xanax και αλκοόλ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Δεν είσαι η μόνη έχεις ακούσει αυτό που λένε πας να πεις τον πόνο σου και ακούς χειρότερα;εδώ μας έκλεβαν φανερά εμάς θα μας απαλλάξουν λόγω βλακείας.Μην σκάς κοίτα να βοηθήσεις τον εαυτό σου

Senior Member
    Τα συμπτώματα αυτά που περιέγραψε η Κρίσυ τα εχω βιώσει και εγώ πριν με πιάσει η αγχώδης διαταραχή και χωρίς να εχω πιει μαλιστα. Για την ακρίβεια η μια φορά που θυμάμαι ήταν ενα βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ανασκελα και ειχα πάρει ενα mesulid γιατί πονούσε η κοιλιά μου. Πρεπει να το εχω ξαναζήσει ομως αλλες 2 φορές και μπορώ να πω οτι είναι πολύ τρομακτικό. Εμένα βασικά αυτό που με ενοχλούσε περισσότερο είναι οτι δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου ενω σκεφτόμουν οτι ήθελα να το κάνω δεν δινόταν η εντολή στον εγκέφαλο μάλλον. Το εχει πάθει κανεις άλλος? Ειναι επικίνδυνο? Για πολύ καιρό φοβόμουν να κοιμηθώ μηπως δεν ξυπνήσω και καμιά φορά το σκεφτομαι ακόμα.

Member
    καλη μου απ ολα αυτα που διαβασα το μονο που με εκανε να δωσω μεγαλητερη σημασια ειναι οτι επαναλλαμβανες οτι θες να πιεις το κουτι ολο τα χαπια.....δηλ θες να κανεις κακο στον εαυτο σου......δηλ εχεις αυτοκαταστρωφηκες τασεις.......δηλ θελεις να αυτοκτονησεις......γλυκια μου πρεπει οπωσδηποτε να απευθυνθεις σε καποιον ψυχιατρο να του πεις ολη την αληθεια πως αισθανεσε και το οτι εχεις τασεις αυτοκαταστροφης για να σε βοηθησει.παρε τηλ πες οτι ειναι αναγκη και κλεισε 1 συντομο ραντεβου αν δεν μπορεις να πας μονη πηγαινε με τον αντρα σου εφ οσον εχεις και πρεπει να ειναι διπλα σου αυτην την ωρα.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Page 2 of 2 FirstFirst 12