Παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, ψυχρότητα, αδιαφορία, τι ?? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 231
    Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Νταρλιγκ , αν εβγαλες γυμνασιο και λυκειο , επρεπε καποιος να σου ειχε μιλησει για τον μηχανισμο αμυνας που λεγεται προβολη γιατι τον χρησιμοποιεις χωρις να το ξερεις
    Καλά, πάλι ο,τι θες λες. Τι μηχανισμός προβολής ρε Πάνo; Εγώ βγαίνω σαν μαϊντανός σε κάθε θέμα και λέω το μακρύ και το κοντό μου, συχνά άσχετα με το πρόβλημα που εκτίθεται; Εγώ προσπαθώ να αναλύσω όλες τις θεωρητικές κατευθύνσεις, μη προσφέροντας ούτε μιση πρακτική συμβουλή; Και για να γελάσουμε κιόλας, εγώ γράφω με bold για να τραβήξω την προσοχή; Μήπως μας μπερδεύεις;

Και sorry, ως πρωην παχύσαρκη που κατάφερα να αδυνατίσω, σου εγγυώμαι πως δεν είμαι εγώ που χρησιμοποιώ μηχανισμούς άμυνας :P
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Originally posted by mariap
    DissolvedGirl δεν ειναι ολα τοσο ευκολα, για να σουταρεις καποιον.

Ποσο μαλλον αν εισαι καιρο μαζι του, τον εχεις αγαπησει, εχεις μοιραστει συναισθηματα, και δεν μπορεις να ξεκοψεις τοσο ευκολα.

Γιατι ο Velvet πιστευω πως ειναι ερωτευμενος και την αγαπαει την κοπελα, για αυτο προσπαθει τοσο πολυ, και για αυτο θελει τοσο να πετυχει η σχεση του.
    η απολυτη απαντηση ειναι αυτη μαρια.
    ομως ειναι καθηκον μας να του δειχνουμε που κανει λαθος και γινεται αιτια να μην φτανει στον στοχο που ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι οπως η Φυση ορισε , δεν ειναι κοινος και για τους δυο τους!
    Ο Βελβετ θελει να .....και η φιλη του θελει να......μαζι του μεχρι να κλεισει τα ματια της σε βαθεια γερατεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Originally posted by DissolvedGirl
    Νταρλιγκ , αν εβγαλες γυμνασιο και λυκειο , επρεπε καποιος να σου ειχε μιλησει για τον μηχανισμο αμυνας που λεγεται προβολη γιατι τον χρησιμοποιεις χωρις να το ξερεις
    Καλά, πάλι ο,τι θες λες. Τι μηχανισμός προβολής ρε Πάνo; Εγώ βγαίνω σαν μαϊντανός σε κάθε θέμα και λέω το μακρύ και το κοντό μου, συχνά άσχετα με το πρόβλημα που εκτίθεται; Εγώ προσπαθώ να αναλύσω όλες τις θεωρητικές κατευθύνσεις, μη προσφέροντας ούτε μιση πρακτική συμβουλή; Μήπως μας μπερδεύεις;

Και ποια ήρεμη και ψύχραιμη συνομιλήτρια; Εσένα έκανα quote. Και sorry, ως πρωην παχύσαρκη που κατάφερα να αδυνατίσω, σου εγγυώμαι πως δεν είμαι εγώ που χρησιμοποιώ μηχανισμούς άμυνας :P
    σαν πρωην παχυσαρκη που καταφερες να αδυνατισεις αντι να λες την μια ππαρια μετα την αλλη [σου εγγυώμαι πως δεν είμαι εγώ που χρησιμοποιώ μηχανισμούς άμυνας]
    γίνε επιτέλους απλή και σαφής !
    Αντι να καταργεις τους μηχανισμους αμυνας , πες στον Βελβετ τι θα εκανες αν πριν παρεις αποφαση να δυνατισεις καποιος
    σε ειχε ερωτευθει με ολα τα κιλα σου ? Θα του καθοσουνα αμεσως .η θα τον παιδευες μεχρι να πει μονος του το ναι? Γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει λογω φορας , παιζει θεμα
    ΓΑΜΟΥ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πάνος666, δεν ρίχνεις λίγο τους τόνους σου?
    Και κόψε τους χαρακτηρισμούς.
    Το ποιός και αν λέει παπαριές, το ποιός χρειάζεται χάπια πριν σου μιλήσει, το ποιός χρησιμοποιεί τι, δεν είναι δικό σου θέμα.
    Κάνε μας τη χάρη και συμμορφώσου και εναρμονίσου με το περιβάλλον στο οποιο βρίσκεσαι.

Κι αν δεν ξέρεις κάποιον ψυχολόγο/ψυχίατρο στην περιοχή όπου ζεις, απευθύνσου στο κέντρο ψυχικής υγείας του Δήμου στον οποιο μένεις.

Senior Member
    σαν πρωην παχυσαρκη που καταφερες να αδυνατισεις αντι να λες την μια ππαρια μετα την αλλη [σου εγγυώμαι πως δεν είμαι εγώ που χρησιμοποιώ μηχανισμούς άμυνας]
    Αντι να καταργεις τους μηχανισμους αμυνας , πες στον Βελβετ τι θα εκανες αν πριν παρεις αποφαση να δυνατισεις καποιος
    σε ειχε ερωτευθει με ολα τα κιλα σου ? Θα του καθοσουνα αμεσως .η θα τον παιδευες μεχρι να πει μονος του το ναι?
    Αν είχες διαβάσει όλα μου τα post πριν αρχίσεις τις παιδαριώδεις προσβολές σου, θα έβλεπες πως στο πρώτο μου post έκανα ακριβώς αυτό. Και πως ήταν όταν κάποιος με ήθελε με όλα μου τα κιλά, και τι έκανα, και πως το αντιμετώπισα, και πως κατέληξε στην τελική... Οποτε πρόσεχε όταν λες πως γράφω παπαριές, γιατί έχω την εντύπωση πως εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα.

Αλλα επειδή ίσως να πρέπει να το επαναλάβω γιατί χάθηκε στα άπειρα θεωρητικά blah blah των ειδικών, η δικη μου ιστορία είναι πως ξεκίνησα να αδυνατίζω για χάρη ενός αγοριού. Μπορεί εκείνος να μου έλεγε πως δεν είχε πρόβλημα με τα κιλά μου, αλλα εγώ δεν ήθελα ο άνθρωπος που αγαπάω να αναγκάζεται να παραβλέπει ένα τόσο εμφανές πρόβλημα, δεν ήθελα να σκέφτομαι τι θα σκέφτονται όσοι μας βλέπουν μαζί, και ενώ ήξερα πως με αγαπάει όπως είμαι, ήθελα να βελτιώσω αυτό το υπέρογκο πρόβλημα του εαυτού μου ώστε να αισθάνομαι περήφανη που είμαι μαζί του, και το ίδιο να αισθάνεται και αυτός.

Ουδέποτε όσο ήμασταν μαζί δεν του αρνήθηκα κάτι ερωτικό λόγω κιλών, ούτε και γενικά δεν το συζητούσα, αλλα ξεκίνησα τη συζήτηση μονη μου, επειδή ενδιαφερόμουν για τον εαυτό μου και τη σχέση μας. Μπορεί να αισθανόμουν άβολα γυμνή μπροστά του, αλλα αφού ο ίδιος μου έλεγε πως με βρίσκει άκρως ερωτική, δεν ήμουν ηλίθια να αρχίσω τις ντροπές και να του κάνω τη δύσκολη. Όσες φορες δεν ήθελα, το έλεγα πολύ καθαρά, και δεν ήμουν ούτε sado-εγωίστρια ούτε ανασφαλής ώστε να προσπαθώ να τον ανάψω και να τον φέρω στο αμήν ενώ δεν είχα διάθεση για sex, μονο και μονο για να βεβαιωθώ πως με θέλει ακόμα.

Όταν χωρίσαμε, ήταν επειδή πέρασε εκτος Αθηνών και ούτε εγώ ούτε εκείνος θέλαμε σχέση από απόσταση. Και συνέχισα την προσπάθεια επειδή συνειδητοποίησα πως, αν έχω τέτοια πέραση με τόσα κιλά παραπάνω έστω και αν δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί με ήθελαν όπως ήμουν, αν είχα την αυτοπεποίθηση του ωραίου σώματος, θα είχα ακόμα περισσότερες κατακτήσεις, ακόμα περισσότερες επιλογές και, το βασικότερο, μια ζωή ελεύθερη από ντροπές και ανασφάλειες λόγω εμφάνισης.

Originally posted by TC
    Πάνος666, δεν ρίχνεις λίγο τους τόνους σου?
    Και κόψε τους χαρακτηρισμούς.
    Το ποιός και αν λέει παπαριές, το ποιός χρειάζεται χάπια πριν σου μιλήσει, το ποιός χρησιμοποιεί τι, δεν είναι δικό σου θέμα.
    Κάνε μας τη χάρη και συμμορφώσου και εναρμονίσου με το περιβάλλον στο οποιο βρίσκεσαι.

Κι αν δεν ξέρεις κάποιον ψυχολόγο/ψυχίατρο στην περιοχή όπου ζεις, απευθύνσου στο κέντρο ψυχικής υγείας του Δήμου στον οποιο μένεις.
    κανει σεστη στην Ελλαδα?
    τι παθατε ολοι σας σημερα?
    τοσο κοντοφλαμοι ανθρωποι μαζευτηκατε εδω με το προσχημα να βοηθησετε καποιους αλλους?
    Για την αφρουλα μαθατε κατι?
    ποιος της μιλησε με προσωπικο μηνυμα τελευταιος?

Originally posted by DissolvedGirl
    σε ειχε ερωτευθει με ολα τα κιλα σου ? Θα του καθοσουνα αμεσως .η θα τον παιδευες μεχρι να πει μονος του το ναι?
    Αν είχες διαβάσει όλα μου τα post πριν αρχίσεις τις παιδαριώδεις προσβολές σου, θα έβλεπες πως στο πρώτο μου post έκανα ακριβώς αυτό. Και πως ήταν όταν κάποιος με ήθελε με όλα μου τα κιλά, και τι έκανα, και πως το αντιμετώπισα, και πως κατέληξε στην τελική... Οποτε πρόσεχε όταν λες πως γράφω παπαριές, γιατί έχω την εντύπωση πως εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
    νταρλιγκ ,
    ειπαμε οτι εδω μεσα ολοι ειμαστε εθελοντες ...
    μου λες τωρα οτι θα επρεπε να αποστηθισω 3700 περιπου ποστ απο καμμια 30 διαφορετικους ομιλητες αντι να απαντησεις σε ενα απλο ερωτημα που σου εθεσα?
    Αυτο σημαινει οτι δεν εισαι εδω ουτε για να βοηθησεις καποιον , αλλα ουτε για να βοηθηθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταργησες τους μηχανισμους αμυνας ,
    βγαζεις κοροιδο ενα ανθρωπο που προσπαθει οπως μπορει να ολοκληρωσει την σχεση του και ζηταει βοηθεια απο αλλους...
    ρεμεντυ
    ποσα προφιλ εχεις ανοιξει εδω μεσα
    χα χα χα χα

Senior Member
    DissolvedGirl ξερουμε ομως την μια πλευρα , δεν ξερουμε και την αλλη πλευρα για να μπορεσουμε να βγαλουμε ενα συμπερασμα...

Και εγω με τον Velvet ειμαι. Αλλα του ειπα να ριξει λιγο τους τονους, και να μιλησουν πιο ψυχραιμα.

Senior Member
    ναι στην ελλάδα κάνει ζέστη.εσύ πού μένεις?

Ρεμεντ στα γαλλικα σημαινει αντιδοτο...
    Χρησιμοποιειται ομως και σαν εκφραση για να χαρακτηρισει την συμπεριφορα καποιου ,
    σχετικα με τον ερωτα....
    Μου κοψατε την διαθεση για συνεχεια....

Originally posted by arktos
    ναι στην ελλάδα κάνει ζέστη.εσύ πού μένεις?
    τι σημασια εχει?

Senior Member
    Κρίμα...
    αλλά θα το αντέξουμε

DissolvedGirl ξερουμε ομως την μια πλευρα , δεν ξερουμε και την αλλη πλευρα για να μπορεσουμε να βγαλουμε ενα συμπερασμα...

Και εγω με τον Velvet ειμαι. Αλλα του ειπα να ριξει λιγο τους τονους, και να μιλησουν πιο ψυχραιμα.
    παλι ιδανικη απαντηση...

Originally posted by TC
    Κρίμα...
    αλλά θα το αντέξουμε
    τωρα μηπως με ειρωνευεσαι σκια μου?

Senior Member
    Mariap, την άλλη πλευρά δε θα τη μάθουμε ποτε, εκτος αν έρθει η κοπέλα και συζητήσει μαζί μας. Αμφιβάλλω αν και ο ίδιος ο Velvet θα τη μάθει επ ακριβώς, αφού η σύντροφος του αρνείται να συζητήσει μαζί του. Ο μονος που μπορεί να ξέρει πως ακριβώς σκέφτεται και φέρεται η κοπέλα είναι ο ψυχολόγος της, εμείς εδώ οφείλουμε να μην μαντεύουμε τις προθέσεις των απόντων και να λέμε την άποψη και τα συμπεράσματα μας βάσει των όσων διαβάζουμε από τους συμμετέχοντες.

Και Πάνo, έχεις ξεφύγει τελείως. Με κατηγορείς ότι δεν έγραψα κάτι συγκεκριμένο, σου λέω πως το έκανα ήδη και το ξαναγράφω για έμφαση, και μου λες σιγά μη θυμάμαι αν το έκανες με τόσα post εδώ μέσα; E τι μιλάς αφού δεν ξέρεις; Είπαμε, εκτίθεσαι.

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast