Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 231
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by πανος12345
    ......άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
    Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
    Να πεις δηλαδή έστω ψέματα εν αναγκη , για το καλό της αφου την αγαπάς?
    Διάλεξε μονος σου μέσα σου τι προηγείται απο όλα...
    Το σεξ
    η υγεία
    η αναγκη κυριαρχίας απο γυναίκα
    η
    πανο θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση.
    μιας και ετυχε να μας πεις για το γεγονος οτι εισαι κι εσυ παχυσαρκος οπως η κοπελα που συζηταμε.
    δεν εχει σημασια που εχεις περισσοτερα κιλα, σε γενικες γραμμες εχετε ενα αντιστοιχο θεμα υγειας-εμφανισης.
    ηθελα λοιπον να σε ρωτησω, ποια κατα τη γνωμη σου, συμπεριφορα απο μια γυναικα που μπορει να σε θεωρουσε γοητευτικο στην παρεα, σαν ανθρωπο κλπ και εν δυναμει ερωτευσιμο, αλλα ξενερωνε σεξουαλικα με τα περιττα σου κιλα, πιστευεις πως θα ηταν ικανη και αρκετη να σε κανει να χασεις τα κιλα αυτα?
    ο λαθος συλογισμος σου ρεμεντυ βρισκεται σε αυτη την φραση
    εν δυναμει ερωτευσιμο
    ειναι η αποδειξη για πολλους οτι ο ερωτας ειναι απλα μια προφαση για να παρουν ικανοποιηση διαφορετικων αναγκων σε ενα ζευγαρι...
    Όμως μια που με ρώτησες , θα σου πω το εξης...
    Ο ερωτας ειναι μια παρορμηση υπαρκτη και ακομα ανεξιγητη επιστημονικα!
    Μονο που πολλοι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν χωρις να τον γευθουν ποτε!
    Γιατι αυτο?
    Γιατι εχουν την ικανοτητα να κανουν αυτοελεγχο περισσοτερο απο αλλους!
    Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το βαρος η την εμφανιση
    Εχει να κανει καθαρα με την ιδιοσυστασια του καθε ξεχωριστου οργανισμου...
    Στην Γαλλια , εδω και πολλα χρονια λειτουργουσε ενα συστημα αξιολγησης με ειδικα τεστ , που ειχε προφανη στοχο να βρει την ταση του ανθρωπου για την χρηση του αριστερου χεριου στην γραφη και να το βοηθησει στο προβλημα της δυσλεξιας ...
    Ολοι ξερουμε οτι ο ρινεγκεφαλος που ειναι το κεντρο των συναισθηματων μας στην συνειδηση , ειναι διαφορετικης αναπτυξης απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
    Εκει νομιζω κρυβεται η ικανοτητα στον ερωτα...

Originally posted by Sofia
    Originally posted by VelvetUnderground
    \'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα.
    Θεωρεις πώς εισαι \"θυμα\" της?
    Μια που μιλαμε ομαδικα να πω και εδω την γνωμη μου...

Οχι Σοφια!
    Ολο αυτο το κειμενο του Βελβετ , μοιαζει με απολογια που στοχευει να κρυψει οτι στην πραγματικοτητα , αντλει σεξουαλικη ηδονη απο την υπερβαρη φιλη του και γιαυτο εχει τυψεις και βασανιζεται σκεφτομενος οτι μπορει να παθει κατι στην υγεια της, απο το πολυ παχος!

Senior Member
    Originally posted by πανος12345Μια που μιλαμε ομαδικα να πω και εδω την γνωμη μου...

Οχι Σοφια!
    Ολο αυτο το κειμενο του Βελβετ , μοιαζει με απολογια που στοχευει να κρυψει οτι στην πραγματικοτητα , αντλει σεξουαλικη ηδονη απο την υπερβαρη φιλη του και γιαυτο εχει τυψεις και βασανιζεται σκεφτομενος οτι μπορει να παθει κατι στην υγεια της, απο το πολυ παχος!
    \'Oχι, αυτό είναι λάθος. Αυτά που έγραψες στο τέλος της σελίδας 11 είναι όλα σωστά, αλλά αυτό το τελευταίο εδώ όχι. Ακριβώς το ότι δεν αντλώ σεξουαλική ηδονή μου προκάλεσε το πρόβλημα. Αν αντλούσα ηδονή θα παρέμενα χωρίς συζήτηση. Δεν μου είναι επιθυμητή αυτή η κοπέλα σεξουαλικά, ούτε τύψεις ένοιωσα ποτέ για την υγεία της. Μόνο συναισθηματικοί λόγοι μας κρατούσαν μαζί, μια αγάπη σχεδόν εξαχνωμένη, η αγκαλιά, τα χάδια, οι τρυφερές στιγμές που ήταν συνέχεια παρούσες χωρίς να υπάρχει όμως τίποτε άλλο. \'Αλλο τρυφερότητα, άλλο σεξουαλικότητα. Σαν να ήμουν ένα ζωάκι που έψαχνε μια φωλιά. \'Οταν την βρήκε αυτή τη φωλιά, την βαρέθηκε πολύ γρήγορα γιατί εκτός από ζωάκι που αναζητά αγκαλιά, αναζητά και σεξουαλική εκδήλωση (με οποιαδήποτε μορφή, που όμως εδώ ήταν ανύπαρκτη).

Originally posted by VelvetUnderground
    Originally posted by πανος12345Μια που μιλαμε ομαδικα να πω και εδω την γνωμη μου...

Οχι Σοφια!
    \'Oχι, αυτό είναι λάθος. Αυτά που έγραψες στο τέλος της σελίδας 11 είναι όλα σωστά, αλλά αυτό το τελευταίο εδώ όχι. Ακριβώς το ότι δεν αντλώ σεξουαλική ηδονή μου προκάλεσε το πρόβλημα. Αν αντλούσα ηδονή θα παρέμενα χωρίς συζήτηση. Δεν μου είναι επιθυμητή αυτή η κοπέλα σεξουαλικά, ούτε τύψεις ένοιωσα ποτέ για την υγεία της. Μόνο συναισθηματικοί λόγοι μας κρατούσαν μαζί, μια αγάπη σχεδόν εξαχνωμένη, η αγκαλιά, τα χάδια, οι τρυφερές στιγμές που ήταν συνέχεια παρούσες χωρίς να υπάρχει όμως τίποτε άλλο. \'Αλλο τρυφερότητα, άλλο σεξουαλικότητα. Σαν να ήμουν ένα ζωάκι που έψαχνε μια φωλιά. \'Οταν την βρήκε αυτή τη φωλιά, την βαρέθηκε πολύ γρήγορα γιατί εκτός από ζωάκι που αναζητά αγκαλιά, αναζητά και σεξουαλική εκδήλωση (με οποιαδήποτε μορφή, που όμως εδώ ήταν ανύπαρκτη).
    Δεν εχω χρονο Βelbet , για να αντρεξω σε προηγουμενες αποψεις σου για να σου φερω αποδειξεις οτι ολοι μας εδω , απλα διαβαζουμε τι γραφεις , χωρις να εχουμε καμμια απολυτως προδιαθεση ...
    Αν δεν παιρνεις σεξουαλικη ικανοποιηση απο την κοπελα , τι σε εμποδιζει να παραμεινης διπλα της σαν φιλος με την σχετικη αποσταση?

εδω κοντα καπου μιλησες για το \"ονομα\"και αφησες να εννοηθει οτι αισθανεσαι οτι πιαστηκες καπου κοροιδιο...
    Λιγο πριν αναρωτιοσουν αν τελικα σε αγαπαει...
    Τι σχεση θα μπορουσε να εχει το ονομα που εδωσες σε ενα
    φιλο ?
    Ξαναδιαβασε ολα τα δικα σου ποστ για να δεις μονος σου οτι φασκεις και αντιφασκεις , ισως κατω απο συναισθηματικη φορτιση..

Senior Member
    Originally posted by πανος12345Δεν εχω χρονο Βelbet , για να αντρεξω σε προηγουμενες αποψεις σου για να σου φερω αποδειξεις οτι ολοι μας εδω , απλα διαβαζουμε τι γραφεις , χωρις να εχουμε καμμια απολυτως προδιαθεση ...
    Αν δεν παιρνεις σεξουαλικη ικανοποιηση απο την κοπελα , τι σε εμποδιζει να παραμεινης διπλα της σαν φιλος με την σχετικη αποσταση?

εδω κοντα καπου μιλησες για το \"ονομα\"και αφησες να εννοηθει οτι αισθανεσαι οτι πιαστηκες καπου κοροιδιο...
    Λιγο πριν αναρωτιοσουν αν τελικα σε αγαπαει...
    Τι σχεση θα μπορουσε να εχει το ονομα που εδωσες σε ενα
    φιλο ?
    Ξαναδιαβασε ολα τα δικα σου ποστ για να δεις μονος σου οτι φασκεις και αντιφασκεις , ισως κατω απο συναισθηματικη φορτιση..
    Μα πού είναι οι αντιφάσεις ; \'Εμενα γιατί ήλπιζα και προσπαθούσα να αλλάξει και να γίνει σεξουαλική σχέση. Την ποθούσα όταν είχε συγκεκριμένη συμπεριφορά που εμένα μου αρέσει (χαρακτήρα), όχι επειδή εκδήλωνε τη σεξουαλική της θερμότητα. \'Ενα ψυγείο είναι. Γιατί να παραμείνω φίλος με σχετική απόσταση ; Δεν έψαχνα φιλενάδα, σύντροφο έψαχνα, αυτό με εμποδίζει. Ναι, νοιώθω επιπλέον ότι ήμουν θύμα γιατί υπήρξε και οικονομική απώλεια για χάρη της την εποχή που ήμουν ανίδεος για το τι θα επακολολουθούσε στη συμπεριφορά της που μου παρουσίαζε ότι θα είχαμε ολοκληρωμένη σχέση.

τελικα Βελβετ αναρωτιεμαι ειλικρινα τι σε απασχολει σε αυτο το θεμα...
    Μηπως αναρωτιεσαι αν πρεπει να της κανεις αγωγη για αθετηση υποσχεσης εναντι χρηματισμου? αυτο αφηνεις να εννοηθει στο τελευταιο σου ποστ ....

γυρισα προς στιγμη πισω γιατι υποψιαζομαι οτι δεν ειχατε μερχι σημερα καμμια ερωτικη επαφη ειναι ετσι Βελβετ?

Senior Member
    τελικα Βελβετ αναρωτιεμαι ειλικρινα τι σε απασχολει σε αυτο το θεμα...
    Μηπως αναρωτιεσαι αν πρεπει να της κανεις αγωγη για αθετηση υποσχεσης εναντι χρηματισμου? αυτο αφηνεις να εννοηθει στο τελευταιο σου ποστ ....
    δεν με αγγίζει η άδικη ειρωνία αυτού του είδους, ούτε είπα αυτό, μόνο που δεν μου αρέσουν οι απατεώνες. Απατεώνας δεν είναι μόνο αυτός που σου κλέβει χρήματα με δόλο, αλλά κι αυτός που σου δίνει μια ψεύτικη ταυτότητα. Απατεώνας πρώτα απ\'όλα με τον ίδιο της τον εαυτό στον οποίο λέει ψέμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ χαμένη μέσα σε ένα ψεύτικο είδωλο που επιμένει να βλέπει στον καθρέφτη. Κλέφτρα δεν την χαρακτήρισα ποτέ ούτε της έδωσα κάτι με σκοπό να την εξαγοράσω. \'Αμα είχες καταλάβεις τα υψηλά μου αισθήματα γι\'αυτήν κι άμα με γνώριζες καμμιά μέρα από κοντά και μάθαινες τι έχω κάνει για εκείνη χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα, τότε θα καταλάβεις τι τύπος είμαι και ίσως να μην ήσουν τόσο άδικος. Τύψεις για την ενδεχόμενη αρρώστια της σου λέω ξανά και το κλείνω εδώ, δεν έχω κι ούτε ξέρω που τις είδες. Λύπη έχω που χάνω έναν άνθρωπο που πιστεύω ότι είναι πανεύκολο να λυτρωθεί και να λυτρώσει κι αυτούς που όπως λέει πρώτη φορά την αγάπησαν ειλικρινά, αλλά δεν θέλει ούτε να λυτρωθεί ούτε να ζήσει.

Banned
    ρε βλεβετ ----------------.μας ζαλισες.εδω κοντεψαμε να χασουμε την αφρουλα/ ----------------!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    ρε βλεβετ ----------------.μας ζαλισες.εδω κοντεψαμε να χασουμε την αφρουλα/ ----------!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

Σοβαρή αντίδραση υποθέτω ενήλικης γυναίκας. Τι να πω, σ\'αυτές τις περιπτώσεις δεν λένε τίποτα. Περαστικά κορίτσι μου ό,τι κι αν έχεις, όσο για την αφρούλα σου δεν έχω ιδέα για τι μιλάς. Αν είναι κι αυτή άσχημα, της εύχομαι ολόψυχα περαστικά.

belbet δεν μου απαντησες
    ειχατε ερωτικη ολκηρωμενη επαφη με την κοπελια σου?

Senior Member
    δεν έχω διάθεση πάνο μετά από αυτό, συγνώμη, βλέπω ότι κούρασα κάποιους και έστω και ένας να έχει κουραστεί και θυμώσει πρέπει να σταματάς ειδικά άμα και αυτός και εσύ έχεις ειδικές ευαισθήσεις. Τα λέω με την ειδικό μου αυτή την εποχή και με βοηθάει αρκετά πριβέ. Αυτό αρκεί για να στηριχθώ στοιχειωδώς έστω στα πόδια μου και να αντέξω. Το θέμα έχει λήξει οριστικά να αναπτύσσεται, τουλάχιστον εδώ, γιατί θα πρέπει να ειπωθούν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, οι προσωπικές προσβολές και τα άσχετα σχόλια.

Senior Member
    belbet δεν μου απαντησες
    γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις όλο το θρεντ πρώτα;;;

Originally posted by TC
    belbet δεν μου απαντησες
    γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις όλο το θρεντ πρώτα;;;
    προσωπικα συμφωνω με την παρεμβαση της(του) μοντερειτορ...
    Γιατι ξεφυγε η συζητηση λιγο και ειπωθηκαν υβρεις...
    Καθε μορφης υβρη ειναι τροχοπεδη στην επικοινωνια ...
    Ακομα και αν ειναι δικαιολογημενη , γιατι οντως ο Βελβετ νομιζω τραβηξε μακρυα αυτη τη συζητηση για καποιν που ισως και να κανει απλα πλακα με ολους μας!
    Σορυ βελβετ αλλα μην το πεις στην ειδικο σου γιατι θα σου πει το οτι εχω δικιο!
    Αν δεν ειχες καν σχεση με την κοπελα αυτη και της ζητας να αδυνατισει κιολας ενω μας εφαγες καμμια δεκαρια σελιδες εδω μεσα με φιλολογιες και θα , χανυμε ολοι και συ μαζι το διαταυθα...
    Γιατι καλε μου φιλε , αυτο το διαταυθα κανει την συζητηση γονιμη....

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast