Results 46 to 60 of 62
Thread: lathoi too parelthodos
-
29-07-2009, 14:41 #46
Originally posted by Remedy
δασια δεν ξερω αν διαβασες τι ειπα
ειπα οτι ατομο που μας δουλευει, ΕΓΩ δεν το εμπιστευομαι και δεν εχω διαθεση για πολλες κουβεντες μαζι του.
ουτε ξερω αν λεει αληθεια ουτε αν ειναι 15 ουτε 135.
ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΩ
νομιζω οτι η συμβουλη να ζητησει βοηθειασε ψυχολογο η σε κεντρο ψυχικης υγειας που του ειπα ηταν το καλυτερο που μπορουσα να κανω. για το χαμογελο που ειπες εγω δεν το ηξερα, πολυ καλα εκανες επισης?τι αλλο θελεις απο μενα?
εμπιστοσυνη δεν μπορω να του δειξω. αυτα και τελος..
το ποστ ειναι ανοιχτο , οποιος θελει ας του πει οτι γουσταρει..
- 29-07-2009, 14:55 #47
οκ οσοι συμφωνουμε λοιπον μενουμε εδω αν οχι για βοηθεια εστω για να συζητησουμε μαζι του και να βγάλει απο μέσα του οτι κραταει τοσο καιρο. εγω και να καταλαβαινα οτι ειναι το ιδιο παιδι δεν θα του το λεγα καν θα κανα τον κινεζο προκειμενου να τον βοηθησω, (ειδικα να τον εκθεσω ετσι στα ισα!ελεος)! αλλοι εχουν το ρολο αυτον στο φορουμ οχι εμεις. remedy θα μπορουσες να εισαι πιο διακριτικη μαζι του και να του στελνες ενα προσωπικο μηνυμα οταν εκανες τη σπουδαια ανακαλυψη σου και οχι να το πεις δημοσίως και πιστεψε με ειναι πιο ηθικο να σε ενοιαζε η ψυχη αυτου του ανθρωπου κ ο πονος παρα το πως θα κοινοποιήσεις την έξυπνη ... ανακαλυψη σου! εκθετοντας το παιδι!
29-07-2009, 17:12 #48
λοιπόν ντίνο χαίρομαι που ξαναμπήκες στο φόρουμ γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα ήθελες να ξαναμπείς.
αν όπως κατάλαβα καλά, οι γονείς σου μπορούν να καταλάβουν αυτό που έχει συμβεί τότε σίγουρα θα σε βοηθήσουν.
σίγουρα θα θυμώσουν με αυτό το κτήνος.κάθε φυσιολογικός γονιός θα ήθελε να σκοτώσει όποιον πείραζε έτσι το παιδί του.
τα παραδείγματα όμως δείχνουν ότι σπάνια γίνετε κάτι τέτοιο για αυτό μη σε σταματάει αυτή η σκέψη.
και για να σου μιλήσω σαν γονιός,θα ξέσκιζα όποιον έκανε κακό στο παιδί μου.
θα πέθαινα απο την στεναχώρια μου όμως αν δεν μου έλεγε τίποτα και έτσι δεν μου δινόταν η ευκαιρία να επουλώσω τις πληγές του.
ένα σου λέω μόνο επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το θέμα.
φταίχτης είναι μόνο ο θύτης.μην φοβάσαι ότι θα κατηγορηθείς εσύ.ούτε γιατί άργησες να το πεις.
πολλα παιδιά δεν μιλάνε από φόβο μήπως οι γονείς τους τους επιρρίψουν ευθύνες.
ξεκίνα πλαγίως τις συζητήσεις.όταν αισθανθείς ότι είναι ικανοί να σε κατανοήσουν μίλησε.
μη σε τρομάζει και μη σε σταματάει ο θυμός που θα νιώσουν για τον θύτη και το τι μπορουν να του κάνουν.το μόνο που πρεπει να σιγουρέψεις είναι ότι δεν θα τα βάλουν και μαζί σου.γιατί πολλοί γονείς δυστυχώς ίσως λόγω της αμάθειας ή του θυμού που νιώθουν τα βάζουν και με τα παιδιά τους.
μόλις μίλησα με κάποια απο το χαμόγελο του παιδιού στο 1056 και με διαβεβαίωσε ότι μπορούν να σε συμβουλέψουν και να σε στηρίξουν ψυχολογικά και τηλεφωνικώς.ξαναπάρε.
29-07-2009, 18:01 #49
Ντινο ολα καλα?Πως εισαι ψυχολογικα?
29-07-2009, 19:27 #50
ετσι και ετσι ειμε πρωσπαθω να το ξεπερασω..!
29-07-2009, 21:08 #51
Καλα θελει το χρονο του βεβαια δε γινεται με τη μια.Παντως εισαι κοντα στην Αθηνα θα μπορουσες να ρχοσουν 1 φορα τη βδομαδα για να μπεις σε ενα προγραμμα ψυχοθεραπειας.Το Αιγινητειο και τα περισσοτερα δημοσια νοσοκομεια εχουν προγραμματα ατομικης και ομαδικης ψυχοθεραπειας δωρεαν.Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο για αρχη.
29-07-2009, 22:01 #52
Originally posted by velout
δασια δεν ξερω αν διαβασες τι ειπα
ειπα οτι ατομο που μας δουλευει, ΕΓΩ δεν το εμπιστευομαι και δεν εχω διαθεση για πολλες κουβεντες μαζι του.
ουτε ξερω αν λεει αληθεια ουτε αν ειναι 15 ουτε 135.
ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΩ
νομιζω οτι η συμβουλη να ζητησει βοηθειασε ψυχολογο η σε κεντρο ψυχικης υγειας που του ειπα ηταν το καλυτερο που μπορουσα να κανω. για το χαμογελο που ειπες εγω δεν το ηξερα, πολυ καλα εκανες επισης?τι αλλο θελεις απο μενα?
εμπιστοσυνη δεν μπορω να του δειξω. αυτα και τελος..
το ποστ ειναι ανοιχτο , οποιος θελει ας του πει οτι γουσταρει..
οτι μιλω μονο εκ μερους του εαυτου μου.
οποιου του αρεσει το θεμα, μπορει να γραψει οσο και οτι θελει
29-07-2009, 22:25 #53
Originally posted by dasia45
......
μόλις μίλησα με κάποια απο το χαμόγελο του παιδιού στο 1056 και με διαβεβαίωσε ότι μπορούν να σε συμβουλέψουν και να σε στηρίξουν ψυχολογικά και τηλεφωνικώς.ξαναπάρε.
εχεις καμια ιδεα γιατι αρνηθηκαν την βοηθεια στον ντινο και τον εστειλαν μονο σε ψυχολογο?
εχεις μηπως ιδεα γιατι του φανηκε τοσο αδιαφορο το οτι εσυ ασχοληθηκες, και τους πηρες τηλ.και συζητησες το προβλημα του κι ειπαν να τους τηλεφωνησει , κι ουτε καν το σχολιασε?
λες να μη τους τηλεφωνησε ποτε?
να μη του ειπαν ποτε πηγαινε σε ψυχολογο κι ασε μας?
29-07-2009, 22:35 #54
ntino
αν δεν κανω λαθος εισαι το παιδι με το ονομα webmaniac που μας εγραψε πριν ενα μηνα περιπου.
μονο που τοτε ησουν 15 χρονων και το περιστατικο κακοποιησης σου ηταν μονο ενα.
τωρα μεγαλωσες 3 χρονια και τα περιστατικα αυξηθηκαν.....
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4638
τι συμβαινει τελικα θα μας πεις?
Σοφια μηπως εχεις κατι να μου πεις?
Ακομα κ αν το παιδι ειναι το ιδιο, το θεμα μας εδω οσων μπαινουμε πιο ειναι? ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Μπαινει ενα παιδι, 12, 15, 18 να ζητησει βοήθεια κ εμενα το θεμα μου ειναι ΑΝ με κοροιδευει? ΑΝ λέει ψέμματα? Έχω σκεφτει αν 1 στις 1000 χρειάζεται μια κουβεντα, χρειαζεται βοηθεια? Ακομα κ για αυτην τη μια, εγω θελω να πω κατι, αν νομιζω οτι εχω κατι να πω. Αν νομιζω οτι μπορω να ακουσω...
Αν γραφει πραγματα που δεν ισχύουν τί εχω να χάσω? λίγα λεπτά? δεν πειράζει....ας τα χάσω....μπορει να ωφεληθει καποιος που διαβαζει, κανεις ισως. παντως εγω μιλάω αληθινα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
29-07-2009, 23:33 #55
Originally posted by Sofia
ntino
αν δεν κανω λαθος εισαι το παιδι με το ονομα webmaniac που μας εγραψε πριν ενα μηνα περιπου.
μονο που τοτε ησουν 15 χρονων και το περιστατικο κακοποιησης σου ηταν μονο ενα.
τωρα μεγαλωσες 3 χρονια και τα περιστατικα αυξηθηκαν.....
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4638
τι συμβαινει τελικα θα μας πεις?
Σοφια μηπως εχεις κατι να μου πεις?
Ακομα κ αν το παιδι ειναι το ιδιο, το θεμα μας εδω οσων μπαινουμε πιο ειναι? ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Μπαινει ενα παιδι, 12, 15, 18 να ζητησει βοήθεια κ εμενα το θεμα μου ειναι ΑΝ με κοροιδευει? ΑΝ λέει ψέμματα? Έχω σκεφτει αν 1 στις 1000 χρειάζεται μια κουβεντα, χρειαζεται βοηθεια? Ακομα κ για αυτην τη μια, εγω θελω να πω κατι, αν νομιζω οτι εχω κατι να πω. Αν νομιζω οτι μπορω να ακουσω...
Αν γραφει πραγματα που δεν ισχύουν τί εχω να χάσω? λίγα λεπτά? δεν πειράζει....ας τα χάσω....μπορει να ωφεληθει καποιος που διαβαζει, κανεις ισως. παντως εγω μιλάω αληθινα.
αλλα δεν μπορω να πω οτι με εκπλησει...
ας σου θυμισω λοιπον εγω τι εννοω.
σε μια παλιοτερη συζητηση εδω μεσα, οταν ενα μελος ανεφερε οτι χτυπησε καποιο ξενο παιδι, ειπα καπου μεσα στην ολη κουβεντα, οτι δεν μπορω να ανεχτω καποιον που δικαιολογει μια βιαια πραξη του εναντιον ενος παιδιου κλπ κλπ.
τοτε λοιπον σχολιασες, οτι με βρισκεις ανακολουθη μιας και οταν μπηκε ο χρηστης γουεμπμανιακ, αναμεσαστα οσα του λεγαμε για το πως να βρει βοηθεια,του πεταξα ενα ειρωνικο σχολιο.
κι εγω σου απαντησα εν ολιγοις οτι αυτο εγινε διοτι κατα τη γνωμη μου το ατομο αυτο μας δουλευε.
εξακολουθεις να λες στην απαντηση σου για ενα παιδι 12,15 ,18 χρονων. μπορει να ειναι και 58 ομως...οπως μπορει να συμβαινει και οτιδηποτε αλλο οπως πχ να μην ισχυει τπτ απ οσα μας διηγειται.
εχεις την αποψη οτι ακομα κι αν μας δουλευει, για την πιθανοτητα και μονο να λεει αληθεια η καποιο μερος της αληθειας, αξιζει τον κοπο να αντιδρουμε σαν να πιστευουμε τα πανταακομα κι αν ξερουμε οτι καποια η και ολα μπορει να μην ισχυουν.
αυτο το θεωρω σεβαστο
εγω το σχολιο δεν στο εκανα για να σου αποδειξω οτι οτι μας λεει ο ντινος ειναι ολα ψεματα.
αυτο δεν το ξερω
το σχολιο ηταν για να σου αποδειξω οτι ο ντινος μας ΕΧΕΙ ΠΕΙ ψεματα λιγα η πολλα τα οποια δικαιωνουν την αμφισβητηση μου και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΛΟΓΙΑ δικα μου οτι το ατομο αυτο μας δουλευε ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ.
οσο γι αυτο, νομιζω οτι αποδειχτηκε...
29-07-2009, 23:36 #56
το σχολιο ηταν για να σου αποδειξω οτι ο ντινος μας ΕΧΕΙ ΠΕΙ ψεματα λιγα η πολλα τα οποια δικαιωνουν την αμφισβητηση μου και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΛΟΓΙΑ δικα μου οτι το ατομο αυτο μας δουλευε ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ.
οσο γι αυτο, νομιζω οτι αποδειχτηκε...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
29-07-2009, 23:41 #57
Originally posted by Sofia
οσο γι αυτο, νομιζω οτι αποδειχτηκε...
30-07-2009, 15:08 #58
Το σημερινό με την Αφρούλα είναι ένα παράδειγμα Ρέμεντυ ότι ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το ποια είναι η αλήθεια.Λες και αν πράγματι λέει αλήθεια τι γίνεται;
30-07-2009, 20:22 #59
Originally posted by giota
Το σημερινό με την Αφρούλα είναι ένα παράδειγμα Ρέμεντυ ότι ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το ποια είναι η αλήθεια.Λες και αν πράγματι λέει αλήθεια τι γίνεται;
δεν του λες τπτ που θα τον εβλαπτε αν ελεγε αληθεια.
αντιθετα,αν ακολουθουσε τις συμβουλες θα ωφελουνταν.
αλλα δεν μπορεις να συμπασχεις συναισθηματικα με ενα ατομο που πιστευεις πως σε δουλευει, κι ουτε υποχρεουσαι...
31-07-2009, 02:06 #60
ρε ρεμεντυ δλδ τι θες να κανω για να με πιστεψεις??????
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....