Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 231 of 231
    Senior Member
    πανο και DissolvedGirl το καλυτερο θα ηταν να μας μιλουσε ο Velvet βεβαια, αλλα αφου δεν θελει να το συνεχισει το θεμα και θελει να το κλεισει , καλυτερα να ακολουθησουμε και εμεις οι υπολοιποι την συμβουλη του και να σταματησουμε εδω :)

Originally posted by DissolvedGirl
    Originally posted by mariap
    DissolvedGirl ξερουμε ομως την μια πλευρα , δεν ξερουμε και την αλλη πλευρα για να μπορεσουμε να βγαλουμε ενα συμπερασμα...
    Mariap, την άλλη πλευρά δε θα τη μάθουμε ποτε, εκτος αν έρθει η κοπέλα και συζητήσει μαζί μας. Αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ο Velvet θα τη μάθει επ ακριβώς, αφού η σύντροφος του αρνείται να συζητήσει μαζί του. Ο μονος που μπορεί να ξέρει πως ακριβώς σκέφτεται και φέρεται η κοπέλα είναι ο ψυχολόγος της, εμείς εδώ οφείλουμε να μην μαντεύουμε τις προθέσεις των απόντων και να λέμε την άποψη και τα συμπεράσματα μας βάσει των όσων διαβάζουμε από τους συμμετέχοντες.

Και Πάνo, έχεις ξεφύγει τελείως. Με κατηγορείς ότι δεν έγραψα κάτι συγκεκριμένο, σου λέω πως το έκανα ήδη και το ξαναγράφω για έμφαση, και μου λες σιγά μη θυμάμαι αν το έκανες με τόσα post εδώ μέσα; E τι μιλάς αφού δεν ξέρεις; Είπαμε, εκτίθεσαι.
    \"Ο μονος που μπορεί να ξέρει πως ακριβώς σκέφτεται και φέρεται η κοπέλα είναι ο ψυχολόγος της\"
    χωρις μηχανισμους αμυνης?
    χωρις προβολη?
    χωρις ΤΑΤ?
    Χωρις ΡΟΣΑΚ?
    χωρις καθε τεστ προσωπικοτητας που χρησιμοποιειται σημερα σε ολο τον πλανητη ?
    ξερεις τι μενει νταρλιγκ?
    φλυτζανι, τραπουλα κλπ

πανο και DissolvedGirl το καλυτερο θα ηταν να μας μιλουσε ο Velvet βεβαια, αλλα αφου δεν θελει να το συνεχισει το θεμα και θελει να το κλεισει , καλυτερα να ακολουθησουμε και εμεις οι υπολοιποι την συμβουλη του και να σταματησουμε εδω :)
    ακομα μια ιδανικη λυση αν ο Βελβετ την επομενη φορα που θα μπει εδω το σεβαστει και δεν αρχισει να ρωταει η να ζηταει την αποψη μας....
    Γιατι εγω τουλαχιστον οσο την εχει αναγκη μαρια , πρεπει να του την δωσω γιατι ειμαι παχυσαρκος!
    χα χα χα χα

Senior Member
    πανο εγω θα σεβαστω την αποφαση του ομως , οποτε οταν λεει τελος θα ειναι τελος.. και αδικα εμεις τσακωνομαστε εδω :p

πανο εγω θα σεβαστω την αποφαση του ομως , οποτε οταν λεει τελος θα ειναι τελος.. και αδικα εμεις τσακωνομαστε εδω :p
    εμεις δηλαδη εγω και συ οχι ακομα
    Να τσακωθουμε λιγο για να κανουμε το χατηρια αυτων που χαλανε σκοπιμα αυτο το σαιτ ,οπως η κρατικη ελληνικη τηλεοραση που εδειχνε στην Κρητη την καλλιεργεια χασις εξω απο το κτηριο της Ψυχολογιας ?
    Ποιος αληθεια θυμαται αυτη την ντροπη για ευρωπαικη Χωρα που εγεννησε τον πολιτισμο μας?
    Σε ποιους κανουν κακο οι ψυχολογοι?

Senior Member
    εγω παντως εχασα 9 κιλα για το χατηρι του φιλου μου φτανει να το θελεις το ηθελα να αδυνατισω

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516