Results 16 to 30 of 62
Thread: lathoi too parelthodos
-
27-07-2009, 00:53 #16
δν ξερω κανεναν webmaniac...
μενω ακομα εκει που εμενα οταν εγινε αυτο το περιστατικο.!
δν δουλευω ακομα πουθενα μονιμα..το μονο χομπι μου εχω ειναι το ποδοσφαιρο.!
- 27-07-2009, 01:45 #17
καλησπερα.. remedy διαβασα ολα αυτα που ειχε γραψει ο webmaniac πριν απο περιπου ενα μηνα και οντως μπορει κανεις να διαπιστωσει με λιγο παρατηρητικοτητα οτι ειναι το ιδιο ατομο με τον ντινο.. ο τροπος που γραφει, που εκφραζεται, καποια συγκεκριμενα ορθογραφικα λαθη τον προδιδουν.. δεν θελω να το παιξω δικηγορος ουτε και να κατηγορησω κανεναν ομως καποιοι πρεπει να σεβαστουν λιγο αυτο το forum το οποιο θεωρω πολυ ξεχωριστο αφου πιστευω οτι προσφερει σημαντικη υποστηριξη σε καποιους ανθρωπους συμπεριλαμβανομενου και εμενα.. αν λοιπον ο ντινος εχει οντως καποιο προβλημα φανταζομαι θα βρει σημαντικη υποστηριξη στο forum. αν ομως η ιστορια του ειναι απλως μια μυθοπλασια εγω προσωπικα θα τον παρακαλεσω να μην μας κοροιδευει ολους..ντινο εξηγησε μας σε παρακαλω και εσυ τι συμβαινει.και πες μας την αληθεια.. σε ευχαριστω
27-07-2009, 01:54 #18
annouk
αυτα ακριβως που ειδες και διαπιστωσες ηθελα να δειτε.
συμφωνω μαζι σου και περιμενω κι εγω καποιες εξηγησεις.
αν υπαρχουν...
27-07-2009, 01:57 #19
Ατιμο καλοκαιρακι. Τι καλυτερο απο καφεδακι στην παραλια και ψαρεμα μηπως τσιμπησει τιποτα ενδιαφερον;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
27-07-2009, 12:29 #20
Originally posted by Remedy
Σοφια μηπως εχεις κατι να μου πεις?
27-07-2009, 13:59 #21
καλησπερα για να γραφω σε αυτο το φορουμ δεν το κανω για να περναει η ωρα μου εχω αυτο το προβλημα και δν ξερω πως να το αντιμετοπισω και για αυτο γραφω εδω για να μου δωσετε καποιες συμβουλες.!τωρα αν δν με πιστευετε τι να σας πω δν πειραζει.....!
27-07-2009, 16:28 #22
ntino εγω σου προτεινω να επισκεφτεις εναν καλο ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη.Η κακοποιηση ειναι οδυνηρη εμπειρια και χρειαζεται ενας ειδικευμενος που να ξερει να αντιμετωπιζει παρομοια περιστατικα.Εφοσον δεν εχεις σταθερη δουλεια και δεν εχεισ χρηματα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλεφωνα δημοσια νοσοκομεια που εχουν κεντρα ψυχολογικης υποστηριξης.Οσο πιο γρηγορα το αντιμετωπισεις τοσο καλυτερα.Εχω ακουσει και για ενα κεντρο τραυματοθεραπειας http://www.travmatotherapeia.com που ασχολειται με τετοια περιστατικα κακοποιησης και ψυχικων τραυματων.
27-07-2009, 16:37 #23
εχω δοκιμασει να παω σε ψυχολογο ομωσ εδω που μενω ειναι χωριο και στην μεγαλητερη πολη που ειναι κοντα στο χωριο μου δν εχει...και μου ειναι λιγο δυσκολο να πηγενω συνεχεια αθηνα και να ερχομαι γτ ειναι μακρυα.!
28-07-2009, 00:39 #24
ντινο
προσωπικα δεν μπορω να εμπιστευθω ενα ατομο που εγραψε δυο και μοναδικα ποστ με δυο διαφορετικα ονοματα, μας ειπε διαφορετικα περιστατικα και ηλικιες και περιμενει συμπαρασταση...
αν οντως εχεις καποιο προβλημα, ετσι κι αλλιως εδω δεν κανουμε θεραπειες.
απευθυνσου σε εναν ψυχοθεραπευτη η σε ενα δημοσιο κεντρο ψυχικης υγειας.
κατι αλλο δεν βλεπω να μπορουμε να σου κανουμε....
28-07-2009, 11:17 #25
Ντινο, η απαντηση της Remedy με βρισκει απολυτως συμφωνη.. Μας εχεις μπερδεψει πολυ..Δεν ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουμε οτι εισαι το ιδιο ατομο που ειχε ξαναγραψει στο forum για παρομοιο θεμα με αλλο τιτλο..
Αν οντως αντιμετωπιζεις αυτο το προβλημα πρεπει να προσπαθησεις να το λυσεις. Μιλα με καποιον της εμπιστοσυνης σου και επισκεψου ειδικο..Αφησε στην ακρη τις δικαιολογιες του τυπου δεν το λεω σε κανεναν γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασουν και εδω που μενω δεν εχει ψυχολογο..Το πιο λογικο ειναι οτι στην κοντινη στο χωριο σου πολη υπαρχει νοσοκομειο και εκει σιγουρα θα υπαρχει και καποιος ειδικος να μιλησεις.
Το forum ειναι ενας τοπος αλληλουποστηριξης και συμπαραστασης και ισως θα μπορουσες να παρεις και καποιες συμβουλες απο ομοιοπαθεις, αλλα μεχρι εκει. Κανεις δεν μπορει να σου πει κανε αυτο η εκεινο κκαι θα το ξεπερασεις, δεν ειμαστε επαγγελματιες..
28-07-2009, 11:58 #26
καλα οκ ευχαιριστω για τισ συμβουλες...!!!
28-07-2009, 16:49 #27
ντινο δεν με ενδιαφερει αν εισαι ο ιδιος με το παιδι που ηταν 15 χρονων αλλα θα σου πω αυτο προσπαθησε να μην σκεφτεσαι κανει καλο και θα δεις εγω οταν δω τα σκουρα αμεσως σταματαω τη σκεψη μου ειναι ωραιο τρικ και σε ευνοει παρα πολυ μην σκεφτεσαι ολα αρχιζουν και τελειωνουν σε μια σκεψη τα παντα απο την σχιζοφρενεια μεχρι οτι μπορει να βαλει ο νους σου .μην σκεφτεσαι τιποτα ομως γιατι κανεις συνειρμους αθελα σου και παλι καταληγεις στο προβλημα .ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ=ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΕΨΕΩΝ
28-07-2009, 17:06 #28
καλα ρε παιδια το θεμα ειναι αν ειναι ο ιδιος? δεν καταλαβαινετε οτι και να ειναι ο ιδιος ο μονος λόγος που το εκανε ηταν για να το συζητησει! ειπε οτι ηταν 15 και του το κοψατε τωρα είπε 18 για να το συζητησει. αφου το παιδι υποφερει, θελει με κάποιον να μιλησει, αντε και να βαλε καμια σαλτσα παραπανω για να μην τον καταλαβατε. το resume παραμενει το ιδιο και το παιδι βρηκε εδω επιτελους κάποιον να μιλησει. γιατι τον κοβετε ετσι?
28-07-2009, 17:15 #29
Γιατί οι όροι τους οποίους αποδέχτηκες με την εγγραφή σου ορίζουν σαφώς ότι το site απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
28-07-2009, 17:19 #30
ε και τι να κανε το παιδι? ισα ισα ηταν ειλικρινης γιατι είμαστε τοσο σιγουροι οτι ολοι που εχουν κανει ποστ είναι ενηλικες επειδη πάτησαν το κουμπι \"αποδεχομαι\" στην αρχη? τελος παντων αφου δεν έχουμε αποδειξεις αν ειναι ο ιδιος ας βοηθησουμε οσο μπορουμε τον 18 χρονο ντινο και οχι τον 15χρονο webmaniac!
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)