Results 31 to 45 of 231
-
26-07-2009, 13:16 #31
Εγώ δεν διάβασα όλα τα ποστ, μόνο τα πρώτα, και έχω να πω πρώτον ότι δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες το σεξ όσο στους άντρες, πόσο μάλλον τα βρώμικα. Εγώ προσωπικά, ξενερώνω και δεν θεωρώ ότι είμαι ξενέρωτη, απλώς δεν μου αρέσει ένας τέτοιος άντρας πρόστυχος με την καμμία. Ούτε κάποιος γενικότερα που βασίζει την σχέση στο σεξ. Δεύτερον, η κοπέλα έχει πρόβλημα με την παχυσαρκία της, οπότε πρέπει να λύσει αυτό το θέμα, και για να μην το λύνει, δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει, απλώς της είναι δύσκολο. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Λέω συχνά τι προτιμάς ένα ωραίο σώμα να σε θέλουν όλοι ή το φαγητό; Και πολλές φορές προτιμάω το φαγητό. Γιατί δεν μπορώ τις στερήσεις. Για κανέναν δεν είναι εύκολο, και κυρίως άμα στηρίζεται εκεί συναισθηματικά, της λείπουν δηλαδή άλλα πράγματα. Αυτά είχα να πω. Καλή τύχη
- 26-07-2009, 13:16 #32
Originally posted by VelvetUnderground
..... Μου έχει πει επίσης ότι για να κάνουμε κάτι, θα πρέπει να πιει πολύ για να μην την πληγώσω....γιατί νοιώθει ότι είμαι πολύ...πως να το πω...καταλαβαίνετε, και δεν την πιστεύω ότι το εννοεί γιατί είχε κι άλλες σχέσεις στο παρελθόν. .....
και δεν μου απαντησες. ειχατε ποτε καλη σεξουαλικη ζωη ποτε, εστω και στην αρχη η οχι? κανατε ποτε ολοκληρωμενο σεξ η ηταν κατι στο περιπου?
26-07-2009, 13:17 #33
H Γνωμη μου ειναι οτι δεν θελει σταθερο δεσμο,δεν θελει βασικα καμμια σταθεροτητα στην ζωη της.Η δευσμεση συνεπαγεται κ υποχρεωσεις που αυτη την στιγμη δεν μπορει να φερει σε περας
26-07-2009, 13:23 #34
Originally posted by mariafound82
H Γνωμη μου ειναι οτι δεν θελει σταθερο δεσμο,δεν θελει βασικα καμμια σταθεροτητα στην ζωη της.Η δευσμεση συνεπαγεται κ υποχρεωσεις που αυτη την στιγμη δεν μπορει να φερει σε περας
αλλο τωρα που η σχεση δεν ειναι υγιης...
26-07-2009, 13:27 #35
Απάντηση στον Remedy για το \"πολύ\" : ας το πω ευγενικά, έχει αυτό που λέγεται φόβος για τη διαπέραση ; Από την άλλη το ζητάει. Τα άλλα για την ολοκλήρωση επέτρεψε μου να μην προχωρήσω.
Απάντηση στη lipba : Δεν είμαι άντρας που θεωρώ το σεξ πρώτο και κύριο. Μιλάω για τη σεξουαλικότητα, για στοιχειώδεις σεξουαλικές εκδηλώσεις που έχουν όλων των ειδών οι σχέσεις, ακόμα και οι διαφορετικές. Ούτε εννοώ πρόστυχο και βρώμικο σεξ. Εννοώ πόθο, ένας άνθρωπος που είναιο αποστειρωμένος ή μυγιάγγιχτος συνήθως θεωρεί και το σεξ βρώμικο. Εκείνη όμως έλεγε ότι δεν είναι έτσι και επέμενε ότι το σεξ είναι το κύριο που ήθελε. Μετά άλλη εικόνα μου έδωσε. Εγώ κοιτάζω να προσαρμόζομαι στις ανάγκες της γυναίκας, αλλά πάω εκεί που μου λένε ότι έχουν τα κοινά θέλω με τα δικά μου. Εκείνη αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχε κοινά θέλω κι ας κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να με πείσει. Ακόμα και τότε όμως, χωρίς εγωισμό συμβιβάστηκα για να μην την χάσω. \'Ομως δεν ξέρω τι θέλει τελικά αν δεν θέλει αυτά που έλεγε, ώστε να πράξω αναλόγως και να κάνω αυτά που θέλει.
Να μου πει \"θέλω αυτό\", \"δεν θέλω αυτο\" κλπ. για να κάνω αυτό που θέλει. Εκείνη όμως δεν λέει τίποτα ούτε κάνει τίποτα, ούτε νορμάλ ούτε διαφορετικό, κι αυτό εμένα με έχει αρρωστήσει και επιπλέον δεν πείθεται ότι έχω δεθεί ψυχικά μαζί της και την αγαπάω, ούτε από τα κλάματα μου, ούτε από τίποτα.
26-07-2009, 13:27 #36
Δεν φερεται ομως αναλογα.Κανει στον Vug σκωτσεζικο ντους συνεχεια.
Σιγουρα η σχεση τους δεν ειναι υγιης,πρεπει να το δει ομως η κοπελλα πρωτα κ να σταματησει να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της
26-07-2009, 13:30 #37
ναι, κανει σκωτσεζικο ντουζ, ολα ομως αφορουν το σεξ...
σε οτι αφορα την σχεση τους, απ οτι ειδες κανει και σχεδια για το αμεσο μελλον. δειχνει να την θεωρει σταθερο δεσμο δηλαη..
26-07-2009, 13:36 #38
Μα το σεξ ειναι ενα απο τα κυρια συστατικα μιας σχεσης.Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει σταθερο δεσμο χωρις αυτο.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει μεινει παιδι,γιατι πρρος το παρον ετσι φερεται,ανωριμα
26-07-2009, 13:40 #39
Δεν εννοώ βρώμικο το σεξ με την έννοια της αποστείρωσης, αλλά βρώμικο με την έννοια βρώμικες εκφράσεις. Εκεί γίνεται αηδιαστικό.
26-07-2009, 13:44 #40
Originally posted by libpa
Δεν εννοώ βρώμικο το σεξ με την έννοια της αποστείρωσης, αλλά βρώμικο με την έννοια βρώμικες εκφράσεις. Εκεί γίνεται αηδιαστικό.
:D:D
26-07-2009, 13:44 #41
Αν μου επιτρέπεται να μπω στην συζήτηση σας , με στόχο να σας διαφωτίσω [σαν παχύσαρκος], σε μια βασική λεπτομέρεια, που δεν διάβασα να εχει απασχολήσει μεχρι στιγμή κανένα απο τους συνομιλητές...
Τα αίτια της παχυσαρκίας
Υπάρχουν 3 ειδων παχυσαρκίες...
1.Η κληρονομική παχυσαρκία
2.Η ορμονική παχυσαρκία
3.Η ψυχολογική παχυσαρκία
Τ πρωτο πράγμα, που λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε για να πούμε μια σωστή συμβουλή στον φίλο μας, θα ήταν αν η κοπέλα πάντα ήταν παχύσαρκη, η αν παχυνε τον τελευαταιο καιρό
Γιατί η ψυχολογική παχυσαρκία κρύβει συχνά ένα έντονο στρες, για το οποίο , μπορεί
να μην εχει σχέση , ούτε η συμπεριφορα του φίλου μας [για την οποία εχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με το ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσει αν του αρέσουν η οχι οι παχουλές] , ούτε η σεξουαλική της προδιάθεση για εκείνον, αλλά άλλοι εξωγενείς παράγοντες , όπως η οικογένεια η το επάγγελμά της...
26-07-2009, 13:48 #42
Originally posted by πανος12345
Αν μου επιτρέπεται να μπω στην συζήτηση σας , με στόχο να σας διαφωτίσω [σαν παχύσαρκος], σε μια βασική λεπτομέρεια, που δεν διάβασα να εχει απασχολήσει μεχρι στιγμή κανένα απο τους συνομιλητές...
Τα αίτια της παχυσαρκίας
Υπάρχουν 3 ειδων παχυσαρκίες...
1.Η κληρονομική παχυσαρκία
2.Η ορμονική παχυσαρκία
3.Η ψυχολογική παχυσαρκία
Τ πρωτο πράγμα, που λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε για να πούμε μια σωστή συμβουλή στον φίλο μας, θα ήταν αν η κοπέλα πάντα ήταν παχύσαρκη, η αν παχυνε τον τελευαταιο καιρό
Γιατί η ψυχολογική παχυσαρκία κρύβει συχνά ένα έντονο στρες, για το οποίο , μπορεί
να μην εχει σχέση , ούτε η συμπεριφορα του φίλου μας [για την οποία εχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με το ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσει αν του αρέσουν η οχι οι παχουλές] , ούτε η σεξουαλική της προδιάθεση για εκείνον, αλλά άλλοι εξωγενείς παράγοντες , όπως η οικογένεια η το επάγγελμά της...
Απλά να χάσει λίγα μήπως αυτό μπλοκάρει την σεξουαλικότητα/. Δεν αρκεί να την λατρεύω και να με ερεθίζει όπως τώρα, πρέπει να έχουμε και κάτι πέραν της λατρείας.
26-07-2009, 13:49 #43
Κ εσυ Πανο μελος του club?
Απο την συμπεριφορα της κοπελλας θεωρω πιθανωτερη την 3 αιτια.Το στηριζω γιατι συνοδευεται κ απο την αναλογη συμπεριφορα
26-07-2009, 13:55 #44
Μα το σεξ ειναι ενα απο τα κυρια συστατικα μιας σχεσης.Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει σταθερο δεσμο χωρις αυτο.Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει μεινει παιδι,γιατι πρρος το παρον ετσι φερεται,ανωριμα
γι αυτην την κοπελα ομως, φαινεται οτι δεν ειναι...το οτι κατι φταιει γι αυτο ειναι σιγουρο...
26-07-2009, 13:58 #45
Thanks pano για τις συμβουλές :) Θα ξέρω τι θα λέω από δω και πέρα. Και νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή