Results 1 to 15 of 32
Thread: Τι να κανω;
-
24-10-2022, 16:18 #1
Τι να κανω;
Τα σπίτια των αδερφών μου είναι δίπλα στο δικό μου (μια βλακώδης ιδέα του πατέρα μου, αν είχα την επιλογή δεν θα το επέτρεπα αλλά τα μπετά ρίχτηκαν οταν ημουν ανήλικος)
Η μεγάλη μου αδερφή είναι παντρεμένη με έναν τυπο που δεν μιλάει ούτε στη δική του οικογένεια ούτε στη δική μας και κυκλοφορούν φήμες στο χωριό για αυτόν ότι είναι περίεργος (φήμες που αληθεύουν κατά τη γνώμη μου)
Πριν μερικά χρόνια πιαστηκαμε στα χέρια (μου επιτέθηκε) όταν του ζήτησα να μιλάει καλύτερα στην άλλη μου αδερφή (όχι αυτή με την οποία είναι παντρεμένος, στη μεσαία) Με έπιασε απο το παντελόνι (είναι ογκώδης, παχύς και ψηλος) και με πήρε σε μέρος που δεν υπήρχαν κάμερες και άρχισε να με κλωτσαει. Μέχρι τότε τον ασφαλιζε ο πατέρας μου στο ξενοδοχείο, μετά από αυτό τον απελυσε και δεν ξανάρθε στο ξενοδοχείο. Μετά, δύο χρόνια πριν, μου έκλεψε κάτι πράγματα που είχα στην αυλή. Ήταν τότε που μετακομιζα. Είχα μέσα κάτι εσώρουχα, ένα κινητό και κάτι αλλα προσωπικά μου έγγραφα.
Μετά από αυτό πάλι έγινε, όπως ήταν λογικό, φασαρία μεταξύ μας, και ήρθε να με βρει στης γιαγιάς μου και προσπάθησε να με χτυπήσει με το μπαστούνι της.
Πέρυσι, άφησε ελεύθερα τα σκυλιά του και μου σκότωσαν μια από τις γατες.
Του έχω κάνει έως τώρα μια καταγραφή στην αστυνομία (στον πρώτο ξυλοδαρμό μου) και μια μήνυση για τη γάτα. Η μήνυση δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.
Η αδερφή μου το καλοκαίρι είχε έρθει με σκισμένο μάτι στο ξενοδοχείο γιατι αυτός της πέταξε μια μπαταρία στο πρόσωπο. Πλέον έχουν και ένα μωρό ενός ετους μαζί. Πολλές φορές τσακώνονται. Της λέμε όλοι εδώ και χρόνια να τον χωρίσει, αλλά δεν καταλαβαίνει. Τέλος πάντων, δεν με αφορά τι κάνει στη ζωή της, αυτό που με ενοχλεί είναι που ο τύπος είναι εμφανώς επικινδυνος και πρέπει να τον ανέχομαι. Κάνει συνέχεια ζημιές στη μεριά μου, πετάει σκουπίδια και γενικά είναι προκλητικός. Έχω βίντεο, αλλά ακόμα και με τα βίντεο η μεγάλη μου αδερφή τα αρνείται όλα. Είναι μαζί του λόγω ανασφάλειας.
Κάθε φορά που συναντιομαστε στην αυλή, όπως και πριν μισή ώρα, με κοιτάει έντονα και απειλητικα. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Νομίζω εκτός των άλλων ότι πάσχει από κάτι, ίσως ελαφρύ αυτισμό, γιατί πάντα μιλάει πολυ αργά, εχει θεματα επικοινωνιας.Γενικά έχει πολυ περιεργη συμπεριφορά και είναι πολύ αντικοινωνικος. Είναι ο ορισμός του κοινωνικοπαθη και ίσως του ψυχοπαθή. Ειχε τη ψυχραιμία να πιάσει το ξεκοιλιασμενο πτώμα της γατας για να το εξαφανίσει , πριν έρθει η αστυνομία (είχα βγάλει φωτογραφίες βεβαια)
Είναι ακριβώς το άτομο που θα διαπραττε γυναικοκτονια. Έχει εκφραστεί σεξιστικα για την αδερφή μου. Γενικά είναι ένα τομάρι. Κάθε φορά που με κοιτάει απεολητικα, φυσικά δεν αποστρεφω το βλέμμα, αλλά τον κοιτάω κι εγώ. Είναι όμως κουραστικό να μην νιώθεις ασφαλής στο ίδιο σου το σπίτι. Είναι μια μορφή κακοποίησης. Και το κάνει επίτηδες, όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες.
- 24-10-2022, 16:26 #2
γκαντεμια ναχεις συγγενεις βλαμμένους μονον αν φυγεις απ εκει θα ηρεμήσεις φιλαρακι
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
24-10-2022, 16:37 #3
Αν φύγω θα πρέπει ή να πουλήσω το σπίτι ή να το νοικιάσω, πράγμα δύσκολο όσο είναι σε σύμπλεγμα κατοικιών επί της ουσίας (είναι τρία σπίτια ενωμένα, το δικό μου,της μεσαίας και της μεγαλης)
Αυτό το διάστημα τα πάω καλά με τη μεγαλη μου αδερφή (γιατί πέρυσι είχαμε τσακωθεί λόγω των σκυλιών. Έχει φέρει ο σάικο επτά μεγαλόσωμα λυκόσκυλα και έχουν περιφράξει παράνομα μέρος του κηπου, καθώς κανονικά είναι κοινόχρηστος. Τα αφησε ελευθερα και εφαγαν μια απο τις γατες ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ) και αυτό τον ενοχλεί. Προσπαθεί πάντα να σπέρνει διχόνοια. Έχει μιλήσει άσχημα και για τη μητέρα μου που είναι άρρωστη. Η ίδια έχει πει ότι την έχει χτυπήσει κιόλας.
Αυτό που με σοκάρει όμως είναι γενικά η υποκρισία του, φροντίζει πάντα να τα κάνει χωρίς μάρτυρες. Έχω συναντήσει πολλά λαμογια στη ζωή μου, οπως ξέρετε, αλλά τον συγκεκριμένο τον έχω πιο ικανό να βλάψει άνθρωπο, από όλους τους άλλους. Απορώ η αδερφή μου πώς κάθεται μαζί του, ειδικά εφόσον την έχει βλάψει σωματικα. Για ένα φεγγάρι τότε που της έσκισε το μάτι έλεγε για ασφαλιστικά μέτρα, μετά το ξέχασε.
Εγώ και η άλλη μου αδερφή τι φταίμε ομως; Και δεν βλέπει την κατάντια της, θεωρεί ότι όλοι τη ζηλεύουν.
24-10-2022, 18:41 #4
φιλε βαλε καμερες εκει που δρα και κατεγραψετον μετα χωστου μια καταγγελία να γουσταρει το λαμογιο
24-10-2022, 18:47 #5
Βρες τρόπο να φύγεις από εκεί. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Η κατάσταση που περιγράφεις είναι αρρώστια. Με ένα τέτοιο άτομο τριγύρω, που δεν είναι απλά ένας κακός γείτονας αλλά σύζυγος της αδερφής σου, μπορεί να έρθεις κάποια στιγμή σε πολύ δύσκολη θέση ή και να μπλέξεις εκεί που δεν το περιμένεις.
25-10-2022, 14:52 #6
καλησπερα.
ειναι δυο διαφορετικα προβληματα.
το ενα οτι η αδερφη σου δεχτηκε και ισως δεχεται συνεχως, κακοποιηση απ τον ανδρα της, αλλα δεν θελει να χωρισει
και το ΑΛΛΟ, οτι ο κακοποιητικος ανδρας της μενει στο διπλανο σπιτι, στην ιδια αυλη, και σε απειλει.
για την αδερφη, αν δεν το παρει αποφαση μονητης, δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω, απο το εισαι διπλα της, να την παρακινεις να κανει ψυχοθεραπεια κι αν καποτε σου πει οτι θελει να απομακρυνθει, οτι φοβαται, κλπ, να την βοηθησεις με καθε μεσο, νομικα, κλπ , να γλυτωσει.
οσον αφορα εσενα και τον τυπο, θεωρω οτι πρεπει να σηκωθεις να πας αλλου, ειτε πουλωντας ειτε νοικιαζοντας το δικο σου. μπορεις ακομα να το εκμεταλλευεσαι τουριστικα.
παντως, σε καμια περιπτωση δεν ειναι η αδερφη υπευθυνη που ο ανδρας της σου κανει δυσκολη την ζωη.
ο καθενας ενηλικος και εχων σωας τα φρενας, ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του, ως προς τις επιλογες του.
ΕΣΥ πρεπει να προφυλαχθεις κι οχι να περιμενεις να χωρισει.
29-10-2022, 20:41 #7
Το να το πουλήσω μελλοντικά το σκέφτομαι, οχι μονο λογω αυτου, αλλα γιατι δεν μου αρεσει τοσο μεγαλο σπιτι και επισης ειναι ερημια. Απλως δεν θα είναι εύκολο λόγω του ότι είναι σύμπλεγμα όπως ανέφερα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η αμέσως επόμενη λύση είναι μόλις τελειώσω τα διαμερίσματα να πάω να μείνω στο ενα. Αλλά έχω και τη μαμά μου και τις γάτες, δύσκολα θα βολευτούν σε διαμέρισμα. Ίσως πηγαίνω να κοιμάμαι μεριεκς φορές τη βδομάδα.
Θεωρώ ότι είναι κάπως και ευθύνη της αδερφής μου. Έχει τη δύναμη να τον βγάλει από τις ζωές μας. Αλλά τέλος πάντων, έχω πάψει να βασίζομαι σε αυτό. Η άλλη μου ελπίδα είναι μήπως πάθει κάτι με την υγεία του καθώς είναι παχύσαρκος και τον έχω δει όταν περπατάει να κοκκινίζει και να ασθμαίνει. Δεν μπορώ βεβαια να βασιστώ σε αυτό. Το πιο ασφαλές είναι να μετακομίσω, ναι.
Κάποια αποδεικτικά έχω σε κάμερα αλλά όχι τον ξυλοδαρμό μου. Τεσπα, είναι άσκοπο έτσι κι αλλιώς. Ο πατέρας μου πιστεύει ότι αν πχ του κάναμε ασφαλιστικά, όντως θα μπορούσε να φλιπαρει και να μας σκοτώσει. Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι μόνο με αστυνομία φοβάται. Φοβάται όταν μαθαίνεται τι έχει κάνει και υπαναχωρει πλήρως όταν υπάρχουν μάρτυρες ή κάμερες που ξέρει ότι δεν μπορεί να διαγράψει.
Εγώ δεν βγαίνω και πολύ στην αυλή. Προσπαθώ να αποφεύγω τις συναναστροφες, αλλά με θορυβει το ποσό επιθετικά με κοιτάει τις φορές που συναντιομαστε. Με βλέμμα τρελού. Τα ίδια κάνει και στη μεσαία μου αδερφή. Όταν με κοιτάει τι με συμβουλεύετε να κανω; Αυτό που κάνω ως τώρα, δηλαδή να τον κοιτάω κι εγω; Να κάνω ότι δεν τον βλεπω; Ή να βγάλω κινητό και να τον βγάλω βίντεο; Εννοείται πως πάντα κρατάω απόσταση ασφαλείας.
29-10-2022, 22:30 #8
ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙς ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΙΛΙΚΙ
29-10-2022, 22:48 #9
Πρεπει να ληφθουν τα καταλληλα μετρα για να αποτραπει απο το χειροτερο.....τοσα γινονται τελευταια..
Κυριως πρεπει να καταλαβει η αδερφη σου που τον εχει παντρεφτει οτι πρεπει να απομακρυνθει ειδικα εαν την κακαποιει
29-10-2022, 23:04 #10
29-10-2022, 23:10 #11
Κι εγω αυτο πιστεύω, αλλά τι άλλο να κανω; Του έχω κάνει μια σύσταση μέσω αστυνομίας παλαιότερα και μια μήνυση για τη γάτα. Η αδερφή μου είναι 38 ετών, της τα έχουμε πει τόσες φορές, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σκοτώσει αυτή, εγώ ή η αλλη μου αδερφή θα την πληρώσουμε. Ή οι γατες μου, οπως έχει συμβεί ήδη.
Αν εμενα αλλού θα είχα κάνει κι άλλες κινήσεις. Θα είχα κάνει αίτηση για εισαγγελική παρέμβαση ώστε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Είμαι 100% βέβαιος ότι έχει ψυχοπαθη χαρακτηριστικά και είναι γενικά επικίνδυνος. Και δεν είναι αρκετά έξυπνος για να το κρύψει από ένα ψυχιατρικό τεστ. Αλλά δεδομένου ότι μένουμε δίπλα, φοβάμαι να το κάνω. Τι άλλες επιλογές εχω; Οτιδήποτε κάνω θα με βάλει στο στόχαστρο του πιο ανοιχτά.
Έχει τύχει να συναντηθούμε και στο δρόμο. Πάλι έτσι κοιτάει το σάικο. Λέω απλά να τονβγαλω βίντεο ή φωτογραφία, ίσως μαζευτεί έτσι. Όσες φορές έφερα την αστυνομία για τα σκυλιά που αφήνει ελεύθερα, υιοθετεί μπροστά τους ένα άλλο προφίλ. Βεβαια γενικά έχει πολύ περίεργη διαδραση με τους γύρω του άρα όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, μόνο και μόνο από τον τρόπο που μιλάει, αλλά από ότι έχω καταλάβει η τακτική του είναι να μας ασκει μπουλινγκ και να μας κάνει να φοβόμαστε όσο δεν υπάρχουν μάρτυρες.
30-10-2022, 03:13 #12
Καταρχήν ζείτε ένα οικογενειακό δράμα.... Άνθρωπος που δεν μπορεί να μιλήσει και να εκφραστεί είναι λογικό ότι θα είναι βίαιος..τι να κάνετε?? Ή πείθεις την αδερφή σου να μετακομίσουν ή φεύγετε εσείς!! Μιλήστε με την αστυνομία ή κανένα δικηγόρο μήπως τόσα πολλά σκυλιά που έχει και άγρια μήπως είναι παράνομο...βάλτε κάμερες παντού..ακόμα και μέσα στο σπίτι σου...εγώ προσωπικά θα είχα πει στην αδερφή μου ή εμείς ή αυτός...σκέψου ..εσύ γράφεις όλα αυτά..φαντάσου τη γίνεται όταν κλείσει η πόρτα του σπιτιού τους...κρίμα το κορίτσι..χαλάει τα χρόνια της και την ζωή της ...δεν ξέρω πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αλλά σίγουρα ξέρει ότι όλοι τον φοβάστε (με το δίκιο σας) και σας έχει αλλάξει τα φώτα..πάντως αν δεν κάνετε κάτι η κατάσταση λογικά θα διαιωνίζεται...και ελπίζω να μην σας βρει τίποτα χειρότερο...
30-10-2022, 03:15 #13
Μεταξύ μας..κάτι τέτοια μετά γίνονται και βγαίνουν όλοι στη τηλεόραση και λένε ""όλοι το ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα""(, αλλά δεν κάναμε τίποτα) Να προσέχετε...
31-10-2022, 18:07 #14
καντην απ εκει να σωθεις μα πριν βαλε κάμερα κρυφα ξεμπροστιασετον κι μετα βαλτον στη θεση του .παντα να ξερουν οι δικοι σου τι συμβαινει να εχεις καληψη σε ολο αυτο μην σου κανει τιποτε αυτος προσεχε .
Last edited by asperger39; 31-10-2022 at 21:37.
01-11-2022, 09:32 #15
Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά. Όσο η αδελφή σου τον ανέχεται δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Μπορεί και να κατηγορήσει ότι κατεστρεψες το γάμο της. Νοίκιασε/πούλησε το σπίτι και μείνε κάπου αλλού.