Results 196 to 210 of 231
-
31-07-2009, 13:37 #196
Originally posted by πανος12345Μαρια συγνωμη που επεμβαινω αλλα κατανταει κωμικοτραγικη αυτη η ιστορια και το χειροτερο ο Βελβετ παιρνει φαρμακα για να την ξεπερασει...Γραφεις οτι διαβασες την ιστορια απο την αρχη....Σαν γυναικα αμφιβαλεις πραγματικα οτι η κοπελα απλα προσπαθει να τον κανει ρακος για να μπορει να τον ελεγχει αρνουμενη το σεξ μαζι του?
Απάντηση στην μαρια. Ναι, με ποθούσε και το έδειχνε συνέχεια, από τη πρώτη μέρα, και η απόδειξη είναι ότι με καλούσε διαρκώς πίσω όταν εγώ έφευγα.
- 31-07-2009, 13:50 #197
Originally posted by VelvetUnderground
Originally posted by πανος12345Μαρια συγνωμη που επεμβαινω αλλα κατανταει κωμικοτραγικη αυτη η ιστορια και το χειροτερο ο Βελβετ παιρνει φαρμακα για να την ξεπερασει...Γραφεις οτι διαβασες την ιστορια απο την αρχη....Σαν γυναικα αμφιβαλεις πραγματικα οτι η κοπελα απλα προσπαθει να τον κανει ρακος για να μπορει να τον ελεγχει αρνουμενη το σεξ μαζι του?
Απάντηση στην μαρια. Ναι, με ποθούσε και το έδειχνε συνέχεια, από τη πρώτη μέρα, και η απόδειξη είναι ότι με καλούσε διαρκώς πίσω όταν εγώ έφευγα.
μια υπέρβαρη γυναίκα, που προστατεύει την ψυχική της ισορροπία , αρνούμενη τις σεξουαλικές σχέσεις με ενα ανδρα που λιώνει καθε μερα περισσοτερο γιαυτην , μονο απατεωνια δεν μπορεις να το πεις !
Είναι το παιχνίδι της ζωης ,ειναι η συνθηκη που υπόγραψες δίνοντας διαστάσεις δραματος σε μια κλασσικη οσο η ιδια η Φυση αναγκη σου... Η απορριψη ειναι γιαυτην η μονη μεθοδος να εξασφαλιζει το ενδιαφερον σου και η σεξουαλικοτητα σου το μονο θυμα και αντιτιμο αυτης της παρατεταμενης ψυχικης σου αναγκης για υποταγη και υπακοη στα κελευσματα της .
Θα στο πω αλλιως...
Είσαι ένας μοντέρνος Δον Κιχότης και ειναι ο ανεμόμυλος που πολεμάς σαν να ήταν ο εχθρός σου...
Έχεις σεξουαλικές ανάγκες ? Ξεκολα απο την ιδεα να στιςικανοποιησει αυτη η συγκεκριμενη γυναικα.
Αν δεν το κανεις , δεν θα μπορεσεις ποτε να δεις οτι αυτο το παιχνιδι ειναι πιο πολυ στο μυαλο σου και οχι στο δικο της.
Στο δικο της ειναι ισως η αναγκη να σου πει αλλα δεν θα το κανει ισως ποτε \"Παντρεψου με για να με π.....ς\"
31-07-2009, 14:07 #198
Originally posted by πανος12345
Originally posted by TC
belbet δεν μου απαντησες
ειχατε ερωτικη ολκηρωμενη επαφη με την κοπελια σου?
Γιατι ξεφυγε η συζητηση λιγο και ειπωθηκαν υβρεις...
Καθε μορφης υβρη ειναι τροχοπεδη στην επικοινωνια ...
Ακομα και αν ειναι δικαιολογημενη , γιατι οντως ο Βελβετ νομιζω τραβηξε μακρυα αυτη τη συζητηση για καποιν που ισως και να κανει απλα πλακα με ολους μας!
Σορυ βελβετ αλλα μην το πεις στην ειδικο σου γιατι θα σου πει το οτι εχω δικιο!
Αν δεν ειχες καν σχεση με την κοπελα αυτη και της ζητας να αδυνατισει κιολας ενω μας εφαγες καμμια δεκαρια σελιδες εδω μεσα με φιλολογιες και θα , χανυμε ολοι και συ μαζι το διαταυθα...
Γιατι καλε μου φιλε , αυτο το διαταυθα κανει την συζητηση γονιμη....
κανεις που εκθετει το προβλημα του εδω δε μας τρωει σελιδες
θεωρω ασκοπα προκλητικο το σχολιο σου
και μη το παιζεις μετα ο θιγμενος της υποθεσης
γιατι εισαι επιθετικος σε καποια σου μυνηματα
και αρα εισπρατεις αποτελεσματα οσων εσπειρες
31-07-2009, 14:15 #199
Originally posted by researcher
Originally posted by TC
belbet δεν μου απαντησες
ειχατε ερωτικη ολκηρωμενη επαφη με την κοπελια σου?
Γιατι ξεφυγε η συζητηση λιγο και ειπωθηκαν υβρεις...
Καθε μορφης υβρη ειναι τροχοπεδη στην επικοινωνια ...
Ακομα και αν ειναι δικαιολογημενη , γιατι οντως ο Βελβετ νομιζω τραβηξε μακρυα αυτη τη συζητηση για καποιν που ισως και να κανει απλα πλακα με ολους μας!
Σορυ βελβετ αλλα μην το πεις στην ειδικο σου γιατι θα σου πει το οτι εχω δικιο!
Αν δεν ειχες καν σχεση με την κοπελα αυτη και της ζητας να αδυνατισει κιολας ενω μας εφαγες καμμια δεκαρια σελιδες εδω μεσα με φιλολογιες και θα , χανυμε ολοι και συ μαζι το διαταυθα...
Γιατι καλε μου φιλε , αυτο το διαταυθα κανει την συζητηση γονιμη....
κανεις που εκθετει το προβλημα του εδω δε μας τρωει σελιδες
θεωρω ασκοπα προκλητικο το σχολιο σου
και μη το παιζεις μετα ο θιγμενος της υποθεσης
γιατι εισαι επιθετικος σε καποια σου μυνηματα
και αρα εισπρατεις αποτελεσματα οσων εσπειρες
καποιοι ομως πλουτιζουν κρατωντας στην αμφιβολια αυτον που τυφλωνει το παθος...
Δεν το ανεχομαι...Το θεωρω απατη και το πολεμησα οπως μπορουσα, σε ολη μου την ζωη...
Ο Βελβετ εχει καταλαβει οτι προσπαθω να τον βοηθησω διαφορετικα απο τον ειδικο που τον εφτασε μεχρις εδω
Ισως μια μερα που πει ευχαριστω.
Αυτο επιδιωκω και δεν δεχομαι συμβουλες απο κανενα στο μετρο που ξερω τι γραφω, ξερω οτι η αληθεια δεν βλαπτει κανενα ποτε....Αρκει να ειναι βγαλμενη χωρις σκοπιμοτητα ...
31-07-2009, 14:24 #200
Πανο
εδω περα απο το να πεις τη γνωμη σου
δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο
το να προσπθεις να σωσεις μου φαινεται επικυνδυνο εκνευριστικο χειριστικο εγωιστικο
και καθολου βοηθητικο
αναλαμβανεις να σωσεις ποιον? και απο τι?
οι κανονες του παιχνιδιου εδω δεν εχουν σωτηρα
και καλα κανουν
απο ο,τι εχω αντιληφθει τουλαχιστον
31-07-2009, 14:37 #201
Ενα τελευταιο οχι μονο για τον βελβετ αλλα για οοσυς παρακολουθουν το θεμα..
Ο ρολος που διαλεγει ο καθε ανθρωπους και ιδιως οι γυναικες , για να \"ενδωσουν \" στα σεξουαλικα κελευσματα των ανδρων , οπως ορισε η φυση μας να συμβαινει, ισως απο οικονομια στην εξαπλωση του ειδους μας , δεν υποκειται ουτε σε κανονες , ουτε σε κριτικη
γιατι ειναι συνθετη λειτουργια και δεν εξρταται παντα απο την συνειδηση.
Ο καθε Βελβετ , ο καθε \"κατακτητης\" που στον αιωνα μας μπορει να ειναι
καλλιστα μια γυναικα,
πρεπει να βρει τον τροπο να της(του) παραδωσει \"τα κλειδια του Καστρου\" με την θεληση του(της), το αντικειμενο του ερωτικους του ποθου!
Δεν ειναι θεμα ψυχολογου η ψυχιατρου, γυναικολογου η παθολογου....
Ειναι μαθημα τυπωμενο στα γονιδια μας και ο καθε ειδικος πρεπει να αρκειται στο να βοηθησει το ατομο να παρακαμψει τα \"εμποδια\" και να βρει η να ακουσει την φωνη του παθους του , να νοιωσει αρεστος και επιθυμητος , πριν ξεκινησει την περιπετεια του με τους αλλους....
Ομως τον τελευταιο λογο τον εχει παλι η ιδια η Φυση...
Οσο πιο γρηγορα καποιος βγαλει προς το ταιρι του την ερωτικη του επιθυμια , ανοθευτη, ασυμβιβαστη και ατοφια , σεβομενος παντα την εκουσια συμμετοχη του αλλου στην ερωτικη συνομιλια, τοσο πιο κοντα ειναι στην απαλλαγη καθε προβληματος που θα μπορουσε να τον βλαψει στην υγεια του!
Γυναικες και ανδρες υπαρχουν δοξα το θεο πολλοι για να δοκιμασει αλλου ξανα...
Αυτο που δεν γυριζει πισω ομως ειναι ο χρονος που παει χαμενος..
Ενα κομματι απο τον Ζορμπα του Καζανταζακη ισως σας πεισει
Ο Ζορμπας , προσπαθει να πεισει τον Εγγλεζο να παει το βραδυ στην χηρα που τον γλυκοκοιταξε....
\" Ο θεος μου συγχωρεσε τον σκοτωμο, τον βιασμο και ολα οσα κακα εχω κανει στην ζωη μου , αλλα θα με τιμωρουσε αν αφηνα μια χηρα να με περιμενει μονη στο κρεβατι του πονου ....\"
Ο υμνος στην ζωη αρχιζει και τελειωνει με την συνουσια....
31-07-2009, 14:45 #202
Πανο
το να προσπθεις να σωσεις μου φαινεται επικυνδυνο εκνευριστικο χειριστικο εγωιστικο
και καθολου βοηθητικο
και καλα κανουν
απο ο,τι εχω αντιληφθεί τουλαχιστον
λέει ο λαός μας
πως το καταλαβαίνεις αυτο ερευνητή?
Εγώ το βλέπω σαν σανίδα σωτηρίας, για καποιον που πιστεύει ότι εξαρτάται απο κάτι..
Έχεις ακούσει ποτέ για τον οίκο-τουρισμό?
Τι νομίζεις ότι τραβάει τόσους ανθρώπους, στην έρημο του Ουζμπεκιστάν?
Θ σου πω τι ειπε χθες το βραδυ στην κρατικη τηλεοραση της Γαλλιας ισως ο πιο εξαρτημενος απο αυτη την νεα μορφη τουρισμου...
\" θελω να ζησω πριν πεθανω , οπως ο πραγματικος κατοικος αυτου του σημειου του πλανητη , μακρυα απο τον δικο μας πολιτισμο! Να κοιμηθω στο κρεβατι του , να φαω απο το φαγητο του , αλλα κυριως να δω πως σκεφτεται γιατι αυτο ειναι θεραπευτικο για μενα\"
31-07-2009, 14:50 #203
Velvet αυτο που θα εκανα εγω.... σαν γυναικα βεβαια...
Ειναι οτι θα το συζητουσα μαζι της, θα της ελεγα τι με ενοχλει και τι θελω να γινει , και μετα απο λιγο καιρο αν δεν εβρισκα ανταποκριση θα εφευγα... ισως ετσι την κανεις να σκεφτει καλυτερα, να την ταρακουνησεις.
31-07-2009, 15:01 #204
Πανο
και καθολου βοηθητικο
και καλα κανουν
λέει ο λαός μας
Εγώ το βλέπω σαν σανίδα σωτηρίας, για καποιον που πιστεύει ότι εξαρτάται απο κάτι..
Θ σου πω τι ειπε χθες το βραδυ στην κρατικη τηλεοραση της Γαλλιας ισως ο πιο εξαρτημενος απο αυτη την νεα μορφη τουρισμου...
\" θελω να ζησω πριν πεθανω , οπως ο πραγματικος κατοικος αυτου του σημειου του πλανητη , μακρυα απο τον δικο μας πολιτισμο! Να κοιμηθω στο κρεβατι του , να φαω απο το φαγητο του , αλλα κυριως να δω πως σκεφτεται γιατι αυτο ειναι θεραπευτικο για μενα\"
απλα μιλω καπως αυθορμητα
31-07-2009, 15:52 #205
Πανο
και καθολου βοηθητικο
και καλα κανουν
λέει ο λαός μας
απλα μιλω καπως αυθορμητα
να εισαι αυτος που εισαι και στον πραγματικο κοσμο και στν εικονικο! αυτο κανω και γω εξαλλου...
31-07-2009, 16:44 #206
βελβετ
μια υπέρβαρη γυναίκα, που προστατεύει την ψυχική της ισορροπία, αρνούμενη τις σεξουαλικές σχέσεις με ενα ανδρα που λιώνει καθε μερα περισσοτερο γιαυτην , μονο απατεωνια δεν μπορεις να το πεις !
Για ποια \"γυναικα που προστατεύει την ψυχική της ισορροπία\" μιλάς εδώ; Η γυναικα προστατεύει τα κιλά της, γιατί δε θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής, και το βόλεμα της, γιατί δε θέλει να σταματήσουν να καλύπτονται οι ανάγκες της. Αν έχουν το δέσιμο που περιγραφει ο Velvet, προφανώς και κατανοεί την κατάσταση του, και τι κάνει για αυτό; Απολύτως τίποτα για να τον διευκολύνει, αντιθέτως επιτείνει τις τακτικές που είχε μέχρι τώρα, δίνοντας του περισσότερα ψίχουλα αλλα κρατώντας το ψωμί, ώστε να βεβαιωθεί πως η ισχύς της επάνω του δεν έφθινε. Η γυναικα αυτή δεν είναι θύμα κανενός, και δεν προστατεύει τον εαυτό της επειδή δε θέλει να πληγωθεί γιατί θα μείνει μονη της, αλλα επειδή ξέρει πως δε θα ξαναβρεί τέτοιο κελεπούρι. Οι ερωτευμένοι άνθρωποι που νοιάζονται για τον σύντροφο τους αποζητούν και απολαμβάνουν το sex, δεν το αρνούνται και, ακόμα και αν έχουν κάποιο πρόβλημα η κόμπλεξ δικό τους, το μοιράζονται και το καταπολεμούν. Τι \"αρνείται τον Velvet στο κρεββάτι της γιατί θα διαταραχθεί ψυχολογικά\" λέμε εδώ; Τον αρνείται γιατί δε θέλει, και αν υποθέσουμε πως υπάρχει μια πιθανότητα να μπορεί σε κάποιο άλλο σύμπαν να έχει κάποιο ψυχολογικό επί του θέματος, δεν τον αγαπάει ούτε καν αρκετά ώστε να το αποδεχτεί, ποσο μάλλον να το πολεμήσει! Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες παιδικού σταθμού...
Θα το θέσω πολύ ωμά γιατί κουράστηκα με τις σάλτσες και νομίζω πως κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν κουβέντα για σαπουνόπερες ώστε να αγνοήσουν τον ροζ ελέφαντα στη μέση του δωματίου. Η γυναικα δε γουστάρει τον Velvet, δεν τον θέλει σαν άνδρα, δε θέλει να κάνει sex μαζί του αλλα έχει καραβολευτει που εκείνος την θέλει, ακόμα και με την συμπεριφορά της απέναντι του και, ακόμα περισσότερο, με την εμφάνιση που έχει. Έχει καταλάβει τη δύναμη που έχει πάνω του και την χαίρεται, και στην προοπτική να τον χάσει κάνει μηδαμινές προσπάθειες σε μορφή υποσχέσεων, αλλα πάλι στους τομείς που την ενδιαφέρουν λιγότερο. Ακόμα και αν την αφήσει ο Velvet (που απορώ τι άλλο περιμένει), μπορεί να στενοχωρηθεί για 1-2 μέρες αλλα μετά θα βάλει μπροστά τον τεράστιο εγωισμό της και θα κρυφτεί στη δικαιολογία πως δε θέλει διπλα της κάποιον που να θέλει να της αλλάξει συνήθειες. Εκμεταλλεύεται την έλξη που δεν μπορεί να αγνοήσει ο Velvet και την καλλιεργεί μέχρι τα όρια που εκείνη είναι διατεθειμένη να φτάσει, και όσο ο Velvet δεν δείχνει ικανός να την παρατήσει, θα συνεχίσει να τον εκμεταλλεύεται χωρίς να υποχωρεί ρούπι για τα θέματα που απασχολούν εκείνον. Δεν το κάνει για να προστατέψει ούτε την ψυχολογική της ισορροπία, ούτε γιατί την κακοποίησαν μικρή. Το κάνει γιατί είναι εγωίστρια και πρακτικοτάτη, και ξέρει πως άνδρες που θα τη δεχτούν όπως είναι τώρα, υπάρχουν λίγοι στον κόσμο, εκείνη βρήκε τρόπο να κρατα και τον σκύλο (σχετικα) χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αλλάξει το οτιδήποτε ούτε επάνω της ούτε στη σχέση της.
Ρε συ Velvet, σούταρε την τη κοπέλα να ησυχάσεις. Ούτε για τις ανάγκες σου νοιάζεται, ούτε για τον εαυτό της, και στο δείχνει και φανερά πως όσο και να χτυπιέσαι, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αλλάξει. Τι κανεις ακόμα μαζί της;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
31-07-2009, 17:05 #207
Originally posted by DissolvedGirl
βελβετ
μια υπέρβαρη γυναίκα, που προστατεύει την ψυχική της ισορροπία, αρνούμενη τις σεξουαλικές σχέσεις με ενα ανδρα που λιώνει καθε μερα περισσοτερο γιαυτην , μονο απατεωνια δεν μπορεις να το πεις !
Για ποια \"γυναικα που προστατεύει την ψυχική της ισορροπία\" μιλάς εδώ; Η γυναικα προστατεύει τα κιλά της, γιατί δε θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής, και το βόλεμα της, γιατί δε θέλει να σταματήσουν να καλύπτονται οι ανάγκες της. Αν έχουν το δέσιμο που περιγραφει ο Velvet, προφανώς και κατανοεί την κατάσταση του, και τι κάνει για αυτό; Απολύτως τίποτα για να τον διευκολύνει, αντιθέτως επιτείνει τις τακτικές που είχε μέχρι τώρα, δίνοντας του περισσότερα ψίχουλα αλλα κρατώντας το ψωμί, ώστε να βεβαιωθεί πως η ισχύς της επάνω του δεν έφθινε. Η γυναικα αυτή δεν είναι θύμα κανενός, και δεν προστατεύει τον εαυτό της επειδή δε θέλει να πληγωθεί γιατί θα μείνει μονη της, αλλα επειδή ξέρει πως δε θα ξαναβρεί τέτοιο κελεπούρι.
Θα το θέσω πολύ ωμά γιατί κουράστηκα με τις σάλτσες και νομίζω πως κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν κουβέντα για σαπουνόπερες ώστε να αγνοήσουν τον ροζ ελέφαντα στη μέση του δωματίου. Η γυναικα δε γουστάρει τον Velvet, δεν τον θέλει σαν άνδρα, δε θέλει να κάνει sex μαζί του αλλα έχει καραβολευτει που εκείνος την θέλει, ακόμα και με την συμπεριφορά της απέναντι του και, ακόμα περισσότερο, με την εμφάνιση που έχει. Έχει καταλάβει τη δύναμη που έχει πάνω του και την χαίρεται, και στην προοπτική να τον χάσει κάνει μηδαμινές προσπάθειες σε μορφή υποσχέσεων, αλλα πάλι στους τομείς που την ενδιαφέρουν λιγότερο. Ακόμα και αν την αφήσει ο Velvet (που απορώ τι άλλο περιμένει), μπορεί να στενοχωρηθεί για 1-2 μέρες αλλα μετά θα βάλει μπροστά τον τεράστιο εγωισμό της και θα κρυφτεί στη δικαιολογία πως δε θέλει διπλα της κάποιον που να θέλει να της αλλάξει συνήθειες. Εκμεταλλεύεται την έλξη που δεν μπορεί να αγνοήσει ο Velvet και την καλλιεργεί μέχρι τα όρια που εκείνη είναι διατεθειμένη να φτάσει, και όσο ο Velvet δεν δείχνει ικανός να την παρατήσει, θα συνεχίσει να τον εκμεταλλεύεται χωρίς να υποχωρεί ρούπι για τα θέματα που απασχολούν εκείνον. Δεν το κάνει για να προστατέψει ούτε την ψυχολογική της ισορροπία, ούτε γιατί την κακοποίησαν μικρή. Το κάνει γιατί είναι εγωίστρια και πρακτικοτάτη, και ξέρει πως άνδρες που θα τη δεχτούν όπως είναι τώρα, υπάρχουν λίγοι στον κόσμο, εκείνη βρήκε τρόπο να κρατα και τον σκύλο (σχετικα) χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αλλάξει το οτιδήποτε ούτε επάνω της ούτε στη σχέση της.
Ρε συ Velvet, σούταρε την τη κοπέλα να ησυχάσεις. Ούτε για τις ανάγκες σου νοιάζεται, ούτε για τον εαυτό της, και στο δείχνει και φανερά πως όσο και να χτυπιέσαι, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αλλάξει. Τι κανεις ακόμα μαζί της;
Ουτε ο Καζανοβας , ουτε ο Δον Ζουαν , ουτε καν ο Μαρκησιος Ντε Σαντ
Κανενας ανδρας ποτε και μαλιστα ερωτευενος , δεν θα μπορει να δει την πραγματικοτητα οπως εσυ σαν γυναικα , μιλώντας ομως παντα για τον εαυτο σου και αν θες προβάλλοντας στις αλλες το δικο σου τροπο σκεψης που δεν ειναι παντα ο ιδιος με των αλλων.
Αυτο κανει το ερωτικο παιχνιδι συναρπαστικη περιπετεια με αγνωστο τελος ....
31-07-2009, 17:18 #208
DissolvedGirl δεν ειναι ολα τοσο ευκολα, για να σουταρεις καποιον.
Ποσο μαλλον αν εισαι καιρο μαζι του, τον εχεις αγαπησει, εχεις μοιραστει συναισθηματα, και δεν μπορεις να ξεκοψεις τοσο ευκολα.
Γιατι ο Velvet πιστευω πως ειναι ερωτευμενος και την αγαπαει την κοπελα, για αυτο προσπαθει τοσο πολυ, και για αυτο θελει τοσο να πετυχει η σχεση του.
31-07-2009, 17:19 #209
Κανενας ανδρας ποτε και μαλιστα ερωτευενος , δεν θα μπορει να δει την πραγματικοτητα οπως εσυ σαν γυναικα , μιλωντας ομως παντα για τον εαυτο σου και αν θες προβαλοντας στις αλλες το δικο σου τροπο σκεψης που δεν ειναι παντα ο ιδιος με των αλλων.
Εγώ διαβάζω τα post για αυτά που είναι, και δεν προσπαθώ να μαντέψω τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις πράξεις κανενός, ούτε να τις δικαιολογήσω, γιατί δεν είμαι ούτε Θεός ούτε έχω διάθεση να το παίξω βάθους παντογνώστης της ανθρώπινης ψυχής. Οι προθέσεις της κοπέλας είναι άγνωστες σε όλους, αλλα οι πράξεις της μέσω των λόγων του Velvet δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για πλατειάσεις και υποθέσεις. Δείχνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα για εμενα, τα οποια και εξέθεσα απλά και απέριττα. Οι προθέσεις της μου είναι παντελώς άγνωστες και δε με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο, γιατί ο Velvet είναι εδώ ζητώντας βοήθεια και προβάλλοντας τη δικη του σκοπια, και όχι εκείνη.
Στην τελική, εγώ \"κρίνω\" σαν γυναικα, εσύ \"κρίνεις\" σαν παχύσαρκος.
Originally posted by mariap
DissolvedGirl δεν ειναι ολα τοσο ευκολα, για να σουταρεις καποιον.
Ποσο μαλλον αν εισαι καιρο μαζι του, τον εχεις αγαπησει, εχεις μοιραστει συναισθηματα, και δεν μπορεις να ξεκοψεις τοσο ευκολα.
Γιατι ο Velvet πιστευω πως ειναι ερωτευμενος και την αγαπαει την κοπελα, για αυτο προσπαθει τοσο πολυ, και για αυτο θελει τοσο να πετυχει η σχεση του.
Ο Velvet από τα όσα γραφει, φαίνεται να έχει δοκιμάσει τα πάντα για να σώσει τη σχέση του. Φώναξε, παρακάλεσε, εκβίασε, αγνόησε, πήγε πλαγίως, πήγε κατά μέτωπον, και οι προσπάθειες του πήγαν στον βρόντο. Η κοπέλα δεν άλλαξε στο ελάχιστο, ο Velvet εξακολουθεί να πονάει και να μην είναι ευχαριστημένος με τη σχέση του, και εκείνη να μην ενδιαφέρεται να συμβάλλει στη προσπάθεια. Και επειδή πλέον είμαι με το μέρος του Velvet, από τη σκοπια μου η μια δύσκολη προσπάθεια απέτυχε, και είναι καλύτερα να επικεντρώσει τη δύναμη του στην εναλλακτική λύση.
Δεν περιμένω τον Velvet να αλλάξει ρότα, δεν τον περιμένω καν να ακολουθήσει την συμβουλή μου μονο και μονο επειδή την είπα. Κατεμέ όμως, αφού εξάντλησε την μια επιλογή, είναι καιρός να στραφεί στην άλλη.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
31-07-2009, 17:28 #210
Originally posted by DissolvedGirl
Κανενας ανδρας ποτε και μαλιστα ερωτευενος , δεν θα μπορει να δει την πραγματικοτητα οπως εσυ σαν γυναικα , μιλωντας ομως παντα για τον εαυτο σου και αν θες προβαλοντας στις αλλες το δικο σου τροπο σκεψης που δεν ειναι παντα ο ιδιος με των αλλων.
Εγώ διαβάζω τα post για αυτά που είναι, και δεν προσπαθώ να μαντέψω τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις πράξεις κανενός, ούτε να τις δικαιολογήσω, γιατί δεν είμαι ούτε Θεός ούτε έχω διάθεση να το παίξω βάθους παντογνώστης της ανθρώπινης ψυχής. Οι προθέσεις της κοπέλας είναι άγνωστες σε όλους, αλλα οι πράξεις της μέσω των λόγων του Velvet δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για πλατειάσεις και υποθέσεις. Δείχνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα για εμενα, τα οποια και εξέθεσα απλά και απέριττα. Οι προθέσεις της μου είναι παντελώς άγνωστες και δε με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο, γιατί ο Velvet είναι εδώ ζητώντας βοήθεια και προβάλλοντας τη δικη του σκοπια, και όχι εκείνη.
Στην τελική, εγώ \"κρίνω\" σαν γυναικα, εσύ \"κρίνεις\" σαν παχύσαρκος.
διβασε μεχρι να σου απαντησω τι πηρες απο μια πιο ηρεμη και πιο ψυχριαμη συνομιλητρια για να καταλαβεις οτι αυτο που εγραψες δεν εκθετει εμενα αλλα την δωρεαν παιδεια της Χωρας σου!
\"Το να προσπαθείς πολύ διπλωματικά να δείξεις πως επειδή και καλά εδώ είμαι τέτοια γυναικα και σκέφτομαι έτσι, προβάλλω την συμπεριφορά μου και στους άλλους και περιμένω να φέρονται το ίδιο, ήταν το λιγότερο ντροπιαστική για το άτομο σου\"
Νταρλιγκ , αν εβγαλες γυμνασιο και λυκειο , επρεπε καποιος να σου ειχε μιλησει για τον μηχανισμο αμυνας που λεγεται προβολη γιατι τον χρησιμοποιεις χωρις να το ξερεις
και ενα τελευταιο..
αν ολες οι γυναικες σκεφτοντουσαν και αντιδρουσαν σαν και σενα ισως αν και παχυσαρκος θα ειχα προτιμησει να τα κανω ολα μονος μου παρα να σε διαβαζω η να σε ακουω [ακομα χειροτερα ] καθε μερα διπλα μου....
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....