Results 166 to 180 of 231
-
30-07-2009, 11:22 #166
Originally posted by Remedy
Originally posted by πανος12345
......άρα πιάνει! απλά ο ίδιος σπας και αλλάζεις στάση απο ότι καταλαβαίνω...
Να στο πω αλλιώς ...Μπορείς να προσποιηθείς ότι οσο ειναι χοντρή, δεν την θες καθόλου σεξουαλικά?
Να πεις δηλαδή έστω ψέματα εν αναγκη , για το καλό της αφου την αγαπάς?
Διάλεξε μονος σου μέσα σου τι προηγείται απο όλα...
Το σεξ
η υγεία
η αναγκη κυριαρχίας απο γυναίκα
η
μιας και ετυχε να μας πεις για το γεγονος οτι εισαι κι εσυ παχυσαρκος οπως η κοπελα που συζηταμε.
δεν εχει σημασια που εχεις περισσοτερα κιλα, σε γενικες γραμμες εχετε ενα αντιστοιχο θεμα υγειας-εμφανισης.
ηθελα λοιπον να σε ρωτησω, ποια κατα τη γνωμη σου, συμπεριφορα απο μια γυναικα που μπορει να σε θεωρουσε γοητευτικο στην παρεα, σαν ανθρωπο κλπ και εν δυναμει ερωτευσιμο, αλλα ξενερωνε σεξουαλικα με τα περιττα σου κιλα, πιστευεις πως θα ηταν ικανη και αρκετη να σε κανει να χασεις τα κιλα αυτα?
εν δυναμει ερωτευσιμο
ειναι η αποδειξη για πολλους οτι ο ερωτας ειναι απλα μια προφαση για να παρουν ικανοποιηση διαφορετικων αναγκων σε ενα ζευγαρι...
Όμως μια που με ρώτησες , θα σου πω το εξης...
Ο ερωτας ειναι μια παρορμηση υπαρκτη και ακομα ανεξιγητη επιστημονικα!
Μονο που πολλοι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν χωρις να τον γευθουν ποτε!
Γιατι αυτο?
Γιατι εχουν την ικανοτητα να κανουν αυτοελεγχο περισσοτερο απο αλλους!
Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το βαρος η την εμφανιση
Εχει να κανει καθαρα με την ιδιοσυστασια του καθε ξεχωριστου οργανισμου...
Στην Γαλλια , εδω και πολλα χρονια λειτουργουσε ενα συστημα αξιολγησης με ειδικα τεστ , που ειχε προφανη στοχο να βρει την ταση του ανθρωπου για την χρηση του αριστερου χεριου στην γραφη και να το βοηθησει στο προβλημα της δυσλεξιας ...
Ολοι ξερουμε οτι ο ρινεγκεφαλος που ειναι το κεντρο των συναισθηματων μας στην συνειδηση , ειναι διαφορετικης αναπτυξης απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
Εκει νομιζω κρυβεται η ικανοτητα στον ερωτα...
- 30-07-2009, 11:28 #167
Originally posted by Sofia
Originally posted by VelvetUnderground
\'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα.
Οχι Σοφια!
Ολο αυτο το κειμενο του Βελβετ , μοιαζει με απολογια που στοχευει να κρυψει οτι στην πραγματικοτητα , αντλει σεξουαλικη ηδονη απο την υπερβαρη φιλη του και γιαυτο εχει τυψεις και βασανιζεται σκεφτομενος οτι μπορει να παθει κατι στην υγεια της, απο το πολυ παχος!
30-07-2009, 12:02 #168
Originally posted by πανος12345Μια που μιλαμε ομαδικα να πω και εδω την γνωμη μου...
Οχι Σοφια!
Ολο αυτο το κειμενο του Βελβετ , μοιαζει με απολογια που στοχευει να κρυψει οτι στην πραγματικοτητα , αντλει σεξουαλικη ηδονη απο την υπερβαρη φιλη του και γιαυτο εχει τυψεις και βασανιζεται σκεφτομενος οτι μπορει να παθει κατι στην υγεια της, απο το πολυ παχος!
30-07-2009, 12:22 #169
Originally posted by VelvetUnderground
Originally posted by πανος12345Μια που μιλαμε ομαδικα να πω και εδω την γνωμη μου...
Οχι Σοφια!
Αν δεν παιρνεις σεξουαλικη ικανοποιηση απο την κοπελα , τι σε εμποδιζει να παραμεινης διπλα της σαν φιλος με την σχετικη αποσταση?
εδω κοντα καπου μιλησες για το \"ονομα\"και αφησες να εννοηθει οτι αισθανεσαι οτι πιαστηκες καπου κοροιδιο...
Λιγο πριν αναρωτιοσουν αν τελικα σε αγαπαει...
Τι σχεση θα μπορουσε να εχει το ονομα που εδωσες σε ενα
φιλο ?
Ξαναδιαβασε ολα τα δικα σου ποστ για να δεις μονος σου οτι φασκεις και αντιφασκεις , ισως κατω απο συναισθηματικη φορτιση..
30-07-2009, 12:32 #170
Originally posted by πανος12345Δεν εχω χρονο Βelbet , για να αντρεξω σε προηγουμενες αποψεις σου για να σου φερω αποδειξεις οτι ολοι μας εδω , απλα διαβαζουμε τι γραφεις , χωρις να εχουμε καμμια απολυτως προδιαθεση ...
Αν δεν παιρνεις σεξουαλικη ικανοποιηση απο την κοπελα , τι σε εμποδιζει να παραμεινης διπλα της σαν φιλος με την σχετικη αποσταση?
εδω κοντα καπου μιλησες για το \"ονομα\"και αφησες να εννοηθει οτι αισθανεσαι οτι πιαστηκες καπου κοροιδιο...
Λιγο πριν αναρωτιοσουν αν τελικα σε αγαπαει...
Τι σχεση θα μπορουσε να εχει το ονομα που εδωσες σε ενα
φιλο ?
Ξαναδιαβασε ολα τα δικα σου ποστ για να δεις μονος σου οτι φασκεις και αντιφασκεις , ισως κατω απο συναισθηματικη φορτιση..
30-07-2009, 12:39 #171
τελικα Βελβετ αναρωτιεμαι ειλικρινα τι σε απασχολει σε αυτο το θεμα...
Μηπως αναρωτιεσαι αν πρεπει να της κανεις αγωγη για αθετηση υποσχεσης εναντι χρηματισμου? αυτο αφηνεις να εννοηθει στο τελευταιο σου ποστ ....
30-07-2009, 12:52 #172
γυρισα προς στιγμη πισω γιατι υποψιαζομαι οτι δεν ειχατε μερχι σημερα καμμια ερωτικη επαφη ειναι ετσι Βελβετ?
30-07-2009, 13:04 #173
τελικα Βελβετ αναρωτιεμαι ειλικρινα τι σε απασχολει σε αυτο το θεμα...
Μηπως αναρωτιεσαι αν πρεπει να της κανεις αγωγη για αθετηση υποσχεσης εναντι χρηματισμου? αυτο αφηνεις να εννοηθει στο τελευταιο σου ποστ ....
30-07-2009, 13:05 #174
ρε βλεβετ ----------------.μας ζαλισες.εδω κοντεψαμε να χασουμε την αφρουλα/ ----------------!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
30-07-2009, 13:11 #175
Originally posted by panikoula
ρε βλεβετ ----------------.μας ζαλισες.εδω κοντεψαμε να χασουμε την αφρουλα/ ----------!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
Σοβαρή αντίδραση υποθέτω ενήλικης γυναίκας. Τι να πω, σ\'αυτές τις περιπτώσεις δεν λένε τίποτα. Περαστικά κορίτσι μου ό,τι κι αν έχεις, όσο για την αφρούλα σου δεν έχω ιδέα για τι μιλάς. Αν είναι κι αυτή άσχημα, της εύχομαι ολόψυχα περαστικά.
30-07-2009, 13:19 #176
belbet δεν μου απαντησες
ειχατε ερωτικη ολκηρωμενη επαφη με την κοπελια σου?
30-07-2009, 13:47 #177
δεν έχω διάθεση πάνο μετά από αυτό, συγνώμη, βλέπω ότι κούρασα κάποιους και έστω και ένας να έχει κουραστεί και θυμώσει πρέπει να σταματάς ειδικά άμα και αυτός και εσύ έχεις ειδικές ευαισθήσεις. Τα λέω με την ειδικό μου αυτή την εποχή και με βοηθάει αρκετά πριβέ. Αυτό αρκεί για να στηριχθώ στοιχειωδώς έστω στα πόδια μου και να αντέξω. Το θέμα έχει λήξει οριστικά να αναπτύσσεται, τουλάχιστον εδώ, γιατί θα πρέπει να ειπωθούν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Ευχαριστώ.
30-07-2009, 14:01 #178
Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, οι προσωπικές προσβολές και τα άσχετα σχόλια.
30-07-2009, 14:03 #179
belbet δεν μου απαντησες
30-07-2009, 18:27 #180
Originally posted by TC
belbet δεν μου απαντησες
Γιατι ξεφυγε η συζητηση λιγο και ειπωθηκαν υβρεις...
Καθε μορφης υβρη ειναι τροχοπεδη στην επικοινωνια ...
Ακομα και αν ειναι δικαιολογημενη , γιατι οντως ο Βελβετ νομιζω τραβηξε μακρυα αυτη τη συζητηση για καποιν που ισως και να κανει απλα πλακα με ολους μας!
Σορυ βελβετ αλλα μην το πεις στην ειδικο σου γιατι θα σου πει το οτι εχω δικιο!
Αν δεν ειχες καν σχεση με την κοπελα αυτη και της ζητας να αδυνατισει κιολας ενω μας εφαγες καμμια δεκαρια σελιδες εδω μεσα με φιλολογιες και θα , χανυμε ολοι και συ μαζι το διαταυθα...
Γιατι καλε μου φιλε , αυτο το διαταυθα κανει την συζητηση γονιμη....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία