lathoi too parelthodos - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    Συμφωνω! Κι εγω οταν εμπαινα σε τσοντοσαιτ δηλωνα 18 ενω ημουν 15 τι σημεινει αυτο?Το παιδι εχει οντως σοβαρο προβλημα οχι σαν κατι αλλους που γραφουν σαχλαμαρες επειδη τους παρατησε ο γκομενος.Αντι να σκυβετε πανω στα σοβαρα προβληματα ρητορευετε συνεχως σε ασχετα θεματα οπως αν η αλλη γουσταρει το πρωκτικο σεξ ή τις παρτουζες.Μερικοι χρειαζεται να τους πεσει η μαγκια γιατι την εχουν δει πολλη ξερολες με αποτελεσμα να καταντανε γραφικοι.

Junior Member
    Παιδια, δεν μπορουμε να ξερουμε τι ηλικια εχει ο καθενας, απο τη στιγμη που μπαινουμε εδω ολοι θεωρουμαστε ανω των 18.
    Αλλα οταν ξερεις οτι εχεις απεναντι σου ενα παιδι 15 ετων που λεει οτι κακοποιηθηκε και δεν θελει να το πει στους δικους του πως να αντιδρασεις?
    Προσωπικα δεν μπορεσα να του δωσω αλλη συμβουλη, εκτος απο το να μιλησει με καποιον της εμπιστοσυνης του και επειτα με ειδικο. Δε γινεται να παραβλεψουμε την ηλικια σ\' αυτη την περιπτωση, ετσι πιστευω εγω...Ποιοι ειμαστε στο κατω κατω για να συμβουλεψουμε ενα παιδι?????
    Velout το παραδειγμα με το site ειναι τελειως ατοπο! Εσυ εμπαινες για να δεις οπως ολα τα αγορια σε αυτη την ηλικια..οχι για να πεις το προβλημα σου και να περιμενεις καποιον αγνωστο να σου το λυσει!

Senior Member
    Originally posted by velout
    οχι σαν κατι αλλους που γραφουν σαχλαμαρες επειδη τους παρατησε ο γκομενος.Αντι να σκυβετε πανω στα σοβαρα προβληματα ρητορευετε συνεχως σε ασχετα θεματα
    Ποιός μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει τη σοβαρότητα που έχει ένα θέμα για εκείνον που το αντιμετωπίζει?
    Υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για το ποιό θεωρείται \"σοβαρό\" πρόβλημα?
    Δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος από τον ίδιο.
    Υπάρχουν άτομα που αυτοκτόνησαν με αφορμή το ότι τους παράτησε ο γκόμενος, για παράδειγμα.
    Το ότι εσύ δεν θα το έκανες, δεν σημαίνει ότι για εκείνον που το έκανε δεν ήταν μεγίστης σημασίας, δεδομένης της άγνωστης σε σένα κατάστασής του.

Όσο για το πώς πράττει ο υπεύθυνος του φόρουμ, επίσης δεν είναι δικό μας θέμα.
    Υπάρχει κάποιο πράγμα που λέγεται \"νομική ευθύνη\" και το οποίο δεν θα κληθείς ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο παραπέρα να το αντιμετωπίσει.

Ας μην το συνεχίσουμε καλύτερα.

Εγω απλα λεω οτι δεν μπορει κανεις να αποδειξει οτι μεσα στο σαιτ συμμετεχουν ανηλικοι και το θεμα ειναι καθαρα τυπικο.Εδω εχουμε ενα σοβαρο θεμα ενα παιδι που χει κακοποιηθει σεξουαλικα οχι εναν που τον παρατησε η γκομενα του η εφαγε χυλοπιτα απ την κοπελιτσα στο σχολειο.Αν δεν μπορειτε να αντιληφθειτε οτι δεν ειναι ολα τα θεματα της ιδιας σημασιας και οτι το συγκεκριμενο θεμα μεσα στις τοσεσ μπουρδες και ανουσιες συζητησεις που αναπαραγονται σαυτο το forum αξιζει να του δωσουμε λιγη παραπανω σημασια.Εφοσον το παιδι εχει προβλημα και δεν μπορει να μιλησει στους δικους του ας εχει τη δυνατοτητα να συμμετεχει κανονικα σα μελος και να συζητησει μαζι μας οτι τον απασχολει.

Junior Member
    σωστα και στην τελικη το θεμα του 15χρονου είναι πλέον \"κλειστο¨ενω το θέμα αυτό που δηλώνει 18 είναι ανοιχτο. ο καθενας δηλώνει οτι θελει. εμένα αν το παιδι είναι το ιδιο μου δειχνει τη μεγαλη του αναγκη για να το συζητησει. κακώς διωξατε το παιδι αρων αρων είμαι σιγουρη οτι η κλειστη πορτα που βρικε τον έκανε χειροτερα. ντινο εγω ειμαι πολυ προθυμη να συζητησω μαζι σου αν θες να ξανασυμμετεχεις και δεν με νοιαζει αν είσαι ο ιδιος με τον άλλον! ειναι κριμα να κλεινουμε την πορτα σε άτομα που δεν μπορουν να πουν πουθενα αλλού αυτο που τους βασανιζει. ποσο μάλλον σε μια τοσο ευαισθητη ηλικια! ( των 18! οκ!)

Member
    ντινο ζεις???? ελα απαντα ρε

Junior Member
    καλημέρα ντίνο.κατ\' αρχην μη νιώθεις ότι έκανες κάποιο λάθος εσύ.όλο το λάθος το έχει αυτός που σε βίασε.
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
    εσύ κοίταξε να βοηθηθείς ώστε να το ξεπεράσεις.δες το σαν ένα πολύ κακό όνειρο.πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις σε κάποιο ψυχολόγο.μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο το χαμόγελο του παιδιού τηλεφωνώντας στο 1056. στη διεύθυνση http://hamomilaki.blogspot.com θα βρείς αρκετά για να μη νιώθεις μόνος.αλήθεια οι γονείς σου δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν;εντάξει.θα στεναχωρηθούν,θα θυμώσουν με το υποκείμενο αυτό όμως αυτές είναι και φυσιολογικές αντιδράσεις.πάντως εγώ σαν μητέρα θα ήθελα να ήξερα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί μου.
    ελπίζω να το ξεπεράσεις.
    ελπίζω αυτό το καθίκι που σου προξένησε αυτον τον πόνο να πονάει στο δεκαπλάσιο σε όλη τη ζωή του.
    αύριο φεύγω διακοπές.σε ενάμισυ μήνα που θα γυρίσω θα ήθελα να μάθω ότι βρήκες ανακούφιση.

Senior Member
    Αυτα τα άτομα μένουν ακόμα κοντά σου; Τα ξέρεις;
    Εγώ ειδικά τώρα στην ηλικία σου θα τους είχα περιποιηθεί ανάλογα...
    Αλλα αν εισαι οπως λενε 15 ειναι λιγο διαφορετικά και ισως κάποια στιγμή τους σαπίσεις στο ξύλο η να τους κάνεις ρόμπα κάπως.
    Αν θέλεις πες μου που μένουν να τους κάνω μια επισκεψη ετσι για το καλο καλοκαίρι

Senior Member
    δηλαδη οριον
    οποιος μπει τωρα με το ονομα ντινος και σου δωσει ενα ονομα και μια διευθυνση, εσυ θα πας να τον δειρεις?

Junior Member
    cherry και Remedy δείτε το πρόβλημα του παιδιου και αφήστε κατα μέρος τα σενάρια.και τι έγινε αν είναι το ίδιο άτομο ;δλδ να περιμένει ως τα 18 για να ζητήσει βοήθεια;να συμπαραστεκόμαστε πρέπει και να ακούμε για να βοηθάμε όπως μπορούμε. οχι να το παίζουμε σέρλοκ χόμς σε κάποιον που ζητάει χέρι βοήθειας.

Senior Member
    δασια δεν ξερω αν διαβασες τι ειπα
    ειπα οτι ατομο που μας δουλευει, ΕΓΩ δεν το εμπιστευομαι και δεν εχω διαθεση για πολλες κουβεντες μαζι του.
    ουτε ξερω αν λεει αληθεια ουτε αν ειναι 15 ουτε 135.

ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΩ

νομιζω οτι η συμβουλη να ζητησει βοηθειασε ψυχολογο η σε κεντρο ψυχικης υγειας που του ειπα ηταν το καλυτερο που μπορουσα να κανω. για το χαμογελο που ειπες εγω δεν το ηξερα, πολυ καλα εκανες επισης?τι αλλο θελεις απο μενα?
    εμπιστοσυνη δεν μπορω να του δειξω. αυτα και τελος..
    το ποστ ειναι ανοιχτο , οποιος θελει ας του πει οτι γουσταρει..

Junior Member
    Remedy δεν νομίζω ότι η πρόθεσή του είναι να μας δουλέψει.αν είναι το ίδιο άτομο μπήκε στην αρχή ως 15 (οπως γράφει ότι είναι) και όταν είδε ότι έπρεπε να είναι 18 για να συμμετέχει ξαναέγραψε σαν 18αρης μπας και βρει βοήθεια.
    η απόγνωση νομίζω ότι τον οδήγησε και όχι η διάθεση να κοροιδέψει.εξ άλλου τι θα κέρδιζε αν μας δούλευε;
    ελπίζω να μην απογοητεύτηκε και να ξαναμπει στο φόρουμ.
    πάντως εγώ, ενώ παρακολουθώ πολύ καιρό το φόρουμ είναι η μόνη φορά που θέλησα να γίνω μέλος και αυτό για να δώσω ότι πληροφορίες ξέρω για την δικιά του περίπτωση.
    ας κυριαρχήσει το πνεύμα συμπαράστασης.

Senior Member
    δασια διαφωνω μαζι σου,αλλα οπως σου ειπα,του εδωσα καθε πληροφορια που εχω που θα μπορουσε να τον βοηθησει.
    εσυ αν θες και κουβεντες μαζι του, πολυ καλα κανεις.εγω δε θελω!
    μπορω?

Junior Member
    καλισπερα σορρυ που δν απανταγα αλλα ειχα απογοητευτη απο το σαιτ γτ περιμενε λιγο στηριξει και το μονο που ενιωθα ειναι μειωνεκτημα με τις απαντησεις που επερνα απο μερικους.!
    το προβλημα που εχω ειναι 100% αληθινο λετε να εμπενα καλοκαιριατικα και να εγραφα τετοια θεματα αντι να παω να κανω κανα μπανιο στην θαλασσα???
    καταρχας θα απαντησω σε ολες τις ερωτησεις!στο χαμογελου του παιδιου ηταν το πρωτο πραγμα που δοκιμασα πηρα 2 φορες και τις 2 φορες δν πηρα ουτε μια συμβουλη το μονο που ελεγαν ειναι να παω σε ψυχολογο και δν ξαναπηρα γτ και παλι το ιδιο θα μου ελεγαν.!τωρα παμε στο θεμα να το πω στους γωνεις μου υπαρχουν 2 λογοι που δν θελς να το πω:
    1 γτ μεχρι πριν ενα μηνα περιπου το θεμα δν με ενοιαζε πωσ να σασ το πω σαν να μην ειχε συμβη ποτε κατι τετοιο και αν το πω τωρα οι γωνεις μου δν θα με πιστευουν ετσι νωμιζω γτ θα λενε μετα απο τοσα χρονια το θυμιθηκες.!
    και δευτερον δν θελω να το πω γτ θα στεναχωριθει παρα πολυ ο πατερας μου και δν θελω γτ κανει τα παντα για να ειμε εγω καλα δν θελω να τον πληγωσω και αφηστε που μπορει να θυμωση παρα πολυ και να κανει τπτ πολυ ακραιο οπως να παει να τον σκοτοσει και αλλα τετοια...
    εγω μενω στην Λειβαδια βιωτιας εδω ψυχολογο δν εχουμε το εχω ψαξει και θα πρεπει να πηγενω αθηνα!τωρα αν δν με πιστευετε η νωμιζετε οτι το κανω για πλακα σας δινω το μσν μου να με δειτε κιολας να δειτε οτι δν κανω πλακα.!

Junior Member
    σου χω στειλει u2u ntino κοιτα το λιγο

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast