Βουπρενοφρινη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    οπως ειπα σπουδαζα στο πολυτεχνειο στο εξωτερικο5 χρονια (Βουλγαρια-Σοφια) οταν εφευγα απο ελλαδα σταματουσα να πινω τα παντα..επειδη ηξερα οτι αν εψαχνα για ναρκωτικα εκει bye bye σπουδες για παντα..αν και ηταν πολυ ευκολο να βρω drugs,να σας δωσω ενα παραδειγμα οταν ηρθε και με επισκεφτηκε ενας φιλος και βγηκαμε εξω πηγαμε σε ενα απο τα καλυτερα clubs της πολης και μαζι με το μπουκαλι ουισκι που παραγγειλαμε απο την σερβιτορα παραγγειλαμε και 2 γραμμαρια cocaine..τοσο απλα μπορουσα να βρω ναρκωτικα..αλλα δεν το εκανα..τα πρωτα 2 χρονια σπουδων οταν κατεβαινα ελλαδα επεινα μονο χορτο..τα 3 τελευταια ηταν που αρχισα να πινω πρεζα..οσο λοιπον σπουδαζα ερχομουν ελλαδα χριστουγεννα πασχα και καλοκαιρι..χριστ.και πασχα καθομουν 10 μερες το πολυ οποτε οταν γυρναγα στη Sofia δεν ειχα και τπτ το ιδιαιτερο απο στερητικα..αντε να μην κοιμομουν για 1-2 μερες..οταν ομως γυρναγα απο διακοπες καλοκαιριου εκει ηταν τα ζορια..πληροφοριακα σας λεω οτι εμενα με χτυπανε τα στερητικα σε αυπνια οποτε θυμααμε οτι μια φορα εκανα να κοιμηθω 6 μερες..πραγματικα κοντεψα να τρελαθω..ειχα πει στον εαυτο μου οτι αν δεν κοιμομουν και την επομενη μερα θα ζητουσα ιατρικη βοηθεια γιατι πραγματικα φοβηθηκα οτι μπορει να ειχα παθει κατι μονιμο..αλλα ευτιχος ολλα καλα..μετα απο εκεινη την φορα δεν ξαναδοκιμασα ν ακοψω χωρις φαρμακα.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,406
    Θα ηθελα να σας ρωτησω εσας που απεξαρτηθηκατε απο ναρκωτικα η παιρνετε υποκαταστα η ψαχνετε για μεθαδονη η υπνωτικα, απο την στιγμη που φευγουν τα στερητικα ειτε προκειται για στερητικα απο ελαφρια ναρκωτικα ,ειτε για στερητικα απο βαρια ναρκωτικα και συνεχιζεται η χρηση υποκαταστατων(γνωστος μου απεξαρτημενος κανει χρηση μεθαδονης 3 χρονια) αυτα τα υποκαταστα ειναι η τουλαχιστον κανουν την ιδια δουλεια με τα ψυχοφαρμακα κ συγκεκριμενα τα αντιψυχωσικα?

    Λεγεται απο επιστημονες οτι ενας τοξικομανης(ηρωινομανης) ειναι εν δυναμει ψυχωσικος ,δηλ αν δεν επαιρνε ηρωινη η αν σταματησει την ηρωινη εχει μεγαλες πιθανοτητες να εκδηλωσει ψυχωσικο συνδρομο! Γιαυτο το λογο θεωρουν οτι ειναι προτιμοτερο να παιρνουν αντιψυχωσικα -τυπου zyprexa- και να γινονται χρονιοι ψυχωσικοι.Εξαλλου ειναι πολυ ευκολο ενας τοξικομανης να νοσηλευτει σε ψυχιατρικη κλινικη και να εχει μετα ενα αναπηρικο επιδομα λογω ψυχικης ασθενειας!
    Μαστουριαζει δηλ κ πληρωνεται!

    Πιστευω οτι το στεγνο προγραμμα κ γενικα το 18ανω ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανει καποιος που ειχε εστω και περιστασιακη επαφη με τα ναρκωτικα κ του δημιουργησαν προβλημα!
    Εγω δυστηχως ανηκω στη κατηγορια εκεινη των χρηστων (εκανα χρηση ολων των ναρκωτικων ,εκτος ηρωινης για 6 χρονια),που δεν καταλαβαν αν ηταν εξαρτημενοι γιατι η χρηση των ουσιων απο πλευρας μου ηταν γενικα πολυ κυριλατη κ με αρκετα διαστηματα κενα (ενας μηνας,δυο μηνες)
    Εμφανιστηκε ψυχωσικο συνδρομο , ενω εγω συνεχιζα την περιστασιακη, αερινη χρηση των ουσιων και επιπλεον αλκοολ στα κενα διαστηματα, κατα τα οποια
    δεν ψαχνομουν γιατι εξαλλου ποτε δεν το εψαξα το θεμα -ναρκωτικα-,απλα τυχαινε να υπαρχει στη παρεα .
    Η θεραπεια μου?η εξοδος μου απο αυτη τη φαση?η ψυχιατρικη.
    Νομιζω οτι αν με πηγαινανε απο την αρχη ,στο δεκα οκτω ανω και εκανα πρωτα απεξαρτηση θα ηταν ολα καλυτερα!Εκει ομως πρεπει να πας αυτοβουλως κ οχι να σε πανε οι δικοι σου!
    Τεσπα,δοξα τω θεω,περασα 2,5 χρονια με αντιψυχωσικα και εδω κ εξι μηνες ειμαι καθαρη απο ολα! κατασταλαγμενη πια ,γνωριζοντας καλα τι ειναι οι ουσιες κ τι μου βγαζουν στην επιφανεια,τις αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι ,ομως ειμαι ανασφαλης κ φοβισμενη με αρκετα κιλα (τουλαχιστον 15,τοτε ημουν σκελετος ,τωρα πρεπει να χασω! )κ δεν ξερω ,νομιζω οτι εχασα το τραινο γιατι μεγαλωσα(δεν τελειωσα τη σχολη,οποτε τα προσοντα μου περιοριζονται σε πολλα ταλεντακια που κ αυτα δεν αξιοποιηθηκαν τοτε που επρεπε κ τωρα μονο χομπι θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν).
    Οποτε χωρις να εχω κοινωνικη φοβια η πανικους δεν εχω επικοινωνια (παρεα,φιλοι ,συναδελφοι)
    Οποτε δεν εχω ελπιδα! σκεφτομαι καμμια φορα! Με σωζει το οτι πιστευω οτι η ζωη ειναι μυστηριο κ παρατηρω τις εξελιξεις ,ελπιζοντας, πολλες φορες!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    206
    ........ενας αν δεν επερνε ηρωινη θα βρησκε εναν αλλον τροπο φυγης....η ηρωινη ειναι λαθος μεν αλλα τροπος φυγης..
    ειναι φυγη απο την πραγματικοτητα..
    θελει να φυγει απο μια πραγματικοτητα που δεν του κανει τον \"ποναει\"υπαρχει πολυς πονος πισω απο καθε τοξικομανη....
    η ζωη που καθενας εζησε μεγαλονοντας του εχει δημιουργησει \"κενα\" ανασφαλειες...φοβους... ε ..αυτα νομιζει και πινοντασ την ηρωινη νομιζει στην αρχη οτι ολα θα λυθουν .....αργοτερα το περνει χαμπαρι οτι δεν λυνοντε τα προβληματα του..αλλα οταν φτασει το αργοτερα εχει ιδη εξαρτηθει
    και με την ηρωινη εχει παρει χαμπαρι πια πως οχι μονο δεν φευγει ο πονος οχι μονο δεν καλυπτετε τα ψυχικα κενα του αλλα πολλαπλασιαζοντε.....!!!!!!

    ενα ατομο που αναζηταει την φυγη δεν ειναι ψυχωτικο...


    προτεινω μαλιστα να διαβασετε ενα υπεροχο βιβλιο της υπευθηνης του προγραμματος 18 ΑΝΩ ΚΑτερινα ματσα...
    που λεγετε /ψαξαμε ανθρωπους κ βρηκαμε σκιες/
    Μεσα στα πολλα λεει πως.....

    ο τοξικομανης ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ενηλικιωθηκε ποτε.....


    οσοι θα εχετε διαβασει την καταθεση ψυχης μου θα ξερετε οτι ημουν για πολλα... χρονια τοξικομανης....μετα απο χρονια καταφερα και πηγα λοιπον στο 18 ανω το 2000 υστερα απο πολλα πισωγυρησματα και αφου χρειαστηκε να μπω και να ολοκληροσω το προγραμμα τρεις φορες ....καταφερα και απεξαρτηθηκα......
    Οσοι παλι δεν την εχουν διαβασει την καταθεση ψυχης μου θα την βρουν στο παρακατω λινκ
    http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__/288701
    ( μονο με explorer 7 φενετε νορμαλ το συγκεκριμενο site)

    οπου ειναι μεσα στο site που χω φτιαξει για την εξαρτηση και απεξαρτηση απο καθε τι.... και μιλαω για πολλα....
    αξιζει τον κοπο λοιπον να την διαβασει κανεις ....και αυτην αλλα και γενικα το περιεχομενο του site...ελπιζοντας πως κατι θα παρει καποιος απο αυτα που εγω περασα.....και καταφερα....

    Tωρα οσο για την βουπρενορφινη δε θα κρινω ουτε τον οκανα ουτε την μεθαδονη ουτε την βουπρενορφινη...
    κρυβοντε μεγαλα κερδη πισω απ ολα αυτα...
    διοτι σαφως αυτες οι δυο ουσιες σε εχουν σε συντηρηση και οχι σε απεξαρτηση...
    οκ ναι εχω παρει και γω στο παρελθον subotex(βουπρενορφινη) οντως με 3 - 4 κοματια εγω αποτοξινοθηκα..... οντως δε καταλαβα καθολου χαρμανες προσεχτε!! ομως απλα δεν καταλαβαινεις στεριτικα....
    το οτι περασεσ τα στεριτικα-χαρμανες χωρις να της καταλαβεις δε σημαινει οτι ολα τελειωσαν........
    ΟΧΙ
    διοτι αλλο αποτοξινοση και Αλλο Απεξαρτηση......

    Το δυσκολο κομματι ξεκιναει οταν τελειωνουν οι χαρμανες...
    οπου εκει ......χρειαζεσε απεξαρτηση...
    και εμενα αυτο μου το εδωσε- χαρισε- δωρησε το 18 ΑΝΩ.......

    YΓ : προσοχη για οποιον παει να ψαχτει για subotex opoy αλαξαν ονομασια αλλα και σχημα λεγοντε suboxone και ειναι οκταγωνα και γραφουν N8 αλλα το θεμα δεν ειναι εκει ...
    Επειδη καπιοι τα subotex τα B8 τα βαραγανε(ενεση) αποφασησαν στον οκανα να τα κανουν οκταγωνα οπως προειπα και βαλανε και μπολικη αλτραξονη....( η αλτραξονη ειναι ανταγωνιστης της ηρωινης )οπου αν τολμησεις να τα βαρεσεισ ενεση θα παθεις μεγαλη λαχταρα.....
    Προσοχη σε οποιον ειχε τετοια προθεση αν ειχε σκοπο να παει να ψαχτει....στης οδους που του πανε και τελικα βρει.....

    Με εκτιμηση Θοδωρης...
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

  4. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    ναι πολυ σωστα το ειπες..το δυσκολο κομματι αρχιζει απο την στιγμη που αποτοξινωθεις(3-4 μερες χωρις να πιεις)και μετα θα πρεπει να απεξαρτηθεις..
    το θεμα ειναι οτι h ηρωινη σου προσφαιρει μια ευχαριστηση την οποια δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου στην φυση σε τετοιο βαθμο..και εκει ειναι η παγιδα του ναρκωτικου..
    ετσι οταν αποτοξινωθεις μετα νιωθεις πραγματικα κουρελι..τπτ δεν σε ευχαριστει..ουτε το sex ουτε το φαγητο ουτε μια βολτα με φιλους τπτ τπτ..και γιαυτο το λογο οι πιο πολλοι τοξικομανεις μετα απο 5-6 μερες υποτροπιαζουν και πανε παλι και πινουν..το κλασικο θα παω να πιω μονο για 1 φορα ετσι για να γουσταρο και μετα τερμα(γιατι οντως αν εχεις να πιεις 5-6 μερες και μετα πας και πιεις 1 μερα,δεν βγαζεις χαρμανες την απομενη..)αλλα το πακετο ειναι οτι αμα πασ και πιεις 1 φορα θα ξαναπιεις και μαλιστα την επομενη μερα αμεσως και μετα παλι απο την αρχη..την πρωτη βδομαδα θα σου αρεσει αλλα μετα θα θελεις να κοψεις και δεν θα μπορεις λογο στερητικων....
    γιαυτο πιστευω οτι οταν αποφασισει καποιος οτι ηρθε η στιγμη να κοψει...θα πρεπει για μενα να παει να παρει 1-2 χαπια subutex να εχει για καλο και για κακο και την προηγουμενη απο την μερα που θα αποφασισει να κοψει να πιει οσο θελει ωστε να ειναι ευχαρηστιμενος και να πει μεσα του\"οκε εγω πιεει τα κερατα μου,ειναι καιρος ετσι για αλλαγη να κατσω λιγο καθαρος..\"..
    και ετσι οταν αρχισει την αποτοξινωση-απεξαρτηση να εχει πει στον εαυτο του οτι εχω βαλει στοχο για αρχη να μεινω 1 μηνα καθαρος..
    το σωμα μας μετα τις 10 μερες αρχιζει να επανερχεται οποτε αν καποιος μεινει 1 μηνα καθαρος υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να βρει αλλα ενδιαφεροντα και να αλλαξει η ζωη του και να μπορεσει να κοψει για παντα,για τον λογο οτι μετα μπορει να μην τον ενδιαφερρει να παει να πιει..
    αλλη μια συμβουλη που εχω να δωσω ειναι οτι το καλυτερο που εχετε να κανεται οταν πατε να σταματησεται ειναι πιστευω να παραμεινεται στην πολη σας και να μην φυγεται για να καθαρησεται γιατι ετσι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες οταν γυρισεται να πατε παλι να πιειτε και μαλιστα αμεσως γιατι θα εχεται συνδιασει την πολη σας με την παλια σας ζωη..οποτε αν μπορεσεται να σταματησεται την χριση εκει που μενεται και βρειτε αλλα ενδιαφεροντα,θα ειναι οτι καλυτερο.

  5. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    Παιδιά - Βοήθεια

    Καλησπέρα παιδιά
    Λέγομαι Ντίνος και θα ήθελα παρακαλώ την προσοχή σας για ένα πολύ λεπτό θέμα.
    Έχω περάσει και γω από αυτά τα \"σκατά\" και συγχωρέστε με για την έκφραση. Έχω στο παρελθόν δοκιμάσει τα πάντα (εκτός πρέζα ευτυχώς) και μάλιστα με κάποια είχα κολήσει. Δυο φορές στη ζωή μου έπιασα πάτο. Και ψυχολογικά και οικονομικά. Την δεύτερη φορά μάλιστα, τα \'χασα όλα. Και τη γυναίκα μου και το μαγαζί μου..... Δεν θέλω να σας κουράσω με τα δικά μου... Σημασία έχει οτι μετά απο \"τότε\" τώρα όλα καλά...
    Εδώ και ένα χρόνο, βγαίνω με ένα υπέροχο στη ψυχή κορίτσι που μου έμαθε μέσα σε μίκρό χρονικό δάστημα πάρα πολλά.
    Έχει μια φίλη γύρο στα τριάντα που έδώ και 7 χρόνια, έκανε συστηματική χρήση ηρωίνης. Την ξέρω απο τον καιρό που γνώρισα την δικιά μου αλλά πρίν κάνα μήνα μάθαμε την ιστορία της. Την κόλησε ο άντρας της που τώρα αυτός βρήσκεται κάπου στη Θεσ/νίκη για αποτοξίνωση. Η κοπέλα αυτή είναι ορφανή και δεν έχει στον ήλιο μοίρα αλλά το χειρότερο είναι οτι έχει με τον μαλάκα, ενα πανέμορφο οχτάχρονο κοριτσάκι.
    Το παιδί αυτή την στιγμή μένει χωρίς την θέληση του, μαζί με την πεθερά της κοπέλας η οποία είναι παιδιά μια μέγαιρα. Ποτέ δεν την ήθελε την Τ. και συνεχώς της έκανε την ζωή δύσκολη. Τώρα που έμαθε ότι έκανε χρήση πρέζας με το γιό της, της έχει ρίξει όλη την ευθήνη και δεν της επιτρέπει να δει το παιδί της. Ο δέ μαλάκας όπως τον αποκαλώ, δεν την θέλει αφού ακούει την μάνα του, και θέλει να την χωρήσει μόλις τελειώσει την θεραπεία του. Και όπως της είπε, το παιδί να το ξεχάσει. Αυτός τώρα βρήκε στήριξη απο τους δικούς του και ακολουθεί πιστά τις διαταγές τους. Δηλαδή με λίγα λόγια, να αποτελειώσουν την Τ.
    Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό είναι το θέμα.
    Εδώ και 4 μέρες, εγώ και η δικιά μου, φιλοξενούμε την Τ. σπίτι μας και την βοηθουμε όσο μπορούμε. Την πέταξαν σαν σκουπίδι πάνω στη φάση που είχε τα στεριτικά και τις χαρμάνες της. Μετά απο προσπάθεια, την βρήκαμε κάπου στην Ομόνοια σε άθλια κατάσταση μαζί με κάποιους που της έδειναν και την πείσαμε να έρθει σε μας. Εφερε μαζί της μια μικρή ποσότητα πρέζας και μας την έδωσε για να της δίνουμε λίγο λίγο και όποτε είναι αναγκαίο.
    Σας λέω ξανά ότι δεν μπορώ να ξέρω πως είναι, ή αν κάνουμε καλά που την βοη8άμε με αυτον τον τρόπο. (λίγο λίγο)
    Η κοπέλα έβαλε στόχο να κόψει για να μπορέσει ξανά να διεκδικήσει το παιδί της.

    Σας παρακαλώ, δώστε μου τα φώτα σας για να βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι να ξαναδεί την κορούλα της. Που μπορώ να βρώ αυτά τα subotex? Κάνουν δουλειά? Πως τα παίρνει ο ασθενής και πόσο συχνά?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •