Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 231
    Originally posted by VelvetUnderground
    γεια σου πάνο

την συμβουλή σου να απομακρυνθώ και να αποστασιοποιηθώ την έχω ακολουθήσει ενστικτωδώς πολύ πριν (ολόκληρα χρονικά διαστήματα απουσίαζα, όχι μόνο κάτι μέρες), όμως το κόλπο δεν πιάνει με την απομάκρυνσή μου και το \"φτύσιμο\" ούτε με ουσιαστικά μηνύματα που της περνάω \"έχουμε τελειώσει\". Με καλεί αργά ή γρήγορα δείχνοντας εξαρτημένη από μένα. Μια δυο φορές μετά την απομάκρυνσή μου έκανε κάποιες μικροαλλαγές (περιποίηση κλπ), αλλά δεν τις κρατάει για πολύ.
    άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
    Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
    Να πεις δηλαδή έστω ψέματα εν αναγκη , για το καλό της αφου την αγαπάς?
    Διάλεξε μονος σου μέσα σου τι προηγείται απο όλα...
    Το σεξ
    η υγεία
    η αναγκη κυριαρχίας απο γυναίκα
    η

Senior Member
    Originally posted by πανος12345άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
    Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
    Το σεξ
    η υγεία
    η
    Πιάνει παροδικά όμως. Το άτομο δεν είναι ενεργητικό και δυναμικό και αυτό φαίνεται αργά ή γρήγορα. Είναι παθητική και φέρεται λες και είναι αυτά τα καλοσυνάτα κοριτσάκια όταν χαλαρώνει και ξεχνιέται. Να της το πω αυτό το \"ή αδυνατίζεις ή φεύγω\" αλλά ποιός μου λέει ότι και όταν ακόμα αδυνατίσει δεν θα φέρεται έτσι παθητικά και ξενερωτικά ; Είναι θέμα χαρακτήρα, όχι πάχους, το πάχος δεν με ενοχλεί, καλό είναι να έχαμε λίγα κιλά αλλά δεν το επιβάλλω ούτε καίγομαι. Προηγείται η ανάγκη κυριαρχίας από γυναίκα και η υγεία και η αληθινή ζωή με κίνηση, ενδιαφέρον και έκσταση. Το σεξ είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, θα μπορούσα να την περιμένω όσο θέλει για σεξ, ας ζούσαμε όμως. Δεν ζούμε όμως τίποτα, απλά καθόμαστε και \"σαπίζουμε\" και ρουτινιάζουμε. Μια βαρετή ζωή.

Originally posted by πανος12345άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
    Το σεξ
    η υγεία
    η
    Πιάνει παροδικά όμως. Το άτομο δεν είναι ενεργητικό και δυναμικό και αυτό φαίνεται αργά ή γρήγορα. Είναι παθητική και φέρεται λες και είναι αυτά τα καλοσυνάτα κοριτσάκια όταν χαλαρώνει και ξεχνιέται. Να της το πω αυτό το \"ή αδυνατίζεις ή φεύγω\" αλλά ποιός μου λέει ότι και όταν ακόμα αδυνατίσει δεν θα φέρεται έτσι παθητικά και ξενερωτικά ; Είναι θέμα χαρακτήρα, όχι πάχους, το πάχος δεν με ενοχλεί, καλό είναι να έχαμε λίγα κιλά αλλά δεν το επιβάλλω ούτε καίγομαι. Προηγείται η ανάγκη κυριαρχίας από γυναίκα και η υγεία και η αληθινή ζωή με κίνηση, ενδιαφέρον και έκσταση. Το σεξ είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, θα μπορούσα να την περιμένω όσο θέλει για σεξ, ας ζούσαμε όμως. Δεν ζούμε όμως τίποτα, απλά καθόμαστε και \"σαπίζουμε\" και ρουτινιάζουμε. Μια βαρετή ζωή.
    φιλε μου αν σαπιζεις δεν την βοηθας ουτε την ιδια...
    Πολεμησε την αναγκη σου για υποταγη σε ενα ατομο που λες μονος σου οτι ειναι παθητικο...
    Αλλαξε λιγο ρολο....
    Γινε εσυ ο κυριαρχος για να μην σαπισης...
    \"Κανε αυτο για την υγεια σου και οχι για μενα γιατι φευγω \"
    πες της και αν δεις και απο δεις , φυγε αλλου...
    Θα την βοηθησεις πολυ περισσοτερο ετσι γιατι πιστευω οτι σε εχει αναγκη περισσοτερο απο ποτε και αυτο σε κανει φυση κυριαρχο του παιχνιδιου σας

Senior Member
    Originally posted by πανος12345φιλε μου αν σαπιζεις δεν την βοηθας ουτε την ιδια...
    Πολεμησε την αναγκη σου για υποταγη σε ενα ατομο που λες μονος σου οτι ειναι παθητικο...
    Αλλαξε λιγο ρολο....
    Θα την βοηθησεις πολυ περισσοτερο ετσι γιατι πιστευω οτι σε εχει αναγκη περισσοτερο απο ποτε και αυτο σε κανει φυση κυριαρχο του παιχνιδιου σας
    Αυτό κάνω αυτές τις μέρες κι άμα πιάσει έπιασε. Δεν είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι κατά βάθος είναι αυτοκαταστροφική, \"τυφλή\" για το μέλλον της και τόσο εγωίστρια που θα προτιμήσει να με χάσει παρά να παριστάνει κάτι που δεν ήθελε ποτέ κατά βάθος κι ας έλεγε ότι αυτό είναι και ότι το ποθεί απεγνωσμένα. Για μένα βλέπεις δεν είναι ρόλος αλλά η πραγματική μου φύση παιδιώθεν, για εκείνη φαίνεται ότι ήταν ρόλος και έλεγε ψέμματα στον εαυτό της και σε μένα από την αρχή ενώ εγώ δεν της ζήτησα ποτέ να παίξει ένα ρόλο, της είπα καλώς όρισες γιατί πίστεψα ότι αυτό που έλεγε η ίδια ήταν. Βλέπεις, εκείνη πλησίασε εμένα και μου παρουσιάστηκε ως \"η τάδε\", δεν πλησίασα εγώ εκείνη.

Originally posted by πανος12345φιλε μου αν σαπιζεις δεν την βοηθας ουτε την ιδια...
    Αλλαξε λιγο ρολο....
    Αυτό κάνω αυτές τις μέρες κι άμα πιάσει έπιασε. Δεν είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι κατά βάθος είναι αυτοκαταστροφική, \"τυφλή\" για το μέλλον της και τόσο εγωίστρια που θα προτιμήσει να με χάσει παρά να παριστάνει κάτι που δεν ήθελε ποτέ κατά βάθος κι ας έλεγε ότι αυτό είναι και ότι το ποθεί απεγνωσμένα. Για μένα βλέπεις δεν είναι ρόλος αλλά η πραγματική μου φύση παιδιώθεν, για εκείνη φαίνεται ότι ήταν ρόλος και έλεγε ψέμματα στον εαυτό της και σε μένα από την αρχή ενώ εγώ δεν της ζήτησα ποτέ να παίξει ένα ρόλο, της είπα καλώς όρισες γιατί πίστεψα ότι αυτό που έλεγε η ίδια ήταν. Βλέπεις, εκείνη πλησίασε εμένα και μου παρουσιάστηκε ως \"η τάδε\", δεν πλησίασα εγώ εκείνη.
    belbet ειναι πασιφανες οτι η γυναικα βρηκε τον ανθρωπο της και θα κανει οτι μπορει για να μην τον χασει....
    Κρατα οσο αντεχεις μακρυα , βαλε ορους για να γυρισεις πισω , οχι σεξουαλικους η θεματα της σχεσης σας , αλλα αυτα της υγειας γιατι θα σε κανουν καθε φορα που θα σπας και θα θες να την παρεις τηλεφωνο, να λες στον εαυτο σου οτι το κανεις απο αγαπη και οχι απο το παθς σου και την εξαρτηση σου απο αυτην
    ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345belbet ειναι πασιφανες οτι η γυναικα βρηκε τον ανθρωπο της και θα κανει οτι μπορει για να μην τον χασει....
    Κρατα οσο αντεχεις μακρυα , βαλε ορους για να γυρισεις πισω , οχι σεξουαλικους η θεματα της σχεσης σας , αλλα αυτα της υγειας γιατι θα σε κανουν καθε φορα που θα σπας και θα θες να την παρεις τηλεφωνο, να λες στον εαυτο σου οτι το κανεις απο αγαπη και οχι απο το παθς σου και την εξαρτηση σου απο αυτην
    ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...
    Πολύ σίγουρος παρουσιάζεσαι και μου κάνει εντύπωση, όχι ότι δεν μου αρέσουν οι εμφατικοί άνθρωποι με το θάρρος της γνώμης τους και οι απόλυτοι (έπηξα στους μεσοβέζικους τόσα χρόνια, ειδικούς και μη), αλλά δεν έχω πεισθεί ότι πρέπει να λέω για την υγεία της και όχι για τα σεξουαλικά. Θα φανεί ότι είναι δικαιολογία που βρήκα το πάχος και την υγεία γιατί ήδη ξέρει ότι η ουσία και η αιτία είναι η σεξουαλική μας ζωή, όχι το πάχος. Εκτός αν είναι τόσο χαζή που δεν το έχει καταλάβει, αλλά αυτό δεν το πιστεύω. Ποτέ ως τώρα δεν της έχω γκρινιάξει για την υγεία της, αν το κάνω τώρα και μάλιστα ως όρο θα φανεί φως φανάρι, δεν είναι χαζή. Κυρίαρχος της σχέσης είμαι με μια έννοια αλλά δεν την νοιάζει πιστεύω αν θα φύγω. \'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα. Μην είσαι τόσο σίγουρος, άλλοι ειδικοί μου λένε ότι δεν ξέρουν αν με αγαπάει καν όπως εγώ.

Originally posted by πανος12345belbet ειναι πασιφανες οτι η γυναικα βρηκε τον ανθρωπο της και θα κανει οτι μπορει για να μην τον χασει....
    Πολύ σίγουρος παρουσιάζεσαι και μου κάνει εντύπωση, όχι ότι δεν μου αρέσουν οι εμφατικοί άνθρωποι με το θάρρος της γνώμης τους και οι απόλυτοι (έπηξα στους μεσοβέζικους τόσα χρόνια, ειδικούς και μη), αλλά δεν έχω πεισθεί ότι πρέπει να λέω για την υγεία της και όχι για τα σεξουαλικά. Θα φανεί ότι είναι δικαιολογία που βρήκα το πάχος και την υγεία γιατί ήδη ξέρει ότι η ουσία και η αιτία είναι η σεξουαλική μας ζωή, όχι το πάχος. Εκτός αν είναι τόσο χαζή που δεν το έχει καταλάβει, αλλά αυτό δεν το πιστεύω. Ποτέ ως τώρα δεν της έχω γκρινιάξει για την υγεία της, αν το κάνω τώρα και μάλιστα ως όρο θα φανεί φως φανάρι, δεν είναι χαζή. Κυρίαρχος της σχέσης είμαι με μια έννοια αλλά δεν την νοιάζει πιστεύω αν θα φύγω. \'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα. Μην είσαι τόσο σίγουρος, άλλοι ειδικοί μου λένε ότι δεν ξέρουν αν με αγαπάει καν όπως εγώ.
    Βελβετ
    κανείς ειδικός, δεν θα κάνει κάτι στην θεση σου .
    Όλα μονος σου θα τα αποφασίσεις και θα τα κάνεις..
    Διάβασες νομίζω πολλές απόψεις...
    Από την αρχή, \"πελάτης \"μου ειναι αυτός που μου ζητάει
    να τον βοηθήσω και οχι αυτός που μπορεί να ευθύνεται για την κατάστασή του...
    Αν ειχε αναγκη η κοπελιά σου βοήθεια, ας έρθει εδώ να μας πει την δικής άποψη για την σχέση σας...
    Η άποψή μου δεν αλλάζει μεχρι να υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά που σου έθεσα σαν προτεραιότητες, γιατί γράφεις για σήψη και η σήψη δεν σηκώνει ούτε αναβολές , ούτε στρουθοκαμηλισμούς.
    Δεν μπορείς να γίνεις βασιλικοτερος του βασιλιά...
    Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, ειναι να βρεις μια στέρεη ηθική δικαιολογία , που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να βγεις απο την σήψη... Ηθική σημαινει υπέρ εγώ και απόφαση εγώ...Μαζί αυτά τα στοιχεία, ειναι αρκετά για να σου δείξουν τον δρόμο για να μην σε γυρίζουν πίσω οι ενοχές και η ανασταλτικοτητα ...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345Η άποψή μου δεν αλλάζει μεχρι να υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά που σου έθεσα σαν προτεραιότητες, γιατί γράφεις για σήψη και η σήψη δεν σηκώνει ούτε αναβολές , ούτε στρουθοκαμηλισμούς.
    Mα σου έδωσα απάντηση για τις προτεραιότητες μου. Η παρούσα σήψη όμως θα μετατραπεί σε άλλου είδους σήψη, σ\'αυτή που ήμουν πριν μπω σ\'αυτη την κατάσταση/σχέση. Τουλάχιστον τώρα η σήψη έχει παρέα, ίσως αυτό με κάνει αναποφάσιστο να την αποχωριστώ. Το \"τελεσίγραφο\" ή δικαιολογία ηθική όπως το λες απλά δεν πιστεύω ότι θα φέρει αποτέλεσμα. Τα έχω ξανακάνει αυτά και δεν είχαν αποτέλεσμα για πολύ καιρό. Σε τέτοιους χαρακτήρες δεν πιάνουν τέτοιες συμπεριφορές.

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    ......άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
    Το σεξ
    η υγεία
    η
    πανο θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση.
    μιας και ετυχε να μας πεις για το γεγονος οτι εισαι κι εσυ παχυσαρκος οπως η κοπελα που συζηταμε.
    δεν εχει σημασια που εχεις περισσοτερα κιλα, σε γενικες γραμμες εχετε ενα αντιστοιχο θεμα υγειας-εμφανισης.
    ηθελα λοιπον να σε ρωτησω, ποια κατα τη γνωμη σου, συμπεριφορα απο μια γυναικα που μπορει να σε θεωρουσε γοητευτικο στην παρεα, σαν ανθρωπο κλπ και εν δυναμει ερωτευσιμο, αλλα ξενερωνε σεξουαλικα με τα περιττα σου κιλα, πιστευεις πως θα ηταν ικανη και αρκετη να σε κανει να χασεις τα κιλα αυτα?

Senior Member
    \'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα.
    Θεωρεις πώς εισαι \"θυμα\" της?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Παιδιά δεν ξέρω ποιά θα ήταν η συμπεριφορά της γυναίκας προς τον Πάνο, εγώ ξέρω ότι η κατάσταση δεν παίζεται πλέον, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι διηγώντας τα να κλαις. Σήμερα αργά...απόσπασμα από συζήτηση με την δεσποινίδα
    Velvet :

Mrs Velvet : Ti έχεις ?

Mr Velvet : \"Τίποτα, νοιώθω άσχημα απλά, για να φτάνω στο σημείο μόνος μου να...όταν ερεθίζομαι, και μετά από αυτό είμαι πολύ άσχημα και μελαγχολώ, αλλά οκέυ δεν θα σου ξαναμιλήσω γι\'αυτό. \"

Το πρωί είχε προηγηθεί ολόκληρος μονόλογος μου μεταξύ χιουμοριστικού και σοβαρού για σεξουαλικές πράξεις και λογικότατες φαντασίες (εκείνη με άκουγε βουβή).
    Μετά από λίγες ώρες αφού της έλεγα για σεξουαλικότητα μου λέει \"έφτιαξα το τάδε φαγητό, έλα αύριο να φας\" (ξύπνησε πάλι μέσα της η μαμά. Μήπως κοιμήθηκε και ποτέ ; ).

Καμμία σχέση με την πραγματικότητα, είτε μιλάς στον τοίχο είτε σ\'αυτήν δεν καταλαβαίνει Χριστό. Της μιλάς για σεξουαλικότητα και σου λέει για παστίτσιο. Για κλάματα είμαστε. Και στο τέλος θυμώνει κι από πάνω και λέει \"δεν μπορώ άλλο τη μιζέρια σου\" και μου κλείνει το τηλέφωνο.

Μα μιζέρια είναι να μην υπάρχεις σεξουαλικά, έλεος δηλαδή ! Μπορεί να χειριστεί κανείς με λογική ένα τέτοιο άνθρωπο ; Τι μου λέτε να της πω για κιλά και κίνδυνο υγείας ; Αυτό είναι ζώον δηλαδή, συγνώμη, τώρα είμαι πραγματικά θυμωμένος, ζω σαν καλόγερος τόσο χρόνο μαζί της και της κάνω όλα τα χατίρια, την μαμά με τον μπέμπη και το φαγητό του θα παίζουμε ; Και το τρελλό είναι ότι τα πιστεύει αυτά που λέει για τη μιζέρια μου. \'Ελεος ! Και έξω να βγω να πω σε όσους παραμυθιάζει τι είναι, κανείς δεν θα με πιστέψει. Αυτός ο χαρακτήρας ξεπερνά τα όρια της πιο διεστραμένης φαντασίας. Συνασισθηματικά ανάπηρη την χαρακτήρισε κάποια \'άλλη. \'Ενοιωσα τόσο πληγωμένος και θυμωμένος πάλι σήμερα, με το ζόρι κρατήθηκα να μην της στείλω μήνυμα που να λέει \"σε λυπάμαι\". Μου\'ρχεται να κλάψω αυτή τη στιγμή και δεν έχω κανένα να μοιραστώ τον πόνο μου, που ζει ; Σε ποιόν κόσμο ; Είναι αναίσθητη τελείως ; Δεν έχει δέρμα, αυτιά, μάτια ; Δεν πεινάει ποτέ αυτό το άτομο, και 5 χρόνια να περάσουν το ίδιο τοίχος θα είναι που θα σερβίρει παστίτσια στους εραστές της και θα αρκείται να τους χαιδολογεί πάνω σε ένα καναπέ μέχρι να σαπίσουν μαζί ακίνητοι; Γιατί δεν αγόραζε ένα ζωάκι θεέ μου ; Γιατί μου είπε ψέματα ; Γιατί έχασα τόσο χρόνο και ενέργεια μαζί της ; Αυτή η γυναίκα μισεί τη ζωή ; Την φοβάται ; Τι διάολο έχει μέσα στο κεφάλι της ; Και μου λέτε να πάει σε γιατρό...Βυθίζομαι στην θλίψη γιατί δεν είμαι κάποιος που εκμεταλεύεται τις γυναίκες ούτε πάει το πρωί με άλλη και το βράδυ με άλλη. Τι αρρωστημένη καχυποψία έχει ; Aρχίζω και σκέφτομαι μήπως την ΄\'εχει κακοποιήσει κανείς παλιά και το κρύβει.

Senior Member
    δεν αποκλειεται βελβετ...
    κακοποιηση δεν ειναι μονο αυτα τα τραγικα που σκεφτομαστε με τους παιδεραστες..
    και μια τραυματικη αισθηματικη σχεση μπορει να ειναι κακοποιηση..
    καταλαβαινω τα οσα λες και οσα νοιωθεις.
    αλλα εφοσον εχεις καταληξει στα συμπερασματα σου οτι ειναι αναισθητη αναπηρη συναισθηματικα, ζωον οτι αλλο την χαρακτηρισες,γιατι δεν φευγεις να ηρεμησεις κι εσυ και να προχωρησεις αργοτερα σε κατι αλλο?

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    δεν αποκλειεται βελβετ...
    κακοποιηση δεν ειναι μονο αυτα τα τραγικα που σκεφτομαστε με τους παιδεραστες..
    και μια τραυματικη αισθηματικη σχεση μπορει να ειναι κακοποιηση..
    καταλαβαινω τα οσα λες και οσα νοιωθεις.
    αλλα εφοσον εχεις καταληξει στα συμπερασματα σου οτι ειναι αναισθητη αναπηρη συναισθηματικα, ζωον οτι αλλο την χαρακτηρισες,γιατι δεν φευγεις να ηρεμησεις κι εσυ και να προχωρησεις αργοτερα σε κατι αλλο?
    Aυτό θα γίνει. Τέρμα. Σήμερα το αποφάσισα οριστικά. \'Εχω θυμώσει πάρα πολύ. Και δεν θα σηκώνω ούτε τα τηλέφωνα. Δεν αντέχω άλλο αυτή την αρρώστια της.

Senior Member
    Επιτελους VUG.

Originally posted by πανος12345Η άποψή μου δεν αλλάζει μεχρι να υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά που σου έθεσα σαν προτεραιότητες, γιατί γράφεις για σήψη και η σήψη δεν σηκώνει ούτε αναβολές , ούτε στρουθοκαμηλισμούς.
    Mα σου έδωσα απάντηση για τις προτεραιότητες μου. Η παρούσα σήψη όμως θα μετατραπεί σε άλλου είδους σήψη, σ\'αυτή που ήμουν πριν μπω σ\'αυτη την κατάσταση/σχέση. Τουλάχιστον τώρα η σήψη έχει παρέα, ίσως αυτό με κάνει αναποφάσιστο να την αποχωριστώ. Το \"τελεσίγραφο\" ή δικαιολογία ηθική όπως το λες απλά δεν πιστεύω ότι θα φέρει αποτέλεσμα. Τα έχω ξανακάνει αυτά και δεν είχαν αποτέλεσμα για πολύ καιρό. Σε τέτοιους χαρακτήρες δεν πιάνουν τέτοιες συμπεριφορές.
    Βελβετ
    συνεχίζεις να κοιτάς αλλού....
    Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας ειναι θεός!
    Χθες βράδυ , έπαιξε στην κρατική τηλεόραση της Γαλλίας,
    40 χρόνια, μετά τον θάνατό της, η περίφημη υπόθεση της αυτοκτονίας της Μαιρλιν Μονρόε , μέσα απο τις μαγνητοφωνημένες συνεδρίες της ,με τον Ψυχίατρο που κατηγορείται ηθικά , ότι δεν μπόρεσε να την κρατήσει στην ζωή , παρά το γεγονός, ότι λίγο πριν αυτοκτονήσει, έφτασε σε σημείο να τηλεφωνιούνται 4 ώρες καθε βράδυ και να μένουν μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο !
    Απαράβατος όρος του ιδρυτή της Ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόιντ , ήταν , ειναι και θα ειναι , η συναισθηματική απεξάρτηση θεραπευτή-ασθενή!
    Δεν μπορείς να βοηθήσεις καποιον να λύσει τα αδιέξοδά του βιώνοντας το δικο του πάθος.
    Θα το ξαναγράψω για να το ξαναδιαβάσεις.
    Είναι ανήθικο να ποθείς καποιον , που αυτοκαταστρέφεται,
    το βγάζεις και το ξαναβγαζεις , αλλά φαίνεται ότι δεν περνάει απο την συνείδησή σου...
    Ο σκοπός ενός ζευγαριου , δεν ειναι να ενώσουν την σήψη τους αλλά να βγουν απο αυτήν αν ειναι δυνατόν μαζί , αν οχι ο καθε ένας για τον εαυτό του...

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast