Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 231
    Senior Member
    Καλημερα .Δεν κανεις κατι κωμικο οπως το λες ,μην το σκεφτεσαι καν.Δεν ειμαι ουτε γιατρος ,ουτε ψυχολογος αλλα ειμαι παχυσαρκη κ ειμαι σχεδον σιγουρη οτι η παχυσαρκια ειναι η προστασια της.Γιαυτο κ δεν την αποχωριζεται.Νιωθει ευαλωτη κ εκτεθειμενη.Το προβλημα ειναι δικο της [δεν εχεις καμμια σχεση με αυτο] ,κ πρεπει να το λυσει μονη της.Θα τολμησω να κανω μια υποθεση ,δεν σαγαπαει η μαλλον δεν σαγαπαει ακομα.Μονο οταν ελευθερωσει τον εαυτο της απο τα φαντασματα του παρελθοντος απο τα μη κ τα δεν πρεπει,με απλα λογια αν απογαλακτιστει τοτε θα ειναι πλεον ελευθερη να δωσει κ να παρει ερωτα.

Senior Member
    Originally posted by VelvetUnderground
    [i]Originally posted by Remedyαλλο το ανθρωπινο ενδιαφερον, ο θαυμασμος, η φιλια, η τρυφεροτητα
    και αλλο το σεξ...
    Μα δεν είναι φιλία αυτό το πράγμα, είναι ερωτική σχέση. Ποιός μίλησε για απαίτηση ; Δεν απαιτώ ; Πιστεύω ότι αυτό θα την βοηθήσει και θα είναι ένα πρώτο βήμα να χάσει και άλλα στο μέλλον ; Να μην ενδιαφερθώ για ένα άνθρωπο που νοιώθω αγάπη ; Αν κοίταγα τον εαυτούλη μου ή να περάσω απλά καλά σεξουαλικά θα είχε φύγει από την πρώτη εβδομάδα. Την ερωτεύτηκα όταν την είδα, άσχετο αν στην πορεία με έριξε πολύ.
    βρε
    εσυ πολυ καλα κανεις, και στην ιδια πολυ καλο θα κανει αν ακολουθησει την συμβουλη σου.
    σου λεω ομως οτι αυτη μπορει μεσα της το ενδιαφερον σου αυτο να το εχει καταγραψει σαν ξενερωμα δικο σου και να ξενερωσε και η ιδια....

ειναι ευαισθητα θεματα αυτα για μια γυναικα. δεν αρκουν οι καλες σου οι προθεσεις για να λειτουργει ωραια και καλα μετα απο αυτο..

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    Καλημερα .Δεν κανεις κατι κωμικο οπως το λες ,μην το σκεφτεσαι καν.Δεν ειμαι ουτε γιατρος ,ουτε ψυχολογος αλλα ειμαι παχυσαρκη κ ειμαι σχεδον σιγουρη οτι η παχυσαρκια ειναι η προστασια της.Γιαυτο κ δεν την αποχωριζεται.Νιωθει ευαλωτη κ εκτεθειμενη.Το προβλημα ειναι δικο της [δεν εχεις καμμια σχεση με αυτο] ,κ πρεπει να το λυσει μονη της.Θα τολμησω να κανω μια υποθεση ,δεν σαγαπαει η μαλλον δεν σαγαπαει ακομα.Μονο οταν ελευθερωσει τον εαυτο της απο τα φαντασματα του παρελθοντος απο τα μη κ τα δεν πρεπει,με απλα λογια αν απογαλακτιστει τοτε θα ειναι πλεον ελευθερη να δωσει κ να παρει ερωτα.
    Δεν μπορεί να με αγαπάει και να μην με ποθεί ; Αυτό ήταν η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το νου. Γιατί όλα αυτά τα φιλιά, οι τρυφερότητες, οι αγκαλιές (μιλάμε λέει και κάνει πάρα πολλά πράγματα που μόνο ερωτευμένοι τα κάνουν, είχε εξαρτηθεί από μένα μάλιστα). Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει, αυτές οι αντιφάσεις, πώς γίνεται να σου αρέσει ο άλλος και να μην κάνεις πράγματα μαζί του ; Μου έλεγε ότι είμαι πολύ όμορφος συνέχεια και άλλα τέτοια. Μήπως με κοροιδεύει για να πετύχει μερικά πρακτικά πράγματα που ξέρει ότι μπορώ να της δώσω ; Από την άλλη όμως τόσο θέατρο τρυφερότητας και υπερβολικού ενδιαφέροντος και αγάπης μετά από τόοοσους μήνες καθημερινή επαφή ; Με εκφράσεις που δείχνουν ότι της λείπω ; Εκείνη μου λέει συνέχεια ότι εγώ δεν την αγαπάω, είναι πολύ καχύποπτη, δεν πιστεύει ότι ούτε οι προηγούμενοι την αγαπούσαν.

Θέλω να βάλω ένα όριο χρονικό, δεν μπορώ να παραμένω για πολύ σ\'αυτή την ερμαφρόδιτη κατάσταση, γι\'αυτό ίσως της είπα για τα λίγα κιλά, να ξέρω τι θα κάνω, δεν μπορώ να ικετεύω μόνιμα να κάνουμε πράγματα και να παραμένω μέχρι τα 40 έτσι μαζί της. Πρέπει να ζητήσω τα κιλά μήπως αυτό φταίει για την σεξουαλικότητα της. Γιατί κι όταν της έλεγα αυτά δεν με πειράζουν πάλι δεν έκανε τίποτα.

Senior Member
    Ο velvet δινει ολο του το \"ειναι\" τουλαχιστον εχει υποχρεωση να κανει και αυτη κατι.
    Και δεν εννοω να κανει οπωσδηποτε σεξ αλλα να προσπαθησει να φροντισει τον εαυτο της.
    Ελεος απο τα πρωτα πραγματα που κανουμε οταν εχουμε μια καινουρια σχεση ή θελουμε να δημιουργησουμε μια ειναι να προσεξουμε τον εαυτο μας οσο μπορουμε για να γινουμε πεθυμητη στον/στην συντροφο μας εκαστος.
    Δηλαδη εαν κανει τωρα ετσι στις ¨μαυρες της\" ή μετα απο καποια ερωτικη απογοητευση πως θα κανει?
    Και δεν μιλαμε για παλια σχεση ολοκληρωμενη οπου μπορεις να εχεις καπου βολευτει ωστε να εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα μερικες φορες,μιλαμε για κατι καινουριο που δεν εχει ολοκληρωθει καν.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ο velvet δινει ολο του το \"ειναι\" τουλαχιστον εχει υποχρεωση να κανει και αυτη κατι.
    Και δεν εννοω να κανει οπωσδηποτε σεξ αλλα να προσπαθησει να φροντισει τον εαυτο της.
    Ελεος απο τα πρωτα πραγματα που κανουμε οταν εχουμε μια καινουρια σχεση ή θελουμε να δημιουργησουμε μια ειναι να προσεξουμε τον εαυτο μας οσο μπορουμε για να γινουμε πεθυμητη στον/στην συντοροφο μας εκαστος.
    Δηλαδη εαν κανει τωρα ετσι στις ¨μαυρες της\" ή μετα απο καποια ερωτικη απογοητευση πως θα κανει?
    Και δεν μιλαμε για παλια σχεση ολοκληρωμενη οπου μπορεις να εχεις καπου βολευτει ωστε να εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα μερικες φορες,μιλαμε για κατι καινουριο που δεν εχει ολοκληρωθει καν.
    Και παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου λέει ότι έχει σχέδια για τον Σεπτέμβρη ας πούμε να κάνουμε κάποια πράγματα που τα κάνουν ζευγάρια και θυμώνει πολύ όταν της λέω \'\'καλά θα τα κάνω όλα,ότι ζητάς όπως πάντα τα έκανα, αλλά τουλάχιστον να έχουμε ζήσει κάποια πράγματα, πώς να σε εμπιστευτώ τώρα ; Εγώ μπορεί να κάνω άλλα σαράντα πράγματα και πάλι να ζητάς κι άλλα και τελικά να φύγω μια μέρα σαν τον μα...κα χωρίς να \'χω ζήσει πράγματα που ζουν όλα τα ζευγάρια\".

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ελεος απο τα πρωτα πραγματα που κανουμε οταν εχουμε μια καινουρια σχεση ή θελουμε να δημιουργησουμε μια ειναι να προσεξουμε τον εαυτο μας οσο μπορουμε για να γινουμε πεθυμητη στον/στην συντροφο μας εκαστος.
    μα ειναι μπλοκαρισμενη η γυναικα.δεν λειτουργει ελευθερα.
    δεν το βλεπετε?
    τι να δωσει και τι να παρει...
    το ειπε και μονη της οτι φοβαται μη πληγωθει, μην εγκαταληφθει, ποιος ξερει τι αλλο φοβαται..
    τωρα, ειχε τραυματικες εμπειριες λογω παχους,ανεξαρτητως παχους, δεν ξερω..
    παντως δεν της εχει εμπνευσει εμπιστοσυνη ο φιλος μας και δεν ξερω καθολου αν φταιει αυτος γι αυτο.
    ισως εχει δικιο η μαρια82 και να ειναι μονο δικο της το προβλημα...

Senior Member
    κανω την σκεψη, οτι θα την ωφελουσε περισσοτερο αν την επειθες να επισκευθει εναν ψυχοθεραπευτη παρα να της ζητας να χασει κιλα...

Senior Member
    Δεν ξερω εγω παιρνω το μερος του velvet και συμφωνω μαζι του.Ας κοιταξει πρωτα τις επιθυμιες του συντροφου της αν ενδιαφερεται για αυτον και μετα τις δικες της.
    Δεν ξερω και πολλα απο σχεσεις γιατι με το ενα και το αλλο αρχισα να μπω στο \"παιχνιδι\" ουτε ειμαι \"αερα στα πανια σας\" ειμαι και εγω τρομερα συνεσταλμενος και μαλλον θα ετρωγα...που τις εχω φαει δηλαδη τις ιδιες φρικες που τρωει και ο velvet.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εγω δεν ειμαι με το μερος κανενος.
    προσπαθω να καταλαβω απλα τι φταιει και υπαρχει τετοιο μπλοκαρισμα.

βελβετ, ποσο καιρο η ποσες φορες ηταν ολα οκ στο σεξ πριν αρχισουν τα προβληματα?
    υπηρξε ποτε τετοιο πραγμα?

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    κανω την σκεψη, οτι θα την ωφελουσε περισσοτερο αν την επειθες να επισκευθει εναν ψυχοθεραπευτη παρα να της ζητας να χασει κιλα...
    το έχω κάνει κι αυτό. Αρνήθηκε να πάμε μαζί σε θεραπευτή τελευταία.

Senior Member
    εχεις συζητησει ποτε μαζι της,αυτο που λεει, οτι δεν μπορει να προχωρησει αν δεν σε εμπιστευτει,πως ακριβως το φανταζεται?
    εννοει να περασει κι αλλος καιρος μεχρι να νοιωσει αυτη καλα και να σου το πει, η εννοει να παντρευτειτε ας πουμε???

Senior Member
    Συμφωνω με την Remedy.ο να της ζητας να χασει κιλα την κανει να κλεινεται περισσοτερο στον εαυτο της,το παιρνει σαν απορριψη.Ειναι πολυ μπλοκαρισμενη αλλα επισης ειναι πολυ βολεμενη.Γιαυτο κι δεν κανει καμμια προσπαθεια.Χρησιμοποιει το παχος της σαν δικαιολογια για την απορριψη των αλλων.Ξερει οτι το προβλημα ειναι μονο δικο της οπως κ η λυση του κ αποφευγει να το αντιμετωπισει.Απλα μεταθετει το προβλημα στους αλλους που ειναι ολοι\"κακοι\".
    Ειναι φανερο οτι δεν της εχεις εμπνευσει εμπιστοσυνη με το να μην εχεις μια σταθερη συμπεριφορα απεναντι της ,δεν ξερει τι να περιμενει απο σενα.
    Ο Κηπ εχει δικιο,απομακρυνσου.Εγω θα προτεινα να της μιλησεις λιγο σκληρα,Ισως καταλαβει

Senior Member
    εγω θα ελεγα να μην της μιλησει σκληρα. αλλα ειλικρινα και απλα αλλα σταθερα, για τις δικες του αναγκες.
    να βγαλει απο την μεση σχολια για αδυνατισμα,αλλα να τη ςπει οτι τον ενδιαφερει μια σχεση ολοκληρωμενη και δεν μπορει να φθειρεται σε αυτην την μεσοβεζικη κατασταση που χρονιζει, εαν αυτη θελει μονο καποιον για παρεαγια για τρυφεροτητα, αυτος θελει αλλα πραγματα και γεια σας.

συμφωνω με την μαρια82 για το βολεμα της,επισης.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    εχεις συζητησει ποτε μαζι της,αυτο που λεει, οτι δεν μπορει να προχωρησει αν δεν σε εμπιστευτει,πως ακριβως το φανταζεται?
    εννοει να περασει κι αλλος καιρος μεχρι να νοιωσει αυτη καλα και να σου το πει, η εννοει να παντρευτειτε ας πουμε???
    \'Οχι, δεν έχει πει να παντρευτούμε, ούτε έχει πει ότι δεν με εμπιστεύεται. \'Εχει δείξει όμως ότι δεν με εμπιστεύεται, δεν χρειάζεται να μου το πει. Εγώ της το έχω πει αυτό για το γάμο αρκετές φορές αντίθετα, λέω γιατί όχι ; Αυτή όταν της το λέω γελάει. Γενικά όταν της μιλάω σοβαρά και για δύσκολα θέματα αλλάζει κουβέντα ή γελάει ή εκνευρίζεται. Αυτή έλεγε στην αρχή για γάμο και τέτοια αλλά τα έλεγε στα αστεία όπως μου λέει τώρα. Σαν να κρύβει και σε αυτό τις αληθινές της επιθυμίες που είναι η μονιμότητα και ο σταθερός δεσμός. Σαν να θέλει να δείξει ότι είναι κάτι άλλο, αυτή που πάει με όλους κλπ, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν κρύβεται.

Senior Member
    Μα δεν την ενδιαφερουν οι αναγκες του,τοχει δειξει πολλες φορες.Εχεις δικιο ειμαι σκληρη,να της μιλησει ειλικρινα κ σταθερα.Κ κυριως να επιμεινει στις αποφασεις του ανεξαρτητα απο την προσωρινη μεταστροφη της συμπεριφορας της που θα επακολουθησει.

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast