Results 181 to 195 of 231
-
30-07-2009, 21:15 #181
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Remedy
......άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
Να πεις δηλαδή έστω ψέματα εν αναγκη , για το καλό της αφου την αγαπάς?
Διάλεξε μονος σου μέσα σου τι προηγείται απο όλα...
Το σεξ
η υγεία
η αναγκη κυριαρχίας απο γυναίκα
η
μιας και ετυχε να μας πεις για το γεγονος οτι εισαι κι εσυ παχυσαρκος οπως η κοπελα που συζηταμε.
δεν εχει σημασια που εχεις περισσοτερα κιλα, σε γενικες γραμμες εχετε ενα αντιστοιχο θεμα υγειας-εμφανισης.
ηθελα λοιπον να σε ρωτησω, ποια κατα τη γνωμη σου, συμπεριφορα απο μια γυναικα που μπορει να σε θεωρουσε γοητευτικο στην παρεα, σαν ανθρωπο κλπ και εν δυναμει ερωτευσιμο, αλλα ξενερωνε σεξουαλικα με τα περιττα σου κιλα, πιστευεις πως θα ηταν ικανη και αρκετη να σε κανει να χασεις τα κιλα αυτα?
εν δυναμει ερωτευσιμο
ειναι η αποδειξη για πολλους οτι ο ερωτας ειναι απλα μια προφαση για να παρουν ικανοποιηση διαφορετικων αναγκων σε ενα ζευγαρι...
Όμως μια που με ρώτησες , θα σου πω το εξης...
Ο ερωτας ειναι μια παρορμηση υπαρκτη και ακομα ανεξιγητη επιστημονικα!
Μονο που πολλοι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν χωρις να τον γευθουν ποτε!
Γιατι αυτο?
Γιατι εχουν την ικανοτητα να κανουν αυτοελεγχο περισσοτερο απο αλλους!
Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το βαρος η την εμφανιση
Εχει να κανει καθαρα με την ιδιοσυστασια του καθε ξεχωριστου οργανισμου...
Στην Γαλλια , εδω και πολλα χρονια λειτουργουσε ενα συστημα αξιολγησης με ειδικα τεστ , που ειχε προφανη στοχο να βρει την ταση του ανθρωπου για την χρηση του αριστερου χεριου στην γραφη και να το βοηθησει στο προβλημα της δυσλεξιας ...
Ολοι ξερουμε οτι ο ρινεγκεφαλος που ειναι το κεντρο των συναισθηματων μας στην συνειδηση , ειναι διαφορετικης αναπτυξης απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
Εκει νομιζω κρυβεται η ικανοτητα στον ερωτα...
ημουν πολυ συγκεκριμενη.
η υποθεση μου ειναι οτι η γυναικα αυτη θα ηθελε απο σενα να χασεις τα κιλα σου γιατι την απωθουν σεξουαλικα οι τοσο παχεις αντρες.. κι εσυ εστω οτι δεν θαθελες να την χασεις.
ποια συμπεριφορα της θα σε επειθε να αδυνατισεις ?
- 30-07-2009, 21:38 #182
Originally posted by TC
belbet δεν μου απαντησες
ειχατε ερωτικη ολκηρωμενη επαφη με την κοπελια σου?
Γιατι ξεφυγε η συζητηση λιγο και ειπωθηκαν υβρεις...
Καθε μορφης υβρη ειναι τροχοπεδη στην επικοινωνια ...
Ακομα και αν ειναι δικαιολογημενη , γιατι οντως ο Βελβετ νομιζω τραβηξε μακρυα αυτη τη συζητηση για καποιν που ισως και να κανει απλα πλακα με ολους μας!
Σορυ βελβετ αλλα μην το πεις στην ειδικο σου γιατι θα σου πει το οτι εχω δικιο!
Αν δεν ειχες καν σχεση με την κοπελα αυτη και της ζητας να αδυνατισει κιολας ενω μας εφαγες καμμια δεκαρια σελιδες εδω μεσα με φιλολογιες και θα , χανυμε ολοι και συ μαζι το διαταυθα...
Γιατι καλε μου φιλε , αυτο το διαταυθα κανει την συζητηση γονιμη....
30-07-2009, 21:52 #183
\"\'Εμενα γιατί ήλπιζα και προσπαθούσα να αλλάξει και να γίνει σεξουαλική σχέση\"
\"\'H τους αμφισβητείς όταν σου λένε ότι είχαν σχέση ; \"
Βελβετ...τι γραφει ο τιτλος στο θεμα που ανοιξες? θυμασαι?
30-07-2009, 21:54 #184
......άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
Να πεις δηλαδή έστω ψέματα εν αναγκη , για το καλό της αφου την αγαπάς?
Διάλεξε μονος σου μέσα σου τι προηγείται απο όλα...
Το σεξ
η υγεία
η αναγκη κυριαρχίας απο γυναίκα
η
μιας και ετυχε να μας πεις για το γεγονος οτι εισαι κι εσυ παχυσαρκος οπως η κοπελα που συζηταμε.
δεν εχει σημασια που εχεις περισσοτερα κιλα, σε γενικες γραμμες εχετε ενα αντιστοιχο θεμα υγειας-εμφανισης.
ηθελα λοιπον να σε ρωτησω, ποια κατα τη γνωμη σου, συμπεριφορα απο μια γυναικα που μπορει να σε θεωρουσε γοητευτικο στην παρεα, σαν ανθρωπο κλπ και εν δυναμει ερωτευσιμο, αλλα ξενερωνε σεξουαλικα με τα περιττα σου κιλα, πιστευεις πως θα ηταν ικανη και αρκετη να σε κανει να χασεις τα κιλα αυτα?
εν δυναμει ερωτευσιμο
ειναι η αποδειξη για πολλους οτι ο ερωτας ειναι απλα μια προφαση για να παρουν ικανοποιηση διαφορετικων αναγκων σε ενα ζευγαρι...
Όμως μια που με ρώτησες , θα σου πω το εξης...
Ο ερωτας ειναι μια παρορμηση υπαρκτη και ακομα ανεξιγητη επιστημονικα!
Μονο που πολλοι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν χωρις να τον γευθουν ποτε!
Γιατι αυτο?
Γιατι εχουν την ικανοτητα να κανουν αυτοελεγχο περισσοτερο απο αλλους!
Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το βαρος η την εμφανιση
Εχει να κανει καθαρα με την ιδιοσυστασια του καθε ξεχωριστου οργανισμου...
Στην Γαλλια , εδω και πολλα χρονια λειτουργουσε ενα συστημα αξιολγησης με ειδικα τεστ , που ειχε προφανη στοχο να βρει την ταση του ανθρωπου για την χρηση του αριστερου χεριου στην γραφη και να το βοηθησει στο προβλημα της δυσλεξιας ...
Ολοι ξερουμε οτι ο ρινεγκεφαλος που ειναι το κεντρο των συναισθηματων μας στην συνειδηση , ειναι διαφορετικης αναπτυξης απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
Εκει νομιζω κρυβεται η ικανοτητα στον ερωτα...
ημουν πολυ συγκεκριμενη.
η υποθεση μου ειναι οτι η γυναικα αυτη θα ηθελε απο σενα να χασεις τα κιλα σου γιατι την απωθουν σεξουαλικα οι τοσο παχεις αντρες.. κι εσυ εστω οτι δεν θαθελες να την χασεις.
ποια συμπεριφορα της θα σε επειθε να αδυνατισεις ?
ακομα και αν δεν εχει αντικειμενο γιατι στην ζωη μου , πρωτα εκανα σεξ με μια γυναικα και μετα αναρωτηθηκα τι μου βρισκει!
30-07-2009, 21:55 #185
εσυ ρεμεντυ αληθεια τι κανεις εδω σε αυτο το σαιτ?
30-07-2009, 21:56 #186
μου απαντας αυριο γιατι εγωσχολασα για αποψε....
να με συγχωρησουν αν καποιοι διαβαζουν με ενδιαφερον αυτα που γραφω
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
30-07-2009, 22:01 #187
\"\'Εμενα γιατί ήλπιζα και προσπαθούσα να αλλάξει και να γίνει σεξουαλική σχέση\"
Σχέση χωρίς σεξουαλική ζωή ήταν, αλλά ερωτική, αισθησιακή, τρυφερή, αγάπης. Επειδή δεν είχε σεξ δεν ήταν σχέση ; Πολύ ειδική σχέση που οι άνθρωποι κάνουν άλλα πράγματα. Μην με κάνεις να σοκάρω δημόσια τι ειδική σχέση ήταν, γιατί θα πεταχτεί καμμιά με κρίση πανικού να γράψει πάλι \"σκάστε ! πάρε τη χοντρή και τον χοντρό και παρατάτε μας\" και αυτή τη φορά θα έχει δίκιο.
30-07-2009, 22:01 #188
ενοχλω στην διαφημιση σου?να φυγω?:)
30-07-2009, 22:37 #189
Originally posted by VelvetUnderground
Σχέση χωρίς σεξουαλική ζωή ήταν, αλλά ερωτική, αισθησιακή, τρυφερή, αγάπης. Επειδή δεν είχε σεξ δεν ήταν σχέση ; Πολύ ειδική σχέση που οι άνθρωποι κάνουν άλλα πράγματα. Μην με κάνεις να σοκάρω δημόσια τι ειδική σχέση ήταν, γιατί θα πεταχτεί καμμιά με κρίση πανικού να γράψει πάλι \"σκάστε ! πάρε τη χοντρή και τον χοντρό και παρατάτε μας\" και αυτή τη φορά θα έχει δίκιο.
να πω κι εγω μια γνωμη?εστω και καθυστερημενα? :)
αυτο το υπερβαλον παχος λειτουργει σαν ασπιδα προστασιας στην περιπτωση της.οπως λειτουργει και το <θεατρο >οτι ειναι δηθεν τρομερα εμπειρη απελευθερωμενη κτλ .μοιαζει φοβισμενη ισως εχει πληγωθει πολυ στο παρελθον κι εχασε την εμπιστοσυνη της στους αντρες.σιγουρα ομως δεν αγαπαει τον εαυτο της αφου τον υποβαλει σε τετοια ταλαιπωρια..
ισως νιωθεις εξαλλος μαζι της οτι σε κοροιδεψε οτι σε εκμεταλλευτηκε κατα καποιο τροπο..γραφεις οτι της εχτισες καπιο ονομα και οτι θα ξεκινησει απο σενα για κατι καλυτερο στο μελλον..αν εννοεις οτι βασιστηκε επανω σου για να βρει αυτοπεποιθηση ...χμ...δεν ειμαι και τοσο σιγουρη.μακαρι δηλαδη να βρει το δρομο της ... γιατι εδω μιλαμε και για προβλημα υγειας.φανταζομαι ποσο δυσκολη θα ειναι η καθημερινοτητα της.αλλο αν δεν το παραδεχεται.. .στη θεση σου μαλλον λυπη θα αισθανομουν γι αυτην και για το δρομο που ακολουθει.....Dum spiro spero (?)
30-07-2009, 22:47 #190
Originally posted by panikoula
ρε βλεβετ ----------------.μας ζαλισες.εδω κοντεψαμε να χασουμε την αφρουλα/ ----------------!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
ειστε μηπως η ιδια κυρια που αναρωτιοταν γιατι οι αντρες προτιμουν το πρωκτικο σεξ ?Dum spiro spero (?)
31-07-2009, 01:17 #191
Velvet καλημερα...
Εχω διαβασει ολο το θεμα μεχρι στιγμης και εχω μια απορια...
Εισαι σιγουρος οτι η κοπελα σου ελκυεται απο εσενα? οτι σε βρισκει ελκυστικο και θελει να προχωρησετε?
Μπορει αυτο να ειναι το προβλημα της.. οτι δεν σε βρισκει τοσο ερωτικο.
31-07-2009, 10:08 #192
Originally posted by VelvetUnderground
θα σου δηιγηθω μια αληθινη ιστορια , ελπιζοντας η περιφραστικη απαντηση μου να σε φερει μπροστα στην πραγματικοτητα απο μονη της...
Το 1978 γνωρισα σα φοιτητης στην Γαλλια ,ενα ζευγαρι Ελληνων φοιτητων ψυχολογιας , το οποιο ηρθε στην ξενητια να κανει σπουδες μαζι με ενα μωρακι στις αποσκευες τους!
Ολοκληρη η πανεπιστημιουπολη τους κοιταζε ταυτοχρονα με περιεργεια και θαυμασμο και συχνα ολοι διναμε ενα χερακι για να κραταμε το μωρο οταν πηγαιναν στα μαθηματα ψυχολογιας μαζι γιατι και οι δυοηταν ψυχολογοι που μαλιστα ασκουσαν το επαγγελμα ηδη! Θυμαμαι σαν να ηταν χθες , την ημερα που ρωτησαν τον Δημο , πως γνωρισε την γυναικα του και δεν θα το ξεχασω ποτε στην ζωη μου , γιατι το βρισκω σαν μαθημα που θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια στο μαθημα της σεξολογιας...
\" Την καλεσα Πανο στο σπιτι μου για ενα ποτο μου λεει\"...
\" Εβαλα μια ωραια ρομπα και απο μεσα ημουν γυμνος!\"
\" Μολις χτυπησε το κουδουνι στην πορτα , της ανοιξα την φιλησα γλυκα στα χειλη και εκενει [η ΑΣΠΑ], εδειχνε λιγο παραξενεμενη με την εμφάνισή μου...\"
\" Μα γιατι φορας ρομπα? μου λεει.\"
\" Γιατι αισθανομαι ανετα μαζι σου Ασπα και σε καλεσα στο σπιτι μου για να κανουμε ερωτα!\"
\"Μα....[εκπληκτη η Ασπα] δεν..... καταλαβα ......\"
\"Δεν πειραζει τις ειπε...Αν ηθελανα σε καλεσω για φαγητο η για σινεμα θα ημουν ντυμενος και θα διναμε ραντεβου καπου εξω.
Σε ποθω σαν γυναικα και σε θελω.Αν ομως δεν με θες μπορεις να μου το πεις τωρα και να ντυθω να σε παω στην σταση να παρεις ενα ταξι να γυρισης στο σπιτι σου.Εχω αλλους τροπους να ικανοποιησω τον ποθα μου.Απο την στιγμη ομως που σε γνωρισα , καθεφορα που πηγαινα με αλλη γυναικα , σκεφτομουν εσενα και αυτο δεν μπορουσε να συνεχιστει χωρις να το ξερεις\"
Ετσι Βελβετ ξεκινησε αυτη η τοσο ομορφη σχεση...
31-07-2009, 10:13 #193
Το \"οφθαλμον αντι οφθαλμου\" δεν μου πηγαινε ποτε στον χαρακτηρα...
31-07-2009, 10:17 #194
Originally posted by mariap
Velvet καλημερα...
Εχω διαβασει ολο το θεμα μεχρι στιγμης και εχω μια απορια...
Εισαι σιγουρος οτι η κοπελα σου ελκυεται απο εσενα? οτι σε βρισκει ελκυστικο και θελει να προχωρησετε?
Μπορει αυτο να ειναι το προβλημα της.. οτι δεν σε βρισκει τοσο ερωτικο.
31-07-2009, 13:05 #195
Το \"οφθαλμον αντι οφθαλμου\" δεν μου πηγαινε ποτε στον χαρακτηρα...
τρανη αποδειξη οι χαρακτηρισμοι που με τοση ευκολια μοιραζεις κατα το δοκουν :))
κοιτα να δεις κυρ πανο...
το οτι εδω συχναζουν ατομα με ψυχικα ζορια δεν σημαινει οτι ειναι και ηλιθια...
η συμπεριφορα και οι τακτικες σου εχουν ηδη αρχισει να γινονται επαχθεις σε διαφορους αν και μολις μπηκες στο φορουμ
θα συνιστουσα να εισαι πιο προσεκτικος
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....