Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 231
    Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirlΔεν ξέρω βρε Velvet μου, αλλα δε νομίζω να σε αγαπάει όσο εσύ, και έχει βολευτεί μαζί σου, όχι κακόβουλα, απλά... Τη θέλεις αισθηματικά (γελάτε, αστειεύεστε, συζητάτε σε έκταση και βάθος, το οποιο καλύπτει τον συναισθηματικά της θέλω), τη θέλεις ερωτικά (μοιράζεσαι φαντασιώσεις μαζί της, σε ερεθίζει, σε κάνει να την ποθείς, το οποιο καλύπτει τα σεξουαλικά της θέλω) και όλα αυτά στο μυαλό της \"παρα το μεγάλο της κουσούρι\" που είναι τα κιλά. Και όσο εσύ μας λες πως δε θέλεις να την αφήσεις γιατί την αγαπάς, τόσο εκείνη δε θα βρίσκει κίνητρο για να αλλάξει το status quo της αδιαφορίας και ψυχρότητας.. Και το να της πεις πως θα φύγεις αν δεν αλλάξει η κατάσταση, μάλλον θα τη πεισμώσει περισσότερο αφού θα σκεφτεί πως \"να, έλεγε πως με ήθελε ακόμα και παχιά αλλα τώρα φεύγει, μούφες\".
    Ε τότε τι προτείνεις ; Αδιέξοδο είναι ; Να της πω θα φύγω δεν θα πιάσει, να μείνω δεν θα αλλάξει ; \'Ο,τι και να κάνω δεν θα αλλάξει ;

Originally posted by Remedy
    θα ηθελα να προτεινω
    οταν ενα θεμα λογω καποιας διαστασης του, επεκτεινεται υπερβολικα σε γενικες συζητησεις η γεννα αποριες και αρχιζουν διαλογοι μεταξυ μελων για αλλα , συγγενη ,η προσωπικα, η φιλοσοφικα θεματα, να ανοιγουμε καποιο αλλο θρεντ και να συνεχιζεται εκει η συζητηση .
    να μη διακοπτεται το θεμα που αρχικα ξεκινησε καποιο μελος που εχει τον πονο του...
    εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!
    εξ\'αλλου οταν λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει
    Νομιζω οτι ο φιλος Βελβετ , αντιμετωπιζει ενα τυπικο προβλημα .
    Πως να πεισει την αγαπημενη του , να κοιταξει πρωτα την υγεια της και μετα και τον ερωτα του γιαυτην με ματια παθιασμενα και ερωτιαρικα....
    Σαν ψυχολογος , θα του ελεγα να κοιταξει περισσοτερο τον εαυτο του γιατι διαβασα καπου για φαρμακα...
    Στην ζωη , μονοι μας ερχομαστε και μονοι μας φευγουμε
    Ουδεις βασιλικοτερος του βασιλια!
    Τελος απο μενα και καλη δυναμη Βελβετ...

Senior Member
    Originally posted by VelvetUnderground
    Ε τότε τι προτείνεις ; Αδιέξοδο είναι ; Να της πω θα φύγω δεν θα πιάσει, να μείνω δεν θα αλλάξει ; \'Ο,τι και να κάνω δεν θα αλλάξει ;
    Δυστυχώς αγαπητέ, αν δεν ενδιαφέρεται η ίδια για την εμφάνιση και πρωτίστως για την υγεία της, και αφού φαίνεται να μη σε αγαπάει πραγματικά για να αλλάξει από μονη της, χωρίς να το κανεις εσύ θέμα και χωρίς να σου κάνει τη ζωή δύσκολη κατά τη διάρκεια της προσπάθειας (\"βλέπεις τι κάνω για εσένα\") και μετά (\"εγώ έκανα τόση προσπάθεια για εσένα, κανε μου αυτό\"), νομίζω πως καλύτερα να ακολουθήσεις τη λύση του Πάνου και να σκεφτείς τον εαυτό σου περισσότερο.

Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που περιμένουν τα πάντα από τους άλλους χωρίς οι ίδιοι να προσπαθούν να καταφέρουν τίποτα για τον εαυτό τους, ανεξάρτητα από το λόγο που τους μπλοκάρει, είτε είναι φόβος, είτε είναι πείσμα, είτε είναι οτιδήποτε. Αν μας είχες αναφέρει πως προσπαθεί, πάει σε διαιτολόγο, κάνει γυμναστική, θέλει να λύσει τα προβλήματα της σχέσης, θα είχα τελείως διαφορετική λύση να σου προτείνω. Αφού όμως φαίνεται να λέει \"εσύ αγαπα με περισσότερο για να αντισταθμίσεις τα πολλά μου κιλά και την έλλειψη σεξουαλικής επαφής\" χωρίς να προσθέτει \"και εγώ θα προσπαθήσω να ξεπεράσω το κόμπλεξ μου και να κάνω sex μαζί σου, και να χάσω και κάποιο βάρος\" δε θα κάτσω να το πολυσκεφτώ.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Banned
    Originally posted by πανος12345
    θα ηθελα να προτεινω
    οταν ενα θεμα λογω καποιας διαστασης του, επεκτεινεται υπερβολικα σε γενικες συζητησεις η γεννα αποριες και αρχιζουν διαλογοι μεταξυ μελων για αλλα , συγγενη ,η προσωπικα, η φιλοσοφικα θεματα, να ανοιγουμε καποιο αλλο θρεντ και να συνεχιζεται εκει η συζητηση .
    να μη διακοπτεται το θεμα που αρχικα ξεκινησε καποιο μελος που εχει τον πονο του...
    Πως να πεισει την αγαπημενη του , να κοιταξει πρωτα την υγεια της και μετα και τον ερωτα του γιαυτην με ματια παθιασμενα και ερωτιαρικα....
    Σαν ψυχολογος , θα του ελεγα να κοιταξει περισσοτερο τον εαυτο του γιατι διαβασα καπου για φαρμακα...

panos εισαι ψυχολογος?

Senior Member
    βελβετ
    το να της στειλεις τελεσιγραφο για τα κιλα της, (η χανεις μερικα για να μου δειξεις οτι νοιαζεσαι για την σχεση μας η φευγω) ειναι το χειροτερο απ οσα μπορεις να κανεις.
    θα σκεφτει αυτο που ειπε η ντι ακριβως. οτι την δουλευες μεχρι τωρα για την αγσπη σου και την θελεις μονο αν αλλαξει.πιθανολογω μαλιστα οτι θα βαλει κι αλλα.
    αν θες να στειλεις ενα τελεσιγραφο, αυτο μπορει να ειναι \"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
    αν πραγματικα σε θελει, κι αν το κολλημα της ειναι οντως με τα κιλα της και γι αυτο δεν λειτουργει σεξουαλικα, τοτε η θα σε πλησιασει σεξουαλικα η θα χασει κιλα η θα παει να δει γιατι δεν θελει να χασει, η ολα αυτα μαζι.
    αν αδιαφορησει, απλα απομακρυνσου και ισως σας ξαναφερει καποτε κοντα η ζωη κι ισως να ειστε και αλλαγμενοι τοτε...

Senior Member
    .....εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!
    ...
    μια χαρα ειναι τα πολλα κοκορια.
    απλα ελεγα να μιλανε ολα για τους mr & mrs velvet :)

Originally posted by panikoula
    θα ηθελα να προτεινω

panos εισαι ψυχολογος?
    ναι

.....εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!
    ...
    μια χαρα ειναι τα πολλα κοκορια.
    απλα ελεγα να μιλανε ολα για τους mr & mrs velvet :)
    ναι αλλα εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι παχουλες!χα χα χα α

βελβετ
    το να της στειλεις τελεσιγραφο για τα κιλα της, (η χανεις μερικα για να μου δειξεις οτι νοιαζεσαι για την σχεση μας η φευγω) ειναι το χειροτερο απ οσα μπορεις να κανεις.
    θα σκεφτει αυτο που ειπε η ντι ακριβως. οτι την δουλευες μεχρι τωρα για την αγσπη σου και την θελεις μονο αν αλλαξει.πιθανολογω μαλιστα οτι θα βαλει κι αλλα.
    αν θες να στειλεις ενα τελεσιγραφο, αυτο μπορει να ειναι \"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
    αν πραγματικα σε θελει, κι αν το κολλημα της ειναι οντως με τα κιλα της και γι αυτο δεν λειτουργει σεξουαλικα, τοτε η θα σε πλησιασει σεξουαλικα η θα χασει κιλα η θα παει να δει γιατι δεν θελει να χασει, η ολα αυτα μαζι.
    αν αδιαφορησει, απλα απομακρυνσου και ισως σας ξαναφερει καποτε κοντα η ζωη κι ισως να ειστε και αλλαγμενοι τοτε...
    ρεμεντυ θα τα χαλασουμε τωρα με αυτο...
    \"\"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
    ο ανδρας δεν κρινεται απο το κατα ποσο μπορει να εκπληρωνει τις σεξουαλικες του αναγκες με μια γυναικα!
    ειναι εδω και οταν εχει αναγκη , ασφαλεια, ενα χερι βοηθειας ...
    Ο Βελβετ ειναι ιδανικος ανδρας νομιζω γα καθε γυναικα και αν εκεινη αρνηται να χασει τα κιλα της , μπορει να κανει και ενα μικρο περιπατο και στις αλλες κατηγοριες μεραν απο των βαρεων βαρων ,χωρις να παψει να παρεχει αυτο που του ζηταει
    η συνειδηση του στην κοπελα που αγαπαει!
    Αλλο το σεξ και αλλο η σχεση με μια γυναικα.
    Δεν ειναι αναγκη παντα για ενα ανδρα να συμπιπτουν...

Senior Member
    ο ανδρας δεν κρινεται απο το κατα ποσο μπορει να εκπληρωνει τις σεξουαλικες του αναγκες με μια γυναικα!

Μπορεί για έναν άνδρα να μη συμπίπτουν, αλλα για μια γυναικα σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ένας άνδρας, η καλύτερα ένας άνθρωπος, δε κρίνεται σε μια σχέση ΜΟΝΟ από το αν και κατά ποσο ικανοποιεί τον σύντροφο του σεξουαλικά. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για υγιή σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού όταν ο ένας αρνείται να κάνει sex με τον άλλο, και ο άλλος βρίσκει σεξουαλική ικανοποίηση αλλου.

Και έχεις την εντύπωση πως μια γυναικα αρκετά δυναμική (γιατί ο Velvet είπε πως εκείνη ορίζει τη σχέση και \"τον κάνει ο,τι θέλει\") και αρκετά εγωίστρια (ώστε να μην κάνει την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξει κάτι στον εαυτό της που αντικειμενικά της κάνει κακό) θα δεχτεί τον άνδρα της να κάνει sex με άλλη γυναικα; Γιατί οι δικοί μου υπολογισμοί λένε πως οι πιθανότητες κλείνουν στο να ακούσει τα εξ αμάξης (\"δε σέβεσαι το δέσιμο μας, τη σχέση μας, και ενδιαφέρεσαι μονο για το πέος σου, τόσο σημαντικό είναι λοιπόν το sex για εσένα που θέλεις να διακινδυνεύσεις αυτό που έχουμε\"... κλασσικές ατάκες) και να φάει και πόρτα από πάνω, εκεί όπου ο ίδιος οφείλει στον εαυτό του να φύγει πρώτος...

Originally posted by DissolvedGirl

Μπορεί για έναν άνδρα να μη συμπίπτουν, αλλα για μια γυναικα σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ένας άνδρας, η καλύτερα ένας άνθρωπος, δε κρίνεται σε μια σχέση ΜΟΝΟ από το αν και κατά ποσο ικανοποιεί τον σύντροφο του σεξουαλικά. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για υγιή σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού όταν ο ένας αρνείται να κάνει sex με τον άλλο, και ο άλλος βρίσκει σεξουαλική ικανοποίηση αλλου.

Και έχεις την εντύπωση πως μια γυναικα αρκετά δυναμική (γιατί ο Velvet είπε πως εκείνη ορίζει τη σχέση και \"τον κάνει ο,τι θέλει\") και αρκετά εγωίστρια (ώστε να μην κάνει την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξει κάτι στον εαυτό της που αντικειμενικά της κάνει κακό) θα δεχτεί τον άνδρα της να κάνει sex με άλλη γυναικα; Γιατί οι δικοί μου υπολογισμοί λένε πως οι πιθανότητες κλείνουν στο να ακούσει τα εξ αμάξης (\"δε σέβεσαι το δέσιμο μας, τη σχέση μας, και ενδιαφέρεσαι μονο για το πέος σου, τόσο σημαντικό είναι λοιπόν το sex για εσένα που θέλεις να διακινδυνεύσεις αυτό που έχουμε\"... κλασσικές ατάκες) και να φάει και πόρτα από πάνω, εκεί όπου ο ίδιος οφείλει στον εαυτό του να φύγει πρώτος...
    Σε καθε μορφη επικοινωνιας το δυσκολοτερο σημειοειναι να μπορεις να αποφυγης την προβολη!
    Σιγουρα με την δικη σου λογικη φιλεναδα , ετσι θα επρεπε να λειτουργουσε η παχουλουλα φιλη του Βαλβετ.
    Ομως και αυτη ειναι γυναικα και ξερει οπως καιεσυ οτι παιρνει τα ρισκα της οταν αφηνει τον ανδρα της με το ....στο χερι.
    Λες να θελει να τον χασει? Λες να μην απολαμβανει το παθος που εχει γιαυτη?Φανταζομαι πως δεν το κανει επιτηδες και ισως γιαυτο να ειναι νευρικη και ανησυχη....Ο φιλος εχει παροιμοιωδη υπομονη και συνεπεια , αλλα ως ποτε ομως?
    Ποιος μπορει να τον κατηγορησει αν χυμηξει σημερα κιολας σε ενα σαιτ γνωριμιων για να βρει φτηνα και ευκολα μια αλλη γυναικα να τον ικανοποιησει σεξουαλικα , ανωνυμα και αθορυβα γιατι δεν θελει να πιεσει καταστασεις με την φιλη του που αγαπαει τοσο ωστε να μην θελει να τα χαλασει μαζι της ανοιχτα και το πρωτο πραγα που η φυση φροντισε να τον πειζει προς τα εξω ειναι το σεξ?
    Δυστυχως η αληθεια ειναι οτι το κανουν το 90% των ανδρων και ισως λιγο λιγοτερες γυναικες σημερα σε αντιστοιχες περιστασεις....

Senior Member
    Dissolved Girl δεν θα την ελεγα δυναμικη αλλα μαλλον τον Vug πολυ υποχωρητικο.Αυτη απλα βρισκει κ κανει.
    Πανο Τι ειναι η αγαπη?Πιστευεις οτι αυτο που νιωθει ο φιλος μας ειναι αγαπη?
    Υποστηριζεις οτι τα σαιτ γνωριμιων υπαρχουν για να βρισκει ο καθε πικραμενος φθηνα κ ευκολα γυναικα?¨Με το αναλογο παραμυθιασμα βεβαια.Πιστευεις οτι ο φιλος μας ο τοσο υπομονετικος κ συνεπης δεν θα ειχε καταφυγει σε μια παρομοια λυση αντι να ψαχνεται να ρωταει κ να θελει να βοηθησει?Μαλλον δεν ειναι της ευκολης λυσης

Senior Member
    Λες να θελει να τον χασει? Λες να μην απολαμβανει το παθος που εχει γιαυτη?Φανταζομαι πως δεν το κανει επιτηδες και ισως γιαυτο να ειναι νευρικη και ανησυχη....Ο φιλος εχει παροιμοιωδη υπομονη και συνεπεια , αλλα ως ποτε ομως?
    Ποιος μπορει να τον κατηγορησει αν χυμηξει σημερα κιολας σε ενα σαιτ γνωριμιων για να βρει φτηνα και ευκολα μια αλλη γυναικα να τον ικανοποιησει σεξουαλικα , ανωνυμα και αθορυβα γιατι δεν θελει να πιεσει καταστασεις με την φιλη του που αγαπαει τοσο ωστε να μην θελει να τα χαλασει μαζι της ανοιχτα και το πρωτο πραγα που η φυση φροντισε να τον πειζει προς τα εξω ειναι το σεξ?
    Φιλε μου, εδώ μάλλον παρεξήγησες ότι διαφωνούμε ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είμαι απολύτως υπέρ του ο φίλος μας να χιμήξει... όχι απαραίτητα μονο σε ένα ηλεκτρονικό site για να βρει αποκλειστικά και μονο ερωτική ικανοποίηση, αλλα στη ζωή μακριά από μια αισθηματική σχέση με αυτή τη γυναικα γενικότερα. Δε γίνεται, σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω και άλλες κοπέλες που θα τον γεμίσουν τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά όσο και σεξουαλικά όσο και ψυχικά όσο και πνευματικά, και θα τον αγαπήσουν και εκτιμήσουν περισσότερο από μια γυναικα που αρνείται καν να αναγνωρίσει το πρόβλημα.

Δεν προτείνω να κόψει κάθε επαφή με την κοπέλα, προς Θεών. Αφού έχουν τόσο καλή συναισθηματική επαφή, μπορούν να παραμείνουν φίλοι κολλητοί. Αυτό όμως που δε του χρειάζεται είναι ένας άνθρωπος που από τη μια να του δίνει μια κάποια ικανοποίηση σε κάποιους τομείς και να τη χρησιμοποιεί ως επαρκή και δικαιολογία για να του στερήσει ικανοποίηση σε άλλους, και από την άλλη να μην τον αφήνει ελεύθερο να βρει κάτι που να τον ολοκληρώνει σε κάθε επίπεδο. Αυτή τη στιγμή ο Velvet είναι συναισθηματικά δέσμιος της, και εκείνη το ξέρει, και μη σου πω το χαίρεται και λίγο.

Originally posted by DissolvedGirl
    Φιλε μου, εδώ μάλλον παρεξήγησες ότι διαφωνούμε ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είμαι απολύτως υπέρ του ο φίλος μας να χιμήξει... όχι απαραίτητα μονο σε ένα ηλεκτρονικό site για να βρει αποκλειστικά και μονο ερωτική ικανοποίηση, αλλα στη ζωή μακριά από μια αισθηματική σχέση με αυτή τη γυναικα γενικότερα. Δε γίνεται, σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω και άλλες κοπέλες που θα τον γεμίσουν τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά όσο και σεξουαλικά όσο και ψυχικά όσο και πνευματικά, και θα τον αγαπήσουν και εκτιμήσουν περισσότερο από μια γυναικα που αρνείται καν να αναγνωρίσει το πρόβλημα.

Δεν προτείνω να κόψει κάθε επαφή με την κοπέλα, προς Θεών. Αφού έχουν τόσο καλή συναισθηματική επαφή, μπορούν να παραμείνουν φίλοι κολλητοί. Αυτό όμως που δε του χρειάζεται είναι ένας άνθρωπος που από τη μια να του δίνει μια κάποια ικανοποίηση σε κάποιους τομείς και να τη χρησιμοποιεί ως επαρκή και δικαιολογία για να του στερήσει ικανοποίηση σε άλλους, και από την άλλη να μην τον αφήνει ελεύθερο να βρει κάτι που να τον ολοκληρώνει σε κάθε επίπεδο. Αυτή τη στιγμή ο Velvet είναι συναισθηματικά δέσμιος της, και εκείνη το ξέρει, και μη σου πω το χαίρεται και λίγο.
    καλη μου φιλενάδα,
    τα σαιτ γνωριμιων ειναι για μενα μια συντομευση του πραγματικου κοσμου και οχι αναγκαστικα μια σεξουαλικη πηγη απολαυσης για καποιον γυναικα η ανδρα.
    Ειναι ενα παρκο επικοινωνιας με αρχες δημοκρατικες και κανονες ισοτιμους για τα μελη , με μια μοναδικη διαφορα απο τον πραγματικο κοσμο.
    Οτι μπορεις να δοκιμασεις χαρακτηρες τοσο για σενα τον ιδιο ,οσο και για τον συντροφο που νομιζεις οτι σου ταιριαζει..
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ...
    Μπορεις να δοκιμασεις να γινεις αυτο που στον πραγματικο κοσμο αρνηθηκες καν να το σκεφτεις απο φοβο για την κριτικη των αλλων....
    Ειναι μια ταυτοτητα ανωνυμη , για γυναικα και ανδρα που πιστευει οτι η ζωη του, θα μπορουσε να ηταν καλυτερη , αν οι ιδιοι μπορουσαν να ηταν διαφορετικοι.
    ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΗΣ

Senior Member
    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις έως τώρα. Πολλές αλήθειες έχετε γράψει. Το μπλέξιμό μου είναι ανεπανάληπτο όμως και η κατάσταση αυτή πρωτόγνωρη, γι\'αυτό και με βασανίζει τόσο πολύ. \'Οχι, σίγουρα δεν είμαι από αυτούς που αναζητούν την εύκολη λύση και τα sites, σωστά το έγραψες. \'Οχι, δεν είμαι επίσης ευτυχισμένος όπως είναι τα πράγματα, σωστό κι αυτό. Υπάρχουν πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Το \"ως πότε\" που γράφτηκε είναι επίσης πολύ σωστό. Σωστό και αυτό που γράφτηκε ότι ο Vug είναι πολύ υποχωρητικός και πολλά άλλα. Ειλικρινά δεν ξέρω. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Την κατάσταση μου την έχω αναλύσει στην κοπέλα πολλές φορές. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται, ακόμα και σήμερα,λίγες ώρες αφού έγραφα εδώ. Προς στιγμήν δείχνει ότι καταλαβαίνει αλλά ότι δείχνει με ανησυχεί και δεν κάνει πολλά πράγματα που θα μπορούσε να τα είχε κάνει από κανα χρόνο πριν. Είχε όλη την πολυτέλεια χρόνου για ρυθμίσεις, εγώ αντίθετα δέχθηκα αφόρητες πιέσεις και ψυχολογικούς εκβιασμούς και έκανα δεκτά όλα τα αιτήματα της. Είμαι δυστυχισμένος γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να παραμείνω πολύ καιρό ακόμα μαζί της ως \"παρείτσα\". Από την άλλη δεν είμαι ο τύπος που κάνει αρπαχτές με τη μια και την άλλη, αλλά ειλικρινά πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι μήπως αυτό κατά βάθος με λυτρώσει, γιατί βλέπω και ξέρω πολλά για τον εαυτό μου και όσα πέρασα έως τώρα στη ζωή μου και έχω κουραστεί πια. Θα τα ξαναπουμε, προς το παρόν γεια σας.

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast