Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 231
    Banned
    Εγώ δεν διάβασα όλα τα ποστ, μόνο τα πρώτα, και έχω να πω πρώτον ότι δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες το σεξ όσο στους άντρες, πόσο μάλλον τα βρώμικα. Εγώ προσωπικά, ξενερώνω και δεν θεωρώ ότι είμαι ξενέρωτη, απλώς δεν μου αρέσει ένας τέτοιος άντρας πρόστυχος με την καμμία. Ούτε κάποιος γενικότερα που βασίζει την σχέση στο σεξ. Δεύτερον, η κοπέλα έχει πρόβλημα με την παχυσαρκία της, οπότε πρέπει να λύσει αυτό το θέμα, και για να μην το λύνει, δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει, απλώς της είναι δύσκολο. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Λέω συχνά τι προτιμάς ένα ωραίο σώμα να σε θέλουν όλοι ή το φαγητό; Και πολλές φορές προτιμάω το φαγητό. Γιατί δεν μπορώ τις στερήσεις. Για κανέναν δεν είναι εύκολο, και κυρίως άμα στηρίζεται εκεί συναισθηματικά, της λείπουν δηλαδή άλλα πράγματα. Αυτά είχα να πω. Καλή τύχη

Senior Member
    Originally posted by VelvetUnderground
    ..... Μου έχει πει επίσης ότι για να κάνουμε κάτι, θα πρέπει να πιει πολύ για να μην την πληγώσω....γιατί νοιώθει ότι είμαι πολύ...πως να το πω...καταλαβαίνετε, και δεν την πιστεύω ότι το εννοεί γιατί είχε κι άλλες σχέσεις στο παρελθόν. .....
    τι \"πολυ\" νοιωθει οτι εισαι? δεν καταλαβα.
    και δεν μου απαντησες. ειχατε ποτε καλη σεξουαλικη ζωη ποτε, εστω και στην αρχη η οχι? κανατε ποτε ολοκληρωμενο σεξ η ηταν κατι στο περιπου?

Senior Member
    H Γνωμη μου ειναι οτι δεν θελει σταθερο δεσμο,δεν θελει βασικα καμμια σταθεροτητα στην ζωη της.Η δευσμεση συνεπαγεται κ υποχρεωσεις που αυτη την στιγμη δεν μπορει να φερει σε περας

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    H Γνωμη μου ειναι οτι δεν θελει σταθερο δεσμο,δεν θελει βασικα καμμια σταθεροτητα στην ζωη της.Η δευσμεση συνεπαγεται κ υποχρεωσεις που αυτη την στιγμη δεν μπορει να φερει σε περας
    μα εχουν σταθερη σχεση εδω και τοσο καιρο και μαλιστα δειχνει να φοβαται την εγκαταλειψη...
    αλλο τωρα που η σχεση δεν ειναι υγιης...

Senior Member
    εμένα πάλι η βεβαιότητα μου είναι ότι τρελλαίνεται για σταθερό δεσμό και αυτό έδειξε η όλη στάση της και την γνωρίζω πολύ καλά πια.
    Απάντηση στον Remedy για το \"πολύ\" : ας το πω ευγενικά, έχει αυτό που λέγεται φόβος για τη διαπέραση ; Από την άλλη το ζητάει. Τα άλλα για την ολοκλήρωση επέτρεψε μου να μην προχωρήσω.
    Απάντηση στη lipba : Δεν είμαι άντρας που θεωρώ το σεξ πρώτο και κύριο. Μιλάω για τη σεξουαλικότητα, για στοιχειώδεις σεξουαλικές εκδηλώσεις που έχουν όλων των ειδών οι σχέσεις, ακόμα και οι διαφορετικές. Ούτε εννοώ πρόστυχο και βρώμικο σεξ. Εννοώ πόθο, ένας άνθρωπος που είναιο αποστειρωμένος ή μυγιάγγιχτος συνήθως θεωρεί και το σεξ βρώμικο. Εκείνη όμως έλεγε ότι δεν είναι έτσι και επέμενε ότι το σεξ είναι το κύριο που ήθελε. Μετά άλλη εικόνα μου έδωσε. Εγώ κοιτάζω να προσαρμόζομαι στις ανάγκες της γυναίκας, αλλά πάω εκεί που μου λένε ότι έχουν τα κοινά θέλω με τα δικά μου. Εκείνη αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχε κοινά θέλω κι ας κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να με πείσει. Ακόμα και τότε όμως, χωρίς εγωισμό συμβιβάστηκα για να μην την χάσω. \'Ομως δεν ξέρω τι θέλει τελικά αν δεν θέλει αυτά που έλεγε, ώστε να πράξω αναλόγως και να κάνω αυτά που θέλει.
    Να μου πει \"θέλω αυτό\", \"δεν θέλω αυτο\" κλπ. για να κάνω αυτό που θέλει. Εκείνη όμως δεν λέει τίποτα ούτε κάνει τίποτα, ούτε νορμάλ ούτε διαφορετικό, κι αυτό εμένα με έχει αρρωστήσει και επιπλέον δεν πείθεται ότι έχω δεθεί ψυχικά μαζί της και την αγαπάω, ούτε από τα κλάματα μου, ούτε από τίποτα.

Senior Member
    Δεν φερεται ομως αναλογα.Κανει στον Vug σκωτσεζικο ντους συνεχεια.
    Σιγουρα η σχεση τους δεν ειναι υγιης,πρεπει να το δει ομως η κοπελλα πρωτα κ να σταματησει να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της

Senior Member
    ναι, κανει σκωτσεζικο ντουζ, ολα ομως αφορουν το σεξ...
    σε οτι αφορα την σχεση τους, απ οτι ειδες κανει και σχεδια για το αμεσο μελλον. δειχνει να την θεωρει σταθερο δεσμο δηλαη..

Senior Member
    Μα το σεξ ειναι ενα απο τα κυρια συστατικα μιας σχεσης.Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει σταθερο δεσμο χωρις αυτο.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει μεινει παιδι,γιατι πρρος το παρον ετσι φερεται,ανωριμα

Banned
    Δεν εννοώ βρώμικο το σεξ με την έννοια της αποστείρωσης, αλλά βρώμικο με την έννοια βρώμικες εκφράσεις. Εκεί γίνεται αηδιαστικό.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Δεν εννοώ βρώμικο το σεξ με την έννοια της αποστείρωσης, αλλά βρώμικο με την έννοια βρώμικες εκφράσεις. Εκεί γίνεται αηδιαστικό.
    όχι, δεν χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις, μάλιστα με θεωρούσε πολύ ξενέρωτο εμένα αρχικά που όλο με το σεις και με το σας ήμουν. Απλά το\'χω δοκιμάσει κι αυτό να δω μήπως εγώ φταίω και είμαι πολύ κύριος σ\'αυτά και δεν της αρέσει γιατί κι άλλες μου έχουν πει ότι παραείμαι ευγενικός και αυτά δεν αρέσουν στις γυναίκες όταν πρόκειται για σεξουαλικότητα.:D

:D:D

Αν μου επιτρέπεται να μπω στην συζήτηση σας , με στόχο να σας διαφωτίσω [σαν παχύσαρκος], σε μια βασική λεπτομέρεια, που δεν διάβασα να εχει απασχολήσει μεχρι στιγμή κανένα απο τους συνομιλητές...
    Τα αίτια της παχυσαρκίας
    Υπάρχουν 3 ειδων παχυσαρκίες...

1.Η κληρονομική παχυσαρκία
    2.Η ορμονική παχυσαρκία
    3.Η ψυχολογική παχυσαρκία

Τ πρωτο πράγμα, που λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε για να πούμε μια σωστή συμβουλή στον φίλο μας, θα ήταν αν η κοπέλα πάντα ήταν παχύσαρκη, η αν παχυνε τον τελευαταιο καιρό
    Γιατί η ψυχολογική παχυσαρκία κρύβει συχνά ένα έντονο στρες, για το οποίο , μπορεί
    να μην εχει σχέση , ούτε η συμπεριφορα του φίλου μας [για την οποία εχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με το ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσει αν του αρέσουν η οχι οι παχουλές] , ούτε η σεξουαλική της προδιάθεση για εκείνον, αλλά άλλοι εξωγενείς παράγοντες , όπως η οικογένεια η το επάγγελμά της...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Αν μου επιτρέπεται να μπω στην συζήτηση σας , με στόχο να σας διαφωτίσω [σαν παχύσαρκος], σε μια βασική λεπτομέρεια, που δεν διάβασα να εχει απασχολήσει μεχρι στιγμή κανένα απο τους συνομιλητές...
    Τα αίτια της παχυσαρκίας
    Υπάρχουν 3 ειδων παχυσαρκίες...

1.Η κληρονομική παχυσαρκία
    2.Η ορμονική παχυσαρκία
    3.Η ψυχολογική παχυσαρκία

Τ πρωτο πράγμα, που λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε για να πούμε μια σωστή συμβουλή στον φίλο μας, θα ήταν αν η κοπέλα πάντα ήταν παχύσαρκη, η αν παχυνε τον τελευαταιο καιρό
    Γιατί η ψυχολογική παχυσαρκία κρύβει συχνά ένα έντονο στρες, για το οποίο , μπορεί
    να μην εχει σχέση , ούτε η συμπεριφορα του φίλου μας [για την οποία εχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με το ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσει αν του αρέσουν η οχι οι παχουλές] , ούτε η σεξουαλική της προδιάθεση για εκείνον, αλλά άλλοι εξωγενείς παράγοντες , όπως η οικογένεια η το επάγγελμά της...
    Παλιά ήταν πολύ λεπτή. Πάχυνε τρομακτικά, όχι όμως όταν με γνώρισε, την γνώρισα πολύ παχιά. Παλιά ήταν ένα μπιμπελό, γι\'αυτό πιστεύω ότι κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να της έχει συμβεί που το κρύβει, γιατί δεν μου λέει τι την έκανε να παχύνει και μόνο έχει πει ότι απλά έτρωγε πολύ επειδή δούλευε πολύ. Οι παχιές Πάνο μου αρέσουν πολύ, αλλά αυτή η περίπτωση με φοβίζει, γιατί είναι ακραία, και σκέφτομαι ότι αν τώρα δεν ενδιαφέρεται, φαντάσου να παντρευτούμε κιόλας, θα αφεθεί τελείως. Την έχω ρωτήσει και για ορμονικό και το απέκλεισε. Είναι ψυχολογικό. \'Εκανε τον τελευταίο καιρό προσπάθειες γυμναστικής και έχασε ελάχιστα για λίγο, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε σχέση μόνιμη. Δεν θα κλώτσαγα ποτέ έναν άνθρωπο επειδή είναι παχύσαρκος, αντίθτα μου αρέσουν πολύ, το κάνω για να μπορεί να φορέσει όμορφα ρούχα κι να την εξυψώσω, εγώ εχω σχέδια να την κάνω μια βασίλισσα, αλλά κι έτσι που είναι, όταν περπατάω δίπλα της είμαι πολύ περήφανος γι\'αυτήν.
    Απλά να χάσει λίγα μήπως αυτό μπλοκάρει την σεξουαλικότητα/. Δεν αρκεί να την λατρεύω και να με ερεθίζει όπως τώρα, πρέπει να έχουμε και κάτι πέραν της λατρείας.

Senior Member
    Κ εσυ Πανο μελος του club?
    Απο την συμπεριφορα της κοπελλας θεωρω πιθανωτερη την 3 αιτια.Το στηριζω γιατι συνοδευεται κ απο την αναλογη συμπεριφορα

Senior Member
    Μα το σεξ ειναι ενα απο τα κυρια συστατικα μιας σχεσης.Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει σταθερο δεσμο χωρις αυτο.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει μεινει παιδι,γιατι πρρος το παρον ετσι φερεται,ανωριμα
    μπορει να ειναι, για σενα και για μενα και για αλλους.
    γι αυτην την κοπελα ομως, φαινεται οτι δεν ειναι...το οτι κατι φταιει γι αυτο ειναι σιγουρο...

Banned
    Thanks pano για τις συμβουλές :) Θα ξέρω τι θα λέω από δω και πέρα. Και νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο.

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast