psixologiko problhma
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Junior Member

psixologiko problhma

kalispera exw ena problhma kai dn kserw pws na to antimetopisw kai tha ithela na me boithisete ligo...
    otan eimoon sthn deutera dhmotikoo eixa enan geitona autos prepei na htan sthn ilikia ton 18 xrwnwn!autos mia mera moo eipe na paw sto spiti too tote egw phga molis teleiwsa apo to sxolio...autos me evale na paizw gameboy kai moo elege mhn kaneis tpt...egw san mikro paidi dn ekana tpt autos siga siga me xaideue kai meta me viase...egw dn eixa katalavei oti auto poo ekana oti para polu kako kai oti tha exw psixologika problhmata!ola htan kala mexri thn ilikia ton 15 moo xrwnwn prin ftasw 15 dn me enoiaze katholoo kai pernoosa thn zwi moo opws ola ta paidia kanonika kai wraia.omws twra auto me peirazei para polu kai dn kserw ti na kanw moo erxete na autoktonhsw alla skeftomai toos gwneis moo kai ton mikro moo aderfo.kaneis dn kserei tpt gia auto poo exei ginei peite moo ti na kanw???dn antexw allo...

Senior Member
    Καλημέρα και καλώς ήρθες.
    Να σου θυμίσω ότι εδώ γράφουμε μόνο στα ελληνικά.
    Πιστεύω ότι όσο πιο γρήγορα το αντιμετωπίσεις τόσο καλύτερα θα είσαι στη ζωή σου.
    Την αρχή την έκανες με το να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς.
    Οι γονείς σου θα ήταν μια καλή αρχή ίσως.
    Πιστεύεις ότι θα έδειχναν ψυχραιμία στην συζήτηση αυτή?
    Αν όχι εξήγησέ μας τους λόγους που πιστεύεις το αντίθετο.
    Επί πλέον πως είναι η σχέση σου με φίλους, φίλες? Εχεις κάποια σχέση?

Senior Member
    Τι ηλικια εχεις?

Junior Member
    Originally posted by nature
    Καλημέρα και καλώς ήρθες.
    Να σου θυμίσω ότι εδώ γράφουμε μόνο στα ελληνικά.
    Πιστεύω ότι όσο πιο γρήγορα το αντιμετωπίσεις τόσο καλύτερα θα είσαι στη ζωή σου.
    Την αρχή την έκανες με το να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς.
    Οι γονείς σου θα ήταν μια καλή αρχή ίσως.
    Πιστεύεις ότι θα έδειχναν ψυχραιμία στην συζήτηση αυτή?
    Αν όχι εξήγησέ μας τους λόγους που πιστεύεις το αντίθετο.
    Επί πλέον πως είναι η σχέση σου με φίλους, φίλες? Εχεις κάποια σχέση?
    ειμε 15 χρονων ειχα πολλες σχεσεις με κοριτσια και δν αντιμετοπιζα προβληματα μονο οτι ντρεπομουν λιγο...φοβαμε να το πω στους γωνεις μου γτ δν ξερω πως θα το παρουν...οι σχεσεις μου με τουσ φιλουσ μου ειναι καλη....

Junior Member
    και κατι αλλο για τους γωνεις μου αν τους το πω δν ξερω ακριβωσ τι θα κανουν αλλα ποιο πολυ φοαμε για τον πατερα μου μηπως θυμωση και θελει να κανει τπτ κακο σε αυτον ποο μου εκανε αυτο και δν θελω να μαθευτη το θεμα...

Senior Member
    μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα με λιγα λογια...
    αυτος ο γειτονας ειναι ακομα γειτονας?
    μετα απο εκεινη τη φορα ξαναβρεθηκατε?

Member
    Webmaniac, γεια σου.
    Όταν λες ότι αυτό τώρα πια σε πειράζει, τι εννοείς; Τι νιώθεις και καταλήγεις στη σκέψη της αυτοκτονίας;
    Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το να πεις ότι ένα βίωμα σε ενοχλεί μέχρι να καταλήξεις στη σκέψη της αυτοκτονίας.

Senior Member
    webmaniac
    εδω ειναι ενα φορουμ που για να γραψεις θα πρεπει να εισαι πανω απο 18 ετων.
    για το προβλημα που μας ειπες οτι σε απασχολει,καλο ειναι να απευθυνθεις στους γονεις σου που εχουν ακομα την φροντιδα σου κι αν δεν εχεις την ανεση να συζητας μαζι τους, ζητησε τους να πας σε εναν ψυχολογο για κατι που σε απασχολει,χωρις να τους πεις αλλα στοιχεια.

Junior Member
    το ξερω οτι ειναι για ανω τον 18 αλλα θελω βοηθεια σασ πρκλ...
    ο γειτονας αυτος δν μενει ποια εδω μενει στην ιδια πολη αλλα σε αλλη γειτονια τον βλεπω μερικεσ φορες αλλα αυτος δν πρεπει να θυματε τπτ...εχει και παιδια αυτος!οταν λεω οτι παλια δν με ενοχλοθσε εννοω οτι δν το σκεφτομουν καθολου δν το ειχα στο μυαλλο μου τωρα ολοι την μερα με απασχολη αυτο...

Senior Member
    webmaniac

σε απασχολει ολη μερα?

ολη ολη?

αχ! θα σου κοβει πολλη απο τη δημιουργικοτητα σου ε?

πως ακριβως σε απασχολει?

του στυλ γιατι?

τι ακριβως σκεφτεσαι?

Member
    Webmaniac, τι εννοείς ότι σε απασχολεί όλη μέρα; Και πώς ξεκίνησε να σε απασχολεί από τη στιγμή που τόσα χρόνια δε σε ένοιαζε; Συνέβη κάτι και άρχισες να το σκέφτεσαι;
    Και κάτι άλλο: για ποιο λόγο έχεις σκεφτεί την αυτοκτονία; (ειδικά γι\' αυτό θα σου πρότεινα να πας οπωσδήποτε σε ειδικό)

Junior Member
    απλώς μια μέρα οι φίλοι moo έκαναν πλακα πως βίαζαν κάποιον άλλον φίλο moo και το θυμήθηκα και από τότε με απασχολεί...τώρα το σκέφτομαι όλοι μέρα gt σεμνά και όχι σε κάποιον άλλον???
    τι θα κάνω από εδώ και πέρα αν με βασανίζει αυτό όλοι μέρα???
    tκαι κάτι άλλο είναι ότι τώρα το καλοκαιράκι είναι όλοι \"χαρομενη\" οι φίλοι moo οι γονείς moo και προσποιούμαι και εγώ πως είμαι \"χαροομενος\" και δη μπορώ...!κανεις δη ξέρει για αυτό. παρα μονο εγώ και αυτός και αυτός μπορεί να το έχει ξεχάσει κιόλας! ακόμα σκέhn αυτοκτονία...να ξέρετε πως eimoon normal άτομο αλλα μετά από όλο αυτό δη αντέχω και πολύ και πιστεύω πως είναι κρίμα ένας 15χρόνος αντί να πηγαίνει έξω να παίζει κτλ..να το απασχολεί μια κακή στιγμή και αυτό να moo χαλάσει όλοι την ζωή...

Senior Member
    καταρχην γραφε ελληνικα!

δε διαβαζονται με τιποτα σε τοσο κειμενο τα γκρηκλις

δευτεροοοον

αυτο που σου συνεβη ειναι πολυ συχνο!

συμβαινει!

εχω φιλη που της συνεβη!

και φιλο που του συνεβη!

και πιστευω ειναι μονο πολυ λιγοι αυτοι που το λενε!

λοιποοοον!

σε απασχολει και σε θλιβει?

ειναι πολυ λογικο! πολυ λογικο!

μακαρι να μπορουσες να το πεις σε καποιον να φυγει απο πανω σου βρε παιδακι μου!

α στο καλο....

να περασεις και συ ομορφο και ανεμελο καλοκαιρακι!

Junior Member
    σκέφτομαι να το πω στους γονείς moo αλλα φοβάμαι παρα πολύ πως θα το \"παροον\" και τι πρόκειται να γίνει μετά...σε φίλο δη το λέω με τίποτα gt αν το πω σε περίπτωση poo τσακωθούμε η γίνει τίποτα άλλο μπορεί να το πει και τότε θα γίνω ρεζίλι και μετά τέλος όλα...

Senior Member
    Originally posted by webmaniac
    σκέφτομαι να το πω στους γονείς moo αλλα φοβάμαι παρα πολύ πως θα το \"παροον\" και τι πρόκειται να γίνει μετά...σε φίλο δη το λέω με τίποτα gt αν το πω σε περίπτωση poo τσακωθούμε η γίνει τίποτα άλλο μπορεί να το πει και τότε θα γίνω ρεζίλι και μετά τέλος όλα...

αααααχ!

κι αυτοι οι γονεις!

μια ιδεα ειναι νατο πεις στον εναν πρωτα

σε αυτον που νιωθεις πως εμπιστευεσαι λιγο πιο πολυ

ετσι με σοβαροτητα

και διακριση

<<ξερεις οταν ημουν παιδι ....

και τωρα με απασχολει και με στενοχωρει πολυ...>>

δεν το λεω για να τον κυνηγησεις .....

απλα για να μην νιωθω τοσο μονος και τοσο θλιμενος για κατι για το οποιο δεν φταιω ουτε στο ελαχιστο...

ναι η γνωμη μου ειναι οχι και στους δυο μαζι

τι λες?

Page 1 of 3 123 LastLast