Results 121 to 135 of 231
-
27-07-2009, 17:28 #121
Originally posted by πανος12345
Πόσο μου λείπει αυτό το χυμώδες , μεσογειακό ταμπεραμέντο!
Ειρήνη θέλω, αλλά αν ο πόλεμος ήταν έτσι, αποκλείεται να κοιμόμουνα καθε βράδυ,
με την πλάτη γυρισμένη στον εχθρό....
ναι απο αυτο εχουμε μπολικο....
:cool:
οι δυνατοι ερωτες εχουν και δυναμικες παρεμβασεις....
;)
- 27-07-2009, 17:48 #122
μια φορά , μου είπε αυτη η κυρια με το σφιχτηρα στην κοιλιά για να κόψει το φαΐ , το εξής
το οποίο θα το μοιραστώ μαζί σας, γιατί προσπαθούσε έμμεσα να με φλερτάρει...
\"Στην Γαλλία χτυπάμε τις γυναίκες με τα λουλούδια ...\"
Αφου τετραπέρατη όπως ήταν, με είχε βάλει να τσακωθώ με την φίλη της , η οποία , πάνω στα νεύρα της έβρισε την οικογένειά μου και θόλωσα, δίνοντάς της ένα χαστούκι...
Βρισκόμασταν σε ένα σπίτι που αγόρασα με τα χρήματα των γονιών μου , που δούλεψαν σκληρά σε όλη τους την ζωή και δεν είχαν την τύχη να ζήσουν να το γευθούν...
Είμαστε όλοι ατελείς και εύθραυστοι...
27-07-2009, 18:01 #123
Originally posted by krino
Originally posted by liberchild
Αμα σε ρωτούσα, για πε μου αγάπη μου ποιά είναι η ομορφότερη, εκεί ναι, να με χαστούκιζες κιόλας.
δεν βλεπω πιο ομορφη γυναικα απο την συντροφο μου.
Οποτε δεν κατανοω τα περι χαστουκισματος.....
η liberchild δεν ειναι η αγαπη σου?ετσι νομιζα.
οταν λεω εγω ολοι οι αντρες ειστε μακακες δεν με ακουτε.
μου θελετε μοντελα προφανως αλλα δεν βλεπετε τα μουτρα σας.
:P
27-07-2009, 22:19 #124
......\"δεν ξερω για ποιους αντρες δεν ειναι απαραιτητο η συναισθηματικη τους καλυψη να συμβαδιζει με την σεξουαλικη και την πνευματικη\"
ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΣΧΕΔΟΝ ΡΕΜΕΝΤΥ!
Γιατί οι σεξουαλικές ανάγκες των ανδρών, δεν ελέγχονται απο την συνείδηση, αλλά ειναι παρορμήσεις, οι οποίες πρέπει να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον σωματικά, με την εκσπερμάτιση, ειδάλλως προκαλούν αφόρητο πόνο στην κοιλιακή χώρα...
......
ακομα κι εγω η ιδια εχω γνωρισει αντρες που η επιθυμια τους ειναι να καλυπτονται πολλαπλα απο μια και μονη συντροφο, και δεν περηφανευομαι οτι γνωρισα την πλειοψηφια των ανδρων. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!
εδω ομως δεν μιλαμε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΕΛΒΕΤ. που ο ιδιος μας δηλωσε οτι επιθυμει σεξουαλικη και συναισθηματικη καλυψη απο μια και την αυτη γυναικα.
αυτη που συζηταμε τοσες ωρες.
οποτε δεν χρειαζεται να γενικευουμε ουτε να θεωρητικολογουμε.
το παραδειγμα μας ειναι απτο και ξεκαθαραεξεφρασε τις αναγκες του..
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
27-07-2009, 23:11 #125
κρινο
δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη απεκλεισες σαν \"ασχετο\" το επιχειρημα του βελβετ εναντια στην οπτικη που προτεινεις για προσεγγισει το θεμα του.
εγω το βρηκα σωστοτατο και ηταν μαλιστα αυτο που απ την πρωτη στιγμη σκεφθηκα οταν ειδα την προταση σου.
εαν ο βελβετ ιατρικοποιησει το θεμα, χωρις να θιξει αυτο που πραγματικα τον ενοχλει και της κανει μια κριτικη ως προς το ποσο λιγο σκεφτεται την υγεια της και ως προς το ποσο επικινδυνο ειναι να συνεχισει να ζει με τοσα επιπλεον κιλα διοτι ειναι μια μελλοντικη υποψηφια ασθενης πολλων ασθενειων, μπορει κι αυτη καλλιστα να του ανταπαντησει οτι δεν δειχνει την ιδια ευαισθησια για την δικη του υγεια , διοτι κι αυτος σαν καπνιστης ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ μελλοντικος υποψηφιος ασθενης πολλων ασθενειων,καρκινου κλπ με φτωχο προσδοκιμο επιβιωσης κι αν ο κινδυνος ηταν ο λογος για να κοψει κανεις τις κακες του συνηθειες, αυτος θα ηταν ο πρωτος που θα πρεπε να ανταποκριθει κοβωντας την δικη του καταστροφικη συνηθεια αντι να κανει κυρηγμα περι βλαβερων συνηθειων...
περα απο αυτο, οπως ισως ξερεις, ο κινδυνος ειναι μια αγχωτικη σκεψη για εναν καπνιστη η εναν εθισμενο σε οτιδηποτε βλαπτικο,αλλα δεν ειναι ΑΥΤΟ που τον κανει να κοβει την κακια συνηθεια αν ποτε την κοψει..
ειναι το κινητρο που ισως βρει η δεν βρει ποτε..
και το κινητρο αυτο μπορει να ειναι πολλα διαφορετικα πραγματα, αλλα η κρεββατομουρμουρα δεν ειναι ενα απο αυτα...
28-07-2009, 02:33 #126
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
:)
Κρίνο...αλήθεια είσαι για κλάμματα....
Λιμπ...δεν καθόμουν με άντρα που θα μου έλεγε έστω κ για πλάκα κάτι τέτοιο ούτε ενα λεπτό....πραγματικά λυπάμαι που τέτοιοι άντρες έχουν μούτρα και προβάλουν άποψη...
Εννοείται πως η ανωνυμία μας προσφέρει τη δυνατότητα να το παίξουμε όπως θέλουμε, αλλα ευτυχώς έρχονται στιγμές που οι χαζομάσκες πέφτουν....
28-07-2009, 08:56 #127
Originally posted by Remedy
εαν ο βελβετ ιατρικοποιησει το θεμα, χωρις να θιξει αυτο που πραγματικα τον ενοχλει και της κανει μια κριτικη ως προς το ποσο λιγο σκεφτεται την υγεια της και ως προς το ποσο επικινδυνο ειναι να συνεχισει να ζει με τοσα επιπλεον κιλα διοτι ειναι μια μελλοντικη υποψηφια ασθενης πολλων ασθενειων, μπορει κι αυτη καλλιστα να του ανταπαντησει οτι δεν δειχνει την ιδια ευαισθησια για την δικη του υγεια , διοτι κι αυτος σαν καπνιστης ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ μελλοντικος υποψηφιος ασθενης πολλων ασθενειων,καρκινου κλπ με φτωχο προσδοκιμο επιβιωσης κι αν ο κινδυνος ηταν ο λογος για να κοψει κανεις τις κακες του συνηθειες, αυτος θα ηταν ο πρωτος που θα πρεπε να ανταποκριθει κοβωντας την δικη του καταστροφικη συνηθεια αντι να κανει κυρηγμα περι βλαβερων συνηθειων...
δεν βλεπω κατι κακο στο σεναριο που βαζεις.
Αντιθετα θα ελεγα οτι μια σχεση παει μπροστα οταν και τα δυο μελη της πανε μπροστα και μαλιστα ταυτοχρονα.
Εαν λοιπον η συντροφος του φιλου μας,
του βαλει ζητημα για το τσιγαρο, καλως θα κανει.
Οπως αντιστοιχα καλως θα κανει και ο φιλος μας που θα βαλει θεμα υγειας (μπορω να πω πιο σοβαρο) για τα πολλα παραπανω κιλα που εχει η συντροφος του.
Εαν αγαπαει οντως την συντροφο του,
θα πρεπει να συνδραμει οπως μπορει για την υγεια της,
εκτος αν ζητουσε κατι παραλογο κατι που δεν βλεπω στη σκεψη που βαζεις.
28-07-2009, 09:06 #128
Originally posted by Θεοφανία
Ωστο θιγεις κατι κομβικο: το πως θα θεσεις ενα τετοιο ζητημα στην φιλη σου. Οντως εκει χρειαζεται μια ειδικη συζητηση για την οποια μπορεις να κανεις ζημια αν δεν πεις αυτο που πρεπει.
έχω πει να μη ξαναγράψω σ αυτό το χώρο, αλλά πνίγομαι όταν διαβάζω fake πράγματα :
εσύ κρίνε με ποιό τρόπο χειρίστηκες τα 5 παραπανίσια κιλά της σχέσης σου ? με ποιό δικαίωμα παραπλανάς με θεωρίες τον κόσμο για το πώς πρέπει να συνομιλεί για το θέμα τη στιγμή που έχεις ξεντώσει με προσβολές του τύπου \" πώς είσαι έτσι κ πώς θα σε πάρω μαζί μου διακοπές, ο κ.... σου είναι σαν το αεροδρόμιο της φρανκφούρτης, σε καμμία περίπτωση δεν είσαι γκ......., και τόσες άλλες αιχμές δήθεν αστείες, κ ειλικρινά ξέρεις ότι δεν κολλάω να εκτεθώ.
Λοιπόν καλά θα κάνεις προτού ειδημονεύσεις, να κοιτάς την καμπούρα σου και να σιωπάς.
Λιμπ...δεν καθόμουν με άντρα που θα μου έλεγε έστω κ για πλάκα κάτι τέτοιο ούτε ενα λεπτό....πραγματικά λυπάμαι που τέτοιοι άντρες έχουν μούτρα και προβάλουν άποψη...
Εννοείται πως η ανωνυμία μας προσφέρει τη δυνατότητα να το παίξουμε όπως θέλουμε, αλλα ευτυχώς έρχονται στιγμές που οι χαζομάσκες πέφτουν....
ναι, εχω μια θλιψη τωρα που το λες....
Οσο σε αφορα, ευτυχως για σενα ο αντρας που θα σου ελεγε κατι τετοιο σου εχει πει οσο πιο ξεκαθαρα μπορει οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ και εσυ δεν εννοεις απο τοτε να το χωνεψεις.
Οσο για τα μουτρα μου, οσο καιρο μπαινεις εδω μεσα θα τα βλεπεις, αμα σε ενοχλουν, τραβα παρακατω.
Τωρα ευτυχως που επεσαν οι μασκες,
και για να εισαι πληρως ενημερωμενη προς το παρον φευγουμε για διακοπες και για τον επομενο μηνα δεν θα μπαινω, οποτε μπορεις απο τωρα να μετρας τις μερες μεχρι να γυρισω....
Λυπαμαι που ο εγωισμος σου περυσι πληγωθηκε τοσο πολυ και κραταει ακομα αυτη η κολωνια.....
:D:D:D:D
28-07-2009, 11:04 #129
Καλήμερα φίλες και φίλοι, ο έρωτας δυο ανθρώπων , εχει σίγουρα μια δόση υποκριτικής...
Να σας θυμίσω λίγο, το σκετσακι της Μινέλι στο Καμπαρέ με τον γορίλα...
Βεβαίως το πάχος και το κάπνισμα, ανεβάζουν τις πιθανότητες για εγκεφαλικό,υπέρταση , έμφραγμα κλπ... Μονο που βγαλμένες απο το στόμα του ερωτικού αντικείμενου του πόθου σου , μοιάζουν με χαστούκια απο την ίδια την Αφροδίτη η τον Αρη.....Δεν λέω λέξη για τον Χριστιανισμό, γιατί αγιάζει μόνο την αναπαραγωγή, άρα ουδέν σχόλιο....
Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....Ομολογώ ότι περισσότερο με ενδιέφερε να αναλύσω την δική του προβληματική , παρά της χοντρουλας φίλης του.Γιαυτην ειναι ξεκάθαρα τα πράγματα...
Αρέσει σε κάποιους και δεν αρεσει σε κάποιους άλλους, όπως πχ σε μένα...
Όπως οι περισσοτεροι πιστεύω άνθρωποι, το γενικό διάγραμμα της γυναικείας μορφής στο μυαλό μας, εχει βγει απο την ήμερα που γεννιόμαστε και ειναι φυσικά, εκείνο της μητέρας μας...Η εξάρτηση μας απο τις γυναίκες, αρχίζει με την τροφή....
Αυτό που με απασχολεί ειναι ο μηχανισμός που μια χοντρουλή, καταφέρνει οχι μόνο να κερδίζει τον ερωτικό πόθο απο κάποιους, που πιθανότατα είχαν παχουλές μητέρες , αλλά και να μην μπορεί να φροντίσει ούτε την υγεία της , έχοντας ασυνείδητα ίσως, συνειδητοποιήσει, ότι παρά τα λεγόμενά του ,ο φίλος μας ο Βελβετ [που δήλωσε και μαζοχιστής σε άλλη μια κρίση ειλικρίνειας] , ενω ζητά απο την κοπέλα του να αδυνατίσει, ο ερωτικός του πόθος , αντί να μειωθεί , αυξάνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενώ δηλαδή συνειδητά της λέει \"αδυνάτισε\", αντί να κοπάσουν οι δικές του ορμές θεριεύουν!Λέω με το μυαλό μου , αν η κοπέλα τον αγαπάει πραγματικά, τι πρέπει να κάνει για να μην τον χάσει?Μήπως αν ακούσει την συνείδηση και αψηφίσει την παρορμηση , τον σπρώξει άθελά της σε καποια άλλη πιο παχουλή απο την ίδια , αν τελικά καταφέρει να αδυνατίσει για το καλό της υγείας της?
28-07-2009, 11:15 #130
Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....
εμενα μπορει να μου αρεσουν γυναικες που ειναι απο 150 κιλα και πανω.
Αυτο σημαινει οτι πρεπει να τις στουμπωσω μεχρι να φτασουν σε αυτα τα κιλα?
Αρχιζω και θυμαμαι, το τεμαχιζοντας την ελενα....
28-07-2009, 11:34 #131
Οσο σε αφορα, ευτυχως για σενα ο αντρας που θα σου ελεγε κατι τετοιο σου εχει πει οσο πιο ξεκαθαρα μπορει οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ και εσυ δεν εννοεις απο τοτε να το χωνεψεις.
Οσο για τα μουτρα μου, οσο καιρο μπαινεις εδω μεσα θα τα βλεπεις, αμα σε ενοχλουν, τραβα παρακατω.
και για να εισαι πληρως ενημερωμενη προς το παρον φευγουμε για διακοπες και για τον επομενο μηνα δεν θα μπαινω, οποτε μπορεις απο τωρα να μετρας τις μερες μεχρι να γυρισω....
Λυπαμαι που ο εγωισμος σου περυσι πληγωθηκε τοσο πολυ και κραταει ακομα αυτη η κολωνια.....
Δυστυχώς για σένα, και όσοι δεν σε ήξεραν σε έμαθαν με τα τελευταία κατωρθώρματα σου.
Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ αφού παίζεις με τέτοιους όρους και δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις επί της ουσίας:
Δεν είμαι τόσο απελπισμένη που να με ενδιαφέρει ένας άντρας κοντά στα πενήντα που έχει πάει με άντρα και περνάει όλη την ημέρα του μπροστά σε έναν υπολογιστή θάβοντας όλο τον κόσμο και προσπαθώντας να πάρει την παραμικρή αξία έστω και διαδικτυακά.
Για του λόγου το αληθες δημοσίευσα το υ2υ. Έγινες ρεζίλι για άλλη μια φορά, αλλά το συνεχίζεις. Πρόβλημα σου να κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αλλά πλέον δεν μπορείς να κορόιδέψεις κανένα άλλο.
Λυπάμαι αυτή τη γυναίκα που την εξευτελίζεις τόσο πολύ και δέχεται να είναι μαζί σου....
28-07-2009, 11:37 #132
Αν πολλές φορές ο βελβετ , δεν ειχε γράψει, ότι του αρέσουν οι παχουλές , δεν θα είχα σταθεί ούτε λεπτό σε αυτο το θέμα....
καθε πρόβλημα απο την φύση του ,αφορά μια δυσλειτουργία...
Φυσικά και δεν ειναι θεμιτό, ασυνείδητα να επιδιώκεις μια επικίνδυνη για την υγεία, κατάσταση , προκείμενου
να απολαύσεις τα καλέσματα των παρορμήσεών σου!
Απέφυγα μεχρι τώρα να μιλήσω για καταστροφικό έρωτα...
Αν δεν υπήρχε αυτη η εγρήγορση στον Βελβετ , ίσως να ήταν
η περίπτωση...Όμως αντιδρά και υποφέρει και αυτο ειναι σημάδι εγρήγορσης.Η λογική παρεμβαίνει και αντιπαλεύει το πάθος. Αυτό ίσως, θα μπορουσε να εξηγήσει και την συμπεριφορα της κοπέλας του σχετικά με την άρνηση.
Αν ο Βελβετ , έβρισκε διέξοδο στην ικανοποίηση των ερωτικών του παθών, έστω και για λίγο, μακρυά της , αν δηλαδή η λογική του παρέμβαση, συνέπιπτε με μείωση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος απέναντι της , ίσως της επέτρεπε να μην φοβάται ότι αν χάσει καποια κιλά παραπάνω, θα πάψει να ειναι επιθυμητή, γιατί αυτη ειναι η συνολική εικόνα, της σημερινής συμπεριφοράς του Βελβετ...
28-07-2009, 12:01 #133
ααα ωστε υπαρχει θεμα και δεν το ηξερα???
Δυστυχώς για σένα, και όσοι δεν σε ήξεραν σε έμαθαν με τα τελευταία κατωρθώρματα σου.
τα οποια ειναι?
Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ αφού παίζεις με τέτοιους όρους και δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις επί της ουσίας:
ρωτα με να απαντησω σε οτι θες....
Δεν είμαι τόσο απελπισμένη που να με ενδιαφέρει ένας άντρας κοντά στα πενήντα
δεν ειμαι πενηντα.
που έχει πάει με άντρα
χμμμ οντως κακο αυτο,
αλλα και παλι το ηξερες αυτο οταν εστελνες μυνημα....
και περνάει όλη την ημέρα του μπροστά σε έναν υπολογιστή
κακο και αυτο ε?
μηπως με πληρωνεις οταν γραφω?
ασε να κανει παραπονα το αφεντικο μου.
θάβοντας όλο τον κόσμο
δεν θυμαμαι να εχω θαψει κανενα,
το αντιθετο θυμαμαι για οσο με αφορα.
και προσπαθώντας να πάρει την παραμικρή αξία έστω και διαδικτυακά.
ευχαριστω,
αξια εχω αρκετη στη ζωη μου, δεν μου χρειαζεται δικτυακη.
Για του λόγου το αληθες δημοσίευσα το υ2υ.
ναι τα εχουμε ξαναπει αυτα, μην επανερχομαστε.
Έγινες ρεζίλι για άλλη μια φορά,
αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, για αλλη μια φορα.
Εσυ συνεχισε να με κανεις ρεζιλι.....
αλλά το συνεχίζεις.
και θα το συνεχιζω μεχρι να παρω συνταξη....
Πρόβλημα σου να κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αλλά πλέον δεν μπορείς να κορόιδέψεις κανένα άλλο.
δεν με ενδιαφερει ποιος νομιζει οτι τον κοροιδευω.
Λυπάμαι αυτή τη γυναίκα που την εξευτελίζεις τόσο πολύ και δέχεται να είναι μαζί σου....
και αυτο προβλημα δικο της και δικο μου ειναι, οχι δικο σου.
Επετρεψε μου να πιστευω οτι δεν εχω εξευτιλισει κανενα στη ζωη μου.
28-07-2009, 12:06 #134
καθε πρόβλημα απο την φύση του ,αφορά μια δυσλειτουργία...
Φυσικά και δεν ειναι θεμιτό, ασυνείδητα να επιδιώκεις μια επικίνδυνη για την υγεία, κατάσταση , προκείμενου
να απολαύσεις τα καλέσματα των παρορμήσεών σου!
Απέφυγα μεχρι τώρα να μιλήσω για καταστροφικό έρωτα...
Αν δεν υπήρχε αυτη η εγρήγορση στον Βελβετ , ίσως να ήταν
η περίπτωση...Όμως αντιδρά και υποφέρει και αυτο ειναι σημάδι εγρήγορσης.Η λογική παρεμβαίνει και αντιπαλεύει το πάθος. Αυτό ίσως, θα μπορουσε να εξηγήσει και την συμπεριφορα της κοπέλας του σχετικά με την άρνηση.
Αν ο Βελβετ , έβρισκε διέξοδο στην ικανοποίηση των ερωτικών του παθών, έστω και για λίγο, μακρυά της , αν δηλαδή η λογική του παρέμβαση, συνέπιπτε με μείωση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος απέναντι της , ίσως της επέτρεπε να μην φοβάται ότι αν χάσει καποια κιλά παραπάνω, θα πάψει να ειναι επιθυμητή, γιατί αυτη ειναι η συνολική εικόνα, της σημερινής συμπεριφοράς του Βελβετ...
δεν ξερω αν εχει νοημα η τοση αναλυση που κανεις,
δεν θα μπορουσα να παω μεχρι εκει, μπορει και να εκανα λαθος.
Εγω ειπα την γνωμη μου, ξέροντας απο πρωτο χερι, οτι εαν εχεις ΔΜΣ παραπανω απο ενα οριο δεν υπαρχει θεμα αισθητικης του να χασεις κιλα αλλα ειναι πανω απο ολα θεμα υγειας.
Εχω υποψη μου ατομα που αν δεν εβρισκαν μια λυση στο θεμα των κιλων τους, σημερα δεν θα μπορουσαν καν να περπατησουν και αυτο ειναι χειροτερο απο το να εισαι αισθητικα ομορφη.
Τελος το αισθητικα ομορφη το θεωρω μια ατελειωτη μπαρουφα η οποια παιζει μονο στο μυαλο οταν και εφοσον υπαρχουν καποιες συνθηκες.
Δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι, υπαρχουν ασχημα και ομορφα μυαλα σε ανθρωπους.
28-07-2009, 13:22 #135
Διαβάζω... διαβάζω... διαβάζω...
και συνειδητοποιώ ότι μιλάμε εδώ για άλλους, τι θα θέλαμε για άλλους, τι νομίζουμε ότι θα ήθελαν οι άλλοι, τι θέλουμε εμείς να κάνουν οι άλλοι γιατί εμείς νομίζουμε ότι είναι καλό για εκείνους, τι αισθάνονται οι άλλοι, αν πονάνε-ενοχλούνται-εξευτελίζονται-χαίρονται-στενοχωριούνται-οτιδήποτε οι άλλοι κατ\'εμάς...
όλο αυτό μου μοιάζει εντελώς άκυρο και άτοπο και άνευ λόγου, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι άλλοι δεν είναι παρόντες ώστε να μας ζητήσουν να συζητήσουμε το θέμα τους και να δώσουν στη συνέχεια έγκυρα στοιχεία για να κατευθύνουν τις ετυμηγορίες μας...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή