Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 231
    Senior Member
    για ποσα κιλα περιπου μιλαμε βελβετ?
    90?120?150? ποσα??

Πιστεύω Βελβετ ότι άδικα φοβάσαι ότι η παχυσαρκία καλύπτει την σεξουαλική της παρορμηση...Αυτό που με φοβίζει λίγο, ειναι ότι αποφεύγει να σου ανοιχτεί και να πάτε
    αν ειναι αναγκη ,να δείτε μαζί καποιον ειδικό...
    Συγκεκριμένα το μυαλό μου πάει σε μια πιθανή ορμονοθεραπεία με κορτιζόνη...
    Συχνά ειναι αιτία της αύξησης της όρεξης και κατά συνέπεια του πάχους...
    Ίσως να μην θέλει να σου πει την μορφή της αρρωστειας της , γιατί μπορεί να ειναι γυναικολογικού χαρακτηρα και να μην αισθάνεται άνετα, να μοιραστεί μαζί σου
    τις λεπτομέρειες , γιατι ο ποθος σου την γεμιζει ασφαλεια να παλεψει μονη της με το θηριο...
    Ίσως όμως, να εχει να κάνει με ψυχικό νόσημα.
    Βρες την ηρεμία, για να μπορέσεις να επιμεινεις να πάτε μαζι στον γιατρό...
    Βεβαια , κανεις βασιλικοτερος του βασιλεως...
    Αν δεις και αποδεις , παρα να αρρωστησεις και εσυ , συνεχισε τον δρομο σου γιατι δοξα το θεο , αν σου αρεσουν τα κιλα δεν θα βρεις δυσκολια για να βρεθεις απο κατω τους!

Originally posted by mariafound82
    Κ εσυ Πανο μελος του club?
    Απο την συμπεριφορα της κοπελλας θεωρω πιθανωτερη την 3 αιτια.Το στηριζω γιατι συνοδευεται κ απο την αναλογη συμπεριφορα
    θα διαφωνήσω φιλενάδα...
    εγω βλεπω πιο πολυ την δευτερη περιπτωση με την ορμονικη αιτια.
    γιατι αποφευγει να παει με τον Βελβετ σε γιατρο!

μια πολυ λεπτη κοπελα , δεν εχει γονοτυπο παχυσαρκης...
    Κακα τα ψεματα ...
    Και γω στην τριτη λεω οτι ανηκω, αλλα βλεπω στον υπνο μου κοκορετσι και μαγειριτσα και κανω Πασχα στον υπνο μου Μεγαλη Παρασκευη!!!!!!!!!χα χα χα

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Δεν εννοώ βρώμικο το σεξ με την έννοια της αποστείρωσης, αλλά βρώμικο με την έννοια βρώμικες εκφράσεις. Εκεί γίνεται αηδιαστικό.
    περι ορεξεως... ;)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    πανο12345
    αυτοι που ονειρευονται στον υπνο τους και στον ξυπνιο τους κοκορετσια,δεν το κανουν απο κληρονομικοτητα,ουτε απο ορμονικες διαταραχες.
    το κανουν γιατι εχουν υποκαταστησει (αν οχι αντικαταστησει εντελως) βασικες συναισθηματικες τους λειτουργιες, με το φαγητο...
    κι αυτο δεν ειναι κληρονομικοτητα...
    ειναι ψυχικη κατασταση...

Senior Member
    Πανο Πιστευεις οτι αν ειχε η παχυσαρκια της ψυχολογικα αιτια θα ετρεχε στον γιατρο?Δεν νομιζω.Την μια απεριποιητη κ την αλλη το αντιθετο?Τοση διαφορα στην συμπεριφορα της..?

Να σε ρωτησω γιατι παχυνες?

Originally posted by Remedy
    πανο12345
    αυτοι που ονειρευονται στον υπνο τους και στον ξυπνιο τους κοκορετσια,δεν το κανουν απο κληρονομικοτητα,ουτε απο ορμονικες διαταραχες.
    το κανουν γιατι εχουν υποκαταστησει (αν οχι αντικαταστησει εντελως) βασικες συναισθηματικες τους λειτουργιες, με το φαγητο...
    κι αυτο δεν ειναι κληρονομικοτητα...
    ειναι ψυχικη κατασταση...
    λέμε ακριβώς το ίδιο ρεμεντυ!
    λετε ρε σεις να ξεχασα τα Ελληνικα μου εδω? χα χα χα

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    ......θα διαφωνήσω φιλενάδα...

Κακα τα ψεματα ...
    Και γω στην τριτη λεω οτι ανηκω, αλλα βλεπω στον υπνο μου κοκορετσι και μαγειριτσα και κανω Πασχα στον υπνο μου Μεγαλη Παρασκευη!!!!!!!!!χα χα χα
    εδω οφειλεται η παρεξηγηση μας πανο.
    μιλας για γονοτυπο παχυσαρκης ενω εγω θεωρω οτι καποιο ψυχ. προβλημα υπαρχει.
    και για τον εαυτο σου, λες οτι θα σαρεσε να λες οτι ανηκεις στην 3η κατηγορια, της ψυχολογικης παχυσαρκιας δλδ, ΑΛΛΑ....
    αυτο το αλλα(βλεπεις στον υπνο σου κοκορετσια) δειχνει οτι θεωρεις το να βλεπεις στον υπνο σου κοκορετσια, αλλου ειδους παχυσαρκια και οχι ψυχολογικη, πραγμα με το οποιο διαφωνω...

Πανο Πιστευεις οτι αν ειχε η παχυσαρκια της ψυχολογικα αιτια θα ετρεχε στον γιατρο?Δεν νομιζω.Την μια απεριποιητη κ την αλλη το αντιθετο?Τοση διαφορα στην συμπεριφορα της..?

Να σε ρωτησω γιατι παχυνες?
    Γιατι μεχρι σημερα ουτε στην Γαλλια ο ψυχολογος μπορει να παρει ενα ασθενη με καλυψη απο την κοινωνικη του ασφαλιση στο ιατρειο του! Η περιφημη συνθηκη της Γενευης σε ολο της το μεγαλειο της ασχετοσυνης!
    Απο καθαρο ιατρικο λαθος φιλεναδα!

Εβγαλα ενα πολυποδα στην ουροδοχο κυστη και η γιατρος μου
    που δεν χωνευει τους χοντρους , βρηκε ευκαιρια να θελησει να μου κοψει ταυτοχρονα και το φαι και το τσιγαρο!
    Ενω η ειρουργος που μου τον αφαιρεσε μου ειπε οτι δεν ηταν καρκινος , αυτη μου λεει οτι ηταν για να με τρομαξει!
    Ψυχολογια = 0!
    Λεω και γω...
    Αν ειναι να πεθανω σε λιγο γιατι να στερηθω τους δυο καλυτερους μου φιλους?
    Πηρα ετσι 20 κιλα σε ενα 6μηνο!
    Μεχρι που καταλαβε μονη της το λαθος και μου λεει μια μερα...
    Ε δεν ηταν δα και κακοηθης ο ογκος γιατί ενω ολοι οι πολυποδες ειναι καρκινοι καποιοι μονο ειναι μεταστατικοι και αυτοι ειναι οι κακοηθεις!
    Να την δεις πως χαρηκε οταν ειδε οτι μολις αρχισα λιγες ασκησεις για την εση μου στην πισινα κολυμποντας 1/2 ωρα καθε 2 φορες την εβδομαδα , τρωγοντας το ιδιο , εχασα σε ενα 3μηνο 8 κιλα...
    Αυτο ειναι το κλασικο φαινομενο της ψυχολογικης παχυσαρκειας ...
    Τα κιλα ερχονται και φευγουν ευκολα , αναλογα με τις ψυχικες προδιαθεσεις , αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει ενα σταθερο υποβαθρο παχυσαρκιας που παραμονευει στα γονιδια και στο ορμονικο μας συστημα να συσωρευση λιπος μολις κοψεις την κινηση , η αρχισεις το φαγητο μετα βουλιμιας...

Senior Member
    Λυπαμαι για την ασχετοσυνη τους.Οταν πηγες στο γιατρο ησουν παχυσαρκος ηδη?
    Προσωπικα δεν θεωρω το δικο σου σοβαρο ψυχολογικο προβλημα .Σκεφθηκες γιατι να τα κοψω ολα?Να σου πω δεν εκανες κ ασχημα.
    Μια απορια Πανο.Η βουλιμια που ανηκει?

Originally posted by Remedy
    Originally posted by πανος12345
    ......θα διαφωνήσω φιλενάδα...

Κακα τα ψεματα ...
    εδω οφειλεται η παρεξηγηση μας πανο.
    μιλας για γονοτυπο παχυσαρκης ενω εγω θεωρω οτι καποιο ψυχ. προβλημα υπαρχει.
    και για τον εαυτο σου, λες οτι θα σαρεσε να λες οτι ανηκεις στην 3η κατηγορια, της ψυχολογικης παχυσαρκιας δλδ, ΑΛΛΑ....
    αυτο το αλλα(βλεπεις στον υπνο σου κοκορετσια) δειχνει οτι θεωρεις το να βλεπεις στον υπνο σου κοκορετσια, αλλου ειδους παχυσαρκια και οχι ψυχολογικη, πραγμα με το οποιο διαφωνω...
    εχεις δικιο ρεμεντυ οτι δεν εκφραστηκα σωστα
    στο θεμα , γιατι εννοουσα οτι ειναι προφανες το αιτιο λογω βουλιμιας! Η βουλιμια ειναι νευρωσική διαταραχη και φυσικα δεν εχει σχεση με τα γονιδια...
    Ομως εχει σχεση με το γεγονος οτι μια λεπτη κοπελα ξαφνικα παχαινει ....Πολλες φορες στον κληρονομικο μας κωδικα , υπαρχει υλικο που δεν εμφανιζεται απο τα πρωτα σταδια της εξελιξης μας ...
    Επισης εχει σχεση με την πιθανη ορμονοθεραπεια .
    Γιατι ενω η κορτιζονη δεν παχαινει σαν ορμονη απο μονη της ,
    δινει ωστοσω οθηση στις συναψεις ερεθιζοντας την ντοπαμινη
    η οποια ελεγχει την μεταδοση των ερεθισματων...
    Το ιδιο ακριβως δηλαδη που συμβαινει με τους ναρκομανείς,
    που τρεχουν τα σαλια τους για ζαχαρη...
    Οι υδατανθρακες ειναι το καυσιμο του οργανισμου μας που κυριως καιγεται με την εγκεφαλικη λειτουργια...

Λυπαμαι για την ασχετοσυνη τους.Οταν πηγες στο γιατρο ησουν παχυσαρκος ηδη?
    Προσωπικα δεν θεωρω το δικο σου σοβαρο ψυχολογικο προβλημα .Σκεφθηκες γιατι να τα κοψω ολα?Να σου πω δεν εκανες κ ασχημα.
    Μια απορια Πανο.Η βουλιμια που ανηκει?
    Καθαρα ψυχολογικο προβλημα...
    Η μαλλον και ορμονικο κατω απο τις συνθηκες που περιεγραψα με την ντοπαμινη....
    Αυτη καταραμενη ορμονη ειναι η αιτια για πολυ περισσοτερα πραγματα απο οσα γνωριζαμε μεχρι σημερα ακομα...
    Αν η ευτυχια ειναι εκτος απο συναισθηματικος και λογικος στοχος , φαντασου οτι η ντοπαμινη ειναι ισως η μονη ορμονη που μπορει να μπερδεψει και την λογικη μας ακομα για την αντιληψη του κοσμου που μας περιβάλει!

The strongest adiction is love !

Madame de Beauvoir

Banned
    Να ρωτήσω κάτι Πάνο; Έχασες 8 κιλά σε 3 μήνες μόνο με άσκηση 2 φορές την εβδομάδα από μισή ώρα;;

Senior Member
    Πανο τωρα το ειδα.Η γιατρος σου ειπε να κοψεις φαι κ τσιγαρο ταυτοχρονα?Πραγματι δειχνει αντιπαθεια φοβερη στα μελη του club.:D

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast