παντου μυρμηγκια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 52
    Senior Member

παντου μυρμηγκια

σ αυτο το πτωμα που κουβαλω, το βλεπω κ γεμιζει μυρμηγκια, σαν σε αποσυνθεση, ψοφιο ζωο στην ακρη του δρομου. βρωμα, μυρωδια εμετικη, εικονα αποκρουστικη. σμηνος πουλιων, βουητο στ αυτια μου, κραυγη βοηθειας, που να ακουστει;
    εχω σαλταρει, δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή παραισθηση πράγματα που βιωνω κ αυτος ο συνεχομενος διαλογος μες τ αυτια μου, καταντησε αηδια, δεν θελω να ακουω ή να βλεπω πραγματα που δεν ειναι λογικα. φοβαμαι, ντρεπομαι να μιλησω γι αυτα. αγχος ειναι τελικα; γιατι δεν ηρεμω, γιατι δεν κοιμαμαι κ γιατι εχουν αυτη την μορφη;
    πρεπει να κοψω το νημα απ το πτωμα που κουβαλω, μπας κ ξεκαθαρισει η ψυχη απ την σαπιλα.
    οχι, οχι πρεπει να βρω μια λογικη, υπαρχουν αρκετες αιτιες που με φερνουν σ αυτη την κατασταση κ ομως οταν επανερχομαι κ συνειδητοποιω ελαχιστα απο "εκεινα", ειναι δυσκολα, τρομαζω, φοβαμαι, δεν ξερω που να στραφω.
    δεν ξερω με τι παλευω, μοιαζουν τρελα.. φαση ειναι; θα περασει; στεναχωριεμαι γμτ, γιατι ειμαι ετσι;
    ισως θα πρεπε να σβησω το ποστ κ αυτη την φορα, αλλα δεν πειραζει..οτι κ να ναι, το αντιμετωπιζω νομιζω.. για ποσο νομιζω.. αντεχω νομιζω..

Senior Member
    Πρέπει να κάνεις πιο ισχυρή αγωγή μίλα στον γιατρό σου

Member
    mstrouf πρεπει να προσπαθησεις να το ξεπερασεις αυτο σε αφηνει πισω καταλαβε το πρεπει αρχικα να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν ειναι λογικο αυτο που σου συμβαινει και να προσπαθησεις μαζι με τα φαρμακα να το αποβαλλεις απο πανω σου σε βαραινει σε ενοχλει και αυτο ειναι κατανοητο αλλα πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου να βγει απο αυτο το τελμα...αμα θες τη συμπαρασταση μου την εχεις και αμα νιωθεις μονος/η στειλε μου κανα u2u να τα λεμε

Senior Member
    Εχεις περασει πολλα και εχεις καταρρευσει.Παρε το γιατρο σου τηλεφωνο και πες του αυτα που μας λες εδω.Πρεπει να ξερει τη δυσκολη φαση στην οποια βρισκεσαι.Ισως χρειαζεσαι διαφορετικα φαρμακα.Τι ειναι αυτο που πυροδοτησε αυτες τις σκεψεις?

Senior Member
    δεν ειπα αυτα που εγραψα εδω.. τα ειπα πολυ light κ ομως μου αυξησε την δοση (seroquel). δεν ηθελα να δεχτω τιποτα απο αυτα που δεν ειναι λογικα, δεν ηθελα να παρω τα φαρμακα που μου ελεγε, ζητουσα να διακοψουμε. καταλαβαινω μεσα μου οτι δεν περναει, μπερδευω κ τα πιο απλα πραγματα, αν γινονται οντως ή οχι.. δεν καταλαβαινω ομως τι εχω..
    ξερω οτι δεν ειναι λογικα, οταν τα βιωνω ομως δεν το γνωριζω.
    νιωθω φοβερο πλακωμα κ με δυσκολια ανασαινω
    ειναι επιπλοκες της καταθλιψης, όπως έντονο άγχος ή εχω κατι άλλο;
    πολλοι παραγοντες μπορουν να πυροδοτησουν κ το φουνταρισμα, με υπερπροσπαθεια κρατιεμαι, με πιανει ακομα αγχος για το αν θα αντεξω..
    γιατι εγραψα στις ψυχωσεις; λογο των αντιψυχωσικων ή φοβαμαι κατι αλλο..
    γιατι προσπαθω να γραψω τοση ωρα κ ακουω αυτον τον διαλογο, περιεργες φωνες κ τι περιμενουν να απαντησω; καπου καπου ξεχνιεμαι κ πιανω την κουβεντα κ οταν συνερχομαι σκεφτομαι ποσο μαλακας ειμαι, δεν θελω να τους μιλαω, με εχουν εκνευρισει, εχω θυμωσει κ δεν λενε να παψουν.

Senior Member
    Κατα τη γνωμη μου mstrouf πρεπει να μν σκεφτεσαι το δεν θελω φαρμακα κλπ.
    Ασε πρωτα να γινεις καλα,να αισθανθεις δυνατη..να σταθεις καλα στα ποδια σου και μετα σχεδιαζεις με το γιατρο σου την σταδιακη μειωση αυτων των σκευασματων και τι μπορει να γινει.
    Αυτο δεν σημαινει οτι ξυπναω ασιθανομαι μια εβδομαδα καλα μειωνω τη δοση.Σιγα-σιγα και υπομονη.
    Καλα κανεις και γραφεις κρατα το μυαλο σου απασχολημενο,δεν ξερω διαβασε κανα βιβλιο,προσπαθησε να ξεχαστεις ωστε να χαλαρωσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    πολυ πτωμαιλα βρε μστρουμφ.
    πρεπει να δεις τι θα κανεις με την αγωγη επιγοντος.

Senior Member
    mstrouf
    νομιζω οτι οφειλεις στον εαυτο σου
    να κανεις το συντομοτερο μια πολυ ειλικρινη συζητηση με τον γιατρο σου.
    πες του ακριβως οτι σου συμβαινει χωρις να κρυψεις η να φουσκωσεις τιποτε,πες του και την αγωγη που παιρνεις και κατα ποσο την ακολουθεις πιστα και αφησου στην κριση του οτι θα σε καθοδηγησει σωστα.
    αφου και η ιδια αντιλαμβανεσαι οτι συμβαινουν πραγματα που δεν κατανοεις και δεν μπορεις να ελεγξεις, μην κλεινεσαι περισσοτερο.
    εμπιστευσου τον μεχρι να ηρεμησεις και μετα τα ξανασκεφτεσαι ολα.
    δεν εχουν σημασια οι ταμπελες, σημασια εχει να νοιωσεις καλα.

Senior Member
    Καταρχην σου ευχομαι περαστικα και μαλιστα γρηγορα.
    Θα πω και εγω το αυτονοητο να μιλησεις με τον ψυχιατρο σου και να του τα πεις στα ισια.
    Αυτος ξερει καλυτερα απο ολους και εχει εμπειρια με τετοιες περιπτωσεις.
    Δεν εισαι ο πρωτος που συμβαινει αυτο το πραγμα.
    Κοιτα να κανεις γυμανστικη μπας και χαλαρωσεις λιγο..

Μη φοβασαι κυριως γιατι η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολυ και ειναι απλως θεμα φαρμακων..

Senior Member
    μαλλον τα \'χω παιξει για να μου γραφετε τετοιες απαντησεις.. ειναι κατι σοβαρο δηλαδη αυτο που εχω παθει; ψαχνω να βρω διακοπτη να κλεισω επιτελους αυτους τους διαλογους κ τις μαλακιες που ακουω, αλλα δεν κοντρολαρονται ευκολα. περναει δηλαδη; οταν παλι συνειδητοποιω οτι τσαμπα με πιανει ταραχη, αφου ειμαι μονη κ δεν υπαρχει αυτος ο \"άλλος\", προσπαθω να έρθω στα ίσα μου, ματαια αρκετες φορες αφού είναι το τσαφ για να με πιάσει νευρικότητα υπερένταση κ να τινάζομαι με το παραμικρό.
    τι να πω στη γιατρό μου; όταν είμαι νορμαλ καταλαβαίνω οτι είναι γελοία, κουφα, δεν ειναι λογικα κ θελω να εχω την αισθηση οτι το ελεγχω, οτι μπορω να βγω απο αυτο.
    δεν ξερω.. ιχχχχ.. πιστευω να μην τα παιξω τελείως κ θελω να πιστευω οτι αντέχω..
    με ενοχλεί αφάνταστα αυτός ο διαρκής φόβος, οτι κατι θα παθω, δεν θα το καταλαβω κ θα γινω ρεζιλι, γιατι προσπαθω τόσο πολυ, δεν εχω σταματησει απο την δουλεια, συνεχιζω ολες τις καθημερινες δραστηριοτητες κ το παλευω σαν να μην μου συμβαινει τιποτα.
    οταν χτυπαει το κουδουνακι ομως γαμ..σε τα! δεν ξερω πως να συνερθω!

Παιδιά....να σας ενημερώσω πως η μστρούμφ έχει έρθει διακοπές στα μέρη μου και μόλις πριν λίγο έβγαλε ένα τεραστιο χταπόδι το οποίο και μου χάρισε....
    Ελπίζω τη μόνη φωνή που θα ακούει αυτές τις μέρες να είναι η δική μου και ...του άμοιρου χταποδιού στον ύπνο της, (χι χι)!!!!

Senior Member
    τρομαχτικη η ενημερωση κοπελια :Ρ
    τοσο μεγαλο οσο στο μυ8ιστορημα του ι.βερν?
    καλα να περασετε στα μερη σου!!!!!!!

Originally posted by Remedy
    τρομαχτικη η ενημερωση κοπελια :Ρ
    τοσο μεγαλο οσο στο μυ8ιστορημα του ι.βερν?
    καλα να περασετε στα μερη σου!!!!!!!
    Ναι....γύρω στα εκατό γραμμάρια....αφού σκέφτομαι πως αν ξανακάνουμε καμιά μάζωξη τα μέλη του φόρουμ να το φέρω να το ψήσουμε....

Senior Member
    αυτο το ατυχο χταποδακι βρεθηκε στον δρομο μου, τι να κανουμε κυρα Θεοφανία; την αλλη φορα ελπιζω να ναι μεγαλυτερο αα.. κ να μην φοβασαι να το πιασεις!
    γιγαντιαιο καλαμαρι δεν αναφερει ο Βερν;
    ευχαριστω Remedy, καλα περασαμε, αλλα λιγο.
    εκανα ενα μινι τεστ στον εαυτο μου αλλαζοντας περιβαλλον, το μονο που με αγχωσε ηταν σκεψεις κ εκει ξεφυγα λιγο, καμια σχεση με το πως ειμαι - γινομαι οταν βρισκομαι κατω απο πιεση. αρα, τωρα μπορω να πω οτι μου προκαλει την \"φευγα\" το περιβαλλον ή αυξαντας την δοσολογια συνηρθα αρκετα. θα φανει το τελικο πορισμα μεσα στις επομενες μερες, με την επιστροφη στα ιδια.
    libpa παραλογα ειναι αυτα που συνειδητοποιω κ αυτο προσπαθω να ελεγξω, δεν ξερω απο φαρμακα, αλλα εχω εμπιστοσυνη στη γιατρο.

Senior Member
    παιδακι μου, η συνταγογραφηση ειναι μια, μη το συζητας: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

Page 1 of 4 123 ... LastLast