναίκες, δεν σημαίνει ότι μπορούν να ζήσουν με νεκρωμένο σώμα σε όλη τους τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι και άντρες, δεν είμαστε στειρωμένα κατοικίδια, και θέλουμε έστω να \"παίζουμε\" με τη σύντροφό μας. Ας αποφασίσει εκείνη τι παιχνίδια θέλει, όμως εκείνη δεν θέλει τίποτα, ενώ εγώ της λέω \"ότι θες, αρκεί να κάνουμε κάτι\". Δεν έχει ούτε άλλο άντρα να πω ότι με χρησιμοποιεί εμένα κι εκείνη απολαμβάνει τον έρωτα της με τον άλλον, οπότε δεν καταλαβαίνω καθόλου τη στάση της. Αυτό που έχει εμένα μου θυμίζει ψυχρότητα (παθολογία). \'Εχουμε το ζωάκι μας, το αγαπάμε αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα μαζί του (ούτε με κανέναν άλλον όμως ! αυτό είναι το περίεργο ! Αντιθέτως δείχνουμε κατ\'εξακολούθησιν εξαρτημένοι ψυχολογικά από το \"ζωάκι\" μας).Την έχω σεβαστεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι δεν της είπα ποτέ ψέμματα, κι ακόμα κι όταν με φλέρταραν άλλες γυναίκες πριν από κάτι μήνες, εγώ δεν ανταποκρίθηκα γιατί πίστευα ότι κάποτε εκείνη θα άλλαζε στο σεξουαλικό κομμάτι. \'Οχι από τιμιότητα, αλλά δεν θέλω να προδίδω αν δεν με έχουν προδώσει. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο αλλά έτσι είμαι. Επίσης εκείνη μου έλεγε στην αρχή της γνωριμίας μας ότι θέλει να πηγαίνει με 4-5 άντρες και δεν της αρέσουν οι κτητικοί άντρες και μου είχε κάνει σαφές ότι αν κάνουμε σχέση, να ξέρω ότι θα πηγαίνει και με άλλους παράλληλα και δεν θα ανεχτεί την παραμικρή ζήλεια από την πλευρά μου. Δεν θα πει ότι δεν θα με αγαπάει, αλλά θα πηγαίνει και με άλλους. Εγώ επειδή είμαι ανοιχτόμυαλος τα δέχτηκα κι αυτά που μου έλεγε για \"ανοιχτή σχέση\" και μάλιστσ με μεγάλη δυσκολία. Δηλαδή κατέριψα όλα τα όρια μου. Ε όχι μόνο δεν πήγε με άλλους αλλά μου έγινε στρείδι από την πρώτη μέρα ξεγυμνώνοντας την εξάρτηση της από εμένα με καθημερινές ερωτήσεις που είσαι που πας με ποιά μιλάς και σε ποιά γράφεις ! και ένα φοβερό άγχος αποχωρισμού.
    Βελβετ καλημερα
    γραφεις \"O πόθος μου δεν αυξάνεται επειδή είναι παχύσαρκη, αλλά επειδή είναι δύσκολη\".
    Θα προσπαθήσω να στηρίξω όλη μου την παρέμβαση σε αυτη ακριβώς την διαπίστωσή σου για να δεις μονος σου τι μπορείς να περιμένεις απο \"έξω \"σαν βοήθεια στο πρόβλημά σου...
    Λες ειναι δύσκολη, που υποσυνειδητα σημαινει οτι την ποθεις και ας ειναι απεριποιητη και υπερβαρη παθολογικα οπως επισημαινεις πιο κατω !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Για να καταλαβεις που βρισκεται το προβλημα σου ,εμενα πχ που δεν μου αρεσου καθολου οι υπερβαρες , περιποιημενες η απεριποιητες θα ελεγα ειναι ευκολη , αλλα μου ειναι παντελως αδιαφορη σεξουαλικα!
    Η δυσκολια η ευκολια , ειναι οικονομικος ορος και οχι ψυχολογικος!
    Οταν μια γυναικα ψαχνει να βρει αντρα για να ικανοποιησει τις αναγκες της , ασυνειδητα ισως , ξερει τις πιθανοτητες επιτυχιας και προσαρμοζει αναλογως την συμπεριφορα της για να μπορεί να εχει περιθώρια επιλογής...
    Εχει να κανει με τον νομο της προσφορας και της ζητησης!
    Εσύ πάλι, δεν σου αρέσουν απλά οι υπέρβαρες...
    Δεν ειναι δηλαδή η σεξουαλική , η πρώτη σου μερίμνα ψυχολογικά...Σου αρέσουν οι γυναίκες που επιβάλουν την θέλησή τους στους άντρες!
    Αυτά τα ξέρει η φιλενάδα σου και κάνει ότι μπορεί για να σε κρατήσει , τόσο εύκολα, που δεν χρειάζεται καν να αδυνατίσει, ούτε καν να περιποιηθεί τον εαυτό της για να σου ανάψει τον ερωτικό πόθο, που συνδέεται με το αίσθημα της υποταγής στην εξουσία της...Γιαυτό τόλμησα να αναφερθώ σε καταστρεπτική σχέση.Ισορροπεί σε βάρος της υγείας της κοπέλας , αλλά και τις δικής σου ψυχικής υγείας αφου έγραψες ότι παίρνεις χάπια για να ηρεμησης.
    Μην απορείς λοιπόν γιατί σου στερεί το σεξ.
    Έχεις εγκλωβιστεί μονος σου σε μια κατάσταση, που ενω προσφέρει δυνατό συναίσθημα, σας βλάπτει και τους δυο. Τόλμησα επίσης να μιλήσω για τα σαιτ γνωριμιων, σαν θεραπευτική μέθοδο. Πήγα πιο πέρα, συνιστώντας σου να τα χρησιμοποίησης. Γιατί? Για να βγεις για λίγο νοερά απο αυτη την σχέση και να δεις πχ
    - ότι η αυταρχική συμπεριφορα μιας γυναίκας , δεν ειναι πάντα απαραιτητο να εκφράζεται με σωματικό βάρος!
    -ότι άλλες παχουλές κοπέλες, ειναι γλυκύτατες και καλοσυνάτες
    έτοιμες να σε κανουν ευτυχισμένο, με βαθεια πίστη στην σχέση σας , η οποία αρχίζει πνευματικά και οχι σωματικά, για να μην μπορέσει ο πόθος να διαστρεβλώσει την ωφελιμότητα που θα μπορουσε να προκύψει αν μια μέρα , εσύ και αυτη αποφασίσετε απο κοινού, να πετάξετε τις μάσκες και να βγείτε στο μονοπάτι του αληθινού κόσμου... Όλα αυτά βέβαια ειναι υποθετικά και αόριστα... Επιμένω μόνο σε ένα...Αν αγαπάς αυτο το κορίτσι σαν άνθρωπο και πιστεύεις ότι κινδυνεύει η ζωή της αν δεν εχει λόγο να κόψει το φαΐ η να πάει σε ειδικό να την βοηθήσει, πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις που θα της δώσουν τα απαραίτητα κίνητρα και οχι καθε λίγο και λιγάκι να της ζητάς ερωτική επαφή, γιατί την κάνεις να νοιώθει ασφαλής και να αυτοκαταστρέφεστε και οι δυο σας

Senior Member
    γεια σου πάνο

την συμβουλή σου να απομακρυνθώ και να αποστασιοποιηθώ την έχω ακολουθήσει ενστικτωδώς πολύ πριν (ολόκληρα χρονικά διαστήματα απουσίαζα, όχι μόνο κάτι μέρες), όμως το κόλπο δεν πιάνει με την απομάκρυνσή μου και το \"φτύσιμο\" ούτε με ουσιαστικά μηνύματα που της περνάω \"έχουμε τελειώσει\". Με καλεί αργά ή γρήγορα δείχνοντας εξαρτημένη από μένα. Μια δυο φορές μετά την απομάκρυνσή μου έκανε κάποιες μικροαλλαγές (περιποίηση κλπ), αλλά δεν τις κρατάει για πολύ. Δεν είναι σωστό αυτό που γράφεις ότι την ποθώ ακόμα κι όταν είναι απεριποίητη. Αν έδωσα αυτή την εντύπωση είναι δικό μου το λάθος. Ψέμματα στον εαυτό μου προσπαθώ να λέω και να την βλέπω όπως θα ήθελα για να μην τρελλαθώ γιατί. Για να της δείχνω πόθο μήπως ανταποκριθεί και κοιτάξει τον εαυτό της και ανταποκριθεί και στο πάθος, ούτε τον εαυτό της όμως κοιτάζει ούτε ανταποκρίνεται. \'Ενας τοίχος που μόνο με τρυφερότητες εκδηλώνεται όταν εκδηλώνεται. Καμμιά εξουσία. Τρυφερά και καλοσυνάτα κοριτσάκια το ξέρω ότι υπάρχουν. Αυτά τι μου το λες ότι υπάρχουν αφού δεν μου λένε τίποτα ; Αυτό που λες για το ότι δεν είναι απαραίτητα παχιές οι αυταρχικές γυναίκες θα συμφωνήσω, αν και προς το παρόν αυτό που εννοώ εγώ ως επιθυμητό τύπο συμπεριφοράς είναι πολύ συγκεκριμένο και σαφές και τέτοιους τύπους γυναικών έχω γνωρίσει μόνο 4 και όλες ήταν πολύ παχιές λες και είχαν βγει από το ίδιο ή παρόμοιο καλούπι.

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast