Results 91 to 105 of 231
-
26-07-2009, 20:34 #91
Πανο διαφημιζεις καποιο σαιτ γνωριμιων?Γιατι βλεπω οτι εισαι ενθερμος οπαδος του συγκεκριμενου τροπου επαφης
- 26-07-2009, 20:36 #92
Originally posted by VelvetUnderground
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις έως τώρα. Πολλές αλήθειες έχετε γράψει. Το μπλέξιμό μου είναι ανεπανάληπτο όμως και η κατάσταση αυτή πρωτόγνωρη, γι\'αυτό και με βασανίζει τόσο πολύ. \'Οχι, σίγουρα δεν είμαι από αυτούς που αναζητούν την εύκολη λύση και τα sites, σωστά το έγραψες. \'Οχι, δεν είμαι επίσης ευτυχισμένος όπως είναι τα πράγματα, σωστό κι αυτό. Υπάρχουν πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Το \"ως πότε\" που γράφτηκε είναι επίσης πολύ σωστό. Σωστό και αυτό που γράφτηκε ότι ο Vug είναι πολύ υποχωρητικός και πολλά άλλα. Ειλικρινά δεν ξέρω. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Την κατάσταση μου την έχω αναλύσει στην κοπέλα πολλές φορές. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται, ακόμα και σήμερα,λίγες ώρες αφού έγραφα εδώ. Προς στιγμήν δείχνει ότι καταλαβαίνει αλλά ότι δείχνει με ανησυχεί και δεν κάνει πολλά πράγματα που θα μπορούσε να τα είχε κάνει από κανα χρόνο πριν. Είχε όλη την πολυτέλεια χρόνου για ρυθμίσεις, εγώ αντίθετα δέχθηκα αφόρητες πιέσεις και ψυχολογικούς εκβιασμούς και έκανα δεκτά όλα τα αιτήματα της. Είμαι δυστυχισμένος γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να παραμείνω πολύ καιρό ακόμα μαζί της ως \"παρείτσα\". Από την άλλη δεν είμαι ο τύπος που κάνει αρπαχτές με τη μια και την άλλη, αλλά ειλικρινά πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι μήπως αυτό κατά βάθος με λυτρώσει, γιατί βλέπω και ξέρω πολλά για τον εαυτό μου και όσα πέρασα έως τώρα στη ζωή μου και έχω κουραστεί πια. Θα τα ξαναπουμε, προς το παρόν γεια σας.
Πιστεύω οτι ανακούφισες την γυναικεία μας συντροφια ,
οτι υπαρχουν ακόμα άνδρες ,που μπορουν να στερηθούν την μεγαλύτερη ηδονή της ζωης , περιμενοντας καρτερικα τον συντροφο τους να αναγνωρισει το παθος , οχι ως αδυναμια , αλλα ως δυναμη βαθεια και σημαντικη για μια ωριμη μακροχρονη σχεση που ευχομαι να βρει τον δρομο της...
26-07-2009, 23:10 #93
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Remedy
.....εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!
εξ\'αλλου οταν λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει
...
απλα ελεγα να μιλανε ολα για τους mr & mrs velvet :)
26-07-2009, 23:14 #94
βελβετ
το να της στειλεις τελεσιγραφο για τα κιλα της, (η χανεις μερικα για να μου δειξεις οτι νοιαζεσαι για την σχεση μας η φευγω) ειναι το χειροτερο απ οσα μπορεις να κανεις.
θα σκεφτει αυτο που ειπε η ντι ακριβως. οτι την δουλευες μεχρι τωρα για την αγσπη σου και την θελεις μονο αν αλλαξει.πιθανολογω μαλιστα οτι θα βαλει κι αλλα.
αν θες να στειλεις ενα τελεσιγραφο, αυτο μπορει να ειναι \"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
αν πραγματικα σε θελει, κι αν το κολλημα της ειναι οντως με τα κιλα της και γι αυτο δεν λειτουργει σεξουαλικα, τοτε η θα σε πλησιασει σεξουαλικα η θα χασει κιλα η θα παει να δει γιατι δεν θελει να χασει, η ολα αυτα μαζι.
αν αδιαφορησει, απλα απομακρυνσου και ισως σας ξαναφερει καποτε κοντα η ζωη κι ισως να ειστε και αλλαγμενοι τοτε...
\"\"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
ο ανδρας δεν κρινεται απο το κατα ποσο μπορει να εκπληρωνει τις σεξουαλικες του αναγκες με μια γυναικα!
ειναι εδω και οταν εχει αναγκη , ασφαλεια, ενα χερι βοηθειας ...
Ο Βελβετ ειναι ιδανικος ανδρας νομιζω γα καθε γυναικα και αν εκεινη αρνηται να χασει τα κιλα της , μπορει να κανει και ενα μικρο περιπατο και στις αλλες κατηγοριες μεραν απο των βαρεων βαρων ,χωρις να παψει να παρεχει αυτο που του ζηταει
η συνειδηση του στην κοπελα που αγαπαει!
Αλλο το σεξ και αλλο η σχεση με μια γυναικα.
Δεν ειναι αναγκη παντα για ενα ανδρα να συμπιπτουν...
δεν ξερω για ποιους αντρες δεν ειναι απαραιτητο η συναισθηματικη τους καλυψη να συμβαδιζει με την σεξουαλικη και την πνευματικη,απ οτι εγω καταλαβα ομως, για τον φιλο βελβετ ειναι απολυτως απαραιτητο και υποφερει σε μια λειψη σχεση που ουτε θελει να αφησει αβασανιστα, ουτε να κρατησει παραλληλα με αλλες σχεσεις...
απορω πως δεν το καταλαβες αυτο απο την αναλυση του, και την αγωνια του, ειδικα εφοσον υποστηριζεις οτι εισαι ψυχολογος...
27-07-2009, 09:35 #95
εγω παντως αν ειχα εναν τετιο αντρα που να μην τον νιαζουν τα ξιγκια μου και να με θελει σαν τρελλος θα εχανα40 κιλα.πυστευω απλα οτι δεν τον αγαπαει.
27-07-2009, 10:14 #96
Originally posted by mariafound82
Πανο διαφημιζεις καποιο σαιτ γνωριμιων?Γιατι βλεπω οτι εισαι ενθερμος οπαδος του συγκεκριμενου τροπου επαφης
Εξηγούμαι καλύτερα...
Η δωρεάν παιδεία μας, όπως αναλυτικά εχω εξήγηση στο ποστ περί στερεοτύπων , διακυβεύεται απο το τρίπτυχο
ΠΑΤΡΊΣ -ΘΡΗΣΚΕΊΑ -ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ
Σαν κοινωνικός επιστήμονας , θα μπορούσαν να γράφω όλη την ήμερα επιχειρήματα για να σε πείσω, ότι σχεδόν καθε μια απο αυτές τις στερεότυπες άξιες , ειναι εμπόδιο στην ατομική ευτυχία του ανθρώπου, την οποία καλούμαι να υπερασπιστώ και να υποστηρίξω...
Γιατί πατρίδα για 1/2 Ελληνες σήμερα, δεν ειναι η Ελλάδα
Γιατί ο Χριστιανισμός , δεν ειναι η κυρίαρχη θρησκεία στον πλανήτη που ζούμε, αλλά μειοψηφία
Τέλος γιατί η οικογένεια, δεν ειναι φυσική, αλλά κοινωνική και πολιτική αξία, που χαρακτηρίζει μόνο το 3/100 της πορειας εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων της ανθρώπινης συνείδησης
και δεν συντελεί πάντα στην ανθρώπινη ευτυχία...
Κοινός τόπος για την αντιμετώπιση όλων αυτών
των προβλημάτων , πιστεύω ακράδαντα ότι ειναι η βελτίωση της ικανότητας επικοινωνιας του ατόμου, την οποία προσφέρει η βιομηχανία γνωριμιων στο διαδίκτυο.
ΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ
27-07-2009, 10:26 #97
βελβετ
το να της στειλεις τελεσιγραφο για τα κιλα της, (η χανεις μερικα για να μου δειξεις οτι νοιαζεσαι για την σχεση μας η φευγω) ειναι το χειροτερο απ οσα μπορεις να κανεις.
θα σκεφτει αυτο που ειπε η ντι ακριβως. οτι την δουλευες μεχρι τωρα για την αγσπη σου και την θελεις μονο αν αλλαξει.πιθανολογω μαλιστα οτι θα βαλει κι αλλα.
αν θες να στειλεις ενα τελεσιγραφο, αυτο μπορει να ειναι \"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
αν πραγματικα σε θελει, κι αν το κολλημα της ειναι οντως με τα κιλα της και γι αυτο δεν λειτουργει σεξουαλικα, τοτε η θα σε πλησιασει σεξουαλικα η θα χασει κιλα η θα παει να δει γιατι δεν θελει να χασει, η ολα αυτα μαζι.
αν αδιαφορησει, απλα απομακρυνσου και ισως σας ξαναφερει καποτε κοντα η ζωη κι ισως να ειστε και αλλαγμενοι τοτε...
\"\"εγω δεν μπορω να καθομαι σε μια σχεση ανεραστος. προφανως δεν με ποθεις κι εγω νοιωθω να ακυρωνομαι σαν αντρας με αυτο.\"
ο ανδρας δεν κρινεται απο το κατα ποσο μπορει να εκπληρωνει τις σεξουαλικες του αναγκες με μια γυναικα!
ειναι εδω και οταν εχει αναγκη , ασφαλεια, ενα χερι βοηθειας ...
Ο Βελβετ ειναι ιδανικος ανδρας νομιζω γα καθε γυναικα και αν εκεινη αρνηται να χασει τα κιλα της , μπορει να κανει και ενα μικρο περιπατο και στις αλλες κατηγοριες μεραν απο των βαρεων βαρων ,χωρις να παψει να παρεχει αυτο που του ζηταει
η συνειδηση του στην κοπελα που αγαπαει!
Αλλο το σεξ και αλλο η σχεση με μια γυναικα.
Δεν ειναι αναγκη παντα για ενα ανδρα να συμπιπτουν...
δεν ξερω για ποιους αντρες δεν ειναι απαραιτητο η συναισθηματικη τους καλυψη να συμβαδιζει με την σεξουαλικη και την πνευματικη,απ οτι εγω καταλαβα ομως, για τον φιλο βελβετ ειναι απολυτως απαραιτητο και υποφερει σε μια λειψη σχεση που ουτε θελει να αφησει αβασανιστα, ουτε να κρατησει παραλληλα με αλλες σχεσεις...
απορω πως δεν το καταλαβες αυτο απο την αναλυση του, και την αγωνια του, ειδικα εφοσον υποστηριζεις οτι εισαι ψυχολογος...
ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΣΧΕΔΟΝ ΡΕΜΕΝΤΥ!
Γιατί οι σεξουαλικές ανάγκες των ανδρών, δεν ελέγχονται απο την συνείδηση, αλλά ειναι παρορμήσεις, οι οποίες πρέπει να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον σωματικά, με την εκσπερμάτιση, ειδάλλως προκαλούν αφόρητο πόνο στην κοιλιακή χώρα...
ΥΓ Δεν υπάρχει υποτιθέμενος ψυχολόγος γιατρός η δικηγόρος...
Η είσαι η δεν είσαι.Για μενα παντως μπορεις να πληροφρηθεις και απο τα πρακτικα της Βουλης των Ελληνων .Ειμαι ο κοκινοτριχης που φωναζανε τοτε στην δεκαετια του 80 καποιοι Χουντικοι αστυνομικοι γιατι τους εκοψα στις κατατακτηριες εξετασεις της ΕΛΑΣ γιατι εμπαιναν στην εξεταστικη επιτροπη και χερετουσαν με αναταση του χεριου οπως οι Ναζι!
27-07-2009, 10:33 #98
Originally posted by panikoula
εγω παντως αν ειχα εναν τετιο αντρα που να μην τον νιαζουν τα ξιγκια μου και να με θελει σαν τρελλος θα εχανα40 κιλα.πυστευω απλα οτι δεν τον αγαπαει.
Το κοριτσι ισως εχει καποιο προβλημα υγειας...σωματικο η ψυχικο δεν αλλαζει τιποτα σημαντικο στην δυσκολια για την απαραιτητη αυτοσυγκνετρωση και αυτοελεγχο που απαιτειται ...
Αυτο ομως που με φερνει σε δυσκολη θεση για να συνεχισω αυτο το θεμα ειναι ο Βελβετ που ηδη εχει υποστει φθορα η δικη του Υγεια καιισως πρεπει να διακοψει για να την προστατεψει...
27-07-2009, 10:59 #99
αγαπητε velvet,
ας χωρισουμε την παχυσαρκια σε δυο περιπτωσεις:
Την πρωτη που ειναι με υπερβολικο δεικτη μαζας σωματος και την δευτερη που ειναι μεν παραπανω απο το κανονικο αλλα οχι υπερβολικος.
Ειπες 120 κιλα και αν υποθεσω οτι η φιλη σου ειναι 160 υψος περιπου τοτε ειναι στην πρωτη περιπτωση.
Βαζεις θεμα καλαισθησιας αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει.
Ενας παχυσαρκος ανθρωπος με τοσα κιλα, εκτος του αν ειναι επιθυμητος εχει μπροστα του να αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα υγειας.
Επιβαρυνει σημαντικα την λειτουργια της καρδιας του, επιβαρυνει σημαντικα τα ποδια του (μιας και σηκωνει τοσα κιλα) και καμποσα ακομα αλλα προβληματα αναλογα τα χρονια που ειναι υπερβαρος.
Προσεξε μιλαμε για ανθρωπο οχι με λιγα περιττα κιλα αλλα με αρκετα παραπανω.
Οποτε το ζητημα της καλαισθησιας για μενα περνα σε δευτερη μοιρα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Τωρα στο θεμα της αντιμετωπισης του προβληματος πστευω οτι το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να συνειδητοποιησει η ιδια οτι εχει ιατρικο προβλημα.
Απο οσα διαβασα, δεν κινεισαι προς αυτη την κατευθυνση αλλα συζητατε το κατα ποσο ειναι επιθυμητος ο ενας στον αλλο.
Δεν ξερω ποιος θα ειναι ο τροπος αλλα η φιλη σου πρεπει να επισκευτει αμεσα ενα ειδικο σε θεματα παχυσαρκιας.
Υπαρχουν σημερα διαφορες τεχνικες οπως αυτη του δακτυλιου (πλεον και χωρις εγχειρηση) αλλα δεν εχει την επιθυμητη εφαρμογη σε ολους τους ανθρωπους.
Αρα δεν μπορει καποιος να σου συστησει αμεσα, οτι η λυση ειναι αυτη.
Στο καθε ανθρωπο ταιριαζει διαφορετικη θεραπεια.
Οποτε σταματηστε την συζητηση περι του ποιος ειναι ελκυστικος και επικεντρωθειτε σε σοβαρα θεματα υγειας που εχει η φιλη σου.
Αν οντως την αγαπας, θα πρεπει να δουλεψετε μαζι αυτο το σημειο.
Θα πρεπει βεβαια να ξερεις οτι μια ιατρικη γνωματευση και θεραπεια δεν λυνει το προβλημα γιατι χρειαζεται και η στηριξη απο το οικειο της περιβαλλον, φανταζομαι την δικη σου σε πρωτο ρολο.
Να εισαι σιγουρος οτι αμα την βοηθησεις με αντικειμενικους ορους να βελτιωσει αισθητα την ζωη της, ολα τα υπολοιπα που σε απασχολουν θα βρουν το δρομο τους, αν οντως αυτο ειναι το προβλημα και οχι κατι αλλο.
27-07-2009, 11:08 #100
panos εχεις πμ.
120 κιλα???ειναι παρα πολλα εγω εχω 10 παραπανω και αγανακτω στην ζεστη,δεν μπορω να σκυψω να τρεξω και αν βαλω και αλλα σε λιγο καιρο θα με περδευουν με τον αδερφο μου :P.πρεπει να εχει σοβαρα προβληματα με τοσα κιλα.πως καταφερε να τον καψουρεψει?της βγαζω το καπελο :P
27-07-2009, 11:12 #101
Originally posted by krino
αγαπητε velvet,
Την πρωτη που ειναι με υπερβολικο δεικτη μαζας σωματος και την δευτερη που ειναι μεν παραπανω απο το κανονικο αλλα οχι υπερβολικος.
Ειπες 120 κιλα και αν υποθεσω οτι η φιλη σου ειναι 160 υψος περιπου τοτε ειναι στην πρωτη περιπτωση.
Βαζεις θεμα καλαισθησιας αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει.
Ενας παχυσαρκος ανθρωπος με τοσα κιλα, εκτος του αν ειναι επιθυμητος εχει μπροστα του να αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα υγειας.
Επιβαρυνει σημαντικα την λειτουργια της καρδιας του, επιβαρυνει σημαντικα τα ποδια του (μιας και σηκωνει τοσα κιλα) και καμποσα ακομα αλλα προβληματα αναλογα τα χρονια που ειναι υπερβαρος.
Προσεξε μιλαμε για ανθρωπο οχι με λιγα περιττα κιλα αλλα με αρκετα παραπανω.
Οποτε το ζητημα της καλαισθησιας για μενα περνα σε δευτερη μοιρα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Τωρα στο θεμα της αντιμετωπισης του προβληματος πστευω οτι το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να συνειδητοποιησει η ιδια οτι εχει ιατρικο προβλημα.
Απο οσα διαβασα, δεν κινεισαι προς αυτη την κατευθυνση αλλα συζητατε το κατα ποσο ειναι επιθυμητος ο ενας στον αλλο.
Δεν ξερω ποιος θα ειναι ο τροπος αλλα η φιλη σου πρεπει να επισκευτει αμεσα ενα ειδικο σε θεματα παχυσαρκιας.
Υπαρχουν σημερα διαφορες τεχνικες οπως αυτη του δακτυλιου (πλεον και χωρις εγχειρηση) αλλα δεν εχει την επιθυμητη εφαρμογη σε ολους τους ανθρωπους.
Αρα δεν μπορει καποιος να σου συστησει αμεσα, οτι η λυση ειναι αυτη.
Στο καθε ανθρωπο ταιριαζει διαφορετικη θεραπεια.
Οποτε σταματηστε την συζητηση περι του ποιος ειναι ελκυστικος και επικεντρωθειτε σε σοβαρα θεματα υγειας που εχει η φιλη σου.
Αν οντως την αγαπας, θα πρεπει να δουλεψετε μαζι αυτο το σημειο.
Θα πρεπει βεβαια να ξερεις οτι μια ιατρικη γνωματευση και θεραπεια δεν λυνει το προβλημα γιατι χρειαζεται και η στηριξη απο το οικειο της περιβαλλον, φανταζομαι την δικη σου σε πρωτο ρολο.
Να εισαι σιγουρος οτι αμα την βοηθησεις με αντικειμενικους ορους να βελτιωσει αισθητα την ζωη της, ολα τα υπολοιπα που σε απασχολουν θα βρουν το δρομο τους, αν οντως αυτο ειναι το προβλημα και οχι κατι αλλο.
Πράγματι εφαρμόζεται συστηματικά στην Γαλλία, για πραγματική παχυσαρκία[όταν απειλεί την υγεία του ασθενούς]
αλλά επιμένω εκ πείρας, απο φίλη που έκανε αυτη την επέμβαση,
πως η λύση ειναι μηχανική και οχι ουσιαστική , γιατί ο σφιχτηρας ,εμποδίζει την χωρητικότητα του στομάχου , άρα δεν μπορείς να φας παραπάνω, γιατί τα βγάζεις , όμως,
η βουλιμία παραμένει στο υποσυνείδητο αθεράπευτη
Επίσης υπάρχει άμεσα πρόβλημα αισθητικό, για τον πρώην παχύσαρκο, αφου οι μυς χρειάζονται νεα επέμβαση, γιατί κρέμονται χαλαρωμένοι, απο το λίπος που προηγουμένως είχαν στοκάρει.Πάμε δηλαδή, για νεας μορφής επεμβάσεις, αισθητικής χειρουργικής!
27-07-2009, 11:20 #102
αγαπητε velvet,
Ειπες 120 κιλα και αν υποθεσω οτι η φιλη σου ειναι 160 υψος περιπου τοτε ειναι στην πρωτη περιπτωση
27-07-2009, 11:28 #103
Originally posted by panikoula
panos εχεις πμ.
120 κιλα???ειναι παρα πολλα εγω εχω 10 παραπανω και αγανακτω στην ζεστη,δεν μπορω να σκυψω να τρεξω και αν βαλω και αλλα σε λιγο καιρο θα με περδευουν με τον αδερφο μου :P.πρεπει να εχει σοβαρα προβληματα με τοσα κιλα.πως καταφερε να τον καψουρεψει?της βγαζω το καπελο :P
την αισθηση της κινητικής ελευθερίας...
Η δική μου συγκυρία μαλιστα , ειναι ότι πάσχω απο το σύνδρομο του Φορεστιερ , μια πάθηση της σπονδυλικής στήλης , όπου συσσωρεύονται άλατα στο κανάλι του εγκεφαλονωτιαίου υγρού
με αποτέλεσμα την στένωση και συνέπεια το μπλοκάρισμα των νεύρων στους γοφούς και τα πόδια που με εμποδίζουν να κάνω ότι πρέπει να αδυνατίσω!
Γιαυτό βλέπεις, ότι η θεση μου στην περίπτωση που συζητούμε ειναι να συμβουλευθεί η κοπέλα γιατρό και φυσικά ψυχολόγο, για να την στήριξη στην εφαρμογή της όποιας θεραπείας...
Πολλες φορές η παχυσαρκία, ειναι συνδυασμός πολλών αστάθμητων παραγόντων... Αν δεν τους βρεις όλους, κοιτώντας μόνο το τελικό αποτέλεσμα θεραπεύεις
το σύμπτωμα, αλλά οχι το αίτιο, που επανέρχεται διαφορετικά και συνεχίζει να προσθέτει βάρος στο σώμα σου.
Από μικρο παιδί, απεχθάνομαι το περπάτημα, ενω υπήρξα κολυμβητής , λάτρευα το ποδόσφαιρο, την μπαλλα , το βόλεϋ κλπ...
Αρχίζω να συνειδητοποιώ τώρα εκ των ύστερων , ότι επειδη το σύνδρομο του Φορεστιερ ίσως κληρονομείται, το ομαδικο παιχνιδι με εκανε να ξεχνω τον πονο και μου εδινε θαρρος να συμμετεχω γιατι παντα λατρευα την παρεα και ηθελα να ειμαι παντου πρωταθλητης!
27-07-2009, 11:45 #104
μια μονο μικρη παρεμβαση ενημερωτικη Κρινε ,για το θεμα του δακτυλιου...
Πράγματι εφαρμόζεται συστηματικά στην Γαλλία, για πραγματική παχυσαρκία[όταν απειλεί την υγεία του ασθενούς]
πως η λύση ειναι μηχανική και οχι ουσιαστική , γιατί ο σφιχτηρας ,εμποδίζει την χωρητικότητα του στομάχου , άρα δεν μπορείς να φας παραπάνω, γιατί τα βγάζεις , όμως,
Επίσης υπάρχει άμεσα πρόβλημα αισθητικό, για τον πρώην παχύσαρκο, αφου οι μυς χρειάζονται νεα επέμβαση, γιατί κρέμονται χαλαρωμένοι, απο το λίπος που προηγουμένως είχαν στοκάρει.Πάμε δηλαδή, για νεας μορφής επεμβάσεις, αισθητικής χειρουργικής!
οπως θα παρατηρησες,
εγραψα οτι δεν ειναι η μοναδικη λυση και απο ατομο σε ατομο διαφερει για αυτο την σωστη λυση θα την βρει καποιος ειδικος εφοσον κανει τις απαραιτητες εξετασεις.
Απλα ειπα οτι ο δακτυλιος ειναι μια ευρεια χρησιμοποιουμενη μεθοδος οχι οτι ειναι η σωστη.
Σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα σε καποιον παχυσαρκο, η λυση σου ειναι να βαλεις δακτυλιο η οτι αλλο.
Εκεινο ομως που ειναι σαφες ειναι οτι οταν κατασσεσαι σε κατηγορια σοβαρων παχυσαρκων ατομων πρεπει να λαβεις συμβουλη ειδικων για το πως θα κινηθεις.
27-07-2009, 11:50 #105
μια μονο μικρη παρεμβαση ενημερωτικη Κρινε ,για το θεμα του δακτυλιου...
οπως θα παρατηρησες,
εγραψα οτι δεν ειναι η μοναδικη λυση και απο ατομο σε ατομο διαφερει για αυτο την σωστη λυση θα την βρει καποιος ειδικος εφοσον κανει τις απαραιτητες εξετασεις.
Απλα ειπα οτι ο δακτυλιος ειναι μια ευρεια χρησιμοποιουμενη μεθοδος οχι οτι ειναι η σωστη.
Σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα σε καποιον παχυσαρκο, η λυση σου ειναι να βαλεις δακτυλιο η οτι αλλο.
Εκεινο ομως που ειναι σαφες ειναι οτι οταν κατασσεσαι σε κατηγορια σοβαρων παχυσαρκων ατομων πρεπει να λαβεις συμβουλη ειδικων για το πως θα κινηθεις.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή