Results 106 to 120 of 231
-
27-07-2009, 11:54 #106
Originally posted by VelvetUnderground
Κrino πρόβλημα υγείας που λες δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι κάτι ορατό, οπότε δεν μπορώ να θέσω το θέμα της υγείας προς συζήτηση.
Κινεισαι σε λαθος δρομο,
αυτο εχω μονο να σου πω.
Για τα υπολοιπα,
μπορεις μονος σου να δει αν υπαρχει προβλημα η οχι.
Υπολογισα οτι η φιλη σου ειναι 1.60 υψος (αν ειναι λιγοτερη το προβλημα αυξανεται) με 110 κιλα οπως λες εκ νεου.
Ο δεικτης μαζας σωματος της ειναι 42.96 που την κατατασσει σε επικινδυνη βαθμιδα.
Περισσοτερα μπορεις να δεις μονος σου εδω,
http://www.asxetos.gr/article.aspx?i=34
Τελος απο το να κανουμε συζητηση καφενειου εχει - δεν εχει,
θα σε συμβουλευα με τον ΔΜΣ που θα βγαλεις, να κανεις καποιες ερωτησεις απο ενα γιατρο για να σου δωσει εγκυρη θεση στο αν υπαρχει προβλημα υγειας και σε ποια εκταση.
Θυμησου οτι ουτε εσυ, ουτε εγω ειμαστε γιατροι για να μπορουμε να εκφερουμε γνωμες στο κατα ποσο εχουμε προβλημα η οχι.
Εγω σου αναφερω μονο ενδειξεις και οτι αυτες δειχνουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Τα υπολοιπα θα στα πει ενας σχετικος επιστημονας και οχι ανθρωποι οπως εγω που πολυ πιθανον να ειμαι ενας ασχετος με το θεμα.
- 27-07-2009, 12:08 #107
Originally posted by krino
Κrino πρόβλημα υγείας που λες δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι κάτι ορατό, οπότε δεν μπορώ να θέσω το θέμα της υγείας προς συζήτηση.
Κινεισαι σε λαθος δρομο,
αυτο εχω μονο να σου πω.
Για τα υπολοιπα,
μπορεις μονος σου να δει αν υπαρχει προβλημα η οχι.
Υπολογισα οτι η φιλη σου ειναι 1.60 υψος (αν ειναι λιγοτερη το προβλημα αυξανεται) με 110 κιλα οπως λες εκ νεου.
Ο δεικτης μαζας σωματος της ειναι 42.96 που την κατατασσει σε επικινδυνη βαθμιδα.
Περισσοτερα μπορεις να δεις μονος σου εδω,
http://www.asxetos.gr/article.aspx?i=34
Τελος απο το να κανουμε συζητηση καφενειου εχει - δεν εχει,
θα σε συμβουλευα με τον ΔΜΣ που θα βγαλεις, να κανεις καποιες ερωτησεις απο ενα γιατρο για να σου δωσει εγκυρη θεση στο αν υπαρχει προβλημα υγειας και σε ποια εκταση.
Θυμησου οτι ουτε εσυ, ουτε εγω ειμαστε γιατροι για να μπορουμε να εκφερουμε γνωμες στο κατα ποσο εχουμε προβλημα η οχι.
Εγω σου αναφερω μονο ενδειξεις και οτι αυτες δειχνουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Τα υπολοιπα θα στα πει ενας σχετικος επιστημονας και οχι ανθρωποι οπως εγω που πολυ πιθανον να ειμαι ενας ασχετος με το θεμα.
27-07-2009, 12:29 #108
μα δεν ειναι υπερβαρη.παχυσαρκη ειναι.οι υπερβαροι ειναι αυτοι π εχουν 5-6 κιλα παραπανω.οχι 50 παραπανω
27-07-2009, 12:35 #109
Συμφωνώ ότι είναι εν δυνάμει άρρωστη, όμως προς το παρόν δεν είναι άρρωστη.
Μετα απο δεκα χρονια εμπειριας κοντα σε παχυσαρκους, ποτε δεν εχω ακουσει παχυσαρκους να λενε \"εχω προβλημα\"
Λιγες μονο περιπτωσεις υπαρχουν, οι οποιες φτανουν λιγο πριν το αμην και τελικα καταληγουν στο γιατρο για τα περαιτερω.
Την ολη συζητηση την ανοιξα γιατι απο οσο γνωριζω ενας παχυσαρκος που εχει ξεπερασει πια το οριο μιας απλης παχυσαρκιας ειναι αδυνατο να λυσει το προβλημα του μονος του, χωρις την συμβολη ειδικου η ειδικων.
Λες επισης οτι προς το παρον δεν εχει προβλημα,
αγαπητε μου με την λογικη σου,
οταν θα φτασεις να λες οτι εχει προβλημα τοτε θα ειναι πολυ προχωρημενα τα πραγματα.
Αληθεια ποτε για σενα θα υπαρχει προβλημα, οταν πχ θα ειναι σε αναπηρικο καροτσακι?
Οταν θα αναγκαστει να κανει εγχειρηση καρδιας?
Σου ειπα και πριν οτι βγαζουμε γνωματευσεις οταν δεν ειναι σωστο εφοσον δεν ειμαστε ειδικοι.
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
Θα προτεινα να συμβουλευτεις ενα ψυχολογο ειδικευμενο σε ζητηματα διαταραχης σε τροφη και εκεινος θα βοηθησει και εσενα στο πως θα δουλεψεις το θεμα για να βοηθησεις και εσυ στην συνεχεια την φιλη σου.
Παντως σε βεβαιωνω οτι οι ΔΜΣ ειναι ενδειξεις και οχι αποδειξεις για το αν εχεις προβλημα. Ενδειξεις ομως που σηματοδοτουν καποια πραγματα και δεν ειναι για πεταμα.
Το σχολιο σου για το τσιγαρο το θεωρω ασχετο με το θεμα.
27-07-2009, 14:55 #110
Συμφωνώ ότι είναι εν δυνάμει άρρωστη, όμως προς το παρόν δεν είναι άρρωστη.
Μετα απο δεκα χρονια εμπειριας κοντα σε παχυσαρκους, ποτε δεν εχω ακουσει παχυσαρκους να λενε \"εχω προβλημα\"
Λιγες μονο περιπτωσεις υπαρχουν, οι οποιες φτανουν λιγο πριν το αμην και τελικα καταληγουν στο γιατρο για τα περαιτερω.
Την ολη συζητηση την ανοιξα γιατι απο οσο γνωριζω ενας παχυσαρκος που εχει ξεπερασει πια το οριο μιας απλης παχυσαρκιας ειναι αδυνατο να λυσει το προβλημα του μονος του, χωρις την συμβολη ειδικου η ειδικων.
Λες επισης οτι προς το παρον δεν εχει προβλημα,
αγαπητε μου με την λογικη σου,
οταν θα φτασεις να λες οτι εχει προβλημα τοτε θα ειναι πολυ προχωρημενα τα πραγματα.
Αληθεια ποτε για σενα θα υπαρχει προβλημα, οταν πχ θα ειναι σε αναπηρικο καροτσακι?
Οταν θα αναγκαστει να κανει εγχειρηση καρδιας?
Σου ειπα και πριν οτι βγαζουμε γνωματευσεις οταν δεν ειναι σωστο εφοσον δεν ειμαστε ειδικοι.
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
Θα προτεινα να συμβουλευτεις ενα ψυχολογο ειδικευμενο σε ζητηματα διαταραχης σε τροφη και εκεινος θα βοηθησει και εσενα στο πως θα δουλεψεις το θεμα για να βοηθησεις και εσυ στην συνεχεια την φιλη σου.
Παντως σε βεβαιωνω οτι οι ΔΜΣ ειναι ενδειξεις και οχι αποδειξεις για το αν εχεις προβλημα. Ενδειξεις ομως που σηματοδοτουν καποια πραγματα και δεν ειναι για πεταμα.
Το σχολιο σου για το τσιγαρο το θεωρω ασχετο με το θεμα.
\"Την ολη συζητηση την ανοιξα γιατι απο οσο γνωριζω ενας παχυσαρκος που εχει ξεπερασει πια το οριο μιας απλης παχυσαρκιας ειναι αδυνατο να λυσει το προβλημα του μονος του, χωρις την συμβολη ειδικου η ειδικων.\"
Ο άνθρωπος μπορεί να βρει απο μονος του την δύναμη που του χρειάζεται να κάνει αυτοέλεγχο των παρορμήσεών του , αρκεί να βρεθεί μέσα σε ένα περιβάλλον που να γεννά τα κατάλληλα ερεθίσματα, για να ασχοληθεί με την εικόνα του ...
Φαντάσου για ένα λεπτό, μια παχύσαρκη κοπέλα, η ένα νεαρό
μέσα σε ένα σαιτ γνωριμιων , να έχουν βρει το ταίρι τους και να τους ζητάει επίμονα μια φωτογραφία , λίγο πριν φύγουν
απο τον εικονικό και περάσουν την σχέση τους στον πραγματικο κόσμο!Όλα όσα αρνήθηκαν να κανουν μεχρι τότε ,
θα γίνουν αυτόματα απο μόνα τους!
Γιατι θα εχει γεννηθεί μια πανίσχυρη αναγκη σεξουαλικότητας.
Πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική απο οτιδήποτε αλλο στην ζωή μας , αν προκειται για άνδρες , η αντιστοιχα , θα εχει ξυπνησει το ενστικτο της μητροτητας , αν προκειται για γυναικες !
27-07-2009, 15:07 #111
Originally posted by πανος12345
Εδω διαφωνω κρινο
\"Την ολη συζητηση την ανοιξα γιατι απο οσο γνωριζω ενας παχυσαρκος που εχει ξεπερασει πια το οριο μιας απλης παχυσαρκιας ειναι αδυνατο να λυσει το προβλημα του μονος του, χωρις την συμβολη ειδικου η ειδικων.\"
Ο άνθρωπος μπορεί να βρει απο μονος του την δύναμη που του χρειάζεται να κάνει αυτοέλεγχο των παρορμήσεών του , αρκεί να βρεθεί μέσα σε ένα περιβάλλον που να γεννά τα κατάλληλα ερεθίσματα, για να ασχοληθεί με την εικόνα του ...
μέσα σε ένα σαιτ γνωριμιων , να έχουν βρει το ταίρι τους και να τους ζητάει επίμονα μια φωτογραφία , λίγο πριν φύγουν
απο τον εικονικό και περάσουν την σχέση τους στον πραγματικο κόσμο!Όλα όσα αρνήθηκαν να κανουν μεχρι τότε ,
Πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική απο οτιδήποτε αλλο στην ζωή μας , αν προκειται για άνδρες , η αντιστοιχα , θα εχει ξυπνησει το ενστικτο της μητροτητας , αν προκειται για γυναικες !
επετρεψε μου καποιες παρατηρησεις:
1. ο πλανητης ελλαδα κινειται ελαχιστα στη σφαιρα του κυβερνοχωρου.
2. Η μεχρι τωρα εμπειρια, μου εχει δειξει μηδαμινο δειγμα ανθρωπου να βαζει κατω την λογικη και να πει, αμαν πηρα πολλα κιλα, απο αυριο θα τρωω συγκεκριμενα πραγματα, θα κανω συγκεκριμενες ασκησεις γυμναστικης και τελικα να μαι στα φυσιολογικα κιλα μου.
Μιλαμε βεβαια για υπερβαρες περιπτωσεις και οχι για χασιμο 5-10 κιλων.
3. Τελος, αυτοι που καταφεραν και εκαναν πραξη το να χασουν κιλα, ειχαν στο πλευρο τους οχι ενα ειδικο αλλα συνδιασμους απο ειδικους.
Στα συν βεβαια προυποθεσεις οπως στηριξη απο το αμεσο περιβαλλον, νορμαλ στρεσογονες καταστασεις κλπ κλπ....
27-07-2009, 15:50 #112
Originally posted by πανος12345
Εδω διαφωνω κρινο
επετρεψε μου καποιες παρατηρησεις:
1. ο πλανητης ελλαδα κινειται ελαχιστα στη σφαιρα του κυβερνοχωρου.
2. Η μεχρι τωρα εμπειρια, μου εχει δειξει μηδαμινο δειγμα ανθρωπου να βαζει κατω την λογικη και να πει, αμαν πηρα πολλα κιλα, απο αυριο θα τρωω συγκεκριμενα πραγματα, θα κανω συγκεκριμενες ασκησεις γυμναστικης και τελικα να μαι στα φυσιολογικα κιλα μου.
Μιλαμε βεβαια για υπερβαρες περιπτωσεις και οχι για χασιμο 5-10 κιλων.
3. Τελος, αυτοι που καταφεραν και εκαναν πραξη το να χασουν κιλα, ειχαν στο πλευρο τους οχι ενα ειδικο αλλα συνδιασμους απο ειδικους.
Στα συν βεβαια προυποθεσεις οπως στηριξη απο το αμεσο περιβαλλον, νορμαλ στρεσογονες καταστασεις κλπ κλπ....
έχασα πολλές φορές στην ζωή μου , πολλά κιλά [ανω των 30]
οχι γιατί μου το ζήτησαν οι άλλοι , αλλά γιατί ήθελα να δω τον εαυτό μου ερωτικό για να ταιριάζει με την ψυχή μου που ήταν ερωτευμένη με τον έρωτα πρώτα και την ζωή μετά και στο τελος με το συγκεκριμένο κατά περίσταση πρόσωπο...
27-07-2009, 15:54 #113
Τελος ειναι σωστο αυτο που λες για τον πλανητη Ελλάδα.
Γιαυτο ομως εφυγα...
Κάθε φορά όμως, όταν διαβάζω έστω την γλώσσα μου στο διαδίκτυο , νοιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.... Γιαυτό σας ευχαριστώ θερμά όλους γιατι είστε η θεραπεια μου
στο \"νόστιμον ήμαρ\" .Την χειρότερη μορφής αρρωστεια που μπορεί να \"βιώσει\",
ένας Ελληνας μόνο...
27-07-2009, 16:21 #114
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
:)
27-07-2009, 16:31 #115
Originally posted by liberchild
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
:)
αγαπητη liber,
δυστυχως δεν παρακολουθησες το θεμα απο οσο φαινεται καθολου.
Εδω δεν συζητιουνται τα 5 (η και) παραπανισια κιλα οπου αρκετοι ανθρωποι μπορει να εχουν.
Αλλα τα αρκετα παραπανω που μπορει να εχει ενας ανθρωπος με συνεπεια να εχει αμεσες συνεπειες στην υγεια του.
Τωρα για τα υπολοιπα που λες,
θεωρεις οτι δεν μπορεις να χειριστεις τα 5 παραπανισια κιλα που λες η οτι απλα ειναι ενας λογος για να τρωγεσαι με τα ρουχα σου?
Γιατι 5 κιλα παραπανισια δεν θα επρεπε να ειναι σοβαρος λογος τριβης και σκεψης για κανενα, εκτος αν θελει να δινει τροφη για κατι τετοιο....
Για μενα 5 (η και 10 κιλα) κιλα επιπλεον για ενα ανθρωπο του σημερα ειναι σαφεστατα ανευ ουσιας να κουβεντιαστει σοβαρα σαν θεμα.
Τωρα αν υπαρχει προβλημα του κατα ποσο μας ενοχλει να τσαλακωθει η εικονας μας (αυτη η τοσο ευθραστη που εχουμε υοθετησει απο ολες τις εικονες που βλεπουμε καθημερινα) ειναι ενα θεμα υπαρκτο μεν, αλλα οχι να μας απασχολησει σαν θεμα παχυσαρκιας!!!
ΕΛΕΟΣ γιατι πια θα χασουμε και το νοημα των λεξεων ετσι?
και σορρυ αλλα δεν εχω μαθει να σιωπω,
οσο για την καμπουρα μου αυτη ισως να ειναι χειροτερη ολων!
Οποιος θελει να παρει βελακια και να ριχνει.....
27-07-2009, 16:48 #116
H εικόνα του καθένα είναι αυτό που νιώθει για τον εαυτό του και κανείς δεν μπορεί να την τσαλακώσει. Είσαι χαζός αν νομίζεις ότι με τσαλάκωσες, τόχω κάνει για πάρτη μου πολύ πριν, όμως ποτέ δεν υπήρξα fake. Επιμένεις με τα βελάκια, κι εγώ πρώτη θέλησα να σταματήσουν για χάρη σου, όμως το άδικο τόχω πετσιάσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να το βουλώνω ειδικά με ανθρώπους κοντά μου. Μην επιμένεις σ αυτή την τακτική της άνευ λόγου κριτικής γιατί είναι ηλιθιότητα. Αμα σε ρωτούσα, για πε μου αγάπη μου ποιά είναι η ομορφότερη, εκεί ναι, να με χαστούκιζες κιόλας. ΑΛΛΑ ποτέ δεν πρόβαλλα τέτοια απάιτηση, άρα ΠΡΟΣ ΤΙ οι χαρακτηρισμοί, εξ ού και η ένσταση.
Υ.Γ για δες πώς καλωσόρισες το μιχαλάκη, και σκέψου....
27-07-2009, 16:49 #117
Βαριέμαι, δεν θα ξαναγράψω που σημαίνει, δεν θα ξαναδιαβάσω.
byes
27-07-2009, 16:52 #118
lol krino .κρινο τα εχεις κανει σκατα οπως βλεπω.
καλα σου ειπε η λιμπερ να κοιτας την καμπουρα σου ασχημαντρα ε ασχημαντρα.
να ξερεις οτι τα κιλα φευγουν αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει.
27-07-2009, 16:55 #119
Originally posted by liberchild
Αμα σε ρωτούσα, για πε μου αγάπη μου ποιά είναι η ομορφότερη, εκεί ναι, να με χαστούκιζες κιόλας.
δεν βλεπω πιο ομορφη γυναικα απο την συντροφο μου.
Οποτε δεν κατανοω τα περι χαστουκισματος.....
27-07-2009, 16:56 #120
Πόσο μου λείπει αυτό το χυμώδες , μεσογειακό ταμπεραμέντο!
Ειρήνη θέλω, αλλά αν ο πόλεμος ήταν έτσι, αποκλείεται να κοιμόμουνα καθε βράδυ,
με την πλάτη γυρισμένη στον εχθρό....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή